Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Mado10 είπε:

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

Εε τότε δεν υπάρχει  λόγος ανησυχίας!! Απολαύστε την συνέχεια.. και δες τη θετική πλευρά  της δοτριας..ότι είναι μεα κοπέλα..

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω αυτο που θα ζητησω margi1 ειναι να μου δωθει αποδειξη για αυτα τα υλικα . Σε σχετικη μας ερωτηση μας ειιπε οτι θα μας δωθει ..

Κανε και εσυ μια ερωτηση και στον εεταα

cca53e644d.png

eTRlp2.png

τιποτα δεν ειναι αυτονοητο παντως. Αν τα αγορασουν για σας ( που απο οτι θυμαμαι ξαναλεω δεν επιτρεπεται) ζητηστε αποδειξη για να δειτε αν τα λεφτα σας θα πανε εκει που λενε.

εγω ετυχα περσι μπροστα σε κουβεντα που ζητησαν απο ενα μπαμπα 100 ευρω και οταν ειπε για αποδειξη του ειπαν πως δε γινεται γιατι θα τα ψωνισουν για ολο το σταθμο απο αθηνα που ειναι καλη η τιμη και δε μπορουν να κοβουν τοσες αποδειξεις για τον καθενα.....

Καλημέρα! Και εμάς 250 ? μας ζήτησε η υπεύθυνη. Εκείνη τη στιγμή δεν ήμουν σίγουρη ότι θυμόμουν καλά ότι η ΕΕΤΑΑ αναφέρει ότι μόνο λίστα μπορούν να μας δώσουν, ωστόσο τη ρώτησα αν υπάρχει λίστα και μου είπε ότι δεν δουλεύουν με λίστες. Τώρα που το επιβεβαίωσα σκέφτομαι να της το ξαναπώ και να τονίσω ότι αναφέρεται στην πρόσκληση. Φοβάμαι όμως πως πάλι θα αρνηθεί. Τι κάνουμε σε εκείνη την περίπτωση;

1211540.png

πωπω χειροτερεψαν τα πραματα μου φαινεται φετος!!!!! ακου 250!!!!!

διαμαντακι, διαβαζεις πολυ καλα τη προσκληση, κανεις μια εκτυπωση και τους την πας κιολας να ξεστραβωθουν.

Αλλιως αν παρεις τηλ εεταα και τους πεις πως επιμενουν θα σου πουν "επωνυμη καταγγελια".

( Το σεναριο μετα απο οτι ειδΑ περσι παει ως εξης: εσυ δε θα θες να το κανεις μη τυχον και μετα βαλουν στο ματι το παιδι σου κ λοιπα και στο τελος θα "σκασεις" τα 250....)

Διαφημίσεις

πωπω χειροτερεψαν τα πραματα μου φαινεται φετος!!!!! ακου 250!!!!!

διαμαντακι, διαβαζεις πολυ καλα τη προσκληση, κανεις μια εκτυπωση και τους την πας κιολας να ξεστραβωθουν.

Αλλιως αν παρεις τηλ εεταα και τους πεις πως επιμενουν θα σου πουν "επωνυμη καταγγελια".

( Το σεναριο μετα απο οτι ειδΑ περσι παει ως εξης: εσυ δε θα θες να το κανεις μη τυχον και μετα βαλουν στο ματι το παιδι σου κ λοιπα και στο τελος θα "σκασεις" τα 250....)

δυστυχως θα συμφωνησω με την v&a οτι δεν μπορεις να κανεις και πολλα...αυτο φοβαμαι και εγω οτι τελικα θα βαλουν στο ματι το παιδι αλλα το να μην μας παιρνανε για κοροιδα ειναι αλλο θεμα ...Να ξερουν οτι δεν τρωμε τουλαχιστον κουτοχορτο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

ναι και καλα θα ειναι να χεις παρει και τηλ να μιλησεις με καποιον απο εεταα ...και να της πεις στο σταθμο πως σε αλλες μαμαδες που μιλησες δινουν λιστα, και αυτο επιτρεπει η εεταα.

Θα κάνω και ένα τηλ στην ΕΕΤΑΑ, δεν θέλω να το αφήσω έτσι γιατί το θεωρώ μεγάλη κοροϊδία τόσα λεφτά για αναλώσιμα για ένα παιδάκι 2,5 χρονών. Και στην τελική δεν μας περισσεύουν κιόλας. Αφήστε που ο δικός μας σταθμός ζήτησε και στολές που είναι κι αυτό ένα μεγάλο κόστος, αν σκεφτεις πόσες αλλαξιές πρέπει να αγοράσεις.

1211540.png

ρε διαμαντακι στο ιδιο σχολειο παμε??και εμας στολες μας ειπαν αλλα μιας και δεν ειχα παρει φορμες για φετος και ειναι και οικονομικες σκεφτομαστε να παρουμε 2 σετ αλλα μεχρι εκει ..τις υπολοιπες μερες θα φοραμε τα δικα μας ρουχα ..τουλαχιστον στο δικο μας σχολειο γιατι το ρωτησα ειναι προαιρετικο..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...