Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αλλά για λύσε μου μια απορία.

Αφού δεν ήσουν ευχαριστημένη πέρυσι ,πώς και τον δήλωσες και φέτος και μάλιστα ως δεύτερη επιλογή;

Περίμενες να βελτιωθεί;

Οχι, αλλα σαν παιδικος ηταν καλα γενικα και η μικρη περασε καλα οποτε γιατι οχι. Επισης σα δευτερη χρονια εκει θα απαιτουσα πλεον το πουλμαν να ρχεται και το πρωι ( μαλιστα ελεγα να απαιτησω το τελευταιο πρωινο δρομολογιο κατα τισ οχτομισι).Τωρα το οτι οι ταξεις ηταν μικρες δε με ενοιαζε τοσο οσο οτι η δασκαλα που θα χε φετος ειναι φοβερη και το ξερω γιατι ενα τριμηνο την ειχε και φετοσ μεχρι που μα αλλαξε τμημα.Βασικα ειχα δυσαρεστηθει κυριωσ με το γεγονος οτι το δεκεμβρη αποφασισε αλλαξει τμημα τη κορη μου και αλλα τρια παιδακια επειδη το τμημα με τα μικροτερα ειχε μεινει με πιο λιγα παιδακια και με πηρε τηλ μια μερα κ μου πε πως παραπονεθηκαν γονεις και πρεπει να γινει ετσι. Στην αρχη που μου την εβαλε εκει δε το σκεφτηκε;

Αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλα ασφαλης και χαρουμενη η μικρη. Αλλα δε τον εβαλα πρωτο

παρολαυτα λογω θεσεων, εδινε λιγοτερες απωτο πρωτο μου. Τελικα ετσι η αλλιως δε θα μπαιναμε

ουτε εκει οπως φανηκε! Οσο για το σχολικο η δυσαρεσκεια μου τελειωσε τη πρωτη βδομαδα αφου βρεθηκε θεση το μεσημερι γιατι με βολευε καλυτερα να την πηγαινω εγω στις εννια παρα να ξυπναμε στις εφτα οπως αλλα παιδακια

Οχι, αλλα σαν παιδικος ηταν καλα γενικα και η μικρη περασε καλα οποτε γιατι οχι. Επισης σα δευτερη χρονια εκει θα απαιτουσα πλεον το πουλμαν να ρχεται και το πρωι. Τωρα το οτι οι ταξεις ηταν μικρες δε με ενοιαζε τοσο οσο οτι η δασκαλα που θα χε φετος ειναι φοβερη και το ξερω γιατι ενα τριμηνο την ειχε και φετοσ μεχρι που μα αλλαξε τμημα.Βασικα ειχα δυσαρεστηθει κυριωσ με το γεγονος οτι το δεκεμβρη αποφασισε αλλαξει τμημα τη κορη μου και αλλα τρια παιδακια επειδη το τμημα με τα μικροτερα ειχε μεινει με πιο λιγα παιδακια και με πηρε τηλ μια μερα κ μου πε πως παραπονεθηκαν γονεις και πρεπει να γινει ετσι. Στην αρχη που μου την εβαλε εκει δε το σκεφτηκε;;; Αλλα σε γενικες γραμμες ηταν καλα ασφαλης και χαρουμενη η μικρη. Αλλα δε τον εβαλα πρωτο παρολαυτα λογω θεσεων, εδινε λιγοτερες απωτο πρωτο μου. Τελικα ετσι η αλλιως δε θα μπαιναμε ουτε εκει οπως φανηκε!

άντε φέτος να έχεις καλλίτερη τύχη,αλλά νομίζω θα αργήσεις(εσύ) να προσαρμοστείς στις διαφορές μεταξύ ιδιωτικού και δημοτικού.

Καλά που έχεις βοήθεια από παππουδογιαγιάδες.

Μια γιαγια την εχουμε εδω μαυτη πορευομαστε! Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει τουλαχιστον ο σταθμος ειναι διπλα στη δουλεια και οτι χρειστει θα πεταγομαι! Δε το βλεπω αρνητικα γιατι γενικα μου χουν πει πως οι δημοσιοι ειναι καλυτεροι , σε τι δε ξερω αλλα θα το ανακαλυψω ελπιζω! Αλλωστε δε σκεφτομουν ιδιωτικους ετσι κ αλλιως ποτε δε τους σηκωναμε οποτε και οι αιτησεις που χα κανει μονη μου παλι σε δημοσιους ητανε ! Δεν ειχα κατι να χασω εκτος απο το οτι δε θα την επαιρναν πουθενα οπως τη μικρη που μου χει μεινει αμανατι (αντε να δω τι θα κανω κ μαυτο!!!)

Μια γιαγια την εχουμε εδω μαυτη πορευομαστε! Αντε να δουμε τι θα μας ξημερωσει τουλαχιστον ο σταθμος ειναι διπλα στη δουλεια και οτι χρειστει θα πεταγομαι! Δε το βλεπω αρνητικα γιατι γενικα μου χουν πει πως οι δημοσιοι ειναι καλυτεροι , σε τι δε ξερω αλλα θα το ανακαλυψω ελπιζω! Αλλωστε δε σκεφτομουν ιδιωτικους ετσι κ αλλιως ποτε δε τους σηκωναμε οποτε και οι αιτησεις που χα κανει μονη μου παλι σε δημοσιους ητανε ! Δεν ειχα κατι να χασω εκτος απο το οτι δε θα την επαιρναν πουθενα οπως τη μικρη που μου χει μεινει αμανατι (αντε να δω τι θα κανω κ μαυτο!!!)

Α , ούτε κι εγώ έχω φετίχ με τους ιδιωτικούς,τουναντίον μάλιστα,θα προτιμούσα δημοτικούς ή δημόσιους,αρκεί να μου προσφέραν τα πλεονεκτήματα των ιδιωτικών όσον αφορά το ωράριο και τη μη σίτηση κυρίως και δευτερευόντως τη μετακίνηση.

Διαφημίσεις

καλημερα...σε 2 μερες φευγουμε...ουφ να ξεκουραστουμε λιγο!!!! ολοι εχετε γυρισει απο διακοπες, αλλοι ειστε ακομη εκει, αλλοι κανετε διακοπες εκει που ειστε.... μονο εγω δεν εχω παρει μια μερα αδεια και μενω και κοντα στη θαλασσα τρομαρα μου!

Λοιπον σερ@φινο χαρηκα που το θιξες γιατι ηθελα να ρωτησω ισως να ξερει καποιοςν α με διαφωτισει.... σε τι θα μπορουσαν να ειναι οι δημοσιοι καλυτεροι? υποτιθεται οτι εκει που πληρωνεις χοντρα δηλ. στους ιδιωτικους (εγω στην εποχη μου ετσι ηξερα, οι δημοσιοι δεν εχαιραν εκτιμησης) θα ταν καλυτερα, θα τα προσεχαν τα παιδια καλυτερα κλπ. η αλλαζει αυτη η αντιμετωπιση αν εισαι με το εσπα? εχω ακουσει απο πολλους πως στους ιδιωτικους "κρυβουν πραγματα" ενω στους δημοσιους ειναι αυστηρα σε θεματα οργανωσης λειτουργιας... δεν εχω καταλαβει τι εννοουν ομως.:cool:

καλημερα...σε 2 μερες φευγουμε...ουφ να ξεκουραστουμε λιγο!!!! ολοι εχετε γυρισει απο διακοπες, αλλοι ειστε ακομη εκει, αλλοι κανετε διακοπες εκει που ειστε.... μονο εγω δεν εχω παρει μια μερα αδεια και μενω και κοντα στη θαλασσα τρομαρα μου!

Λοιπον σερ@φινο χαρηκα που το θιξες γιατι ηθελα να ρωτησω ισως να ξερει καποιοςν α με διαφωτισει.... σε τι θα μπορουσαν να ειναι οι δημοσιοι καλυτεροι? υποτιθεται οτι εκει που πληρωνεις χοντρα δηλ. στους ιδιωτικους (εγω στην εποχη μου ετσι ηξερα, οι δημοσιοι δεν εχαιραν εκτιμησης) θα ταν καλυτερα, θα τα προσεχαν τα παιδια καλυτερα κλπ. η αλλαζει αυτη η αντιμετωπιση αν εισαι με το εσπα? εχω ακουσει απο πολλους πως στους ιδιωτικους "κρυβουν πραγματα" ενω στους δημοσιους ειναι αυστηρα σε θεματα οργανωσης λειτουργιας... δεν εχω καταλαβει τι εννοουν ομως.:cool:

Καλά να περάσεις στις διακοπές σου.

Κι εμείς σήμερα φεύγουμε για 15θήμερο ,πρώτα βουνό και μετά θάλασσα.

Όσο για τη σύγκριση που ζητάς ,είναι ένα θέμα που δεν χωράει γενίκευση.

Λείπουν οι αντικειμενικοί παράγοντες ,όπως είναι η μετακίνηση(που υπάρχει ή όχι) ,η σίτηση(που υπάρχει ή όχι και που σέ άλλους βολεύει και σε άλλους όχι),το ωράριο.

Όλοι οι άλλοι παράγοντες(κτηριακό,υποδομές κλπ) που κάνουν έναν σταθμό καλλίτερο από έναν άλλο ,μπορει να υπάρχουν ή να μην υπάρχουν και στις δυο μορφές παιδικών σταθμών(ιδιωτικούς και δημοτικούς).

Εξάλλου , έναν σταθμό τον κάνουν και οι παιδαγωγοί του.Εδώ κι αν μπαίνει ο υποκειμενικός παράγοντας.

Οπότε συμπέρασμα γενικό είναι αδύνατον να βγάλουμε.

Κι αν από τη μία μπορούμε να μιλήσουμε για τη δημοσιουπαλληλική νοοτροπία των δημοτικών,από την άλλη μπορούμε να αντιτάξουμε,ως αρνητικό,την πιθανή θεοποίηση του κέρδους που μπορεί να υπάρχει σε πολλούς ιδιωτικούς.

Κάποιοι γκλαμουράτοι σταθμοί βέβαια μπορεί να προσφέρουν πολύ περισσότερες δραστηριότητες με τα ανάλογα χρήματα βέβαια,αλλά το μπαλέτο και η πισίνα δεν κάνουν αυτομάτως έναν παιδικό σταθμό καλλίτερο.

Τέλος,είναι παραμύθια πως οι του ΕΣΠΑ έχουν διαφορετική αντιμετώπιση.

Τουλάχιστον αυτό λέει η εμπειρία μου.

Καλες διακοπες να εχετε κι εσεις, εμεις στις 28 επιστροφη... Ολα αυτα που λες ειναι σωστα. Απο τη στιγμη που βολευομαι καπως με τη

Μετακινηση και σιτιση και ο σταθμος εχει αυλη μεγαλυτερη απ του ιδιωτικου περσι με πιο πολλα παιχνιδια εμενα μου φτανει. Ο περσινος ηταν σε πολυκατοικια διαμορφωμενος οποτε καταλαβαινεις και τα παιχνιδια του λιγα κ παλια. Οσο για τη πισινα εγω δεν εμπιστευομαι ουτε το μπαμπα της να την παει οποτε κααλαβαινεις θα χαμε θεματα αν αλλα παιδακια πανε κι η δικια μου οχι! Μωρε καλα θα ναι τι αγχωνομαι!!!!

καλησπέρα σας!μια ερώτηση που μπορεί να έχει απαντηθεί, αλλά συγχωρέστε με!

Για την εγγραφή στον παιδικό μέσω Ε.σ.π.α. τη χαρτιά χρειάζεται να τους προσκομίσουμε?

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

Λοιπον................

το μαγικό χαρτάκι ειναι αναρτημένο και στον δικό μου ΔΗΜΟΣΙΟ παιδικο σταθμό......τα εσπακια ειναι χωρισμένα σε 4 ομάδες αλφαβητικές....5/9 , 12/9, 19/9 και η μικρή μου στο τελευταιο γκρουπ 26/9,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γκρρρρρρρρρρρ

Πηρα καπάκι τηλέφωνο ε να για λογους προσαρμογής.....

Δεν εχουμε αναγκη προσαρμογής πηγαιναμε και περυσι ειπα....

ε να για λογους υποδομης.......

Παιρνω την Εεταα και νίπτουν τα χείρας τους...........

τους φαινεται λογικο να το κανουν για λογους προσαρμογης!!!!!!

αν θελετε λεει καντε εγγραφη καταγγελια....

Στις ερωτήσεις μου γιατι δεν λειτουργειτε ως ελεγκτικός οργανισμος κτλπ και τι θα τα κανουμε τα παιδια τρεις βδομάδες......

μουγκα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφησω.......ειμαι εξω φρενών!!!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

Λοιπον................

το μαγικό χαρτάκι ειναι αναρτημένο και στον δικό μου ΔΗΜΟΣΙΟ παιδικο σταθμό......τα εσπακια ειναι χωρισμένα σε 4 ομάδες αλφαβητικές....5/9 , 12/9, 19/9 και η μικρή μου στο τελευταιο γκρουπ 26/9,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,γκρρρρρρρρρρρ

Πηρα καπάκι τηλέφωνο ε να για λογους προσαρμογής.....

Δεν εχουμε αναγκη προσαρμογής πηγαιναμε και περυσι ειπα....

ε να για λογους υποδομης.......

Παιρνω την Εεταα και νίπτουν τα χείρας τους...........

τους φαινεται λογικο να το κανουν για λογους προσαρμογης!!!!!!

αν θελετε λεει καντε εγγραφη καταγγελια....

Στις ερωτήσεις μου γιατι δεν λειτουργειτε ως ελεγκτικός οργανισμος κτλπ και τι θα τα κανουμε τα παιδια τρεις βδομάδες......

μουγκα!

Δεν υπάρχει περίπτωση να το αφησω.......ειμαι εξω φρενών!!!!!!!!!!!

εμας δεν εχουν ακομη βγει τα αποτελεσματα των "κανονικων" εγγραφων........εσας στην περιοχη σας τα εχουν βγαλει αυτα; εγω περιμενω να βγουν αυτα για να παω να δω αν υπαρχει καμμια λιστα μπροστα απο τον παιδικο μας........

εμας δεν εχουν ακομη βγει τα αποτελεσματα των "κανονικων" εγγραφων........εσας στην περιοχη σας τα εχουν βγαλει αυτα; εγω περιμενω να βγουν αυτα για να παω να δω αν υπαρχει καμμια λιστα μπροστα απο τον παιδικο μας........

Ναι ναι.....τα βγάλανε.....άλλα 15-20 παιδάκια ειναι.....τα οποια τα 15πες θα πανε στις 5/9 και τα υπολοιπα 5 στις 12/9,,,,,,,

Kalamaraki,εχω την εντυπωση οτι παμε στον ιδιο παιδικο,εμενα ο δικος μου ειναι στι 19/9 να παει για προσαρμογη.Πηρα κ γω εεττα αλλα θα το δουμε αφου γινει πρωτα η εγγραφη λενε......Ο παιδικος σας μηπως ειναι αυτος που χτιστηκε περυσι?Ειναι η δευτερη χρονια λειτουργιας??

Ο γιος μου :20/03/2008 H κορη μου:19/12/2009

Μωρακι μου σε περιμενουμε...25/09/2012

Kalamaraki,εχω την εντυπωση οτι παμε στον ιδιο παιδικο,εμενα ο δικος μου ειναι στι 19/9 να παει για προσαρμογη.Πηρα κ γω εεττα αλλα θα το δουμε αφου γινει πρωτα η εγγραφη λενε......Ο παιδικος σας μηπως ειναι

ναι ναι.....

το κε@#$@το μου.....τεσπα δεν θα το αφησω ετσι!

Δηλαδη αν ηταν οι εργαζόμενες να εχουμε καπου να τα αφησουμε για τρεις εβδομάδες τοτε γιατι να το γράψω παιδικο???

η αντιμετώπιση απο την εεταα αθηνών το λιγοτερη απαράδεκτη....

στην θεσσαλονικης ήταν ποιο ευγενική , και οχι αφοριστική!

μα για την προσαρμογη το κανουν.....

καλα λεω εκπαιδευτικος ειμαι.....δεν παιζει τετοιο σενάριο μη προσβάλλεται την νοημοσύνη μου και αν ήταν για προσαρμογή των παιδιών δεν θα τα χωριζατε σε 4 παρτιδες αλφαβητικα......!!!

θα τα χωριζατε σε ομάδες ηλικιακες και σε πρωτάκια στον παιδικο....

τεσπα ειμαι εξω φρενων....ακομη....

θα εχουμε βιολιά στις 5/9!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...