Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Πάντως και πέρισυ τον δήλωσες ως τέταρτη και τελευταία επιλογή ;)

:D:D:D:D:D:D:D

Είσαι απίστευτος!!!

Κορίτσια, χαλαρώστε!!! Προτού καν ξεκινήσουν τα σχολεία, έχετε φτιάξει κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο και έχετε "φορτώσει" κιόλας!!!

Πάντως, η 26/9 ως ημερομηνία έναρξης για κάποια παιδάκια είναι απαράδεκτη... Και ναι συμφωνώ, αυτό δεν είναι μέθοδος προσαρμογής των παιδιών αλλά το τι βολεύει τις δασκάλες...

Επειδή όμως οι δασκάλες στον δημοτικό παιδικό σταθμό δεν έχουν κανένα πρόβλημα πληρωθούν δεν πληρωθούν τα τροφεία... Βρείτε άλλο επιχείρημα που ίσως τις ταρακουνήσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

:D:D:D:D:D:D:D

Είσαι απίστευτος!!!

Κορίτσια, χαλαρώστε!!! Προτού καν ξεκινήσουν τα σχολεία, έχετε φτιάξει κάθε πιθανό και απίθανο σενάριο και έχετε "φορτώσει" κιόλας!!!

Πάντως, η 26/9 ως ημερομηνία έναρξης για κάποια παιδάκια είναι απαράδεκτη... Και ναι συμφωνώ, αυτό δεν είναι μέθοδος προσαρμογής των παιδιών αλλά το τι βολεύει τις δασκάλες...

Επειδή όμως οι δασκάλες στον δημοτικό παιδικό σταθμό δεν έχουν κανένα πρόβλημα πληρωθούν δεν πληρωθούν τα τροφεία... Βρείτε άλλο επιχείρημα που ίσως τις ταρακουνήσει...

Δεν θα ταρακουνήσει τις δασκάλες.....τον ιδιο μισθο θα παιρνουν εσπα ξε εσπα

την/τον διευθύντρια/ή ομως.....η απώλεια των τοσων πολλών ευρω...

Ισως τον/την ταρακουνήσει!

Δεν θα ταρακουνήσει τις δασκάλες.....τον ιδιο μισθο θα παιρνουν εσπα ξε εσπα

την/τον διευθύντρια/ή ομως.....η απώλεια των τοσων πολλών ευρω...

Ισως τον/την ταρακουνήσει!

Μα αυτές τις αηδίες περί προσαρμογής των παιδιών ποιος νομίζεις ότι τις αποφασίζει? Η διευθύντρια!!!

Κοίτα, επειδή το έζησα, ο Δήμος είναι κάτι το απρόσωπο, χ@στηκαν οι υπάλληλοι αν χάσει κάποια έσοδα έναν μήνα (αν τα χάσει τελικά) την στιγμή που εκείνοι θα πληρωθούν κανονικά!

Ψαχτείτε με τους από πάνω τους (δεν ξέρω ποιος θεωρείται προϊστάμενος της διευθύντριας του παιδικού σταθμού) μήπως βρείτε άκρη...

Κορίτσια, όσες έχετε να αντιμετωπίσετε δημοτικό παιδικό σταθμό φέτος, ετοιμαστείτε για crash test των νεύρων σας! Εκεί που η κοινή λογική τελειώνει ξεκινούν αυτοί!

Εγώ καλώς ή κακώς δεν είμαι υπέρ των καταγγελιών σε ότι έχει να κάνει με δασκάλες ή άτομα που θα πέσω στην ανάγκη τους και έχουν να κάνουν με το παιδί μου... Αν πρέπει να "εκβιάζω" τον άλλον για να κάνει την δουλειά του σωστά, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα βρει άλλον τρόπο με το ηλίθιο μυαλό του να κάνει την ζωή δύσκολη σε μένα και πολύ χειρότερα στο παιδί μου... Έτσι αν αρχίσω τις καταγγελιες και τους εκβιασμούς, νιώθω ότι δεν θα έχω άλλη λύση από το να πάρω το παιδί μου από κει και να φύγω... Και δυστυχώς δεν έχω αυτή την πολυτέλεια...

Πέρισυ άκουσα πολλά κουφά που είχαν να κάνουν με την δημοσιοϋπαλληλίστικη συμπεριφορά τους. Δεν ήταν πάντα εύκολο να τα καταπίνω, στάθηκα όμως στο ότι η δασκάλα της κόρης μου ήταν καλή με τα παιδιά, ειδικά αν δεν την είχες "απέναντί" σου αλλά δίπλα σου! Ναι ξέρω, αυτό θα έπρεπε να ήταν αυτονόητο, να όμως που δεν είναι! Γιατί πάνω από όλα, είναι δημόσιοι υπάλληλοι, υπάλληλοι δλδ που άμα προσλήφθηκαν η μόνη ερώτηση ήταν "ποια είναι τα δικαιώματά μου?"... Για υποχρεώσεις... ούτε λόγος!

Τέλος πάντων, μεγάλο θέμα τώρα αλλά εγώ έτσι το σκέφτομαι...

εγω αλλο σκεφτομαι....εχουμε να αντιμετωπισουμε τοσες απεργιες φετος οπως ακουγεται το πραμα που του χρονου ολοι θα δηλωνουν ιδιωτικους! κι εμεις θ πρεπει να εχουμε backup ολο μας το σοι να μας κραταει τα παιδια! ( η να δινουμε τα ευρουλακια μας σε ιδιωτικες επιχειρησεις - δημιουργικα εργαστηρια-φυλαξη παιδιων...Κατι μου λεει πως χρυσους θα τους κανω φετος...μακαρι να βγω πολυ ψευτρα!)

αγαπες ο πιο σοβαρος λογος που ηθελα να περασουμε στο εεταα ηταν αυτος

σορυ αλλα μας μαμισανε ηδη περσυ εμας!

εφτανε βδομαδα με 2 μερες απεργια και μη χε.. τις λευκες απεργιες τους εεεε

αυτα στο δρομο και αυτες κατω κφεδακι

ΟΧΙ σορυ μετα απο αυτο εχασαν καθε υποστηριξη μου , αλλα τελειως

επαψαν να σεβονται τον καθε γονιο για τα δικαιωματα τους

σεβαστο μεν, αλλα αφου πατησανε και τα δικα μου δικαιωματα ακυρο για μενα στη τελικη

φετος μαλλον θα το κανουνε μ-π-....τουτττττττττ

Διαφημίσεις

δε ξερω το να πω. ευτυχως θα χω να τη πηγαινω καπου στις απεργιες οπως και να χει ομως δεν ειναι ωραιο το παιδι τη μια να πηγαινει εδω την αλλη εκει. οτι βρεξει ας κατεβασει....τι να πουμε εμεις δεν μπορουμε να κανουμε κατι για τις απεργιες τους

περσι σε καποιες μαμαδες ο παιδικος σταθμος της μικρης μου ζητησε χρηματα ( αναφερομαι σε αυτες του προγραμματος) οταν τηλ να ενημερωθω απο την εεταα μου ειπαν πως οχι απλα δεν θα τους δωσω χρηματα γιατι η επιδοτηση που παιρνει καθε παιδακι υπερκαλυπτει τα εξοδα του μου εδωσε μαλιστα και ενα fax για να κανω επωνυμη καταγγελεια, για καλη τυχη του σταθμου απο εμενα δεν ζητησαν χρηματα οι υπολοιπες απλα υπεκυψαν και τα εδωσαν.

Ιδιωτικός ή δημοτικός ήταν ο σταθμός;

Και για να τελειώνουμε με τη γραφική ύλη , η πρόσκληση είναι ξεκάθαρη.

Αν ο σταθμός που επιλεχθείκαμε μας ζητήσει με λίστα ειδών να τους πάμε τη γραφική ύλη,είμαστε υποχρεωμένοι να τους την πάμε.

Και μιλάμε μόνο για γραφική ύλη.

Αν μας ζητήσουν χρήματα για να την αγοράσουν αυτοί για εμάς , αν δεν θέλουμε , δεν είμαστε υποχρεωμένοι να τους τα δώσουμε (τα χρήματα) και να του υπενθυμίσουμε τι λέει η ΕΕΤΑΑ και να τους ζητήσουμε να το εφαρμόσουν.

Δηλαδή να μας πουν τί θέλουν και να τους τα πάμε εμείς .

Απαγορεύεται να σας ζητήσουν οτιδήποτε άλλο προκαταβολικώς.

Αχχχ το πιστευετε πως ειμαι διακοπες κ σκεφτομαι αυτο;;; Μολις ξυπνησα κ εβλεπα σρον υπνο μου πως πηγαμε λεει και μας ειπαν οι γονεις. Να κατσουμε ως τις εντεκα κ εγω δε μπορουσα γιατι δουλεευω κ μετα η κορη μου μου πε πως δε της αρεσε καθολου εκει!!!! Το υποσυνειδητο δουλευει κ στις διακοπες!

Διαφημίσεις

Γεια σας παιδιά!

Με πήρανε τη Κυριακή:confused: από τον παιδικό που μπήκαμε μέσω του προγράμματος για να με ενημερώσουν ότι οι εγγραφές θα γίνουν 28/8(που πέφτει Κυριακή:confused:) έως 6/9...ρώτησα για το φαγητό κ μου είπαν περιλαμβάνεται μεσημεριανό κ απογευματινο...κ αναρρωτιέμαι γάλα κ δεκατιανό(πχ φρούτο ή τοστ) θα πρέπει να τα στέλνω εγώ??? Μισή διατροφη παρέχουν??? Για το σχολικό μου είπε ότι υπάρχουν θέσεις για όλα τα παιδιά! Θα πάω φυσικά από κει να δω κ το παιδικό σε τι κατάσταση είναι κ να διευρινήσω τις απορίες μου γιατί είχα κ τη κόρη μου δίπλα να παραλυρεί κ δεν μπορούσα να επεκταθώ τηλεφωνικά....:rolleyes:

sjCrp3.pngUhiNp2.png

Με ορεξη ξεκινα ο δικος σας σταθμος!!!!κυριακατικα να ενημερωσει τους γονεις!!!

στους περισσοτερους σταθμους δεν προσφερουν γαλα το πρωι στα παιδια . αλλα λογικα απο την στιγμη που δινουν απογευματινο θα δινουν και δεκατιανο .Αλλα απο κοντα πιστευω οτι θα σου λυσουν οοολες τις αποριες!!!

Για το σχολικο απο την στιμγη που περιλαμβανεται στις παροχες του σταθμου υποχρεουται να σου μεταφερει το παιδι .

με το καλο να ξεκινησουν τα πιτσιρικια μας

cca53e644d.png

eTRlp2.png

Φετος δε ξερουμε ακριβως πως θα γινει, εγω δε το χω ξεδιαλυνει ακριβως αλλος λεει πως φετος θα παει με μορια κ δε παιζει ρολο ο σταθμος που δηλωσες και αλλος λεει πως ειναι συνδυασμος ολων !!!!παντως υποθετω πως αν εισαι σε καλη θεση εχεις πολλες πιθανοτητες.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...