Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ο συνήγορος του πολίτη - αν ασχοληθεί με το θέμα, διότι ασχολείται μόνο με δημόσιες υπηρεσίες (η εεταα δεν ξέρω αν εμπίπτει σ'αυτές) - πιστεύω να σου δώσει δίκαιο και η γνωμάτευσή του είναι κάπως δεσμευτική, τουλάχιστον για τις δημόσιες υπηρεσίες είναι.

Αν δεν ασχοληθεί ο συνήγορος, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το πας δικαστικά, αλλά θα άξιζε γιατί είναι κρίμα να μας δουλεύουν και να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και να ερμηνεύει τους νόμους όπως νομίζει ο ίδιος σ'αυτό το κράτος! Ελεος πια με το κοροϊδιλίκι!

Αυτή είναι η γνώμη μου! :-)

Υ.Γ. Μήπως θα μπορούσες να κάνεις και μια ερώτηση - γραπτή φυσικά και στο υπουργείο που υπάγεται το ζήτημα με το ΕΣΠΑ? Με κοινοποίηση σε ΕΕΤΑΑ και συνήγορο του πολίτη?

Στον Συνήγορο του Πολίτη, την κυρία που ασχολείται με το θέμα μου δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω από Δευτέρα να μιλήσουμε.

Έκανα και αυτό που λές. Στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Αναπτηξης, έκανα την ερώτηση αν μπορεί η ΕΕΤΑΑ που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αλλάξει τα κριτήρια συμμετοχής ενώ ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έκανα αυτή την ερώτηση διότι στο ΕΕΤΑΑ μου είπαν κάποια στιγμή (αφού τους είπα ότι ΦΕΚ δεν λέει τίποτα για φορολογική κλίμακα) ότι υπάρχει μια απόφαση της διοίκησης του ΕΕΤΑΑ με ημερομηνία 26/7/2011 ή κάπου εκεί που το λέει. Φυσική αυτήν την απόφαση δεν μπόρεσα να την βρω και δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει. Πιστεύεις ότι πρέπει να ρωτήσω κάτι άλλο στο Υπουργείο? Να κάνω τύπου καταγγελία?

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Να σου πω την αληθεια εγω με γυρω στα 40 μορια δε τρεφω ελπιδες για τη μικρη μου γιατι ειναι λιγες οι θεσεις κατω των δυομισι. Παντα εξαρταται και απο το νομο ποσες επιλαχουσες εχει κλπ. Εγω θα παρω απο μονη μου τηλ παντως κατα τον οκτωβρη καλυτερα να το κηνυγησεις εσυ που χεις το θεμα παρα να περιμενεις να σε παρουν αυτοι που ετσι κ αλλιωε δε καιγονται για κατι!

ok eyxaristo tha toys paro kai ego kata ton oktobrh

Ευη κι εγω σε ιδια φαση ειμαι αλλα αποφασισα να μη τη στειλω νηπιο αν τη παρουν γιατι εκτος του οτι κλεινει 15 ιουνιου κ τι θα την κανω μετα δε ξερω αν τελικα της δωσει κατι το να ακουει δυο χρονιες τα ιδια. Ασε που αποκλειεται μαλλον να τη παρουν λογω πολλων παιδιων και κληρωσης

Ευη κι εγω σε ιδια φαση ειμαι αλλα αποφασισα να μη τη στειλω νηπιο αν τη παρουν γιατι εκτος του οτι κλεινει 15 ιουνιου κ τι θα την κανω μετα δε ξερω αν τελικα της δωσει κατι το να ακουει δυο χρονιες τα ιδια. Ασε που αποκλειεται μαλλον να τη παρουν λογω πολλων παιδιων και κληρωσης

βασει των οσων εχω ακουσει δεν κανουν τα ιδια καθε χρονο..σιγουρα εχουν διαφορετικο προγραμμα..δεν θα ειναι καλο γιαυτα να μαθουν οσα περισσοτερα μπορουν απο νωρις...??ξερω γω....κι εγω ειχα τους ενδοιασμους μου...κι ακομη δηλαδη το σκεφτομαι..αλλα νομιζω οτι θα ειναι καλυτερα στο προνηπιο..

απο την αλλη προς το παρον δεν εχω θεμα που κλεινυν νωρις γιατι δεν δουλευω..αν βρω δουλεια μεχρι τοτε,ναι τοτε θα με ενοχλει...και πολυ κακως τελικα που δεν εβαλα στο προγραμμα κ τα μικρα μου..ισως να περνουσαν.,..

νιρμα ευχομαι πραγματικα να βρεις ακρη...

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Καθε ταξη θα εχει μεσα νηπια και προνηπια. Το ιδιο προγραμμα διδασκονται ολα τα παιδακια απλα απο τα προνηπια δεν εχει η εκπαιδευτικος τις ιδιες απαιτησεις. Το συζητησα στο φορουμ με μια κοπελα που ειναι νηπιαγωγος κ μου το ειπε. Και βασικα εμενα το θεμα οτι κλεινει ιουνιο ειναι προβλημα, ηδη το ωραριο ειναι επισης προβλημα θα τρεχω σα το βεγγο να φυγω απο τη δουλεια μου να προλαβω να τη παρω. Παντως θεωρω πως αν ενα παιδακι ειναι να μαθει κατι θα το μαθει οπου κ να το πας. Εμενα λεει την αλφαβητα εδω κ παρα πολυ καιρο και μονο επεειδη ειχαμε ενα παιχνιδι που τη λεει σα τραγουδακι. Απο μονη της αναγνωριζει καποια γραμματα κι εγω μπορει να της τα χω δειξει μια φορα μπορει και καμια. Εαν ο παιδαγωγος γουσταρει τη δουλεια του ειται ειναι σε παιδικο ειτε σε νηπιο εμενα μου κανει το ιδιο. Ειναι λαχειο σε ποιον θα πεσεις!

Διαφημίσεις

Καθε ταξη θα εχει μεσα νηπια και προνηπια. Το ιδιο προγραμμα διδασκονται ολα τα παιδακια απλα απο τα προνηπια δεν εχει η εκπαιδευτικος τις ιδιες απαιτησεις. Το συζητησα στο φορουμ με μια κοπελα που ειναι νηπιαγωγος κ μου το ειπε. Και βασικα εμενα το θεμα οτι κλεινει ιουνιο ειναι προβλημα, ηδη το ωραριο ειναι επισης προβλημα θα τρεχω σα το βεγγο να φυγω απο τη δουλεια μου να προλαβω να τη παρω. Παντως θεωρω πως αν ενα παιδακι ειναι να μαθει κατι θα το μαθει οπου κ να το πας. Εμενα λεει την αλφαβητα εδω κ παρα πολυ καιρο και μονο επεειδη ειχαμε ενα παιχνιδι που τη λεει σα τραγουδακι. Απο μονη της αναγνωριζει καποια γραμματα κι εγω μπορει να της τα χω δειξει μια φορα μπορει και καμια. Εαν ο παιδαγωγος γουσταρει τη δουλεια του ειται ειναι σε παιδικο ειτε σε νηπιο εμενα μου κανει το ιδιο. Ειναι λαχειο σε ποιον θα πεσεις!

ακριβως!!!λαχειο!!οπως τολες..αλλα οπως ειχε πει καποια στιγμη και το εμμακι στον παιδικο κανουν κυριως δημιουργικη απασχοληση-φυλαξη..συγχωρεστε με αν δεν τα θυμαμαι καλα...ενω οπως λες στο νηπιαγωγειο κανουν προγραμμα βασει υπουργειου...οπως και ναχει οπως ειπες κι εσυ αν ειναι να μαθουν θα μαθουν!!!και εμει;ς εχουμε το σπιτι της φισερ πραις και αποκει εμαθε το τραγουδακι αλλα κυριως τον βοηθησε το δωρο που το πηρε η νονα του -το λαπτοπ της φισερ-και με αυτο εμαθε ολα τα γραμματα!!!τρομερη ανακαλυψη!!!!!

σημερα πηρα παλι τηλεφωνο στα σχολεια αλλα δεναπαντουσαν...

\η βιβλιοπωλισσα που εχω απεναντι μουπε οτι και τα δυο ανοιγουν πρωτη σεπτεμβρη...ειδωμεν..

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Στον Συνήγορο του Πολίτη, την κυρία που ασχολείται με το θέμα μου δυστυχώς δεν μπορώ να την βρω αυτή την εβδομάδα. Ελπίζω από Δευτέρα να μιλήσουμε.

Έκανα και αυτό που λές. Στην ιστοσελίδα του ΕΣΠΑ στο Υπουργείο Αναπτηξης, έκανα την ερώτηση αν μπορεί η ΕΕΤΑΑ που διαχειρίζεται το συγκεκριμένο πρόγραμμα να αλλάξει τα κριτήρια συμμετοχής ενώ ο διαγωνισμός βρίσκεται σε εξέλιξη.

Έκανα αυτή την ερώτηση διότι στο ΕΕΤΑΑ μου είπαν κάποια στιγμή (αφού τους είπα ότι ΦΕΚ δεν λέει τίποτα για φορολογική κλίμακα) ότι υπάρχει μια απόφαση της διοίκησης του ΕΕΤΑΑ με ημερομηνία 26/7/2011 ή κάπου εκεί που το λέει. Φυσική αυτήν την απόφαση δεν μπόρεσα να την βρω και δεν είμαι σίγουρη ότι ισχύει. Πιστεύεις ότι πρέπει να ρωτήσω κάτι άλλο στο Υπουργείο? Να κάνω τύπου καταγγελία?

Νομίζω ότι σωστά έθεσες την ερώτηση, δεν ξέρω όμως πού την έστειλες. Θα μπορούσες να τη στείλεις με φαχ απευθείας στο υπουργείο και όχι μέσω ιστοσελίδας και ΕΣΠΑ, μήπως εκεί σε αγνοήσουν.

...ενω οπως λες στο νηπιαγωγειο κανουν προγραμμα βασει υπουργειου...

Μακάρι να ήταν έτσι κορίτσια, αλλά είναι λαχείο κι αυτό...

Η μεγάλη μου πήγε παιδικό και προνήπια σε ιδιωτικό και ήξερε να γράφει το όνομά της και άλλα γράμματα, νούμερα, κάνανε ασκήσεις προγραφής και προανάγνωσης με βιβλία, μέχρι και λίγα αγγλικά μιλούσε!

Την επόμενη χρονιά στο δημόσιο νηπιαγωγείο, ξέχασε όλα όσα ήξερε, εκτός από το να γράφει το όνομά της -ήταν το μόνο που μάθαινε η νηπιαγωγός στα παιδιά, ούτε ασκήσεις προγραφής ούτε τίποτα, ζωγραφιές και παιχνίδια ήταν μόνο.

Όταν το συζήτησα με τη νηπιαγωγό για το τι έπρεπε να μαθαίνουν τα παιδιά στα νήπια, μου απάντησε πως δεν κάνουν τίποτα άλλο, έτσι λέει το υπουργείο και στην πρώτη θα τα μάθουν τα άλλα (!!!).

Αποτέλεσμα? Την επόμενη χρονιά στην πρώτη δημοτικού, τα βρήκαμε μπαστούνια! Όσα παιδιά ήταν από το ίδιο νηπιαγωγείο, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. Όσα παιδιά ήταν από άλλα νηπιαγωγεία, μπόρεσαν πιο εύκολα και πιο γρήγορα να γράψουν, γιατί είχε "σπάσει" το χέρι τους, είχαν εξοικείωση. Εμείς, τίποτα :-)

Επομένως η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ μεγάλο λαχείο η νηπιαγωγός, ασχέτως τι λέει το υπουργείο, γιατί αν δεν τα εφαρμόζει, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...

Νομίζω ότι σωστά έθεσες την ερώτηση, δεν ξέρω όμως πού την έστειλες. Θα μπορούσες να τη στείλεις με φαχ απευθείας στο υπουργείο και όχι μέσω ιστοσελίδας και ΕΣΠΑ, μήπως εκεί σε αγνοήσουν.

δεν με αγνόησαν αλλά μου απαντησαν αυτό:

"Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την

επίσημη ιστοσελίδα για το Εθνικό Στρατηγικό

Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) www.espa.gr.

Ο αρμόδιος φορέας για τον σχεδιασμό και την

υλοποίηση της Δράσης Εναρμόνισης

Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής είναι

η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και

Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α). Επομένως, θα πρέπει

να απευθύνετε το ερώτημα στην ΕΕΤΑΑ στα

ακόλουθα στοιχεία :

Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

(Ε.Ε.Τ.Α.Α.)

Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα

Τηλ.: 2105214600

Internet: www.eetaa.gr/"

Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας ελεγκτικός μηχανισμός...:confused:

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

καλημερα.

πηγα σημερα πρωτη μου δουλεια μολις ηρθαμε στο παιδικο σταθμο να δω μην εχουμε κι εμεις κρεμασμενο κανα χαρτακι. τιποτα, ο σταθμος ερμητικα κλειστος οπως και πριν 20 μερες που ειχα παει τελευταια φορα. αναρωτιεμαι ομως αν επαιζε τετοιο σεναριο δε θα πρεπε να ειχαν ηδη βαλει το περιβοητο χαρτακι μια εβδομαδα σχεδον πριν? τελοσπαντων, αυριο πρωι βγαινουν κ τα αποτελεσματα εκτος εσπα, πηρα τηλ και ρωτησα και μου ειπαν θα μπουν στην εφημεριδα και μαλλον αυτο περιμενουν, πολυ φοβαμαι....οποτε απο δευτερα παλι εκει. Για το νηπιαγωγειο τωρα σε αυτο που την εχω δηλωσει για προνηπιο εχω μαθει απο ξαδερφο μας δασκαλο, πως το εκπ. προσωπικο ειναι καινουριο και γινεται πολυ καλη δουλεια. αλλα δε παυει να σχολαει 4 παρα τεταρτο και να κλεινει τον ιουνιο, περα απο αυτο στεγαζεται μαζι με δημοτικο και δεν εχει "παιδικη" αυλη εστω κατι μια τραμπαλα να παιξουν τα παιδακια... εχει την αυλη με τσιμεντο και μπασκετες, κατι που με τρομαζει γιατι αν τα παιδακια τρεχουν και πεσουν δε θα θελα να δω το "μετα"!!! αντιθετως ο σταθμος που περασαμε στο εσπα εχει μεγαλη και με πολλα πλαστικα παιχνιδια ειδικα για παιδια αυλή και πλαστικο - αφρωδες δαπεδο. για μενα μετραει και αυτο σαν συν μαζι με ολα τα αλλα. μου φαινεται θα παω μολις ανοιξει το νηπιο να αποσυρω τα χαρτια μου να μη μπει καν στη κληρωση. ας παει σαυτο το νηπιαγωγειο του χρονου!

δεν με αγνόησαν αλλά μου απαντησαν αυτό:

"Ευχαριστούμε για την επικοινωνία σας με την

επίσημη ιστοσελίδα για το Εθνικό Στρατηγικό

Πλαίσιο Αναφοράς (ΕΣΠΑ) www.espa.gr.

Ο αρμόδιος φορέας για τον σχεδιασμό και την

υλοποίηση της Δράσης Εναρμόνισης

Επαγγελματικής και Οικογενειακής Ζωής είναι

η Ελληνική Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και

Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α). Επομένως, θα πρέπει

να απευθύνετε το ερώτημα στην ΕΕΤΑΑ στα

ακόλουθα στοιχεία :

Εταιρεία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης

(Ε.Ε.Τ.Α.Α.)

Μυλλέρου 73-77, 10436 Αθήνα

Τηλ.: 2105214600

Internet: www.eetaa.gr/"

Δεν μπορεί να μην υπάρχει ένας ελεγκτικός μηχανισμός...:confused:

Γι' αυτό σου είχα πει να το στείλεις με fax απευθείας στο υπουργείο και με κοινοποίηση στο συνήγορο

Σημερα βγηκαν τα εκτος προγραμματος αποτελεσματα και νιωθω πολυ μ@!@κας οπως φανταζομαι κ πολλοι αλλοι με παιδια κατω των 2μισι. Μας λενε στην αρχη Θα μαθετε τα αποτελεσματα τελος ιουλιου. Μετα το καναν 20 αυγουστου. Και τελικα λενε σημερα θα μπυν στο σαιτ του δημου και την εφημεριδα.... Μπαινω κι εγω στο σαιτ και τι να δω;;;; Υπαρχει μονο ανακοινωση πως ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΩΝ ΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ. δηλαδη εκτος του οτι αν δουλευει καποιος στο δημοσιο πρεπει να νιωθει τεραστιο κοροιδο, αφου οι του δημοσιου δεν ειχαν δικαιωμα να κανουν αιτηση στο προγραμμα,εγω επρεπε να περιμενω ενα μηνα μετα τα αποτελεσματα του εσπα για να μαθω πως δεν υπαρχει καμια θεση σε ολους τους βρεφονηπιακους του δημου!!!! Ελεος! Και πειτε πως ειχα ελπιδα για τη μικρη... και τωρα ειμαι εκτος, τοσοι γονεις που στο καλο θα βολεψουν τα παιδια τους σεπτεμβρη μηνα; Ελεοοος πια! Εγω βρηκα να τη βολεψω ευτυχως καπου με τη μερα αλλα υπαρχει κ αλλος κοσμος. Εκτος κι αν οι αλλοι μπαινουν με μεσον. Και μαρεσει που ελεγα " ρωτανε στην αιτηση και αν ψηφιζουμε εδω".....και που να ξερα!

Μακάρι να ήταν έτσι κορίτσια, αλλά είναι λαχείο κι αυτό...

Η μεγάλη μου πήγε παιδικό και προνήπια σε ιδιωτικό και ήξερε να γράφει το όνομά της και άλλα γράμματα, νούμερα, κάνανε ασκήσεις προγραφής και προανάγνωσης με βιβλία, μέχρι και λίγα αγγλικά μιλούσε!

Την επόμενη χρονιά στο δημόσιο νηπιαγωγείο, ξέχασε όλα όσα ήξερε, εκτός από το να γράφει το όνομά της -ήταν το μόνο που μάθαινε η νηπιαγωγός στα παιδιά, ούτε ασκήσεις προγραφής ούτε τίποτα, ζωγραφιές και παιχνίδια ήταν μόνο.

Όταν το συζήτησα με τη νηπιαγωγό για το τι έπρεπε να μαθαίνουν τα παιδιά στα νήπια, μου απάντησε πως δεν κάνουν τίποτα άλλο, έτσι λέει το υπουργείο και στην πρώτη θα τα μάθουν τα άλλα (!!!).

Αποτέλεσμα? Την επόμενη χρονιά στην πρώτη δημοτικού, τα βρήκαμε μπαστούνια! Όσα παιδιά ήταν από το ίδιο νηπιαγωγείο, δυσκολεύτηκαν πάρα πολύ. Όσα παιδιά ήταν από άλλα νηπιαγωγεία, μπόρεσαν πιο εύκολα και πιο γρήγορα να γράψουν, γιατί είχε "σπάσει" το χέρι τους, είχαν εξοικείωση. Εμείς, τίποτα :-)

Επομένως η γνώμη μου είναι ότι είναι πολύ μεγάλο λαχείο η νηπιαγωγός, ασχέτως τι λέει το υπουργείο, γιατί αν δεν τα εφαρμόζει, δεν μπορείς να κάνεις και τίποτα...

Και 'μεις μια απ'τα ίδια ... μη στενοχωριέστε δεν είστε οι μόνοι ...

Παιδικός & προνήπια σε ιδιωτικό όπου και έμαθε πολλά πράγματα (είχε φτάσει σε σημείο να συλλαβίζει και σχεδόν να διαβάζει). Νηπιαγωγείο σε δημόσιο με τη διαφορά όμως ότι η δόλια νηπιαγωγός μας -όσο καλή διάθεση κι αν είχε (που ΕΙΧΕ)- εκτελούσε χρέη babysitter, αφού είχε 27 παιδάκια (20 νήπια και 7 προνήπια) στην τάξη.

Τι να περιμένεις αν έχεις υπ'ευθύνη σου 27 παιδιά, εδώ με 2 "χάνεις τη μπάλα" πολλές φορές ...

oEA4p3.pngtbKDp3.png

Πάντως κορίτσια τα χαρτία έχουν πάει σε ολους τους παιδικούς ,εμέις ήδη κλείσαμε ραντεβού την Τετάρτη για την ενημέρωση αφου πάμε σε νέο παιδικό φέτος και η Κα με πληροφορησε οτι έχουν σταλθεί ήδη τα χαρτιά αρα καλή αρχή να έχουν τα παιδάκια μας.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...