Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Xm Με τις στολές κάτι μου θυμίζετε και εμείς τις χρυσοπληρώναμε μέχρι τώρα αλλές το καλοκαίρι,αλλές το χειμώνα και ειδικά οι στολές του θεατρικου ήταν απάτη (ειδικά η περσινή:-()φετός όμως αλλάξαμε σταθμο αρα πάνε χαμένες...

Λοίπον εμας εχτές η υπέυθυνη οταν κάναμε την εγγραφή μας έδωσε και την λίστα για να αγοράσουμε τα πράγματα και επειδή ημουν με φίλη μαζί που είχε το παιδάκι της ήδη 3χρονίες εκεί της πρότυνε αν θέλει να ξαναδώσει χρήματα οπως έκανε μέχρι τώρα για τα υλικά και ζήτησε 70?.:rolleyes:Ετσί οπως είδα την λίστα δεν μου φάνηκε υπερβολικό το ποσό οπότε προτίμησα να της δώσω τα χρήματα και εγω εξάλλου μου φάνηκε πολύ μικρό το ποσό μπροστα στα 200? που έδινα στον προηγούμενο μας.Η κακομόιρα την Παρασκεύη θα αποχαιρετίσει τους φίλους της και τον χώρο της και την Δευτέρα θα ξαναρχίσει απο την αρχή σε καινούριο.:-(Ελπίζω ολα να πάνε καλά.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εγω πηγα σημερα και δυστυχως ακομα εχει μια μεγαλη κλειδαρια στην πορτα.....τωρα;;;περιμενω να με παρουν αυτοι τηλ; θελω πολυ να αρχισουμε δευτερα προσαρμογη......

Σας παρακαλω απαντηστε μου αν γνωριζετε γιατι κοντευω να σκασω.

Μπηκα και εγω φετος στο προγραμμα του ΕΣΠΑ στον παιδικο που παμε ηδη 3 χρονια και ειναι ιδιωτικος. Εμεις διναμε 300 ευρω χωρις σχολικο και μεσα στο προγραμμα ηταν ολες οι δραστηριοτητες πουκανανε μεσα στο σταθμο οπως αγγλικα ρυθμικη μουσικη κτλ εκτος απο το κολυμβητηριο που το πληρωναμε εξτρα αφου γινοτανε εκτος σχολειου. Σημερα μου εστειλε η διευθυντρια χαρτι που μου λεει οτι οι δραστηριοτητες δεν τις καλυπτει το ΕΣΠΑ και οτι και πρεπει να της τα πληρωσω χωρια. Η λιστα ειναι οι εξης:

Aγγλικα 20Ε/Μηνα,computer 35/Μηνα. μουσικη 20Ε/Μηνα, ρυθμικη-χορος 25ε/μηνα κολυμβητηριο 40Ε/μηνα. Εχω τρελλαθει αν ειναι δυνατον ! Κανονικα μονο το κολυμβητηριο

πρεπει να της πληρωσω ετσι δεν ειναι? Δηλαδη τα αλλα μεχρι περυσι ηταν στα 300 ευρω που τις διναμε και φετος δεν ειναι? Να σας πω οτι ολα γινονται μεσα στο σχολειο εκτος απο το κολυμβητηριο που γινετε στο ΟΑΚΑ. Δηλαδη το προγραμμα του ο καθε ιδιωτικος σταθμος θα το ''ονομαζει'' δραστηριοτητες και θα το πληρωνουμε ξεχωριστα? Και τα 3800ε απο το προγραμμα γιατι θα τα παρει μονο για φυλαξη?

Λοιπον την πηρα τηλεφωνο νατην ρωτησω και μου τα μασαγε. Μου λεει ειναι δραστηριοτητες που θα γινονται ξεχωριστα και οτι και καλα αμα μαζευτει ο απαιτουμενος αριθμος παιδιων θα ερθει ξεχωριστος δασκαλος. Και εγω τις ξεκαθαρισα οτι το παιδι θελω να κανει οτι εκανε και περυσι χωρις εξτρα χρεωση αφου και περυσι ηταν μεσα στα λεφτα που εδινα, δηλ.και την ρυθμικη και τα αγγλικα και την μουσικη απο τα οποια εκτος απο την ρυθμικη που την εκανε με αλλη τα δασκαλα τα υπολοιπα τα εκανε με την δασκαλα της. Μου λεει αμα ειναι για τα 25 ευρω της ρυθμικης δεν πειραζει μην τα δωσετε,(μου εκανε και χαρη) οσο για τα υπολοιπα, αγγλικα μουσικη και κτλ, δεν νομιζω να μαζευτουν παιδακια οποτε λογικα θα ειναι οπως περυσι. Και ρωταω εγω τωρα τρια χρονια δεν το εχει κανει αυτο το πραγμα ποτε και ξαφνικα με αυτην την κριση βαζει του γονεις να πληρωσουν εξτρα?

Επισης θελω να δω αν αυτο το χαρτι το εστειλε μονο στα παιδια του ΕΣΠΑ ή σε ολους? Θα ρωτησω, γιατι αυτη αφησε να εννοηθει οτι ηταν για ολους. Κια σιγουρα λειτουργει πονηρα γιατι γιατο προγραμμα του ΕΣΠΑ δεν ενημερωσε κανενα οτι θα μπορουσαμε να κανουμε αιτηση,το βρηκα τυχαια, και οταν της ειπε ο συζυγος οτι εμεις θα το κανουμε τον απετρεψε κιολας οτι και καλα δεν θα μπουμε λογω εισοδηματος . Οταν ειδε πια οτι εμεις επιμεναμε μας ειπε δεν εχετε να χασετε κατι. Και οταν πηγαμε πρωτη μερα στο σχολειο δεν ειπε τιποτα στον συζυγο ενω ειχε την λιστα με τα ονοματα του προγραμματος και οταν τις το ανεφερε εκεινος μας ειπε οτι ειδε το επωνυμο αλλα δεν ηταν σιγουρη οτι ειμαστε εμεις λες και δεν ξερει πως λενε το παιδι μας που το εχει εκει τρια χρονια. Τωρα θα περιμενω να δω τι αλλο θα ακουσω....

4fnbp3.png

fdBUp2.png

εμεις πηγαμε και οι τρεις μαζι για να προσαρμοστουν πιο ευκολα οι μικρες εχοντας και τον αδερφο τους που παει 2 χρονια ηδη αλλα μας γυρισαν πισω λεγοντας οτι θα μας ειδοποιησουν μεχρι τις 20! του μηνος...... το αποτελεσμα ηταν να κλαινε οι μικρες γιατι ηθελαν να μεινουν στο σχολειο με τον αδερφο τους....κριμα και τις ειχα προετοιμασει πολυ καλα.... η ανοργανωσια στο μεγαλειο της παντος στους δημοτικους σταθμους.... δεν ηξεραν οτι πρεπει να γινει η εγγραφη μεχρι τις 6 του μηνα....

εχει καμια αλλη μανουλα το ιδιο προβλημα?

tqj2p3.png vvtJp3.png

Σήμερα τους βρήκα και εγώ στο τηλέφωνο!Είναι η πρώτη τους μέρα και μια πολύ ευγενική κοπέλα μου είπε ότι δε χρειάζεται εγγραφή, πως τη Δευτέρα ξεκινάει η προσαρμογή από τις 8:30 μέχρι τις 10:00, μπορώ να κάτσω μαζί της ή να φύγω για να δει το παιδί το χώρο, τα παιχνίδια, τις δασκάλες κτλ. Μου έκαναν καλή εντύπωση αλλά περιμένω να τις γνωρίσω από κοντά καθώς να δω και το χώρο μέσα!

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια!

Διαφημίσεις

Καλή χρονιά σε όλα τα παιδάκια. Εμείς φέτος μπήκαμε σε άλλο σταθμό με το πρόγραμμα και σήμερα ήταν η πρώτη μέρα. Τον περιμένω να δω τι θα μου πει. Μακάρι να του αρέσει!!!

Καλή χρονιά σε όλους...

Και εμείς σε δημοτικό παιδικό σταθμό...και αρχίσαμε με προβλήματα!!!!

Ο σταθμός είναι καινούριος. Θα λειτουργήσει φέτος πρώτη φορά. Φαίνεται να είναι έτοιμος εκτός από την αυλή, αλλά τέλος πάντων. Σήμερα που ρώτησα μας είπαν ότι μάλλον θα ξεκινήσουμε 12/09...!!!!Ουάου.....Δεν έχουν το προσωπικό,λέει....Κόντεψα να πάθω καρδιά.

Το παιδί κάθε μέρα ρωτάει πότε θα ανοίξει το σχολείο. Έχω επιστρατεύσει και τις δύο γιαγιάδες να μου τα κρατάνε αυτές τις ημέρες...αλλά δεν πάει και πολύ έτσι. Η πεθερά μου σε λίγες μέρες πρέπει να φύγει. (Μένει σε άλλη πόλη). Έχει πάει ο άντρας μου να μιλήσει στον υπεύθυνο αντιδήμαρχο τώρα. Περιμένω λεπτομέρειες...

ΠΕΡΙΚΛΗΣ 29-06-2008

ΣΠΥΡΟΣ 15-11-2009

Καλεεεε ανοιξαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Απο δευτερα μου ειπαν δεχονται παιδακια ΚΑΝΟΝΙΚΑ.

Ουτε λιστες με παιδακια που θα δεχονται ανα βδομαδα ουτε τιποτα!!! Θα κανουν καμια βδομαδα προσαρμογη (2 ωρο τη μερα) το οποιο μαλλον δε το αποφευγουμε

Και ο δικος μας σταθμος το ιδιο!

Εμεις βεβαια ετσι κι αλλιως θα αρχισουμε τη μεθεπομενη εβδομαδα, γιατι ο γιος μου εχει το ποδι σε γυψο εδω και 15 μερες και θα τον βγαλει στο τελος της επομενης εβδομαδας.

age.png age.png

Δεν ξέρω τι γίνεται με άλλους δημοτικούς αλλά σε δημοτικό στην Τούμπα Θεσ/νίκης σήμερα ξεκίνησε η κόρη μιας φίλης για 1 ώρα σαν πρώτη φορά. Επίσης Αθήνα περιοχή Αμπελοκήπων κάπου η ανηψιά μου επίσης ξεκίνησε σήμερα σε δημοτικό. Κ οι 2 εκτός εσπα. ¨αλλη φίλη πάλι στο πλαγιάρι θεσ/νίκης δημ. υπάλληλος έμεινε απ'έξω γιατί δώσαν όλες εκτός 5 θεσεων στο πρόγραμμα κ είναι πυρ κ μανία.

Καλησπέρα και από εμάς,

πήγαμε και εμείς σήμερα στον βρεφικό (δημοτικός) όπως μας είπαν στο τηλέφωνο για την εγγραφή... Ο χώρος μύριζε ασφυκτικά λαδομπογιά, σε σημείο που ένιωθες την "γεύση του" στο στόμα... Επίσης δεν υπήρχε κλιματισμός γιατί οι χώροι δημιουργήθηκαν τώρα και δεν έχουν προλάβει... Στην 1 από τις 3 αίθουσες υπήρχαν 6 παιδαγωγοί και 4 παιδάκια. Οι άλλες ήταν άδειες.

Η διευθύντρια απλά μας ζήτησε το όνομα της μικρής και μας είπε ότι την άλλη εβδομάδα σε έναν χώρο του δήμου έχει συγκέντρωση γονέων για ενημέρωση. Με ρώτησε αν δουλεύω και τί κάνω το παιδί όταν λείπω, το παίρνω μαζί μου στο γραφείο της λέω. Ε τότε να σας βάλουμε να ξεκινήσετε άμεσα λέει.... στις 14 του μηνός να αρχίσετε προσαρμογή (χαχαχαχαχχαχαα τόσο άμεσα ε?). Η απορία μου, αν σήμερα το πρωί ανοίξαν, πότε πρόλαβαν και συμπλήρωσαν τα γκρουπ προσαρμογής που είναι σε ποιό κοντινές ημερομηνίες? Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν είναι έτοιμοι να ανοίξουν.

Χαρτί εντολής δεν μου έδωσε να υπογράψω. Είναι απαραίτητο ? Μην μας πει μετά κανένα κουλό του στυλ "Δεν προσήλθατε και χάσατε την θέση" και γίνει τέξας εκεί μέσα.

GaiGp3.png

Διαφημίσεις

και σε μας 250 ζητησε ο σταθμος για υλικα.Αρνηθηκα να τα δωσω και ζητησα λιστα.Μου ειπε οτι θα μου ετοιμασει.Τρεμω στο τι θα διαβασω στη λιστα γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησει τα 250 που ζητησε.Αν δουμε τρελλες απαιτησεις θα αρνηθω να τα αγορασω.Και κατι αλλο αν ξερετε αφου τα υλικα ειναι για ολη τη χρονια μπορω να του τα παω σε 2-3 δοσεις?

Καλησπέρα και από εμάς,

πήγαμε και εμείς σήμερα στον βρεφικό (δημοτικός) όπως μας είπαν στο τηλέφωνο για την εγγραφή... Ο χώρος μύριζε ασφυκτικά λαδομπογιά, σε σημείο που ένιωθες την "γεύση του" στο στόμα... Επίσης δεν υπήρχε κλιματισμός γιατί οι χώροι δημιουργήθηκαν τώρα και δεν έχουν προλάβει... Στην 1 από τις 3 αίθουσες υπήρχαν 6 παιδαγωγοί και 4 παιδάκια. Οι άλλες ήταν άδειες.

Η διευθύντρια απλά μας ζήτησε το όνομα της μικρής και μας είπε ότι την άλλη εβδομάδα σε έναν χώρο του δήμου έχει συγκέντρωση γονέων για ενημέρωση. Με ρώτησε αν δουλεύω και τί κάνω το παιδί όταν λείπω, το παίρνω μαζί μου στο γραφείο της λέω. Ε τότε να σας βάλουμε να ξεκινήσετε άμεσα λέει.... στις 14 του μηνός να αρχίσετε προσαρμογή (χαχαχαχαχχαχαα τόσο άμεσα ε?). Η απορία μου, αν σήμερα το πρωί ανοίξαν, πότε πρόλαβαν και συμπλήρωσαν τα γκρουπ προσαρμογής που είναι σε ποιό κοντινές ημερομηνίες? Εγώ πιστεύω ότι απλά δεν είναι έτοιμοι να ανοίξουν.

Χαρτί εντολής δεν μου έδωσε να υπογράψω. Είναι απαραίτητο ? Μην μας πει μετά κανένα κουλό του στυλ "Δεν προσήλθατε και χάσατε την θέση" και γίνει τέξας εκεί μέσα.

Να ξαναπάς σήμερα και να της ζητήσεις να υπογράψεις το χαρτί απο την εεταα, αν δεν το υπογράψεις μετά πως θα αποδείξεις οτι δεν εισαι ελεφαντας σε περίπτωση που.....σου πουν οτι δεν το εκανες?????? Εως κ την Τριτη πρεπει να υπογραψεις. Απο 2/9 εως και 6/9 ειπε η εεταα.

και σε μας 250 ζητησε ο σταθμος για υλικα.Αρνηθηκα να τα δωσω και ζητησα λιστα.Μου ειπε οτι θα μου ετοιμασει.Τρεμω στο τι θα διαβασω στη λιστα γιατι καπως πρεπει να δικαιολογησει τα 250 που ζητησε.Αν δουμε τρελλες απαιτησεις θα αρνηθω να τα αγορασω.Και κατι αλλο αν ξερετε αφου τα υλικα ειναι για ολη τη χρονια μπορω να του τα παω σε 2-3 δοσεις?

Δεν νομιζω οτι μπορεις να τα πας σε δοσεις καθως δεν θα γνωριζεις το προγραμμα των παιδαγωγων πχ εσυ αποφασιζεις να πας τους πηλους κ τις γαζες μετά τα χριστουγεννα.....αλλά η παιδαγωγος μπορει στο εκπ. προγραμμα να εχει να τα φτιαξει τον Νοεμβρη...παράδειγμα σου δινω.

Καλησπέρα και από εμάς,

Παντως στην προκυρηξη της εεταα το αναφερει ρητα οτι οι προθεσμιες για εγγραφη ληγουν στις 6/9 ..εγω λεω να πας ξανα την Δευτερα και να της ζητησεις να υπογραψεις την εντολη τοποθετησης .

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα. Εμείς αρχίσαμε "κανονικά" τη χρονιά. Τρεις μέρες μόνο πήγαμε και την τσιμπήσαμε την πρώτη ίωση! Περαστικά μας...

περαστικα....εγω πιο πολυ απο την προσαρμογη των παιδιων φοβαμαι με τις ιωσεις....

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...