Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλημερα!!!

ουτε σημερα μου ζητησαν κατι απο το σταθμο. ουτε υλικα-χαρτια του παιδιου τιποτα. ξαναρωτησα για να μαι σιγουρη μονο να υπογραφω 1-5 του μηνα μου παν! μωρε λετε προς το παρον να τα γλυτωσουμε>?τωρα θα γυρισω λιγο στα πισω να δω τι ζητησαν απο τους αλλους σταθμους να μαι προετοιμασμενη μηπως τελικα αποφασισουν να τα ζητησουν!!!! εχω ενα φακελο νααααααααααα κι εχω μεσα τα παντα!

αχ δε βρισκω τι ζητανε για δημοτικους σταθμους...αμ βεβαια αφου χθες ανοιξαμε ποσοι να χουν γραψει απο χθες...μαμαλευτερακι-Pocoyo που αν θυμαμαι καλα ειστε δημοτικο σταθμο, σας ζητησαν κατι του παιδιου?

Κι εγώ πέρσι είχα πάρει απόκομμα απ' την εντολή τοποθέτησης!

Ξεκινήσαμε κι εμείς σήμερα, σε δημοτικό σταθμό, καλά πήγαμε! Θα τον άφηνα και παραπάνω, αλλά μόνο μια ώρα μ' αφήσανε.

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ σε όλα τα μικρά!! :D

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

καλημερα!

σας διαβαζω καιρο,κι εχω παρει πολλες πληροφοριες απο εσας,και θελω να σας ευχαριστησω.

v&a,κι εμεις εχθες πηγαμε πρωτη μερα σε δημοσιο παιδικο σταθμο,στο ηρακλειο,κι εκατσε η μικρη μου μιση ωρα.

σημερα πηγαμε και μας ειπαν παλι μιση ωρα,αλλα εγω πηγα σε 1 ωρα,κι επειδη κλαιγανε τα πιο πολλα παιδακια,λογω προσαρμογης,μας ειπαν να την αφησουμε αλλη μια ωρα.

υπεγραψα την εντολη τοποθετησης και μου ειπαν οτι θα υπογραφουμε καθε μηνα,1-5.

αυτα μονο.ουτε λιστες,ουτε λεφτα,ουτε τπτ.

as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif"]as1cEPS0g410010MjkyZHwwNjIwZHw.gif[/url]

countdown-1370581200z1394773200zp.png

σημερα πολυ χαλια ο δικος μου δεν ηθελε να κατσει με τιποτα!!!!ουτε αντιγραφο μου δωσανε ουτε κατι αλλο...απλως μου ειπαν να υπογραφω μεχρι τις 15 καθε μηνα.....δεν μου δωσανε λιστα και δεν θα τους ρωτησω μην τους βαλω ιδεες χαχα ομως πηγα σε ενα βιβλιοπωλειο σημερα και με ρωτησε ο υπαλληλος αν μας εδωσαν λιστα και οτι δεν θα αργησουν παντα δινουν ωχ!!!!!!

καλημερα!!!

ουτε σημερα μου ζητησαν κατι απο το σταθμο. ουτε υλικα-χαρτια του παιδιου τιποτα. ξαναρωτησα για να μαι σιγουρη μονο να υπογραφω 1-5 του μηνα μου παν! μωρε λετε προς το παρον να τα γλυτωσουμε>?τωρα θα γυρισω λιγο στα πισω να δω τι ζητησαν απο τους αλλους σταθμους να μαι προετοιμασμενη μηπως τελικα αποφασισουν να τα ζητησουν!!!! εχω ενα φακελο νααααααααααα κι εχω μεσα τα παντα!

σημερα λοιπον μας πηραν και μας τηλεφωνο!!!!

αυριο ΞΕΚΙΝΑΜΕ!!!!!θα τον παω για προσαρμογη μερικες μερουλες 10-12 τις ωρες του παιχνιδιου-δεν ρωτησα η χαζη αν θα πρεπει να κατσω...αυριο θα το δω αυτο...-και μετα θα καθεται κανονικα...

θα τον πηγαινω μεχρι τις 8μισι και μπορω να τον παιρνω κατα τις μιαμισα αφου εχουν φαει κιολας!!!εκτος αν θελω να ερχεται σπιτι για φαγητο οποτε πρεπει να φευγει κατα τις δωδεκα...λεω καλυτερα να τον αφησω και για φαγητο εκει για να μαθει να τρωει καλυτερα μονος του γιατι στο σπιτι τον κυνηγαω...τεμπελιαζει και θελει να παιζει και αν δεν τον ταισω εγω τρωει πολυ λιγο...

βασικα τα εχασα λιγο...ψιλοσυγκινηθηκα κιολας-πηγα απο κει,γιατι στο τηλ δεν ηταν δυνατον να μιλησω..τσιριζαν ολα μαζι εδω...ηθελα να ρωτησω κι αλλα πραγματα αλλα ξεχασα,ρωτησα αν χρειαζεται κατι αλλο απο μενα και μουπε οχι...λετε να γλιτωσουμε κι εμεις τα εξτρα????

μουπε οτι αυτες τις μερες τα παιδακια που μενουν παιρνουν ταπερακι απο το σπιτι αλλα κανονικα σε λιγες μερεςς που θα τελειωσουν τα θεματα τους με προμηθευτες και λοιπα,δε θα χρειαζεται κολατσο η αφγητο απο το σπιτι..τα δινουν αυτοι εκει....και η χαζη δε ρωτησα ποιο ειναι περιπου το προγραμμα φαγητου...απο αυριο αυτα...

ηθελα να ρωτησω και για τουαλετα τι γινεται σε περιπτωη που κανει κακα,γιατι δε ξερει να σκουπιζεται μονος του..ηθελα να ενημερωσω και επιστησω την προσοχη τους για το χειρουργειο που εχει κανει και εννοειται οτι ειναι το ευαισθητο σημειο μας!!!!!απο δραστηριοτητες τι θα κανουν...ξερω γω....θα σκεφτω κι αλλα....

αλλα ρωτησα για ποσα παιδακια θα ειναι μεσα στην ταξη...25!!!!με 2 δασκαλες....ειναι λιγο πολλα αλλα δυστυχως δεν μπορουμε να κανουμε κατι..

η δασκαλα μας μου φανηκε πολυ καλη...γλυκομιλητη και χαμογελαστη,μαλλον μικροτερη απο μενα(πουμαι στα 32...)και ελπιζω οτι θα αρεσει και στο αγορι μου...

το απογευμα λεμε να κανουμε μια εξορμηση στα τζαμπο για μερικα πραγματα που θελω να αγορασω..να δουμε και για τσαντουλα..αν κααι εχουμε μια ομορφη διαφημιστικη!!!!οπωσδηποτε πρεπει να του παρω παγουρινο!!!!!!

αυτα για αρχη..εδω θαμαστε θα τα λεμε..

ευχομαι ολες μας να εχουμε μια καλη χρονια και με οσες ιωσεις γινεται λιγοτερες...!!!!

βρε μου ελεγες για το μικρο πριγκηπα ΣΑΣ και εγω για τον μικρο πριγκηπα ΜΑΣ

με επιασες?????

αααααααααααααααααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!

τωρα καταλαβα!!!!!!!!ειδες ποσο μεγαλη συμπτωση????ηλιουπολη εχουμε και εδω!!!!!και μαλιστα πολυ κοντα μας οποτε νομιζω οτι ο δικος μας μικρος πριγκηπας εξυπηρετει και εκει..στα στοιχεια σου δε φαινεται οτι εισαι αθηνα!!!!!

οκ!!!!!!σεπιασα!!!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Το οτι πρεπει να υπογραψουμε ειναι σιγουρο?

Χτες μου εδωσαν την εντολη τοποθετησης που εχει εκδοθει στις 29/07 και τιποτα αλλο. Ουτε υπογραφες ουτε τιποτα. Να ζητησω να υπογραψω αυριο? Τι εντυπο ειναι αυτο που υπογραφετε?

Ουτε για λιστα μου ειπαν τιποτα. Και ειναι ευγενεστατες οι κοπελες, απο την κοπελα στην γραμματεια μεχρι την καθαριστρια. Και ο οδηγος πολυ ευγενικος και καλος ανθρωπος. Γενικα ολα καλα.

Το μονο οτι εχω φαει πετρια οτι ισως τελικα βιαστηκα να στειλω τον μικρο σχολειο. Χτες και σημερα δεν ξεκολλαει απο πανω μου και δημιουργει προβλημα ακομα και στον υπνο. Θελει να μου κραταει το χερι πανω στην κοιλιτσα του!!!!

Διαφημίσεις

αχ ναι eleni_k, εσυ ησουν που το λεγες,για τον τσακωμο με τον παιδαγωγο !

ετσι ειναι -αλιμονο αν φτασουμε να ξεμαλλιαζομαστε μ αυτον που προσεχει το παιδι μας....

κ ναι eleni_k ,εισαι το alter ego μου,κ γω σκεφτομουν αν βιαστηκα να την παω σχολειο-νομιζω οτι δεν εχει αντιληφθει ακομα τι παιζει...ειναι στον κοσμο του γκουφη :rolleyes:

δειχνει πολυ θετικη-για την ακριβεια χτες ουτε που γυρισε να με κοιταξει:shock::shock:-μεχρι κ που την αφησα κιολας 1,5 ωρα...

μονο οταν με ειδε τα εμπηξε, τυπου παραπονο,που ησουν μανουλα,καπως ετσι.

κ σημερα κουλ,αλλα στο φευγα ηταν κλαμενη κ μου ειπαν οτι επειδη εκλαιγε ενα κοριτσακι κ ζητουσε τη μαμα του,εκλαψε κ αυτη...:rolleyes::rolleyes:

θα φανει κ αυριο-σιγουρα εσωτερικευει στενοχωρια κ ας δειχνει πολυ ανετη,ιδια η μανα της αυτο το παιδι:confused:

ρε τι τραβαμε οι μανες...

Χτες μου εδωσαν την εντολη τοποθετησης που εχει εκδοθει στις 29/07 και τιποτα αλλο. Ουτε υπογραφες ουτε τιποτα. Να ζητησω να υπογραψω αυριο? Τι εντυπο ειναι αυτο που υπογραφετε?

Ουτε για λιστα μου ειπαν τιποτα. Και ειναι ευγενεστατες οι κοπελες, απο την κοπελα στην γραμματεια μεχρι την καθαριστρια. Και ο οδηγος πολυ ευγενικος και καλος ανθρωπος. Γενικα ολα καλα.

Το μονο οτι εχω φαει πετρια οτι ισως τελικα βιαστηκα να στειλω τον μικρο σχολειο. Χτες και σημερα δεν ξεκολλαει απο πανω μου και δημιουργει προβλημα ακομα και στον υπνο. Θελει να μου κραταει το χερι πανω στην κοιλιτσα του!!!!

εινια πολυ γλυκος το καμαρι σου προφανως και ναζιαρης!!!!!

ο δικος μου δεν μουκανε κατι διαφορετικο..ισως ειναι λιγο συγκρατημενος...

ρωτησε πριν κοιμηθει το μπαμπα του αν πρεπει να πηγαινει καθε μερα σχολειο!!!!:rolleyes: για να δουμε πως θα τα παει αυριο..

ξεχασα να πω..σημερα υπεγραψα αλλο ενα χαρτι που ουτε καν ειδα..αλλα την ρωτησα αν ειναι για το μηνα σεπτεμβρη και μου πε...οποτε ελενηκ αυτο που υπεγραψες εισαι οκ και αλλο ενα προφανως θα σου πουνε..αν ειναι αυριο ρωτα...

τελικα αγορασαμε καινουρια τσαντουλα!!χαλαλι του!!!!ποτηρακι ειχαμε ενα και το ειχα ξεχασει...

ναι καλε,μου το παν απ την εεταα

κ καθε μηνα θα υπογραφουμε,οκ?;)

αυτη την εντολη τοποθετησης που σου δωσαν ,κατω κατω δεν εχει χωρο για υπογραφη...?αυτην υπογραφεις-ενα νετο σκετο χαρτακι που γραφει πανω ονομα ωφελουμενης,ονομα τεκνου ωφελουμενης,δομη κλπ...

αχ ναι eleni_k, εσυ ησουν που το λεγες,για τον τσακωμο με τον παιδαγωγο !

ετσι ειναι -αλιμονο αν φτασουμε να ξεμαλλιαζομαστε μ αυτον που προσεχει το παιδι μας....

κ ναι eleni_k ,εισαι το alter ego μου,κ γω σκεφτομουν αν βιαστηκα να την παω σχολειο-νομιζω οτι δεν εχει αντιληφθει ακομα τι παιζει...ειναι στον κοσμο του γκουφη :rolleyes:

δειχνει πολυ θετικη-για την ακριβεια χτες ουτε που γυρισε να με κοιταξει:shock::shock:-μεχρι κ που την αφησα κιολας 1,5 ωρα...

μονο οταν με ειδε τα εμπηξε, τυπου παραπονο,που ησουν μανουλα,καπως ετσι.

κ σημερα κουλ,αλλα στο φευγα ηταν κλαμενη κ μου ειπαν οτι επειδη εκλαιγε ενα κοριτσακι κ ζητουσε τη μαμα του,εκλαψε κ αυτη...:rolleyes::rolleyes:

θα φανει κ αυριο-σιγουρα εσωτερικευει στενοχωρια κ ας δειχνει πολυ ανετη,ιδια η μανα της αυτο το παιδι:confused:

ρε τι τραβαμε οι μανες...

νομιζω οτι καπως ετσι ισως αντιδρασει και ο δικος μου...

εινια πολυ γλυκος το καμαρι σου προφανως και ναζιαρης!!!!!

ο δικος μου δεν μουκανε κατι διαφορετικο..ισως ειναι λιγο συγκρατημενος...

ρωτησε πριν κοιμηθει το μπαμπα του αν πρεπει να πηγαινει καθε μερα σχολειο!!!!:rolleyes: για να δουμε πως θα τα παει αυριο..

ξεχασα να πω..σημερα υπεγραψα αλλο ενα χαρτι που ουτε καν ειδα..αλλα την ρωτησα αν ειναι για το μηνα σεπτεμβρη και μου πε...οποτε ελενηκ αυτο που υπεγραψες εισαι οκ και αλλο ενα προφανως θα σου πουνε..αν ειναι αυριο ρωτα...

τελικα αγορασαμε καινουρια τσαντουλα!!χαλαλι του!!!!ποτηρακι ειχαμε ενα και το ειχα ξεχασει...

Ευη, εσυ στο μεγαλο σου αγορακι αναφερεσαι? Το πρωτο σου παιδακι παει φετος "σχολειο"?

Αυτα που υπεγραψα δεν ειχαν σχεση με το εεταα, το ενα ηταν με τα πληρη στοιχεια μας και ποιος θελουμε να παραλαμβανει το παιδι, το αλλο οτι επιτρεπουμε να μετακινουν εκεινοι το παιδι μας και το τριτο οτι λαβαμε γνωση των κανονων του παιδικου σταθμου κι οτι συμφωνουμε.

Χτες, η γραμματεας μου εδωσε το πρωτοτυπο απο το σετακι της εντολης τοποθετησης και τιποτα αλλο! Στην εντολη, μεταξυ αλλων αναφερεται οτι "με το παρον, η μητερα απαλλασσεται απο καθε δαπανη σχετικη με τη φιλοξενια του τεκνου της στην δομη" και στο λινκ που παρεθεσε η joa αναφερει "Οι εντολές τοποθέτησης των ωφελούμενων γυναικών, θα αποσταλούν από την ΕΕΤΑΑ, στις δομές το αργότερο μέχρι τις 2/9/2011. Οι ωφελούμενες μητέρες θα πρέπει να τις αναζητήσουν, στη δομή όπου έχουν επιλεγεί, προκειμένου να εγγράψουν το ή τα παιδιά τους μέχρι και τις 6/9/2011."

Καλα, εγω αυριο θα ρωτησω αλλα λιγο με αγχωνει οτι αυριο ειναι η τελευταια προθεσμια!

Να υπογραψω βρε παιδια, να υπογραψω!!!

Alter ego, ποσο ειναι το κοριτσακι σου? Τι θα κανουμε τελικα με το "σχολειο"??? Ποσο χρονο θα τους δωσουμε? Γιατι μαζι θα αποφασισουμε το μελλον το παιδιων μας, να το ξερεις!:P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...