Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 11/14/2024 at 9:25 PM, Malntalia said:

Καλησπέρα! Χωρίς  να ξέρω.. αν ο μόνος λόγος  είναι η δική σου ανησυχία  μπορείς να κάνεις nipt..υπάρχουν τόσες εταιρείες. Είπες 24χρονων δότρια.. όσο και να είσαι σκέψου ότι είναι παιδάκι από 24χρονη.. μέχρι κ τα nipt κάποια αναφέρουν δε χρειάζεται  αν είσαι με δότρια..αλλά οκ αίμα σου παίρνουν..δεν είναι επεμβατικο.. αλλά αν ο γιατρός  σου λέει όλα καλά.. σκέψου ότι αυτά  είναι τα θετικά όταν είσαι με δότρια..ότι είναι μικρής ηλικίας.. 

καλησπέρα! Έχω κάνει κ nipt! Και όλα ήταν πολυ καλα! Νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό που με έπιασε με την αμνιοπαρακέντηση. 
      Ενταξει με πιάσε προφανώς να κάνω ότι μπορώ για να αποκλείσω τα πάντα αλλά ίσως κ να ναι υπερβολή! 

On 11/15/2024 at 10:51 AM, *Vasoula said:

Καλημέρα!!οχι δε θα κάνω.. στην αυχενική μου ειπαν πως δε χρειάζεται και δε θα έδειχνε και ξεκάθαρα επειδή ήταν παραπάνω από ένα μωρό....και πρώτα ο Θεός να είναι καλή και η β επιπέδου μου που έχω σε δέκα μέρες δε θα κάνω τίποτα άλλο...😁

Εύχομαι ναι ναι ολα καλά και στην Β επιπέδου! Κοντά είμαστε τότε! Εγώ πριν λίγες μέρες την έκανα.

Με το καλά να έρθουν τα μωράκια μας! 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Κι εγώ πήγα χθες στο σταθμό μας (ιδιωτικός) και έκανα την εγγραφή, ξεκινάμε την Πέμπτη.

Μου ζήτησαν 2 φωτό , τη σελίδα με τα εμβόλια, χαρτί παιδιάτρου και πιστοποιητικό γεννήσεως και θα τους τα πάω.

Η πλάκα είναι ότι πέρυσι που πήγαμε στον ίδιο σταθμό τα ξαναπήγαμε όλα αυτά, εντάξει τα εμβόλια έχουν αλλάξει , αλλά το πιστοποιητικό????

Anyway, θα βγάλω ένα νέο και θα τους το πάω...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εμένα κορίτσια το μόνο που μου ζήτησαν ήταν φωτοτυπία του βιβλιαρείου με τα εμβόλια αλλά και στον σταθμό που πηγαίναμε πέρσι απλά ενα χαρτί απο τον παιδίατρο μας ζήτησαν και στην πρώτη εξέταση του παιδίατρου του σταθμού είχαμε στείλει τα βιβλιάρεια των παιδιών στο σχολείο.:rolleyes:ούτε Photo Ούτε πιστοποιήτικά τίποτα απολύτως.

Καλημερα,

πηγαμε και εμεις χθες και υπογραψαμε(σε ιδιωτικο και εμεις)και ξεκιναμε απο την Δευτερα(εβδομαδα προσαρμογης) στην ταξη των προ προ νηπιων!! Μας ζητησαν ληξ.πραξη γεννησης πιστοποιητικο υγειας απο την παιδιατρο και την σελιδα απο τα εμβολια.

Καλη σχολικη χρονια να εχουμε!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

πηγαμε σημερα για μια ωριτσα, δε ξεκολλαγαν απο πανω μου αλλα μαλλον θα παμε μια χαρα

υλικα 150 (το ενα), φυσικα και δεχονταν να παρω εγω αμα θελω

αλλα οταν αρχισαν να μου λενε για πηλο γαζες και οτι αλλο φανταστουμε, αστο καλυτερα!

Διαφημίσεις

Πήγαμε χθες για 2 ώρες, χαμός γινόταν.Μαμάδες, μερικοί μπαμπάδες, παιδιά, δασκάλες κλπ. Το μόνο που δε μου άρεσε είναι ότι στο τμήμα του μάλλον είναι ο μεγαλύτερος- 1,5 χρονών- κ τα μικρούλια θα τα ρημάξει στο ξύλο. Είναι λίγο ζωηρός!!!! Μακάρι να τον στρώσουν οι δασκάλες γιατί εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα. Από χαρτιά θα μας πουν τη Δευτέρα. Δεν κάναν λόγο για υλικά, αλλά τόσο μικρά ίσως να μην κάνουν χειροτεχνείες. Σήμερα παλι 2 ώρες, κ αύριο το ίδιο.

Γατουλα αν θες να ξερεις πως οντως τα λεφτα σου πηγαν εκει τοτε ζητα αποδειξη. κι εμας ζητουσαν περσι 100 ευρω αλλα οι εργασιες που υποτιθεται πως κανανε ολα τα παιδακια τις ιδιες δεν αξιζαν ουτε 50 με το ζορι. τα 3/4 ηταν φωτοτυπιες. Κοροιδια

μωρε μπραβο οργανωση οι αλλοι σταθμοι...ο δικος μας ακομη ερμητικα κλειστος....τι στο καλο..ειμαστε οι εξυπνοι εδω εμεις??τι να πω...

καλη χρονια σε ολα τα παιδακια μεγαλα και μικρα!!!

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

μωρε μπραβο οργανωση οι αλλοι σταθμοι...ο δικος μας ακομη ερμητικα κλειστος....τι στο καλο..ειμαστε οι εξυπνοι εδω εμεις??

ειμαστε δυο βρε! κι εμας τα ιδια...παλι περασα το πρωι παλι κλειστα τωρα μου πε μια κοπελα σε chat σε ενα γκρουπ στο Facebook πως θα ανοιξουν 2 του μηνα για τα παιδακια. θα δειξει....**εντιτ της ειπανε πως οταν παει να το γραψει θα της πουν ποτε θα ξεκινησει κανονικα.

τωρα οι εγγραφες μαλλον απο 1η....????

Εμείς ξεκινήσαμε σήμερα την προσαρμογή. Θα μπορούσαμε κι από την προηγούμενη εβδομάδα, που πήγαμε τα χαρτιά εγγραφής, αλλά δεν μας βόλευε.

Καλή αρχή σε όλα τα παιδάκια, καλό κουράγιο σε όλες τις μανούλες!

Και πάνω από όλα, μια γερή χρονιά (με λίγες - αν είναι δυνατόν και καθόλου) αρρώστιες!

Διαφημίσεις

πηγαμε σημερα για μια ωριτσα, δε ξεκολλαγαν απο πανω μου αλλα μαλλον θα παμε μια χαρα

υλικα 150 (το ενα), φυσικα και δεχονταν να παρω εγω αμα θελω

αλλα οταν αρχισαν να μου λενε για πηλο γαζες και οτι αλλο φανταστουμε, αστο καλυτερα!

Συγγνώμη, αλλά τα 150 είναι τεράααααστιο ποσό για αυτή τη δουλειά! Αν τα πάρεις μόνη σου, δεν θα δώσεις ούτε 50!

Συγγνώμη, αλλά τα 150 είναι τεράααααστιο ποσό για αυτή τη δουλειά! Αν τα πάρεις μόνη σου, δεν θα δώσεις ούτε 50!

αυτο σκεφτηκα κ εγω! Και μαλλον στηριζονται στο γεγονος πως κανεις γονιος δε θα τρεξει να τα παρει μονος του.

Εμας περσι μας ελεγαν πως τα παιρνουν λεει χονδρικη απο αθηνα ( ναι σιγα!!!!) και δε θα μπορουσε να κοψει και αποδειξη. τελειως μαυρα λεφτα δηλαδη!

αν δε μου ελεγαν , μπορω να σας δωσω τη λιστα και οτι μου φερετε σας αφαιρω το υπολοιπο ποσο θα σκεφτομουνα ετσι

πες μου ποσο χρονο θα πρεπει να αναλωσω για να βρω ολα τα υλικα που θελουν

δε θελουν απλα χαρτικα, για να φτιαξω μονο τα προσκλητηρια της βαφτισης ετρεχα σα μακακας για μερες

ε αυτο το πληρωνουμε καπως

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...