Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 14 λεπτά , dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Τίποτα πας κανονικά απέφυγε τις κολωνιες και στην ωοληψια και στην εμβρυομεταφορα 

• Μου αρέσει 1
      • Ευχαριστώ 1

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Ανοιξε τη λιστα που λεει επιλαχουσες με μορια και θα δεις σε ποια θεση εισαι. Αν ισχυει ετσι οπωα το πανε με τα μορια τοτε αυτοι με τα πιο πολλα εχουν πιθανοτητες, δε ξερω ομως τι γινεται με συνδυασμο μοριων και σταθμων επιλογης. Αδυνατω να καταλαβω

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα περασα κ εγω σημερα απο τον σταθμο μασ μου ειπαν οτι ανοιγουσ 1 /9 αλαλ να τον παω μετα τισ 20 /9 για αν εχει καλητερη προσαρμογη :rolleyes::rolleyes::rolleyes: θα παω ξανα στισ 1 /9 να δουμε τι θα μου πουνε ....

εσεισ ποτε θα πατε ?

:tongue::tongue:

καλησπερα σε ολους!εμεις περισυ στην μεγαλη μου κορη ειμασταν στις επιλλαχουσες με καθολου καλη σειρα.τον οκτωβριο ομως μας πηραν τηλεφωνο οτι εχουμε μια θεση και εμεις!!!οποτε κοριτσια μην απελπιζεστε!!εχετε ελπιδες!!φετος περασαμε κατευθειαν.τωρα θλω να ρωτησω αυτα τα μεταλλικα δοχεια φαγητου με ασφαλειας καπακι που τα βρισκουμε????αχ φετος εχει να πεσει μαγειρεμα......ατιμη λιτοτητα...

2lz07ypaigyui6fs.png

kk3v7ypaostspbl2.png

μπορεις να βρεις απο αυτη την εταιρεια http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vicko.gr%2F&rct=j&q=vicko&ei=mUBRTtCBMJT34QTA7IzoBw&usg=AFQjCNHfrZnnBDda0hjrM3PnAXRnTD-LMg&cad=rja ειναι και καλα και οικονομικα !! αχ μακαρι να μας παρουν και μας !!!! ειναι και δυο!!!

Μαμα Λευτερακη και σε αλλες μαμαδες το ειπαν αυτο για τις 20/9 ..τωρα κατα ποσο θα ειναι πιο ευκολη η προσαρμογη επειδη θα πανε τα παιδια 20 μερες αργοτερα δεν μπορω να το καταλαβω ...κοπλακια των παιδαγωγων για να κανουν την ζωη τους αλλη μια φορα πιο ευκολη..

Καλη επιτυχια σε ολες τις μανουλες που ειναι επιλαχουσες!!!

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ θα πάω αύριο για εγγραφή κ από 29/8 θα μας πάρουν τηλ για προσαρμογή. Τί εννοούσε δεν ξέρω. Αύριο οι λεπτομέρειες. Μπορεί κάποια/ος να μου πει πού ακριβώς λέει ότι δεν πληρώνουμε εγγραφή; Δε μου είπε για χρήματα από το τηλ αλλά σε περίπτωση που πει να ξέρω τι ακριβώς να της πω. Ευχαριστώ

μπορεις να βρεις απο αυτη την εταιρεια http://www.google.gr/url?sa=t&source=web&cd=1&ved=0CBkQFjAA&url=http%3A%2F%2Fwww.vicko.gr%2F&rct=j&q=vicko&ei=mUBRTtCBMJT34QTA7IzoBw&usg=AFQjCNHfrZnnBDda0hjrM3PnAXRnTD-LMg&cad=rja ειναι και καλα και οικονομικα !! αχ μακαρι να μας παρουν και μας !!!! ειναι και δυο!!!

Εννοείς το ανοξείδωτο φαγητοδοχείο;http://www.vicko.gr/zoom.jsp?img=/prd_images/187/A187-13591.jpg&title=%CE%A6%CE%91%CE%93%CE%97%CE%A4%CE%9F%CE%94%CE%9F%CE%A7%CE%95%CE%99%CE%9F+%CE%91%CE%9D%CE%9F%CE%9E%CE%95%CE%99%CE%94%CE%A9%CE%A4%CE%9F+14%CE%95%CE%9A.

Κορίτσια αυτό για την προσαρμογή που λένε, είναι αυτονόητο νομίζω. Πως είναι δυνατόν να προσαρμοστούν 20 παιδάκια που κλαίνε όλα μαζί. Ποιον να πρωτοκοιτάξει η δασκάλα? Προτιμώ να ξεκινήσουμε 20 μέρες ή και ένα μήνα αργότερα, παρά να ξεκινήσουμε και να κλαίει όλη την ημέρα σε μιά γωνιά και να μην γυρίζει να τον κοιτάξει κανένας επειδή η δασκάλα παρηγορεί άλλα παιδάκια. Μιλάω για μένα βέβαια που κάνω αντίθετες βάρδιες με τον άντρα μου και μπορούμε να τον κρατήσουμε λίγο ακόμα στο σπίτι.

Ναι αλλα δεν ειναι αυτονοητο για ολες τις περιπτωσεις! πρωτα μιλανε με το γονιο και μετα αποφασιζουν! Καποια παιδακια πανε απο εννι μηνων σταθμο δε χρειαζονται προσαρμογη ξαφνικα πχ στα τρια!

Διαφημίσεις

εννοειται και τα δικα μου 20 μηνων στις 3 μερες εστρωσαν, απλα ειπανε στα περσινα ελατε κανονικα και ολα τα αλλα μια βδομαδα αργοτερα, τα νεα παιδακια ποσα θα ειναι σε ενα παιδικο πια? τα περισσοτερα ειναι επανεγγραφες, μονο στη πρωτη ταξη πες ειναι δυσκολα

μετα ειναι και στο παιδακι το θεμα προσαρμογη..μερικες φορες πιο πολυ θελει προσαρμογη η μανα του χιχιχιχιχιχιιχι

Κορίτσια αυτό για την προσαρμογή που λένε, είναι αυτονόητο νομίζω. Πως είναι δυνατόν να προσαρμοστούν 20 παιδάκια που κλαίνε όλα μαζί. Ποιον να πρωτοκοιτάξει η δασκάλα? Προτιμώ να ξεκινήσουμε 20 μέρες ή και ένα μήνα αργότερα, παρά να ξεκινήσουμε και να κλαίει όλη την ημέρα σε μιά γωνιά και να μην γυρίζει να τον κοιτάξει κανένας επειδή η δασκάλα παρηγορεί άλλα παιδάκια. Μιλάω για μένα βέβαια που κάνω αντίθετες βάρδιες με τον άντρα μου και μπορούμε να τον κρατήσουμε λίγο ακόμα στο σπίτι.
Ναι αλλα δεν ειναι αυτονοητο για ολες τις περιπτωσεις! πρωτα μιλανε με το γονιο και μετα αποφασιζουν! Καποια παιδακια πανε απο εννι μηνων σταθμο δε χρειαζονται προσαρμογη ξαφνικα πχ στα τρια!
εννοειται και τα δικα μου 20 μηνων στις 3 μερες εστρωσαν, απλα ειπανε στα περσινα ελατε κανονικα και ολα τα αλλα μια βδομαδα αργοτερα, τα νεα παιδακια ποσα θα ειναι σε ενα παιδικο πια? τα περισσοτερα ειναι επανεγγραφες, μονο στη πρωτη ταξη πες ειναι δυσκολα

μετα ειναι και στο παιδακι το θεμα προσαρμογη..μερικες φορες πιο πολυ θελει προσαρμογη η μανα του χιχιχιχιχιχιιχι

Θα το πω αλλη μια φορά γιατί μάλλον δεν το θυμάστε....

Σε κανέναν απο αυτους τους δημόσιους σταθμούς (που έβαλαν χαρτάκι με ομάδες προσέλευσης ανα ημερομηνία) ΔΕΝ ήταν τα παιδιά χωρισμένα ηλικιακά ή σε ομάδες απο νεούδια ή παιδάκια που έχουν ξαναπάει παιδικό..!!!!

Ήταν χωρισμένα ΜΟΝΟ αλφαβητικά!

Δεν το κάνουν για λόγους προσαρμογής των παιδιών....δεν παίζει αυτό το σενάριο με τιποτα. Αφου τα περισσότερα εφόσον ειναι παιδικοι εχουν ξαναπάει παιδικό. Ουτε το κάνουν οι νηπιαγωγοί γιατι ετσι τους καπνισε....

Ειναι από άνωθεν αυτό.....για να μη σκάσει ο σταθμός την πρώτη μέρα με πληρότητα και τα παίξουν....για να έρθει στους ενήλικες ποιο ομαλό....οχι για τα παιδιά.

Και δεν με πείθει κανεις με τιποτα εφοσον τα παιδιά ήταν χωρισμένα αλφαβητικά και τιποτα άλλο!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...