Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Δεν νομιζω οτι μπορεις να τα πας σε δοσεις καθως δεν θα γνωριζεις το προγραμμα των παιδαγωγων πχ εσυ αποφασιζεις να πας τους πηλους κ τις γαζες μετά τα χριστουγεννα.....αλλά η παιδαγωγος μπορει στο εκπ. προγραμμα να εχει να τα φτιαξει τον Νοεμβρη...παράδειγμα σου δινω.

Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα απορω ποσα υλικα μπορει να χρειαστει για ενα παιδι στην ηλικια μας.Η κορη μου δεν ειναι ουτε 2 χρονων γιαυτο μου θεωρω υπερβολικο το ποσο που ζητανε.Αν ηταν ποιο μεγαλη και κανανε κατασκευες και δεν ξερω τι αλλο ενταξει.Και παλι βεβαια τα 250 μου φαινονται υπερβολικα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εχεις δικιο σε αυτο που λες αλλα απορω ποσα υλικα μπορει να χρειαστει για ενα παιδι στην ηλικια μας.Η κορη μου δεν ειναι ουτε 2 χρονων γιαυτο μου θεωρω υπερβολικο το ποσο που ζητανε.Αν ηταν ποιο μεγαλη και κανανε κατασκευες και δεν ξερω τι αλλο ενταξει.Και παλι βεβαια τα 250 μου φαινονται υπερβολικα

Bρε σε καταλαβαινω.....του επαγγέλματος είμαι κ στο λεω μονο αν φτιάξουν αεροπλάνα χρειαζονται 250ευρώ τη χρονιά για υλικά. Εκτος αν εννοει απο τώρα τις στολές κτλπ των γιορτών ....

Ειμαι πολύ περίεργη, οταν σου δώσει τη λιστα αν δεν σου κάνει κοπο βαλτην εδω να δουμε τι ζητάει πια....για 250ευρώ!!

καλημερα

Με πηραν τηλ! απο το δημοτικο σταθμο μας να με ρωτησουν ημ.γεννησης παιδιου.μαλλον φτιαχνουν τα τμηματα ωστε τη δευτερα καπου να τα ενταξουν τα παιδακια

Aλλα ειναι η 1η χρονια τους στο προγραμμα και δε ξερουν λεει τι χαρτια θα χρειαστουν δεν εχουν παρει κατι ακομα (!!!!!!)η νεα διευθυντρια θα παει δευτερα.

Ρε συ ναι..... Ειναι εξωφρενικά ποσά!!!!

Κ η δικη μας "ταρίφα" που ειναι 200 πάλι υπερβολική ειναι....

Κ ας του διάβασα την οδηγία κ ας του ζήτησα λιστα κ ας του ανέφερα ότι θα ξαναμιλησω με εεταα,αυτός είχε κολλήσει στα ίδια κ τα ίδια-όλη τη χρονιά δίνουμε φωτοτυπίες κλπ-Μα ρε φίλε,αν πάρεις 200 απο κάθε παιδι,Όχι φωτοτυπίες βγάζεις,φωτοτυπικό επαγγελματικό αγοράζεις.

Έλεος....

Άντε μην του πάω κανά πακέτο χαρτιά -τα 2500 φύλλα δεν Κάνουν πάνω απο 10 ευρω(ή 20,δε θυμαμαι) στο πλαίσιο-κ του τα φέρω στο κεφαλι!

Αχ δεν αρχίζουμε Καλα!

Απ την άλλη Το να κάτσω να τσακωθω με τα άτομα που θα εχουν το παιδι ΜΟΥ στα χέρια τους,κάπως μου κάνει-το χε πει κ μια κοπέλα παλιότερα στο θέμα κ μου χε κάνει εντύπωση-αλίμονο αν χρειάζεται να τους εκβιαζουμε για να Κάνουν σωστά τη δουλεια τους

Δηλαδη τι;

Θα κάνουμε έγγραφη καταγγελία κ Μετά τι;

Θα μαστε εκει Σα να μη συμβαίνει τίποτα;

Κ αύριο μεθαύριο που θα χουμε την προσαρμογή κ θα θέλω να κάτσω (ενω αυτοί δεν τρελαίνονται στην ιδεα:rolleyes:,θα ξανατσακωθω και γι αυτο;

Νομίζω ότι η διπλωματική οδός ειναι η καλύτερη....

Αυτο δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ Λοιπον στοχοποιηση(όπως ίσως λανθασμένα το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα),ΠΑΝΤΩΣ όπως κ να το κάνουμε δυσχεραίνει η επικοινωνια ανάμεσα γονιών κ διεύθυνσης παιδικού κ αυτο σίγουρα δεν ειναι Καλό!

Ωωωωχου,πολυ μπερδεμένη είμαι...

Γιααααααααα να πάρω ένα τηλεφωνακι την εεταα να τους τα πω ένα χεράκι-γιατί αν λειτουργούσαν σωστά, ως ελεκτικος φορέας,αυτη τη στιγμη δε θα συζητούσαμε τέτοια πράγματα.

Αααααα καλααααα....

Πήρα εεταα

Λοιπον,εχουν λέει το δικαίωμα να ζητήσουν λεφτα για τα υλικά!:shock:

Μα,της λέω,η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι μόνο λιστα μπορούν να μας δώσουν με υλικά για να τους πάμε.

Ναι,λέει,είτε λιστα είτε λεφτά για τα υλικα:rolleyes:

Μετά της λέω,φαντάζομαι περιορισμός στο τι θα ζητήσει ο κάθε σταθμός δεν υπάρχει ε;γιατί Εμένα μου ζήτησαν 200 ευρω-σαν πολλα δεν ειναι;

Ε ναι λέει-παρα πολλα,να κάνετε καταγγελία έγγραφη κ επώνυμη

Συγνώμη της λέω,Λειτουργείτε ελεγκτικα ως φορέας στους παιδικούς;

Βεεεεεεβαια μου λέει,τους ελέγχουμε.

Δηλαδη ελεγχετε έναν προς έναν αν τηρούν τα όσα εσείς οριζετε στην πρόσκληση;

Όχι Βέβαια,μόνο αν κάνετε καταγγελία...:confused::confused:

Κουκουρουκου!

Ωραία ελέγχουν!!!:rolleyes::rolleyes:

Αααααααααααααα!!!!

Να ενημερώσω Επίσης(κ για την κοπέλα που δεν υπέγραψε εντολή όπως κ γω άλλωστε):

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗΣ Κ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΜΕ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΈΝΑ ΑΝΤΊΤΥΠΟ.

Μπάχαλο ο παιδικός μας μου φαίνεται....:confused:

Διαφημίσεις

ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΖΗΤΉΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΉ ΤΟΠΟΘΈΤΗΣΗΣ Κ ΝΑ ΥΠΟΓΡΆΨΟΥΜΕ ΚΡΑΤΏΝΤΑΣ ΤΟ ΈΝΑ ΑΝΤΊΤΥΠΟ.

Εγω υπεγραψα αλλα δε μου εδωσαν αντιτυπο.

Απο χαρτια μου ζητησαν μια απλη βεβαιωση απο τον παιδιατρο, φωτοτυπια των εμβολιων και πιστοποιητικο γεννησης.

age.png age.png

εγω υπογραψα πριν τις 2/9 καλαμαρι! δε θα εχω θεμα φανταζομαι εεεεεε? :D :D

Πρωτη μερα μας εχτες...ολα ΤΕΛΕΙΑ! παιδια ενθουσιασμενα, το βραδυ ξερα για υπνο

καλημερα κι απο μενα..η μαλλον καλησπερα!!!!!

πηγα και εγω σημερα στον παιδικο μας,απο χτες μουπαν να παω σημερα να υπογραψω..

μουπαν οτι θα με παρουν απο βδομαδα τηλεφωνο για να μου πουν ποτε θα ξεκινησουμε..για χρηματα για υλικα η λιστα δε μου εκαναν λογο..ισως την επομενη φορα που θα με δουνε..πηρα και το αντιγραφο...

τωρα για το οτι καθυστερουν να μας αρχισουν...να πω οτι η δικια μας η διευθυντρια μουπε οτι καθε χρονο ετσι κανουν,παιρνουν πρωτα τα παιδακια που ηδη "φοιτουσαν" και στη συνεχεια και σταδιακα-για καλυτερη προσαρμογη-τα νεα παιδακια..

εγω θα ζητησω να ξεκινησει κατα την τριτη 13 γιατι θελω να περιμενω να δω τι θα γινει με το νηπιαγωγειο...αν και περασα απο κει σημερα και μουπε η νηπιαγωγος οτι δεν θα στειλουν αλλη δασκαλα οποτε θα λειτουργησουν μονο τα 2 τμημτα που εχουν καλυφθει ηδη με νηπια,οποτε προνηπια φετος γιοκ...

αυτα με μας!!!

καλη σχολικη χρονια σε ολα τα παιδακια μας!!1

και περαστικα μας γιατι οι ιωσεις ειναι στην "πορτα" μας δυστυχως...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

εγω πηγα σημερα ουτε να υπογραψω ουτε τιποτα απο 14 μα σασ ειπαμε τι μασ ερχεστε καθε μερα .....:shock::shock::shock::shock: απο 14 να κανει προσαρμογη

αααααααα εργαζεστε εεεεεεεεε?

λεω ειμαι με προγραμα ετεεα

ναι εργαζεστε ?????????

τι σ εκοφτη ηθελα να τισ πω

χμμμμμμμ

ναι λεω εργαζομαι

που ???????????( μα ηθελα αν πω εκει που κλανη η αλεπου :rolleyes::rolleyes::rolleyes:..)

:tongue::tongue:

Διαφημίσεις

Αααααα καλααααα....

Πήρα εεταα

Λοιπον,εχουν λέει το δικαίωμα να ζητήσουν λεφτα για τα υλικά!:shock:

Μα,της λέω,η πρόσκληση αναφέρει ρητά ότι μόνο λιστα μπορούν να μας δώσουν με υλικά για να τους πάμε.

Ναι,λέει,είτε λιστα είτε λεφτά για τα υλικα:rolleyes:

Μετά της λέω,φαντάζομαι περιορισμός στο τι θα ζητήσει ο κάθε σταθμός δεν υπάρχει ε;γιατί Εμένα μου ζήτησαν 200 ευρω-σαν πολλα δεν ειναι;

Ε ναι λέει-παρα πολλα,να κάνετε καταγγελία έγγραφη κ επώνυμη

Συγνώμη της λέω,Λειτουργείτε ελεγκτικα ως φορέας στους παιδικούς;

Βεεεεεεβαια μου λέει,τους ελέγχουμε.

Δηλαδη ελεγχετε έναν προς έναν αν τηρούν τα όσα εσείς οριζετε στην πρόσκληση;

Όχι Βέβαια,μόνο αν κάνετε καταγγελία...:confused::confused:

Κουκουρουκου!

Ωραία ελέγχουν!!!:rolleyes::rolleyes:

Αααααααααααααα!!!!

Να ενημερώσω Επίσης(κ για την κοπέλα που δεν υπέγραψε εντολή όπως κ γω άλλωστε):

Μπάχαλο ο παιδικός μας μου φαίνεται....:confused:

Οκ, τότε αφού αυτοί το παίζουν τρελίτσα, κι εσύ κάνε την κουφή και μην πας λεφτά. Αν σου ξαναπούν, πες κι εσύ "μπλα μπλα ...ζοριζόμαστε αυτή την εποχή.... αν θέλετε να μου δώσετε λίστα μπορώ να φέρω τα υλικά. Αν θέλετε λεφτά, μου είναι αδύνατον."

Τι θα σου κάνουν? να σε διώξουν γιατί δεν πας λεφτά, αποκλείεται!

Επίσης, ζήτησέ τους (την εεταα εννοώ) να σου δώσουν ΓΡΑΠΤΗ απάντηση στο αν μπορούν οι σταθμοί να ζητήσουν λεφτά αντί για λίστα!

Follow up:

πήγαμε που λέτε για την εγγραφή,μάλιστα ,επειδή είχαμε μιλήσει την προηγούμενη βδομάδα με το σταθμο ,μου πε Σήμερα η γραμματέας ότι την συμπλήρωσε ουσιαστικα Τηλεφωνικά την αίτηση(χωρίς Ωστόσο να υπογράψω στην εντολή τοποθέτησης/αίτηση τίποτα-κ βλακωδως ξέχασα κ γω να αναφέρω οτιδήποτε!φαντάζομαι πρέπει,έτσι δεν ειναι;;;γιααααααααα διαφωτιστε με πληζ!!)

Ξεκινάμε απο Δευτέρα χαλαρά-σφαγή προβλέπω στην προσαρμογή,Αλλα Εγώ εκει θα κατασκηνωσω θέλουν δε θέλουν:-P(δεν τους βλέπω πολυ προθυμους για προσαρμογή της προκοπής,Αλλα δεν Παίζει να μου γλυτώσουν-πριν τους δηλώσω πρώτη επιλογή μ είχε διαβεβαιώσει ο υπεύθυνος ότι θα γίνει όπως θέλω(κ όπως κατ εμε-κ Όχι μόνο-ειναι παιδαγωγικά σωστό)

Ωστόσο,προς το τέλος μου λέει ο υπεύθυνος 200ευρωπουλα για γραφική ύλη-τι του διάβασα το αποσπασμα που παρεθεσε ο σερ(θενκ γιου σερ!) τι του ζήτησα λιστα,αυτός είχε βάλει μοτερακι κ έλεγε κ ξαναλεγε για τις φωτοτυπίες κλπ-τι ν τουτοι ρε συ;δεν τους φτάνουν τα Τουλάχιστον 4χιλιαρικα που τσεπωνουν απ το ΕΣΠΑ για κάθε κεφάλι;

Ή μηπως δε βγάζουν ήδη απ τις παροχές;; Σ Εμένα πχ παρέχεται κ σχολικό που δε χρησιμοποιώ,ας τα βγάλουν απο κει...Καλα δεν το συζητώ ότι εφριξα Με το ποστ παραπάνω που ο σταθμός ζητάει οοοοοσα παρείχε 3 χρόνια εντός της τιμής....:rolleyes:

Αλλα για μένα δε φταίει ο κάθε σταθμός που παει να βγάλει κερατιατικα-επιχειρήσεις ειναι δυστυχώς(κ μιλάω ως καθηγήτρια που κ αν εχουν δει τα ματια μου κ το χω σιχαθει το θέμα εκπαίδευση στο ελλαδισταν)

Φταίει ο χ ψ ω φορέας που διενεργεί ένα προγραμμα κ Μετά αφήνει το γονιό στο Έλεος του θεού-γιατί ναι,να επαναστατησουμε,Αλλα αντί να συνδικαλιζομαστε οι γονείς των τριχρονων:eek: κ να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες ή κ κατα μόνας, το θέμα δε θα υφιστατο αν υπήρχε μέριμνα για έλεγχο αν τηρούνται τα αναφερθεντα στην πρόσκληση...

Στείλε Κυρία Εεταα σε κάθε σταθμο έναν υπάλληλο(απ αυτούς τους καταρτισμενους:rolleyes:) 1 μήνα Μετά την εγγραφή σε μια συγκέντρωση που θα παρευρίσκεται υπεύθυνος του σταθμού κ γονείς,κ δες:ζητήθηκε τίποτα έξτρα παρα τη ρητή οδηγία της εεταα για το αντίθετο;

Κ Μετά βαρα στο κεφάλι....

Γιατί να πρέπει ο γονιός να βγάλει (και) αυτο το φίδι απ την τρύπα...κ να φοβάται ότι το παιδι του θα στοχοποιηθει;;;γιατί φυσικά κ στοχοποιειται το παιδι κ ας μη συμφωνείτε-το χω δει να συμβαίνει στο χώρο που κινουμαι-ίσως Όχι απ την δασκάλα την ίδια Αλλα απ τους παρατρεχάμενους του σχολείου σταθμού κλπ.δυστυχώς Αλλα έτσι ειναι!

Αυτα Εν ολιγοις:-),εμείς μείναμε στο πουθενα,κ στο ότι θα ...τα βρούμε

Ααα,εννοείται ζήτησα απόδειξη ΑΝ τα δώσω τελικά-κ περιέργως πως,το δέχτηκε.

Μωρε ας προσέχουν κ ας σέβονται το παιδάκι μου κ να τους δώσω-το ετσιθελικο ειναι που μου τη δίνει.

Ετσι ακριβως!!!

Μου επεσαν τα αυτια με τα 250αρια που ζητησαν για γραφικη υλη, πειτε μου οτι ειστε ολες στον ιδιο παιδικο σταθμο!

Aν ο σταθμος το εκανε αυτο απο την πρωτη χρονια θα το ηξερα. Ομως ολα αυτα που ανα φερονται ως δραστηριοτητες τα κανανε περυσι και ηταν μεσα στα 300 ευρω που διναμε και ποτε δεν μας ζητηθηκε τιποτα παραπανω. Γι'αυτο τρελλαινομαι! Φετος ξαφνικα εγιναν εξτρα, με το που μπηκαμε στο ΕΣΠΑ?

Και με την δικη σου περιπτωση επαθα πλακα... Μα αυτοι οι τυποι θεωρουν τους εαυτους τους επαγγελματιες? Για ονομα του Θεου δλδ.

Καλημέρα. Εμείς αρχίσαμε "κανονικά" τη χρονιά. Τρεις μέρες μόνο πήγαμε και την τσιμπήσαμε την πρώτη ίωση! Περαστικά μας...

Αυτα που φοβαμαι... Περαστικα στο μικρακι σου!

Ρε συ ναι..... Ειναι εξωφρενικά ποσά!!!!

Κ η δικη μας "ταρίφα" που ειναι 200 πάλι υπερβολική ειναι....

Κ ας του διάβασα την οδηγία κ ας του ζήτησα λιστα κ ας του ανέφερα ότι θα ξαναμιλησω με εεταα,αυτός είχε κολλήσει στα ίδια κ τα ίδια-όλη τη χρονιά δίνουμε φωτοτυπίες κλπ-Μα ρε φίλε,αν πάρεις 200 απο κάθε παιδι,Όχι φωτοτυπίες βγάζεις,φωτοτυπικό επαγγελματικό αγοράζεις.

Έλεος....

Άντε μην του πάω κανά πακέτο χαρτιά -τα 2500 φύλλα δεν Κάνουν πάνω απο 10 ευρω(ή 20,δε θυμαμαι) στο πλαίσιο-κ του τα φέρω στο κεφαλι!

Αχ δεν αρχίζουμε Καλα!

Απ την άλλη Το να κάτσω να τσακωθω με τα άτομα που θα εχουν το παιδι ΜΟΥ στα χέρια τους,κάπως μου κάνει-το χε πει κ μια κοπέλα παλιότερα στο θέμα κ μου χε κάνει εντύπωση-αλίμονο αν χρειάζεται να τους εκβιαζουμε για να Κάνουν σωστά τη δουλεια τους

Αυτο ακριβως πιστευω κι εγω (μπορει να το εχω πει κι εγω), αν φτασω στο σημειο να κανω τον χωροφυλακα σε καποιον ΠΑΙΔΑΓΩΓΟ για να κανει σωστα την δουλεια του... θα πρεπει (συμφωνα με την δικη μου λογικη) να παρω το παιδι μου και να φυγω...

Δηλαδη τι;

Θα κάνουμε έγγραφη καταγγελία κ Μετά τι;

Θα μαστε εκει Σα να μη συμβαίνει τίποτα;

Κ αύριο μεθαύριο που θα χουμε την προσαρμογή κ θα θέλω να κάτσω (ενω αυτοί δεν τρελαίνονται στην ιδεα:rolleyes:,θα ξανατσακωθω και γι αυτο;

Νομίζω ότι η διπλωματική οδός ειναι η καλύτερη....

Αυτο δεν ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ Λοιπον στοχοποιηση(όπως ίσως λανθασμένα το ανέφερα στην προηγούμενη σελίδα),ΠΑΝΤΩΣ όπως κ να το κάνουμε δυσχεραίνει η επικοινωνια ανάμεσα γονιών κ διεύθυνσης παιδικού κ αυτο σίγουρα δεν ειναι Καλό!

Ωωωωχου,πολυ μπερδεμένη είμαι...

Γιααααααααα να πάρω ένα τηλεφωνακι την εεταα να τους τα πω ένα χεράκι-γιατί αν λειτουργούσαν σωστά, ως ελεκτικος φορέας,αυτη τη στιγμη δε θα συζητούσαμε τέτοια πράγματα.

Παλι συμφωνω μαζι σου (alter ego θα σε λεω), κατανοω και υποστηριζω γενικοτερα οτι αν δεν διεκδικουμε αυτα που δικαιουμαστε δεν θα αλλαξει τιποτα σε αυτον τον τοπο, ΑΛΛΑ οχι στο θεμα των παιδιων και των παιδαγωγων τους.

Εγω πηγα την Τεταρτη το πρωι τα χαρτια που μου ζητησαν (2 φωτογραφιες, πιστοιποιητικο γεννησης και φωτοτυπια τα εμβολια), μου εδωσαν κι αλλα χαρτια να υπογραψω και να τα παω οταν παω το παιδι. Δεν υπεγραψα τιποτα εκει που να αφορα την εεταα αλλα ουτε και χαρτια εγγραφης... Μου ειπαν οτι μπορουσαμε να ξεκινησουμε απο την 01/09 αλλα προτιμησα να ξεκινησουμε την Δευτερα. Οτι καλο θα ηταν αν μπορουμε να κανουμε μια εβδομαδα προσαρμογης (λιγοτερες ωρες) αλλα αν δεν μπορουμε δεν πειραζει, θα βοηθησουν εκεινες το παιδι εντος σταθμου. Επειδη ο μικρος μου ειναι 28 μηνων και θελω να εχει την καλυτερη δυνατη προσαρμογη, αποφασισαμε οτι την πρωτη εβδομαδα θα τον πηγαινουμε για δυο ωρες (τουλαχιστον τις πρωτες μερες, μετα βλεπουμε πως θα παει)... Οποτε την Δευτερα ξεκιναμε, εκεινος το περιμενει πως και τι...

Λεφτα για υλικα δεν μου ζητησαν, μου ειπαν ομως οτι θα κλεισουμε ραντεβου ενα απογευμα την επομενη εβδομαδα για να συζητησουμε ολο το ιστορικο του παιδιου που θα γραψω στα κατεβατα που μου εδωσαν να συμπληρωσω. Καλη η πρωτη εντυπωση του συστηματος τους, γενικοτερα εχει πολυ καλη φημη ο συγκεκριμενος σταθμος στην περιοχη και ετσι κι αλλιως εκει θα τον πηγαινα κι εκτος εεταα...

τελικα εγω πηρα τηλ να ρωτησω τι συμβαινει η διευθυντρια ελειπε το σηκωσε μια δασκαλα και μας ειπε να παμε για προσαρμογη την δευτερα για μια ωρα!!!!! χαχα

11-12 της ειπα οτι το παιδι εχει ξαναπαει παιδικο αλλα εκεινη επεμενε

οταν τη ρωτησα για τα χαρτια δεν ειχε ιδεα!!!!!

εγω παλι σεφτομαι να μη τη παω για προσαρμογη.μου ψιλοαρρωστησε κιολας λιγο μυξα, βηχαλακι λιγο αλλα υπαρχει...φοβαμαι μη μετα μου ζητανε προσαρμογη την αλλη βδομαδα!!!

edit***

μια μερα μετα ο βηχας κ οι μυξες σχεδον φυγαν.//τι περιεργο! σημερα πηγαμε και περασαμε απεξω απ το σταθμο και τον ειδε.

ενθουσιαστηκε.καποια στιγμη καθοταν το βραδυ σκεφτικη σαν στεναχωρημενη. της λεω τι εχεις και μου απανταει "θελω να παω σχολειοοοοο"...

α καλααααααααααααααααααααα.........και μετα μου λεει η αλλη για προσαρμογη. αμα παω να τη παρω και δε ξεκολλαει απο κει τι θα κανω?

v & a τα παιδακια μας πρεπει να εχουν κοντα γεννεθλια!!!!!οφ τοπικ!!!!

μιλησα προχθες με κουμπαρα μου που η κορη της μπηκε με το προγραμμα σε παιδικο γνωστο που καλυπτει ολες σχεδον τις περιοχες του δημου του....

ΑΛΛΑ.....

πηγε να την γραψει,την εγραψε βεβαια,αλλα οταν τους ειπε απο που ειναι την ειπαν "αααααα εκει δυστυχως δε στελνουμε σχολικα....-θα πρεπει να την φερνετε εσεις!!!!"

excuse me???????????

εκεινη τη δεδομενη στγιμη δε θυμοταν αν στελνει εκει ο παιδκος σχολικο..

πηγε σπιτι και ειδε οτι αναγραφεται κανονικα η περιοχη....

εσεις αν εισασταν στη θεση της τι θ κανατε???

εγω την ειπα να εκτυπωσει τη σελιδα που γραφει την περιοχη και να τους την παει και να ρωτησει γιατι εφοσον αναφερεται,τελικα τη λενε οτι δεν μπορουν να στελνουν σχολικο.....αν ειναι-να τους πει-ας τηλεφωνησεο επι τοπου στην εεταα να το διευθετησουν το θεμα.....

προφανως δε μπηκαν παιδια απο την περιοχη της και δεν θελουν τωρα για ενα ατομο να βαλουν μετακινηση....

δεν ειναι ομως ετσι....γιατι αυτη σαυτο υπολογιζε.....

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...