Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να'μαστε πάλι εδώ.

Μόλις το πρωί επιστρέψαμε από τις διακοπές μας σε βουνό και θάλασσα και κατά τις 12:00 πήγαμε μια ποδηλατάδα από το σταθμό μας.

Όπως έχω γράψει πολλάκις ,ο σταθμός είναι ιδιωτικός και κλείνει μόνο από 1/8-15/8.

Βρήκαμε την υπεύθυνη στη θέση της και προς έκπληξή μου οι εντολές τοποθέτησης είχαν ήδη φθάσει.

Την υπέγραψα , μου είπε να της πάω βεβαίωση παιδιάτρου , πιστοποιητικό γέννησης(μα τί τα κάνουν τόσα πιστοποιητικά,τζάκι έχουν; ) και φωτοτυπία τα εμβόλια,εύκολα πράγματα ,τα έχω ήδη και από αύριο κανονικά προνήπια.Μεγαλώσαμε βρε :D

Ούτε χαρτάκια προσαρμογής ούτε τίποτα.

Καλώς σας ξαναβρήκα και καλή χρονιά(τουλάχιστον σχολική) να'χουμε.

Εγώ έκανα εγγραφή την προηγούμενη βδομάδα κ σήμερα ξεκινάμε προσαρμογή. Ιδιωτικός φυσικά. Από Πέμπτη πρωινές ώρες κ από Δευτέρα φουλ πρόγραμμα. Τα χαρτιά θα τα πάω αργότερα, μάλλον σήμερα θα μας πουν τι χρειάζεται. Καλή χρονιά κ πα΄λι σε όλους.

Να'μαστε πάλι εδώ.

Μόλις το πρωί επιστρέψαμε από τις διακοπές μας σε βουνό και θάλασσα και κατά τις 12:00 πήγαμε μια ποδηλατάδα από το σταθμό μας.

Καλώς σας ξαναβρήκα και καλή χρονιά(τουλάχιστον σχολική) να'χουμε.

και σημερα σε σκεφτομουνα ελεγα που χαθηκες! κι εγω σημερα επεστρεψα...ουφφφ αποτομη προσγειωση στη πραγματικοτητα!!!!

και σημερα σε σκεφτομουνα ελεγα που χαθηκες! κι εγω σημερα επεστρεψα...ουφφφ αποτομη προσγειωση στη πραγματικοτητα!!!!

Κάπου διάβασα πως στην Κρήτη θα γκρεμίσουν κάποιους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς ,για να κάνουν αλάνες ερασιτεχνικού ποδισφαίρου.

Κόιτα μην είσαι από τις "τυχερές" , γιατί δεν έγραφε ονόματα σταθμών.

Διαφημίσεις

με την τυχη που εχω εγω....Αλλα αν ηταν ετσι δε θα εβγαζαν προχθες τα αποτελεσματα εκτος εσπα και να ειναι ο σταθμος μου μεσα ε????

μακάρι , αλλά ίσως δεν προλάβαν να ακυρώσουν την έκδοση αποτελεσμάτων :D:D:D:D

σεραφινο γενικα εισαι καθολου γκαντεμης???? ευτυχως που παντρευτηκα αλλιως αμα σε καλουσα στο γαμο μου θα μου λεγες "...και του χρονου!!!"

Εμ δε θα σου'λεγα μόνο "και του χρόνου" , αλλά

"και του χρόνου καλλίτερα"

:D

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΜΜΑ ΜΙΑΣ ΚΟΡΗΣ 3,5 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΙΛΑΧΟΥΣΕΣ. ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΚΕΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ Η ΜΑΣ ΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝΕ ΡΩΤΑΩ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ

Περιμενεις να σε ειδοποιησουν αυτοι. Αλλα σιγουρα μετα τον οκτωβρη! Εκτος κι αν εισαι στη πρωτη δευτερη θεση οποτε να περιμενεις αμεσα μετα τις 7 σεπτεμβρη να σε παρει τηλ ο σταθμος που θα χει κενο, αλλιως η εεταα πολυ αργοτερα****.Εμενα περσι ημουν πρωτη επιλαχουσα με πηρε ο σταθμος δεκα το πρωι την πρωτη μερα μετα το τελος των εγγραφων οσων μπηκαν κανονικα.

****εκτος αν στο σταθμο δε προσελθουν τελικα πολλα παιδακια και εισαι και σε καλη θεση επιλαχουσας ε τοτε θα εισαι τυχερη!

Κι εγω πηρα τηλεφωνο σημερα τον παιδικο σταθμο, θελουν να τους παω πιστοποιητικο γεννησεως, 2 φωτογραφιες και φωτοτυπια τις σελιδες με τα εμβολια. Την Πεμπτη 01/09 ξεκινουν κανονικα, αν θελω τον παω τοτε (ιδιωτικος φυσικα)!

Τεταρτη πρωι, πριν την δουλεια, εκλεισα ραντεβου για να τους παω τα χαρτια και να τα πουμε...

Καλη σχολικη χρονια να εχουμε!

Απ οτι βλεπω ο καθε σταθμος ζηταει τα δικα του...εμας περσι δεν ειχαν ζητησει ουτε πιστ. γεννησης ουτε τιποτα. Βεβαιωση γιατρου μονο. τι να πω να δουμε φετος τι θα θελουν!!!!αντε καλη χρονια κ σε σας

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...