Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

αα πες ετσι....αν δινεις λεφτα εννοειται πως θα σε εξυπηρετησουν ευγενεστατα!!! γιατι , δεν ειχε ο παιδικος σας τη μετακινηση μεσα στις παροχες???

Η μετακίνηση δεν ήταν στις παροχές για καμιά περιοχή. Τον δήλωσα 4η επιλογή γιατί είχε πολλές θέσεις κ καλά έκανα τελικά. Σήμερα πήρα φάκελο με υλικά κλπ. Κάτι πλαστελίνες, ένα βιβλίο κ κάτι άλλα ψιλοπράγματα που με 50 ευρώ το πολύ νομίζω θα τα βρω. Βέβαια είναι στη λίστα με τα βρεφάκια -18,5 μηνών είναι ακριβώς- αλλά σήμερα στο σχόλασμα είπε η διευθύντρια ότι θα τον βάλει με τα μεγαλύτερα γιατί είναι πολύ έξυπνος κ βαριέται με τα χρονιάρικα, οπότε θα αλλάξει κ η λίστα με τα υλικά. θα ξέρω από αύριο.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια help!

πηρα στην διευθυντρια του παιδικου και της ειπα οτι πρεπει να υπογραψουμε την εντολη τοποθετησης μεχρι αυριο και μου ειπε οτι δεν τιθεται τετοιο θεμα και οτι θαααα μας ειδοποιησουν ποτε θα πανε για προσαρμογη τα παιδια.... μπορειτε να μου δωσετε το κειμενο για να της το δειξω?

tqj2p3.png vvtJp3.png

http://www.eetaa1.gr/enarmonisi/paidikoi_stathmoi/2011-07-29_oristika-gynaikwn/

Το αναφερει στην σελιδα των οριστικων αποτελεσματων και μαλιστα με bold γραματα

συμφωνα με την εεταα ολες οι δομες πρεπει να εχουν παραλαβει τα εντυπα το αργοτερο μεχρι 2/9/2011 και οι μητερες πρεπει να τα εχουν υπογραψει εως τις 7/9/2011

cca53e644d.png

eTRlp2.png

σε ευχαριστω..

το θεμα ειναι οτι το ειπα 3 φορες στην διευθυντρια του παιδικου και δεν ειχε ιδεα.... τι μπορουν να κανουν αν δεν το υπογραψω? λετε να τις υπογραφουν απο μονοι τους?

????? δεν ξερω? εγω παντως θα τις παω και τις μικρες παιδικο και δεν θα τους δωσω φραγκο... αν δεν παρουν τα χρηματα δικο τους προβλημα... ουφ... και εννοειται του χρονου θα βαλω πρωτο στις προτιμησεις τον ιδιωτικο...

tqj2p3.png vvtJp3.png

Διαφημίσεις

Καλησπερα. Η μεγαλη μου ειναι 17-12-07 και η μικρη 28-9-09. Λοιπον το ιδιο ακριβως που περιγραφεις μου λεγε κι αλλη μια κοπελα προχθες. Αλλα αυτης δεν εγραφε τη περιοζη της κ της ειπαν πως αν μαζευτουν 4-5 παιδακια πο κει τοτε θα βαλουν κι εκει δρομολογιο. Μεχρι τοτε θα τα πηγαινει σε ενα κεντρικο σημειο να τα παιρνει απο κει το σχολικο γιατι ο σταθμος ειναι πολυ εκτος πολεως και πολλυς δρομος να τα πηγαινοφερνει η ιδια καθε μερα. Αρχικα θα λεγα στηη φιλη σου να τα πει στην εεταα. Αν δε γινει κατι μπορει να κανει το ιδιο

κοιτα που εχουν τα μεγαλα μια βδομαδα ακριβως και τα μικρα ενα μηνα και 2 μερες!!!αυτο που λες θα της το πω..αν και λιγακι χλωμο το κοβω...

για τον ιδιο λογο δε δηλωσα το ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ενω αναφεροταν η Ηλιουπολη στο ΕΕΤΑΑ, οταν τους ειπα που μενω, αααα οχι εκει δε στελνουμε ! εννοουμε μονο κατω Ηλιουπολη (τι λετε?). Το σχολικο το εχω ανταμωσει λιγο κατω απο τη κεντρικη πλατεια σε αποσταση 4 λεπτα απο μενα..αλλα τεσπα.....

Να τη χαιρονται την εξωτερικη γκλαμουρια τους!

εγω το μικρο πριγκηπα τον δηλωσα αν και δεν ημουν στις περιοχες τους..μενω πολιχνη-μετεωρα,αλλα ελεγε νεαπολη..τους πηρα τηλ κι επειδη ειμαστε πολυ κοντα στα "συνορα" τους ρωτησα αν θα υπηρχε περιπτωση να μας παιρνουν και μουπαν οκ...κι ετσι τον δηλωσα...φυσικα αν στο τελος μου λεγαν δε γινεται εννοειται οτι θα το βουλωνα διοτι ηταν κατι στα λογια...εννοειται οτι δε μας πηραν..αυτοι που περασαν εχουν πολυ περισσοτερα μορια απο μας....

εμεις παντως την υπογραψαμε την εντολη τοποθετησης 31/8 (ιδιωτικο).

ισως να ειναι πρωτη φορα που μπαινουν στο προγραμμα και οντως να μην γνωριζουν ..

αυτο που υπεγραψα εγω εχει ημερομηνια 29/07!αυτη δεν ειναι η εντολη???κατι αλλο δεν υπεγραψα με ημερομηνια ιδια με αυτης της υπογραφης....λετε να πρεπει να παω και αυριο που ληγει η προθεσμια???

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

κι εμενα 29/7 λεει...ολοι σημερα αυτο υπογραψαμε. η περσινη μου ομως λέει 20 σεπτεμβριου, αλλα μαλλον επειδη με πηραν σαν επιλαχουσα.Νομιζω το 29 σωστο ειναι...αφου λεει επανω με μεγαλα γρα,μματα ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ!

ξερω γω οι αλλες τι ημερομηνια εχετε πανω στο χαρτι σας?

μαμαλευτερακι σε δημοσιο εισαι αν δε κανω λαθος?

εσας σας ειπαν τιποτα για υλικα κλπ? εγω ρωτησα αν θα μας δωσουν καποιο αλλλο χαρτι τιποτα, κ μου ειπαν οχι. δε ξερω αν καταλαβε οτι δεν εννοουσα μονο της εεταα αλλα γενικοτερα!

Διαφημίσεις

μαμαλευτερακι σε δημοσιο εισαι αν δε κανω λαθος?

εσας σας ειπαν τιποτα για υλικα κλπ? εγω ρωτησα αν θα μας δωσουν καποιο αλλλο χαρτι τιποτα, κ μου ειπαν οχι. δε ξερω αν καταλαβε οτι δεν εννοουσα μονο της εεταα αλλα γενικοτερα!

ηταν λιγο μπαχαλο ολλαμεσαστο σταθμο ακομη ο μπογιατζησ εβαφε τα μικρα ηταν στην παιδικη χαρα εξω δνε μου ειπε κ πολλα η διευθηντρια που παρεπιπτωντοσ πρωτη φορα ειδα τισ προηγουμενεσ η καθαριστρια μου εδινε πληροφοριεσ κ το επεζε δασκαλα :evil::evil:

:tongue::tongue:

κι εμας μπαχαλο ηταν μην ανησυχεις...οι διευθυντριες σημερα μαλλον πηγανε. ετσι μου ειπαν κι εμενα που ρωτησα τη προηγ. βδομαδα οτι η υπευθυνη θα ρθει τη δευτερα που ανοιγουμε. εγω μπογιατζηδες δεν ειδα. μαλλον θα τη βγαλουμε με το περσινο βαψιμμο αφου και ολο το καλοκαιρι που περνουσα απο μπροστα ηταν κλειστα.

ΕΥΗΗΗΗΗΗΗΗ ΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓΓ

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ ΑΘΗΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

φιλακια!!!!!!!

φιλακια γατουλα μου αν και δε σε "επιασα"....!!!!!!!!τι θελεις να μου πεις??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...