Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

καλημέρα σε όλους:P

συγχαρητήρια σε όλες που περασατε και καλή σχολική χρονιά!!!

εγώ ήθελα να επαναφέρω το θέμα της οργάνωσης του διαγωνισμού διότι τα "έχω πάρει" πάρα πολύ.

Να σας θυμήσω ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τα δικά μου δικαιολογητικά ήταν ότι "βρίσκομαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα". Να θυμήσω επίσης ότι πέρισυ ήμουν αρχικά επιλαχούσα και στην συνέχεια ωφελούμενη.

Ψάχνοντας να βρω τι σημαίνει "βρίσκομαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα" δεν έβγαλα καμία ακρη. Δεν ήξερε κανένας στο ΕΕΤΑΑ να με πληροφορήσει και τελικά με παραπέμψανε στην νομική υπηρεσία τους και στον κ. Δανόπουλο. Ο συγκεκριμένος κύριος όμως βρίσκεται σε άδεια και ακόμα δεν έχει γυρίσει.

Φυσικά έχω κάνει γραπτή καταγγελία στο ΕΕΤΑΑ, στο ΙΝΚΑ, στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και μάλλον θα κάνω και στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αυτός ο λόγος απόρριψης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ.

Σήμερα βρήκα μια ευγενικότατη και συγχρόνως απαθεστατη κυρία της νομικής υπηρεσίας του ΕΕΤΑΑ η οποία μεταξύ άλλων μου είπε ότι άκρη δεν θα βγάλω και ότι απ'ότι έχει δει, στις αντίστοιχες καταγγελίες η απάντηση είναι ότι απορρίπτεστε με βάση το ΦΕΚ 556/Β/29.4.2010. Διαβάζοντας αυτό το ΦΕΚ δεν κατάλαβα πολλά αλλά σίγουρα το θέμα του είναι άλλο και όχι το δικό μου. Εχει καμία τις γνώσεις να με ενημερώσει τι λέει αυτό το ΦΕΚ που με αφορά?

Please παιδιά γιατί είμαι τόσο εκνευρισμένη που νομίζω ότι θα φτάσω στο Δικαστήριο της Χαγης δίχως λόγο.

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα πάω αύριο για εγγραφή κ από 29/8 θα μας πάρουν τηλ για προσαρμογή. Τί εννοούσε δεν ξέρω. Αύριο οι λεπτομέρειες. Μπορεί κάποια/ος να μου πει πού ακριβώς λέει ότι δεν πληρώνουμε εγγραφή; Δε μου είπε για χρήματα από το τηλ αλλά σε περίπτωση που πει να ξέρω τι ακριβώς να της πω. Ευχαριστώ

Πήγα, έκανα εγγραφή, χρήματα δε μου ζήτησαν. Δευτέρα ξεκινάμε προσαρμογή 6-8μμ μέχρι κ Τετάρτη κ από Πέμπτη πρωί. Φαγητοδοχείο δε θα χρειαστώ γιατί τα ζεσταίνουν σε μικροκύματα. Αυτά από ιδιωτικό στη Θεσ/νίκη. Καλή μας χρονιά!

καλημέρα σε όλους:P

συγχαρητήρια σε όλες που περασατε και καλή σχολική χρονιά!!!

εγώ ήθελα να επαναφέρω το θέμα της οργάνωσης του διαγωνισμού διότι τα "έχω πάρει" πάρα πολύ.

Να σας θυμήσω ότι το πρόβλημα που προέκυψε με τα δικά μου δικαιολογητικά ήταν ότι "βρίσκομαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα". Να θυμήσω επίσης ότι πέρισυ ήμουν αρχικά επιλαχούσα και στην συνέχεια ωφελούμενη.

Ψάχνοντας να βρω τι σημαίνει "βρίσκομαι στην ανώτατη φορολογική κλίμακα" δεν έβγαλα καμία ακρη. Δεν ήξερε κανένας στο ΕΕΤΑΑ να με πληροφορήσει και τελικά με παραπέμψανε στην νομική υπηρεσία τους και στον κ. Δανόπουλο. Ο συγκεκριμένος κύριος όμως βρίσκεται σε άδεια και ακόμα δεν έχει γυρίσει.

Φυσικά έχω κάνει γραπτή καταγγελία στο ΕΕΤΑΑ, στο ΙΝΚΑ, στο ΣΥΝΗΓΟΡΟ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ και μάλλον θα κάνω και στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Αυτός ο λόγος απόρριψης δεν αναφέρεται ΠΟΥΘΕΝΑ.

Σήμερα βρήκα μια ευγενικότατη και συγχρόνως απαθεστατη κυρία της νομικής υπηρεσίας του ΕΕΤΑΑ η οποία μεταξύ άλλων μου είπε ότι άκρη δεν θα βγάλω και ότι απ'ότι έχει δει, στις αντίστοιχες καταγγελίες η απάντηση είναι ότι απορρίπτεστε με βάση το ΦΕΚ 556/Β/29.4.2010. Διαβάζοντας αυτό το ΦΕΚ δεν κατάλαβα πολλά αλλά σίγουρα το θέμα του είναι άλλο και όχι το δικό μου. Εχει καμία τις γνώσεις να με ενημερώσει τι λέει αυτό το ΦΕΚ που με αφορά?

Please παιδιά γιατί είμαι τόσο εκνευρισμένη που νομίζω ότι θα φτάσω στο Δικαστήριο της Χαγης δίχως λόγο.

To διάβασα το ΦΕΚ, δεν αναφέρει πουθενά για ανώτατο όριο εισοδήματος. Λέει απλά ξανά ότι δίνεται προτεραιότητα στις ωφελούμενες με χαμηλό εισόδημα. Γνωστό (μοριοδότηση). Για να δούμε τι θα πούνε από το συνήγορο του πολίτη.

To διάβασα το ΦΕΚ, δεν αναφέρει πουθενά για ανώτατο όριο εισοδήματος. Λέει απλά ξανά ότι δίνεται προτεραιότητα στις ωφελούμενες με χαμηλό εισόδημα. Γνωστό (μοριοδότηση). Για να δούμε τι θα πούνε από το συνήγορο του πολίτη.

Ευχαριστώ πολύ katrin:p

Πιστεύεις ότι μόνο δικαστικά θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου? όλοι από το ΕΕΤΑΑ μου λένε ότι δεν θα βγάλω άκρη με τις καταγγελίες

eNortjKzUjI0NTCwMFeyBlwwFXMC0g,,05.png

eNortjKzUjI0NTCwMFOyBlwwFXAC0Q,,49.png

Διαφημίσεις

Ανοιξε τη λιστα που λεει επιλαχουσες με μορια και θα δεις σε ποια θεση εισαι. Αν ισχυει ετσι οπωα το πανε με τα μορια τοτε αυτοι με τα πιο πολλα εχουν πιθανοτητες, δε ξερω ομως τι γινεται με συνδυασμο μοριων και σταθμων επιλογης. Αδυνατω να καταλαβω

καλησπερα κοριτσια εγω είμαι επιλαχουσα με 29,37 μορια τι λετε υπαρχει περιπτωση να με παρουν αργοτερα ? και κατι ακομα θα πρεπει εγω να παρω να ρωτησω αν υπαρχει κενη θεση ή θα με παρουν οι ιδιοι?

Να σου πω την αληθεια εγω με γυρω στα 40 μορια δε τρεφω ελπιδες για τη μικρη μου γιατι ειναι λιγες οι θεσεις κατω των δυομισι. Παντα εξαρταται και απο το νομο ποσες επιλαχουσες εχει κλπ. Εγω θα παρω απο μονη μου τηλ παντως κατα τον οκτωβρη καλυτερα να το κηνυγησεις εσυ που χεις το θεμα παρα να περιμενεις να σε παρουν αυτοι που ετσι κ αλλιωε δε καιγονται για κατι!

Ευχαριστώ πολύ katrin:p

Πιστεύεις ότι μόνο δικαστικά θα μπορέσω να βρω το δίκιο μου? όλοι από το ΕΕΤΑΑ μου λένε ότι δεν θα βγάλω άκρη με τις καταγγελίες

Ο συνήγορος του πολίτη - αν ασχοληθεί με το θέμα, διότι ασχολείται μόνο με δημόσιες υπηρεσίες (η εεταα δεν ξέρω αν εμπίπτει σ'αυτές) - πιστεύω να σου δώσει δίκαιο και η γνωμάτευσή του είναι κάπως δεσμευτική, τουλάχιστον για τις δημόσιες υπηρεσίες είναι.

Αν δεν ασχοληθεί ο συνήγορος, δεν ξέρω αν αξίζει τον κόπο να το πας δικαστικά, αλλά θα άξιζε γιατί είναι κρίμα να μας δουλεύουν και να κάνει ο καθένας ό,τι γουστάρει και να ερμηνεύει τους νόμους όπως νομίζει ο ίδιος σ'αυτό το κράτος! Ελεος πια με το κοροϊδιλίκι!

Αυτή είναι η γνώμη μου! :-)

Υ.Γ. Μήπως θα μπορούσες να κάνεις και μια ερώτηση - γραπτή φυσικά και στο υπουργείο που υπάγεται το ζήτημα με το ΕΣΠΑ? Με κοινοποίηση σε ΕΕΤΑΑ και συνήγορο του πολίτη?

Διαφημίσεις

Κοριτσια γεια σας . Δεν γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα. Υπαρχει τροπος τωρα να υποβαλλει καποιος δικαιολογητικα αμα υπαρχουν κενες θεσεις στο νομο του

καλησπερα!

ενεργοποιηθηκε τελικα ο λογαριασμος μου και εδω κι ετσι μπορω να συμετασχω στη συζητηση σας..

καταρχην να ευχηθω καλη επιστροφη απο τις διακοπες σε ολους!

εμεις δυστυχως τελειωσαμε για φετος!!!!

οποτε λεω καλο φθινοπωρο!!!!

να σας πω συγχαρητηρια και παλι σε οσες περασατε!

περασαμε κι εμεις στο δημοτικο της περιοχης μας!!ηταν πρωτη μου επιλογη!!!

εχω ενα θεμα ομως..επειδη περιμενω να δω τι θα γινει με τα προνηπια..αυτοι απο το νηπιαγωγειο μουπαν θα ξερουν μεσα στο πρωτο δεκαημερο του σεπτεμβρη..ηδη ομως θα εχω κανει την εγγραφη στον παιδικο και απο οτι καταλαβα μπορει και να μας πουν να παμε κατευθειαν...δεν θαναι δυσκλο για το παιδι να προσαρμοστει σε ενα σχολειο για πρωτη του φορα και μετα -αν μας παρουν στα προνηπια-να τον αλλαξω??φοβαμαι μην ερθει μπουμεραγκ και παρει αναποδες και δεν του αρσει μετα.....

παιρνω τηλεφωνο στον παιδικο αλλα τοχουν κατεβασμενο-προφανως ειναι κλειστα ακομη...και φυσικα και το νηπιαγωγειο θα ανοιξει 1η του μηνα....

εχει καποια μανουλα αναλογη εμπειρια??

ο στρατος μου ηρθε στις 24.12.2007

η δομνα και ο κωστας μου ηρθαν στις 2.11.2009

Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΜΟΥ!!!!

Κοριτσια γεια σας . Δεν γνωριζα οτι υπαρχει τετοιο προγραμμα. Υπαρχει τροπος τωρα να υποβαλλει καποιος δικαιολογητικα αμα υπαρχουν κενες θεσεις στο νομο του

νομιζω οτι δεν μπορεις να κανεις αιτηση..χωρις να ειμαι 100% σιγουρη..

Μυρτακι οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις επιλαχουσες .δεν μπορεις να κανεις τωρα αιτηση .του χρονου τωρα με το καλο ...

Ευη δεν πας μια βολτα απο τον παιδικο να το γραψεις κανονικα στην δομη και να τους πεις αν ειναι να παει το παιδι γυρω στις 15/9 οποτε να γνωριζεις τι θα εχει γινει με τα προνηπια.Αν τελικως σας παρουν στα προνηπια πας και ακυρωνεις την εγγραφη στην δομη ετσι ωστε να καλυψει την θεση μια αλλη μανουλα..

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Μυρτακι οι κενες θεσεις θα συμπληρωθουν απο τις επιλαχουσες .δεν μπορεις να κανεις τωρα αιτηση .του χρονου τωρα με το καλο ...

Ευη δεν πας μια βολτα απο τον παιδικο να το γραψεις κανονικα στην δομη και να τους πεις αν ειναι να παει το παιδι γυρω στις 15/9 οποτε να γνωριζεις τι θα εχει γινει με τα προνηπια.Αν τελικως σας παρουν στα προνηπια πας και ακυρωνεις την εγγραφη στην δομη ετσι ωστε να καλυψει την θεση μια αλλη μανουλα..

ετσι σκεφτομαι να κανω..αλλα αγχωνομαι μην μου πουν τιποτα οτι και καλα πρεπει να αρχισει νωριτερα..για να δουμε...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...