Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Είναι ρούχα που θα φορούν όλα τα παιδάκια με το σήμα του σχολείου.

Α, μιλάμε για κανονικά αμερικκκανόθρεφτα ψώνια.

Πάντως , αν σας ζητήσουν και πηλήκια με σήμα την κουκουβάγια μη δεχτείς το ...καπέλωμα.

Όσο για τα λεφτά που σας ζητάνε , για πείτε τους πως ζούμε σε τραγικές οικονομικές συνθήκες και θυμίστε τους την οδηγία της ΕΕΤΑΑ.

Άκου 150άρια και 250άρια για αναλώσιμα μωρών.

Βρε , με αυτά τα λεφτά ανοίγετε κατάστημα σχολικών ειδών.

Και μη φοβάστε , κανείς δεν μπορεί να βάλει στο μάτι μωρά παιδιά.

Μιλήστε και με τις άλλες μάνες , μην πάτε κατά μόνας.

Καλημέρα( ; ) σας.

καλησπερα!ακουσα απο μια κοπελα στα κεπ οτι τους σταλθηκε χαρτι απο εεταα και σταλθηκε κ στους παιδικους να συμπεριληφθει η σιτιση στο προγραμμα οπως περσυ.γνωριζεται κατι?μπορει καποια που δουλευει κεπ να μας το επιβεβαιωση?

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

καλησπερα!ακουσα απο μια κοπελα στα κεπ οτι τους σταλθηκε χαρτι απο εεταα και σταλθηκε κ στους παιδικους να συμπεριληφθει η σιτιση στο προγραμμα οπως περσυ.γνωριζεται κατι?μπορει καποια που δουλευει κεπ να μας το επιβεβαιωση?

Kai τί δουλειά έχουν τα ΚΕΠ;

Καταρχήν ούτε πέρισυ υπήρχε η σίτηση σε όλους τους σταθμούς , παρά μόνο σε όσους το είχαν δηλώσει ως παροχή.

Επιπλέον,αν είχε σταλεί κάτι τέτοιο ,θα το ανέφερε η ΕΕΤΑΑ στην ιστοσελίδα της,όπως πάντα έκανε για οποιαδήποτε αλλαγή.

Νομίζω πως η είδηση κυκλοφόρησε από υποδήματα φαντάρων , χωρίς βέβαια να μπορώ να την αποκρούσω ,ούτε όμως να την ενστερνιστώ.

Προσωπικά βέβαια δεν με ενδιαφέρει η σίτηση,αλλά μακάρι να δωθεί για όσες τις ενδιαφέρει ,που μάλλον ενδιαφέρει τους περισσότερους γονείς.

Καλησπέρα.

Μηηηηηηηπως έχει κανένας καλός άνθρωπος πρόχειρη την οδηγία της εεταα σε σχέση με τα αναλώσιμα κ τη λιστα;γιατί είμαι Εκτός,μπαίνω απο κινητο-με ο,τι αυτο συνεπάγεται για ψάξιμο στο ιντερνετ:confused:,κ θέλω να την Έχω μαζι μου που θα πάω κατευθείαν απ το σταθμό για έγγραφη;

Να πάω προετοιμασμένη,καταλαβαίνετε!:)

Επίσης,ξεκαθαριστε μου πληζ κάτι:

Οκ,δεν τους πληρώνουμε για τα υλικά ,σωστά;;σωστά!

Γιατί Να Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε υλικά,έστω κ μέσω λίστας;

Τιιιι εννοώ;εννοείται,να πάρουμε,αλίμονο για τα παιδια μας ειναι(θέλω να πιστευω:rolleyes:) μπλα μπλα μπλα,,,,υποτίθεται όμως οτι το σχολείο παρέχει φ χ ψ πράγματα.

Πχ σχολικό-Άρα μ αυτη τη λογικη θα μας ζητήσουν κ βενζίνες;:rolleyes:

Ή σίτιση-Άρα μην πρέπει να τους πάμε κανά αγγουρακι,καμία ντοματουλα,με την έγγραφη;;;:rolleyes:

Γιατί Λοιπον να πληρώσουμε(εννοώ έστω κ να τους πάμε,μην μπερδευτουμε με τη λέξη" πληρώνω") υλικά;τα υλικά δεεεεεε συμπεριλαμβάνονται στην ευρύτερη έννοια παροχών;;;:rolleyes:

Σορυ αν ρωτάω κάτι που λέει εμφανώς η πρόσκληση Αλλα είπαμε,δεν την Έχω πρόχειρη,ουτε κ θυμάμαι.

Η λογική μου όμως επαναστατει στην ιδέα έστω κ λίστας υλικών...

Διαφημίσεις

Μηηηηηηηπως έχει κανένας καλός άνθρωπος πρόχειρη την οδηγία της εεταα σε σχέση με τα αναλώσιμα κ τη λιστα;γιατί είμαι Εκτός,μπαίνω απο κινητο-με ο,τι αυτο συνεπάγεται για ψάξιμο στο ιντερνετ:confused:,κ θέλω να την Έχω μαζι μου που θα πάω κατευθείαν απ το σταθμό για έγγραφη;

Να πάω προετοιμασμένη,καταλαβαίνετε!:)

Επίσης,ξεκαθαριστε μου πληζ κάτι:

Οκ,δεν τους πληρώνουμε για τα υλικά ,σωστά;;σωστά!

Γιατί Να Είμαστε αναγκασμένοι να πάρουμε υλικά,έστω κ μέσω λίστας;

Τιιιι εννοώ;εννοείται,να πάρουμε,αλίμονο για τα παιδια μας ειναι(θέλω να πιστευω:rolleyes:) μπλα μπλα μπλα,,,,υποτίθεται όμως οτι το σχολείο παρέχει φ χ ψ πράγματα.

Πχ σχολικό-Άρα μ αυτη τη λογικη θα μας ζητήσουν κ βενζίνες;:rolleyes:

Ή σίτιση-Άρα μην πρέπει να τους πάμε κανά αγγουρακι,καμία ντοματουλα,με την έγγραφη;;;:rolleyes:

Γιατί Λοιπον να πληρώσουμε(εννοώ έστω κ να τους πάμε,μην μπερδευτουμε με τη λέξη" πληρώνω") υλικά;τα υλικά δεεεεεε συμπεριλαμβάνονται στην ευρύτερη έννοια παροχών;;;:rolleyes:

Σορυ αν ρωτάω κάτι που λέει εμφανώς η πρόσκληση Αλλα είπαμε,δεν την Έχω πρόχειρη,ουτε κ θυμάμαι.

Η λογική μου όμως επαναστατει στην ιδέα έστω κ λίστας υλικών...

Αν και το΄χουμε γράψει πολλάκις , το παρακάτω είναι απόσπασμα από την πρόσκληση της ΕΕΤΑΑ προς τις δομές :

"...

Τα ανωτέρω ποσά καλύπτουν το συνολικό κόστος των παρεχόμενων υπηρεσιών ανά θέση και ως εκ τούτου, ο Ανάδοχος δεν δύναται να προβεί σε είσπραξη τροφείων ή άλλης μορφής διδάκτρων ή οποιουδήποτε αντιτίμου από τις ωφελούμενες ( όπως για παράδειγμα κόστος εγγραφής).

Ο Ανάδοχος έχει το δικαίωμα να δίνει στις ωφελούμενες μητέρες τη λίστα με τα υλικά (όπως βιβλία, χαρτικά και όλη την απαιτούμενη γραφική ύλη) και οι γονείς να τα αγοράζουν από όποιο βιβλιοπωλείο επιθυμούν.

Οι τυχόν άλλες ειδικές υπηρεσίες που παρέχονται από τις Δομές είναι προαιρετικές (κολύμπι, επισκέψεις σε μουσεία, παρακολούθηση θεατρικών ή άλλων παραστάσεων, εκδηλώσεων κ.ά.) και αν τις επιλέξουν οι ωφελούμενες δύναται να επιβαρύνουν οικονομικά τις ίδιες...."

Όσο για τη λίστα που ζητάς , δεν υπάρχει.

Καθε σταθμός μπορεί να ζητήσει ό,τι θέλει.

Αν σας φανούν παράλογα πολλά,συζητήστετο με άλλους γονείς του σταθμού σας και μεταφέρετε τις συζητήσεις σας στη διεύθυνση του σταθμού.

Στην υπόλοιπη κριτική σου συμφωνώ , αλλά προς το παρόν και μόνος μου δεν μπορώ να κάνω και πολλά :(

Όσο για τη λογική μας που επαναστατεί,μακάρι αυτή η επανάστασή μας να μεταφερόταν και σε άλλα επίπεδα και για άλλα αιτούμενα και όχι να επαναστατούμε μόνο μπρος στον καθρέφτη μας,κινητό μας , κομπιούτερ μας,τηλεορασή μας,καναπέ μας,....

Ευχαριστώ σεεεεεερ!!!

Κ Σορυ που σ έβαλα στον κόπο άλλη μια φορα να τα γράψεις Αλλα όπως προειπα είμαι στους δρόμους χωρίς δυνατότητα Γρήγορης σύνδεσης κ μου ειναι αδύνατον να ψάξω!!!

Ευχαριστώ Λοιπον για το απόσπασμα-πάω έτοιμη τωρα:D

Όσο για τη λιστα-παρανοηση καλε!!!! Δε ζήτησα τη λιστα-εννοείται πως δε μπορει να υπάρχει κάτι φιξ!απλά έτσι όπως το γραψα η ξανθια ήταν Σα να ζητάω λιστα,ενω Εγώ ζητούσα τη σχετική με τη λιστα οδηγία, που αναφέρει η προσκληση:rolleyes:

Όσο για την επανάσταση,Ασε,σερ,Εμένα προσωπικά μ έχει φαει ο καναπές!!!:rolleyes:

Κλαρκ χρειάζομαι για να σηκωθω!:D

Σας παρακαλω απαντηστε μου αν γνωριζετε γιατι κοντευω να σκασω.

Μπηκα και εγω φετος στο προγραμμα του ΕΣΠΑ στον παιδικο που παμε ηδη 3 χρονια και ειναι ιδιωτικος. Εμεις διναμε 300 ευρω χωρις σχολικο και μεσα στο προγραμμα ηταν ολες οι δραστηριοτητες πουκανανε μεσα στο σταθμο οπως αγγλικα ρυθμικη μουσικη κτλ εκτος απο το κολυμβητηριο που το πληρωναμε εξτρα αφου γινοτανε εκτος σχολειου. Σημερα μου εστειλε η διευθυντρια χαρτι που μου λεει οτι οι δραστηριοτητες δεν τις καλυπτει το ΕΣΠΑ και οτι και πρεπει να της τα πληρωσω χωρια. Η λιστα ειναι οι εξης:

Aγγλικα 20Ε/Μηνα,computer 35/Μηνα. μουσικη 20Ε/Μηνα, ρυθμικη-χορος 25ε/μηνα κολυμβητηριο 40Ε/μηνα. Εχω τρελλαθει αν ειναι δυνατον ! Κανονικα μονο το κολυμβητηριο

πρεπει να της πληρωσω ετσι δεν ειναι? Δηλαδη τα αλλα μεχρι περυσι ηταν στα 300 ευρω που τις διναμε και φετος δεν ειναι? Να σας πω οτι ολα γινονται μεσα στο σχολειο εκτος απο το κολυμβητηριο που γινετε στο ΟΑΚΑ. Δηλαδη το προγραμμα του ο καθε ιδιωτικος σταθμος θα το ''ονομαζει'' δραστηριοτητες και θα το πληρωνουμε ξεχωριστα? Και τα 3800ε απο το προγραμμα γιατι θα τα παρει μονο για φυλαξη?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Σας παρακαλω απαντηστε μου αν γνωριζετε γιατι κοντευω να σκασω.

Μπηκα και εγω φετος στο προγραμμα του ΕΣΠΑ στον παιδικο που παμε ηδη 3 χρονια και ειναι ιδιωτικος. Εμεις διναμε 300 ευρω χωρις σχολικο και μεσα στο προγραμμα ηταν ολες οι δραστηριοτητες πουκανανε μεσα στο σταθμο οπως αγγλικα ρυθμικη μουσικη κτλ εκτος απο το κολυμβητηριο που το πληρωναμε εξτρα αφου γινοτανε εκτος σχολειου. Σημερα μου εστειλε η διευθυντρια χαρτι που μου λεει οτι οι δραστηριοτητες δεν τις καλυπτει το ΕΣΠΑ και οτι και πρεπει να της τα πληρωσω χωρια. Η λιστα ειναι οι εξης:

Aγγλικα 20Ε/Μηνα,computer 35/Μηνα. μουσικη 20Ε/Μηνα, ρυθμικη-χορος 25ε/μηνα κολυμβητηριο 40Ε/μηνα. Εχω τρελλαθει αν ειναι δυνατον ! Κανονικα μονο το κολυμβητηριο

πρεπει να της πληρωσω ετσι δεν ειναι? Δηλαδη τα αλλα μεχρι περυσι ηταν στα 300 ευρω που τις διναμε και φετος δεν ειναι? Να σας πω οτι ολα γινονται μεσα στο σχολειο εκτος απο το κολυμβητηριο που γινετε στο ΟΑΚΑ. Δηλαδη το προγραμμα του ο καθε ιδιωτικος σταθμος θα το ''ονομαζει'' δραστηριοτητες και θα το πληρωνουμε ξεχωριστα? Και τα 3800ε απο το προγραμμα γιατι θα τα παρει μονο για φυλαξη?[/Quote]

Νομίζω πως έχουν δικαίωμα να χρεώσουν έξτρα παροχές (ας το επιβεβαιώσει/ ή ας με διορθώσει κάποιος). Γνωρίζω παιδικό στη Θεσ/νίκη, που χρεώνει (εκτός ΕΣΠΑ) τέτοιου είδους παροχές/ δραστηριότητες έξτρα από τα μηνιαία του τροφεία (που δεν είναι και λίγα). Η δικαιολογία τους - εξήγηση που δίνουν είναι πως όλα τα παιδάκια κάνουν αγγλικά, μπαλέτο/γυμναστική, μουσική κατά τη διάρκεια του ωραρίου, ΑΛΛΑ αυτά που πληρώνουν τα έξτρα κάνουν και παραπάνω ώρες.

Λέω βέβαια εγώ τώρα, τις ώρες που κάποια παιδάκια κάνουν τα έξτρα, τα υπόλοιπα ΤΙ κάνουν? παίζουν? μιλάμε για απλή φύλαξη δηλαδή? και αναφέρομαι φυσικά και σε παιδάκια νηπιαγωγείου (μικρά και μεγάλα νήπια).

Πάντως, δεν είσαι υποχρεωμένη να γράψεις το παιδί και στα έξτρα. Ρώτησέ τους, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ αυτές τις δραστηριότητες. Κάτι θα πρέπει να κάνουν για να δικαιολογούν τα χρήματα που παίρνουν...

Διαφημίσεις

Ευχαριστώ σεεεεεερ!!!

Κ Σορυ που σ έβαλα στον κόπο άλλη μια φορα να τα γράψεις Αλλα όπως προειπα είμαι στους δρόμους χωρίς δυνατότητα Γρήγορης σύνδεσης κ μου ειναι αδύνατον να ψάξω!!!

Ευχαριστώ Λοιπον για το απόσπασμα-πάω έτοιμη τωρα:D

Όσο για τη λιστα-παρανοηση καλε!!!! Δε ζήτησα τη λιστα-εννοείται πως δε μπορει να υπάρχει κάτι φιξ!απλά έτσι όπως το γραψα η ξανθια ήταν Σα να ζητάω λιστα,ενω Εγώ ζητούσα τη σχετική με τη λιστα οδηγία, που αναφέρει η προσκληση:rolleyes:

Όσο για την επανάσταση,Ασε,σερ,Εμένα προσωπικά μ έχει φαει ο καναπές!!!:rolleyes:

Κλαρκ χρειάζομαι για να σηκωθω!:D

Follow up:

πήγαμε που λέτε για την εγγραφή,μάλιστα ,επειδή είχαμε μιλήσει την προηγούμενη βδομάδα με το σταθμο ,μου πε Σήμερα η γραμματέας ότι την συμπλήρωσε ουσιαστικα Τηλεφωνικά την αίτηση(χωρίς Ωστόσο να υπογράψω στην εντολή τοποθέτησης/αίτηση τίποτα-κ βλακωδως ξέχασα κ γω να αναφέρω οτιδήποτε!φαντάζομαι πρέπει,έτσι δεν ειναι;;;γιααααααααα διαφωτιστε με πληζ!!)

Ξεκινάμε απο Δευτέρα χαλαρά-σφαγή προβλέπω στην προσαρμογή,Αλλα Εγώ εκει θα κατασκηνωσω θέλουν δε θέλουν:-P(δεν τους βλέπω πολυ προθυμους για προσαρμογή της προκοπής,Αλλα δεν Παίζει να μου γλυτώσουν-πριν τους δηλώσω πρώτη επιλογή μ είχε διαβεβαιώσει ο υπεύθυνος ότι θα γίνει όπως θέλω(κ όπως κατ εμε-κ Όχι μόνο-ειναι παιδαγωγικά σωστό)

Ωστόσο,προς το τέλος μου λέει ο υπεύθυνος 200ευρωπουλα για γραφική ύλη-τι του διάβασα το αποσπασμα που παρεθεσε ο σερ(θενκ γιου σερ!) τι του ζήτησα λιστα,αυτός είχε βάλει μοτερακι κ έλεγε κ ξαναλεγε για τις φωτοτυπίες κλπ-τι ν τουτοι ρε συ;δεν τους φτάνουν τα Τουλάχιστον 4χιλιαρικα που τσεπωνουν απ το ΕΣΠΑ για κάθε κεφάλι;

Ή μηπως δε βγάζουν ήδη απ τις παροχές;; Σ Εμένα πχ παρέχεται κ σχολικό που δε χρησιμοποιώ,ας τα βγάλουν απο κει...Καλα δεν το συζητώ ότι εφριξα Με το ποστ παραπάνω που ο σταθμός ζητάει οοοοοσα παρείχε 3 χρόνια εντός της τιμής....:rolleyes:

Αλλα για μένα δε φταίει ο κάθε σταθμός που παει να βγάλει κερατιατικα-επιχειρήσεις ειναι δυστυχώς(κ μιλάω ως καθηγήτρια που κ αν εχουν δει τα ματια μου κ το χω σιχαθει το θέμα εκπαίδευση στο ελλαδισταν)

Φταίει ο χ ψ ω φορέας που διενεργεί ένα προγραμμα κ Μετά αφήνει το γονιό στο Έλεος του θεού-γιατί ναι,να επαναστατησουμε,Αλλα αντί να συνδικαλιζομαστε οι γονείς των τριχρονων:eek: κ να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες ή κ κατα μόνας, το θέμα δε θα υφιστατο αν υπήρχε μέριμνα για έλεγχο αν τηρούνται τα αναφερθεντα στην πρόσκληση...

Στείλε Κυρία Εεταα σε κάθε σταθμο έναν υπάλληλο(απ αυτούς τους καταρτισμενους:rolleyes:) 1 μήνα Μετά την εγγραφή σε μια συγκέντρωση που θα παρευρίσκεται υπεύθυνος του σταθμού κ γονείς,κ δες:ζητήθηκε τίποτα έξτρα παρα τη ρητή οδηγία της εεταα για το αντίθετο;

Κ Μετά βαρα στο κεφάλι....

Γιατί να πρέπει ο γονιός να βγάλει (και) αυτο το φίδι απ την τρύπα...κ να φοβάται ότι το παιδι του θα στοχοποιηθει;;;γιατί φυσικά κ στοχοποιειται το παιδι κ ας μη συμφωνείτε-το χω δει να συμβαίνει στο χώρο που κινουμαι-ίσως Όχι απ την δασκάλα την ίδια Αλλα απ τους παρατρεχάμενους του σχολείου σταθμού κλπ.δυστυχώς Αλλα έτσι ειναι!

Αυτα Εν ολιγοις:-),εμείς μείναμε στο πουθενα,κ στο ότι θα ...τα βρούμε

Ααα,εννοείται ζήτησα απόδειξη ΑΝ τα δώσω τελικά-κ περιέργως πως,το δέχτηκε.

Μωρε ας προσέχουν κ ας σέβονται το παιδάκι μου κ να τους δώσω-το ετσιθελικο ειναι που μου τη δίνει.

Επεξεργάστηκαν by starstrass
Αλλαγή τόνου σε λέξη-άλλαζε το νόημα της φράσης.

Νομίζω πως έχουν δικαίωμα να χρεώσουν έξτρα παροχές (ας το επιβεβαιώσει/ ή ας με διορθώσει κάποιος). Γνωρίζω παιδικό στη Θεσ/νίκη, που χρεώνει (εκτός ΕΣΠΑ) τέτοιου είδους παροχές/ δραστηριότητες έξτρα από τα μηνιαία του τροφεία (που δεν είναι και λίγα). Η δικαιολογία τους - εξήγηση που δίνουν είναι πως όλα τα παιδάκια κάνουν αγγλικά, μπαλέτο/γυμναστική, μουσική κατά τη διάρκεια του ωραρίου, ΑΛΛΑ αυτά που πληρώνουν τα έξτρα κάνουν και παραπάνω ώρες.

Λέω βέβαια εγώ τώρα, τις ώρες που κάποια παιδάκια κάνουν τα έξτρα, τα υπόλοιπα ΤΙ κάνουν? παίζουν? μιλάμε για απλή φύλαξη δηλαδή? και αναφέρομαι φυσικά και σε παιδάκια νηπιαγωγείου (μικρά και μεγάλα νήπια).

Πάντως, δεν είσαι υποχρεωμένη να γράψεις το παιδί και στα έξτρα. Ρώτησέ τους, τι περιλαμβάνει το πρόγραμμα ΧΩΡΙΣ αυτές τις δραστηριότητες. Κάτι θα πρέπει να κάνουν για να δικαιολογούν τα χρήματα που παίρνουν...

Aν ο σταθμος το εκανε αυτο απο την πρωτη χρονια θα το ηξερα. Ομως ολα αυτα που ανα φερονται ως δραστηριοτητες τα κανανε περυσι και ηταν μεσα στα 300 ευρω που διναμε και ποτε δεν μας ζητηθηκε τιποτα παραπανω. Γι'αυτο τρελλαινομαι! Φετος ξαφνικα εγιναν εξτρα, με το που μπηκαμε στο ΕΣΠΑ?

4fnbp3.png

fdBUp2.png

Aν ο σταθμος το εκανε αυτο απο την πρωτη χρονια θα το ηξερα. Ομως ολα αυτα που ανα φερονται ως δραστηριοτητες τα κανανε περυσι και ηταν μεσα στα 300 ευρω που διναμε και ποτε δεν μας ζητηθηκε τιποτα παραπανω. Γι'αυτο τρελλαινομαι! Φετος ξαφνικα εγιναν εξτρα, με το που μπηκαμε στο ΕΣΠΑ?

γι αυτό σου είπα: ζήτα το πρόγραμμα που έχει ο σταθμός (δεν μπορεί να μην έχει) ΧΩΡΙΣ αυτά τα έξτρα

Αλλα για μένα δε φταίει ο κάθε σταθμός που παει να βγάλει κερατιατικα-επιχειρήσεις ειναι δυστυχώς(κ μιλάω ως καθηγήτρια που κ αν εχουν δει τα ματια μου κ το χω σιχαθει το θέμα εκπαίδευση στο ελλαδισταν)

Φταίει ο χ ψ ω φορέας που διενεργεί ένα προγραμμα κ Μετά αφήνει το γονιό στο Έλεος του θεού-γιατί ναι,να επαναστατησουμε,Αλλα αντί να συνδικαλιζομαστε οι γονείς των τριχρονων:eek: κ να κάνουμε έγγραφες καταγγελίες ή κ κατα μόνας, το θέμα δε θα υφιστατο αν υπήρχε μέριμνα για έλεγχο αν τηρούνται τα αναφερθεντα στην πρόσκληση...

Στείλε Κυρία Εεταα σε κάθε σταθμο έναν υπάλληλο(απ αυτούς τους καταρτισμενους:rolleyes:) 1 μήνα Μετά την εγγραφή σε μια συγκέντρωση που θα παρευρίσκεται υπεύθυνος του σταθμού κ γονείς,κ δες:ζητήθηκε τίποτα έξτρα παρα τη ρητή οδηγία της εεταα για το αντίθετο;

Κ Μετά βαρα στο κεφάλι....

Γιατί να πρέπει ο γονιός να βγάλει (και) αυτο το φίδι απ την τρύπα...κ να φοβάται ότι το παιδι του θα στοχοποιηθει;;;γιατί φυσικά κ στοχοποιειται το παιδι κ ας μη συμφωνείτε-το χω δει να συμβαίνει στο χώρο που κινουμαι-ίσως Όχι απ την δασκάλα την ίδια Αλλα απ τους παρατρεχάμενους του σχολείου σταθμού κλπ.δυστυχώς Αλλα έτσι ειναι!

Σωστά όλα αυτά, ΑΛΛΑ έχω μία ένσταση: Δεν πρέπει σαν γονείς να σκεφτόμαστε ότι στοχοποιείται το παιδί μας. Αντίθετα, πιστεύω ότι όλοι (μα όλοι) οι επαγγελματίες προσπαθούν να ικανοποιήσουν τους δύσκολους πελάτες περισσότερο. Τους εύκολους τους έχουν λίγο στην πάντα. Επομένως, η δική μου στάση είναι να μην κάνω το "χαλβά" αλλά να διεκδικώ τα δικαιώματά μου.

Επιπλέον, μην ξεχνάτε, ότι είμαστε ΚΑΙ σε περίοδο κρίσης! Εδώ οι μισθοί μειώνονται, οι δουλειές χάνονται και αυτοί θα ζητάνε αυτά τα ποσά και - το χειρότερο - εμείς θα τους τα δίνουμε???? Εεεεε, όχι δα! Για να δείξουμε, τι? ότι αγαπάμε το παιδί μας? Σώπα καλέ! Μην ξεχνάτε ότι ούτως ή άλλως το παιδί καθημερινά δεν βρίσκεται με τον διευθυντή του σταθμού, αλλά με τη νηπιαγωγό, η οποία ούτε λεπτό δεν παίρνει από αυτά τα λεφτά!!! Ή υπάρχει κανείς που πιστεύει ότι ο διευθυντής θα πει στη νηπιαγωγό : "στο Γιωργάκι (π.χ.) μη δίνεις και πολύ σημασία, διότι οι γονείς του δεν πλήρωσαν 200 ευρώ για γραφική ύλη" και εκείνη θα συμφωνήσει??

Αυτά είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας, ή σκέψεις ατόμου που δεν έχει μάθει να διεκδικεί στη ζωή του!

Επίσης, σκεφτείτε και το εξής: όλοι αυτοί οι σταθμοί για τους οποίους μιλάμε, έχουν τα περισσότερα παιδάκια τους μέσω ΕΣΠΑ. Αν όλοι οι γονείς που είναι μέσω ΕΣΠΑ ΔΕΝ δώσουν τα λεφτά, τότε ο διευθυντής που θα θέλει να "στοχοποιήσει" παιδί, πρέπει να "στοχοποιήσει" τα περισσότερα παιδάκια του σταθμού του!! Τι θα κάνει δηλαδή? δεν θα τα βγάζει στην αυλή για παιχνίδι? 'ή θα δίνει τις τσουλήθρες στα 2-3 παιδάκια που θα έχει εκτός ΕΣΠΑ??

Ας μη σκεφτόμαστε σαν πρόβατα, αλλά σαν να οδηγούμε εμείς το κοπάδι!

Καλεεεε ανοιξαμεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Απο δευτερα μου ειπαν δεχονται παιδακια ΚΑΝΟΝΙΚΑ.Επισης μου ειπαν πως η υπευθυνη του σταθμου φετος ειναι καινουρια.

Ουτε λιστες με παιδακια που θα δεχονται ανα βδομαδα ουτε τιποτα!!! Θα κανουν καμια βδομαδα προσαρμογη (2 ωρο τη μερα) το οποιο μαλλον δε το αποφευγουμε

αλλα θα δω πως θα το χειριστω γιατι πρεπει να φευγω απο τη δουλεια μου... μπορει να τη πηγαινω μετα στο εργ. απασχολησης που ειναι κ αυτο 3 λεπτα δρομος απο το σταθμο και να την παιρνω σχολωντας.Φετος τα εκανα ετσι ωστε να ειναι ολα τριγυρω μου...

Μου ειπε να παω στις 8 και κατι τη δευτερα να υπογραψουμε οτι χρειαζεται να δουμε σε ποια ταξη θα μπει το παιδι κλπ. ο σταθμος και απο μεσα ειναι πολυ ωραιος! παρολο που ηταν τα τραπεζακια μαζεμενα κλπ μου εβγαλε κατι παιδικο και θετικο!!!!

αντε να δουμε τωρα και τι θα μας ζητησουνεεεεεεεεεεεε!!!!:):shock:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...