Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

μα καλα τι σας βαλανε να παρετε ? ??? καλλιτεχνες μαλλον γενναει ο σταθμος σας ε???? μακαρι κι ο δικος μας να ταν ετσι, αλλα που....εμενα παντως περσι απλες κατασκευες με χαρτι μου εφερνε...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ισως τον παρω αυριο να ζητησω λιστα απο περιεργεια και βλεπουμε

νομιζω οτι κανουν πολλα δικα τους, ακομα και στολες

τεσπα ας πανε ολα καλα και δε βαριεσαι!

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια, καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες!

Και πάνω από όλα, μια γερή χρονιά (με λίγες - αν είναι δυνατόν και καθόλου) αρρώστιες!

Αυτο ξαναπες το! Αυτο σκεφτομαι συνεχεια αυτες τις ημερες... Τρεμω αυτη την σχολικη χρονια!

α

πες μου ποσο χρονο θα πρεπει να αναλωσω για να βρω ολα τα υλικα που θελουν

δε θελουν απλα χαρτικα, για να φτιαξω μονο τα προσκλητηρια της βαφτισης ετρεχα σα μακακας για μερες

ε αυτο το πληρωνουμε καπως

κι εγω, οτι ποσο μου ζητησουν θα το δωσω. Δεν εχω τον χρονο να τρεξω εγω να τα αγορασω, ποσο μαλλον που καποια δεν ξερω τι ειναι (οταν εγραψε ο σεραφινος την λιστα, ειχα ενα σωρο αγνωστες λεξεις)!

Διαφημίσεις

το πρωτο κοριτσακι, και αλλο κοπο? θα τα φτυσω

εγω κεντρο αθηνα να ψαχνω χαντρες με τα διδυμα να τις βουτανε, ΔΕΝ ΠΑΩ αχαχαχχααχχα

Σόρυ που δεν ξέρω πού μένεις, αλλά μια επίσκεψη στο jumbo (αν είσαι Αθήνα θα έχει) και τα παίρνεις όλα τα υλικά στις χαμηλότερες τιμές.

Εγώ πάλι σε τέτοιες περιπτώσεις προτιμώ τον κόπο :-)

Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια.Πήγαμε και εμείς και γραφτήκαμε στον παιδικό με το πρόγραμμα και μας ζήτησαω 250€ για αναλώσιμα.Είναι εξωφρενικά μέγάλο το ποσό.Μήπως έχει ρωτήσει κάποιος απο εσάς τον ΕΕΤΕΑ αν έχουν το δικαίωμα να ζήτουν τοσα πολλά λεφτά για αναλώσιμα???

Ενημερώστε με γιατι θα πάω πάλι σήμερα για να κανονίσω την προσαρμογή του παιδιού μου,

Διαφημίσεις

Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια.Πήγαμε και εμείς και γραφτήκαμε στον παιδικό με το πρόγραμμα και μας ζήτησαω 250? για αναλώσιμα.Είναι εξωφρενικά μέγάλο το ποσό.Μήπως έχει ρωτήσει κάποιος απο εσάς τον ΕΕΤΕΑ αν έχουν το δικαίωμα να ζήτουν τοσα πολλά λεφτά για αναλώσιμα???

Ενημερώστε με γιατι θα πάω πάλι σήμερα για να κανονίσω την προσαρμογή του παιδιού μου,

Margi1 και εμας μας ζητησαν 250 ευρω για αναλωσιμα!!!μαλιστα σε σχετικη ερωτηση μιας διπλανης κοπελας οτι η εεταα αναφερει οτι πρεπει να υπαρχει λιστα για την γραφικη υλη και οχι να πληρωσουμε η υπευθυνη ειπε οτι αυτη μονο ετσι δουλευει ...

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Καλημέρα και απο εμένα κορίτσια.Πήγαμε και εμείς και γραφτήκαμε στον παιδικό με το πρόγραμμα και μας ζήτησαω 250? για αναλώσιμα.

πρωτα απο ολα ειπαμε πως ο σταθμος πρεπει να ζητησει απο εσας να τα αγορασετε και οχι να ζητησει λεφτα απο εσας κανονικα!!!!. που ξερεις εσυ που θα πανε τα λεφτα που θα δωσεις κ χωρις αποδειξη ? και 250 ειναι εξωφρενικο ποσο!!!! παρε τηλ εεταα για ενημερωση οπωςσδηποτε!

το τζαμπο δε θα ελεγα οτι εχει και τη τρελλη ποικιλια για αναλωσιμα ειδη. για χαρτικα ναι, αλλα γαζες και συναφη δεν. αλλα μιλησα με τη καλλιτεχνικου μου και ξερω που θα παω να τα ζητησω πια :D :D :D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...