Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ο δικος μας παντως ειναι ερμητικα κλειστος οπως και πριν λιγες μερες που περασα, πηγα κ σημερα το πρωι. και τηλ πηρα πριν καμια ωρα μπας και...

Τι να πω, θα ξαναπαω το μεσημερι μηπως υπαρχει κανα χαρτακι!!!!! πως θα τα χουν παραλαβει ενω ειναι κλειστος αραγε???!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω πηγα και υπεγραψα το χαρτι της ΕΕΤΑΑ. Ειναι πολυ ομορφος σταθμος και εξωτερικα και εσωτερικα, και ο γιος μου ενθουσιαστηκε. Ανοιγουν επισημως 1/9 και 5/9 ξεκινουν. Ολες τις πληροφοριες που θελω θα τις παρω απο τη διευθυντρια την 1/9, σημερα πηγα απλως να κατοχυρωσω τη θεση.

age.png age.png

TARA ειναι δημοτικος σταθμος ε? Προσπαθω να καταλαβω ποτε και αν ανοιγουν ολοι οι δημοτικοι μαζι γιατι εμενα μου χουν απαντησει μονο απο το γραφειο προσχ. αγωγης για τις 5 του μηνα, δε ξερουν λεει αν ανεπισημα ανοιγει πιο πριν...ακου τωρα!

ευχαριστω! δε μπορω να βρω κανεναν υπευθυνο στο τηλ του δημου εστω μπας και μου ελεγαν καθως ο δημος συνενωθηκε με αλλον και τα τηλ. που εχω δε λειτουργουν...οποτε κι εγω θεωρω πως θα ανοιξει 1 του μηνα

Διαφημίσεις

Ναι, ειναι δημοτικος σταθμος. Απο τις αρχες Αυγουστου ειχαν αναρτησει πινακες με τα ονοματα των παιδιων. Τωρα κανουν απολυμανση οπως μου ειπαν, γι αυτο υπαρχει υπαλληλος εκει.

age.png age.png

κι εγω πηγαινω κ ξαναπηγαινω για να δω αν εχουν κρεμασει κι εμας το μαγικο χαρτακι που εμαθα για αλλους...αλλα.... κλειστα!

εμενα παντως ο αντρας μου μου ειπε αν μας πουνε τιποτα 20 του μηνα να τους στειλω στις 5 του μηνα τη μικρη με τη πεθερα μου....εγγυηση πως θα τη κρατησουν !

απο το δημο που ρωτησα μου ειπανε οτι το αργοτερο εμας μεχρι τις 15 θα τα εχουν παρει ολα διοτι μονο τα μισα παιδια που εκαναν αιτηση περασαν σε ολο το δημο λογω σοβαρης ελλειψης προσωπικου

Διαφημίσεις

Ο δικος μας παντως ειναι ερμητικα κλειστος οπως και πριν λιγες μερες που περασα, πηγα κ σημερα το πρωι. και τηλ πηρα πριν καμια ωρα μπας και...

Τι να πω, θα ξαναπαω το μεσημερι μηπως υπαρχει κανα χαρτακι!!!!! πως θα τα χουν παραλαβει ενω ειναι κλειστος αραγε???!!!!

xmmmmmmmmmm και ο δικοσ μασ κλειστοσ ειναι γιατι ? ουτε χαρτι υπαρχει :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

:tongue::tongue:

εγω μαμαλευτερακι πραγματικα εχω αρχισει να ανησυχω... ελλειψεις προσωπικου ακουω απο τη μια, κλειστος απο την αλλη....

τι να σου πω κουκλα μου εμενα που περασ απριν λιγε σμερεσ ητανα νοιχτοσ κ μου ειπαν μα πωσ τα κανατε εσεισ στο ετεεα ? δνε σασ ειδα στην αιτηση ? λεω τι λετεκυρια μου εγω τα εκανα στα κεντρικα ΚΑΝΩΝΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΕΤΕ ΕΔΩ ΣΤΟΝ ΣΤΑΘΜΟ :rolleyes::rolleyes::rolleyes:να τα ακουμε ολλα μαζι :shock::shock: συγνωμη μα ο καθενασ τα κανε μονοσ του στα ετεεα τησ λεω τεσ πα αλλο καπελο αυτο μου λεει απο 20 κ μετα να ερθετε μου ειπε κ τισ λεω 1 σεμπευριου δνε ειναι το κανονικο?

χμ ναι ναι αλλα καλητερα να ερθετε μετα τισ 20-25 για το παιδακια σασ γρρρρρρρρρρρρρρ για το παιδακι μου .........?????/!!111!!!!!:mad::x:x

βρε κοριτσια μην φερνετε την καταστροφη την πεμπτη θα μαθουμε τι γινετε ακριβως ----φτασαμε ως εδω στο τελος θα κολλησουμε;;;;;;;;;;

υπομονη εχεισ δικιοσ αλλα ξερεισ φαγαμε ολο τον γαιδαρο αλαλ η ουρα εχει τισ τριχε σκ μπερδεβοντε στο λαιμο μου ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΑ ασφαλισμενη στον ΟΓΑ νεα αγροτισα μεεπιδοτησεισ εχει δικαιομα υποβολησ στο ετεεα ?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...