Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Καλησπερα. Η μεγαλη μου ειναι 17-12-07 και η μικρη 28-9-09. Λοιπον το ιδιο ακριβως που περιγραφεις μου λεγε κι αλλη μια κοπελα προχθες. Αλλα αυτης δεν εγραφε τη περιοζη της κ της ειπαν πως αν μαζευτουν 4-5 παιδακια πο κει τοτε θα βαλουν κι εκει δρομολογιο. Μεχρι τοτε θα τα πηγαινει σε ενα κεντρικο σημειο να τα παιρνει απο κει το σχολικο γιατι ο σταθμος ειναι πολυ εκτος πολεως και πολλυς δρομος να τα πηγαινοφερνει η ιδια καθε μερα. Αρχικα θα λεγα στηη φιλη σου να τα πει στην εεταα. Αν δε γινει κατι μπορει να κανει το ιδιο

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

για τον ιδιο λογο δε δηλωσα το ΜΙΚΡΟ ΠΡΙΓΚΗΠΑ ενω αναφεροταν η Ηλιουπολη στο ΕΕΤΑΑ, οταν τους ειπα που μενω, αααα οχι εκει δε στελνουμε ! εννοουμε μονο κατω Ηλιουπολη (τι λετε?). Το σχολικο το εχω ανταμωσει λιγο κατω απο τη κεντρικη πλατεια σε αποσταση 4 λεπτα απο μενα..αλλα τεσπα.....

Να τη χαιρονται την εξωτερικη γκλαμουρια τους!

μα ειναι λογικο, γιαυτο εγραφαν φετος περιοχες μετακινησης γιατι περσι και τι δεν ακουσαν!!!! καλυτερα ετσι παρα να μπεις στο σταθμο οπως λεει η ΕΥΗ Γ και να σου πουν α τελικα αποφασισαμε να μη στελνουμε εκει σχολικο.

Μα καλά σε τι παιδικούς πάτε; Ο δικός μας μας ρώτησε : Τι ώρα θέλετε να έρχεται το σχολικό; Είπα για αρχή κατά τις 9 κ κατά τις 2 κ τελικά θα τον παίρνουν 9 κ θα τον γυρίζουν 2:20 για αρχή γιατί αργότερα ίσως το αλλάξω κ μου είπαν οκ. Προς το παρόν όλα καλά με το σύστημά τους κ όλοι χαμογελαστοί κ εξυπηρετικότατοι.

Διαφημίσεις

Καλημερα καλημερααα!!!!

Πηγα υπεγραψα τη τοποθετηση, και μου ειπαν να την αφησουμε ως τις 11μισι. Τι κι αν τους ειπα πως δεν εχει θεμα κλπ, τιποτα...με κοιταγε ομως η κυρια με ενα βλεμμα συμπονετικο του στυλ " αμα το κανουμε σε εναν θα πρεπει να το κανουμε για ολους"...και η αληθεια ειναι πως τα μισα εκει μεσα κλαιγανε και φωναζανε...οποτε τους καταλαβαινω!

Δε μου εδωσαν κανενα αλλο χαρτακι, ουτε μου ζητησαν να τους παω κατι.Ισως τα φυλανε για...εκπληξη μετα τη προσαρμογη!:) εχωσα και τη γιαγια να παει να τη παρει και εστειλα κ τη μικρη στη δημ. απασχοληση ωστε η γιαγια να χει ελευθερια κινησεων σημερα.

Και ρωτησα και τελικα και τρωνε εκει και κλεινουν 4 απο φετος!!!! ολεεεεεεε ανακουφιση!!!!!!:P:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

Αυτό είναι λες ή τα 70 ευρώ το μήνα που θα δίνω στη μετακίνηση; Πέρα απ'αυτό ο παιδικός μου φαίνεται εντάξει χωρίς βέβαια να γνωρίζω πολλά πολλά από παιδικούς.

Αν είσαι Θεσσαλονίκη, μάλλον κατάλαβα σε ποιον παιδικό πας. Τύχη είναι το δρομολόγιο. Πέρυσι είχαμε πάει κι εμείς εκεί χωρίς ΕΣΠΑ και δεν είχαμε τέτοια τύχη. Καλούτσικες ήταν βέβαια οι ώρες, αλλά το δρομολόγιο ήταν ήδη στρωμένο κι εμείς απλά χωθήκαμε μέσα.

Διαφημίσεις

Καλημερα , καλη αρχη και εμεις ξεκιναμε σημερα αλλα το απογευμα..

Τελικως με την γραφικη υλη επειτα απο τηλεφωνο στην εεταα μου ειπαν οτι μπορουν να ζητησουν και λεφτα για γραφικη υλη ,οποτε αν και μεγαλο το ποσο (250 ευρω)αποφασισαμε να μην το κανουμε θεμα .

τα Infractions ειναι οτι προφανως ειχες πολυ μεγαλη υπογραφη απο κατω και εφαγες παρατηρηση .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Τελικως με την γραφικη υλη επειτα απο τηλεφωνο στην εεταα μου ειπαν οτι μπορουν να ζητησουν και λεφτα για γραφικη υλη

Τι να πεις....αλλα γραφει η προσκληση και αλλα σου λενε τωρα? δε τους ειπες " και γιατι στη προσκληση λετε ετσι κ ετσι?"

Μας ζητησαν κι εμασ τα 250 ευρω. Πιο πολυ με τσαντισε το δεδομενο και υποχρεωτικο γιατι εχουν το παιδι μου στα χερια τους. Ο αντρας μου λεει να τα φαο παστελια αλλα δυστυχως μαλλον θα τα δωσω και θα πω κι ευχαριστω

Ποιος ελεγκτικος μηχανισμος της εεταα βτε παιδια. Σοβαρευτειτε. Σε αυτην τη χωρα οτι φανε και οτι πιουνε

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...