Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Γεια σας κ απο μας!!

Γραφτήκαμε κ ξεκινήσαμε κ εμείς σήμερα χωρίς δάκρυα κ θα πάω να τη πάρω το μεσημερι ελπιζοντας να χει περάσει ωραια τη μέρα της!!!

Πήραμε κ υλικά μια λίστα που μας δώσανε κ βγήκανα γύρω στα 40 ευρώ από τζάμπο...βέβαια η απορία μου είναι για 8 κολες uhu που ζήτησαν...τους δίνουν κόλες στα χέρια? κ άμα φάνε τπτ?! :rolleyes::shock:

Η εντολή τοποθέτησης που υπογράψαμε τι λεει ρε παιδιά? Την υπέγραψα κ ούτε κοιταξα γιατί ζουζούνιζε το τέκνο! :rolleyes:

Επίσης ο σταθμός μας θα είναι 2 εβδομάδες κλειστός το Πάσχα κ 2 τα Χριστούγεννα....άρα δουλέυει 10 μηνες κ όχι 11 βάση του εεταα....έτσι είναι σε όλους?;)

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

elenik ναι!!αναφερομουν στο πρωτο μου παιδακι που θα παει σχολειο και ειναι ο μεγαλος μου!!!το δεκεμβρη γινεται 4!!

σημερα λοιπον η πρωτη μερα...

δεν πηγαμε οπως θαθελα!!!!!

φυγαμε απο το σπιτι ολο χαρα!!!

πηγαμε στην ταξη μας,χτυπησαμε την πορτα και μολις βγηκε η δασκαλα και ειδε και τα υπολοιπα παιδακια αρχισε να γυρναει τα μουτρα του και να μαςγκαλιαζει....λεγαμε λεγαμε..τιποτα αυτος εκει...

τελικα πειστηκε οτι εγω θα παω τουαλετα και μετα θα ερθω να τον παρω..και του προτεινε η δασκαλα να παρει μεσα την τσαντουλα του και να τη δειξει στους καινουριους φιλους..εκει αρχισε να κλαιει...τον σηκωσε αγκαλια-φυσικα σχεδον "σηκωτο" γιατι αυτος αντιστεκοταν..και τον πηρε μεσα........

εκατσα για λιγο απεξω και τον ακουγα που εκλαιγε...

τελικα ειπα να φυγω γιατι δεν εκανα κ τιποτα με το να καθομαι...

ενω 10-12 ηταν να κατσει τελικα με πηρε η δασκαλα του κατα τις 11 και μου ειπε οτι ειναι κολλημενος στην πορτα..μια κλαει μια σταματαει...προφανως με περιμενε....δε μιλουσε..κ πολλες φορες δεν τους κοιτουσε κιολας..

δεν ειναι αναγκη μου ειπε να τον ζορισουμε παραπανω..αυριο παλι καμια ωριτσα..σιγα σιγα μεχρι να το συνηθισει....

μουδωσε και μενα ενα ερωτηματολογιο να συμπληρωσω και με στοιχεια μας και στοιχεια οποιων πηγαινυν να τον παιρνουν..

στενοχωρηθηκα λιγο..αλλα δεν γινεται αλλιως....ετσι δεν ειναι πιο εμπειρες μανες???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

στενοχωρηθηκα λιγο..αλλα δεν γινεται αλλιως....ετσι δεν ειναι πιο εμπειρες μανες???

Ναι, μη στενοχωριέσαι, δε προσαρμόζονται όλα τα παιδιά με τον ίδιο τρόπο. Θα μάθει σιγά σιγά, αρκεί να κρατάς σταθερή συμπεριφορά για το συγκεκριμένο θέμα.

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ΕΥΗ Γ κι εμενα 4 γινεται το δεκεμβρη η μεγαλη...

Ολα τα παιδακια δεν ειναι το ιδιο... εμενα με ρωταει ξανα και ξανα γιατι αλλα παιδακια καθονται ( τα περσινα τα χουν να καθονται παραπανω) και αυτη πρεπει να φυγει!

Eιμαι μαλλον απο τις τυχερες. και η μικρη που θα γινει 2 σε 3 βδομαδες αλλα και η μεγαλη δεν εκλαψαν ποτε ουτε τη 1η μερα αφηνοντας τις και μαλιστα 8ωρο!. πιστευω πως σε αυτο εχει να κανει και ο παιδοτοπος...

εχουν μαθει να λειτουργουν με αλλα παιδακια για ωρες με τις κοπελες που τις προσεχουν εκει..... αλλα παιδακια ενοχλουνται. εχω μια φιλη που ο γιος της πηγαιναμε στο παιδοτοπο ολοι μαζι κ δεν εμπαινε μεσα ενω η δικια μου ξεσαλωνε!!!!με το ζορι πρωτομπηκε μετα τα 2μισι! και δε τον παει ουτε παιδικο και ειναι 5 μερες πιο μεγαλος απο τη δικια μου.

θα εχουν μεγαλο προβλημα του χρονου που θα παει αναγκαστικα νηπιο.τουλαχιστον οσο κ να ζοριστειτε δειτε το θετικα! οπου να ναι θα πρεπιε να πανε υποχρεωτικα και καλυτερα να χουν κανει τη προσαρμογη στον "προεραιτικο" παιδικο σταθμο παρα στο νηπιαγωγειο!!!!

κατι που θα θελα να σας ρωτησω ειναι πως παει απο προσωπικο ο σταθμος σας? εμας μας λειπει μια δασκαλα ( ευτυχως οχι η δικη μας) και εχουν χαρτακι αναρτησει πως το ταδε τμημα θα λειτουργησει οταν τους στειλουν προσωπικο...!!!! κατι ακομη που με εκανε να παραξενευτω ειναι πως ενω μεχρι χθες στο τμημα της κορης μου ειχαν παιδακια μεχρι 3 μηνες μικροτερα της, σημερα εμαθα πως υπαρχει παιδακι 10 μηνες μικροτερο(η ιδια μου το ειπε) της το οποιο κλαιει και αποσυντονιζει και τα αλλα αλλα και δεν αφηνει τη κοπελα να κανει τη δουλεια της! ειναι λεει το τμημα με τη μεγαλυτερη αποκλιση ηλικιας! μα ειναι δυνατον το παιδι να ειναι για προνηπιο φετος και να το βαζουν στην ιδια ταξη με τετοια διαφορα? εσεις εχετε ακουσει κατι για τους δικους σας σταθμους?

Διαφημίσεις

εμεις ξεκιναμε δευτερα...

για μιση ωρα λεει, μεχρι να προσαρμοστουμε... (το δικο μου δεν θα θελει να φυγει, τες πα..)

μου εκανε εντυπωση οτι μου ειπαν στο τηλ, οτι τα παιδια τα παιρνουμε υποχρεωτικα το αργοτερο μεχρι 1.20 το μεσημερι.. μου φανηκε πολυ νωρις, ρωτησα για ποιο λογο και που ειπε οτι ετσι γινεται παντα στον συγκεκριμενο παιδικο σταθμο..

στην προκυρηξη ομως, στις πληροφοριες του παιδικου, εγω ειχα διαβασει οτι το ωραριο ειναι μεχρι τις 4..

Parents are the last people on earth who ought to have children

Παιδικος σταθμος μεχρι τις 13:20???? Και δουλευει?

Φυστικακι, αν θυμαμαι καλα ειναι ιδιωτικος, ετσι? Απιστευτο μου φαινεται, ουτε τις μανουλες δημοσιες υπαλληλους δεν εξυπηρετει! Και προσαρμογη μιση ωρα? Αυτα ουτε στους δημοτικους παιδικους σταθμους δεν τα κανουν!

Ρωτα και τις αλλες μανουλες, μου φαινεται εξωπραγματικο...

Ρωτησα σημερα σχετικα με το αν θα πρεπει να υπογραψω καποιο εντυπο, ψαχνονται κι εκεινοι μιας και ειναι η πρωτη χρονια που συμμετεχουν στο προγραμμα. Μου ειπαν αν μαθω τιποτα να τους το πω!!!

οχι δημοσιος ειναι....

δε θυμαστε που χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μολις βγηκαν τα αποτελεσματα? ειχα βαλει δευτερη επιλογη εναν πολυ καλο ιδιωτικο, επειδη ο δημοσιος ηταν πιο κοντα, αν συμβει κατι στο παιδι να φτασω γρηγοροτερα...

και μαμω την ατυχια μου, περασα στην πρωτη μου επιλογη

Parents are the last people on earth who ought to have children

οχι δημοσιος ειναι....

δε θυμαστε που χτυπαγα το κεφαλι μου στον τοιχο μολις βγηκαν τα αποτελεσματα? ειχα βαλει δευτερη επιλογη εναν πολυ καλο ιδιωτικο, επειδη ο δημοσιος ηταν πιο κοντα, αν συμβει κατι στο παιδι να φτασω γρηγοροτερα...

και μαμω την ατυχια μου, περασα στην πρωτη μου επιλογη

χμμμμμμμ συμβνενηκ σε αλουσ παιδικουσ σταθμουσ αυτο κ νομιζω πωσ πρεπει να γιναι καταγκελια στο χωριο μου ετσι λειτουργουν μεχρι 1 σαν τα νηπια δηλ αλα ο μισθοσ μπενη κανονικα καταλαβεσ :twisted::twisted::twisted:

:tongue::tongue:

να παρεις τηλ οπωσδηποτε!!!!! απο τη στιγμη που λεει πανω το ωραριο εως 4 δε μπορουν να κανουν του κεφαλιου τους!!!!! εμενα μου ειπαν πως σχολουσαν 3μισι και φετος θα λειτουργουν μεχρι τις 4 επειδη φετος μπηκαν στο εσπα. μηπως δεν ηταν ξανα στο εσπα και δε τα ξερουνε καλα!??????

Διαφημίσεις

Εμας δε μας ζητησαν πολλα πραγματα απο τον παιδικο. Μωρομαντηλα, χαρτομαντηλα, 3 ειδων μπλοκ, 2 φωτογραφιες για την αιθουσα και 1 φακελο με λαστιχο. Εντυπωση μου εκανε...

age.png age.png

ΣΕΡΑΦΙΝΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

1,5 σελιδα Α4 λιστα με υλικα χαχαχαχχαχα

μεχρι και στικερ ειδικα για ονοματα στα πραματα τους!

αλλα το 20μ χαρτονι μου εμεινε να το θυμαμαι αχαχαχχαα

με δοσεις θα τα πηγαινω!!!!!! (μονο μη δωσω περοσσοτερα)

εγω ρωτησα σημερα μονο και μονο για να βρω ενα λογο να μιλησω με τη διευθυντρια για αλλο σκοπο που ηθελα. και μου ειπε πως μολις τελειωσει η προσαρμογη,( αμην και ποτε) θα δωσουν σε ολα τα παιδακια λιστα να φερουν καποια πραγματακια κι οτι παραπανω θελουν να φερουν οι γονεις καλοδεχουμενα...ελατε πειτε εχω τη πρωτοπορια! .....εσας δε σας ειπε κανεις ετσι ε???? εεεεε?

στικερ για τα ρουχα

φιλικη τιμη απο ελληνικο σαιτ στο σταθμο 25 ευρω τα 100 τμχ

ευρεση στο εβαυ.....8 ευρω τα 100 με εκτυπωμενα τα ονοματα τους!!!!! παω ιντερνετικες πριν το καψωωωωωωωωω

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...