Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Έχεις δίκιο, είμαστε κι εμείς κότες ώρες ώρες. Αλλά μερικές φορές απλά δεν έχεις κουράγιο να παλεύεις για τα δεδομένα!!!

Σήμερα ήμουν νοσοκομείο ΚΑΙ ΟΑΕΔ, άσε, ξεπατώθηκα η έγγυα, δε σε διευκολύνει ΚΑΝΕΙΣ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειμαι με το κινητο οποτε κωλυομαι!!! Τα περσινα χαρτια ειναι αληθεια πως τα χω χασει πριν ακομα τισ φετινεσ αιτησεισ,ηταν ολα καπου μαΖι σε συγκεκριμενο σημειο κ εξαφανιστηκαν!!!! Καποιο μικρο την εχει κανει και πεταχτηκαν η η πεθερα μου κατα λαθος!

η περυσινή σου δήλωση

1. ....................

2. θεια Κλαίρη

3. Ντόναλντ

4. Μαγικός Αυλός

μόνο 4 είχες δηλώσει

Έχεις δίκιο, είμαστε κι εμείς κότες ώρες ώρες. Αλλά μερικές φορές απλά δεν έχεις κουράγιο να παλεύεις για τα δεδομένα!!!

Σήμερα ήμουν νοσοκομείο ΚΑΙ ΟΑΕΔ, άσε, ξεπατώθηκα η έγγυα, δε σε διευκολύνει ΚΑΝΕΙΣ!

Ε , εντάξει τώρα , δε θα ζήσουμε και τη Δικη του Κάφκα.

Απλά είναι τα πράγματα στο συγκεκριμένο θέμα.

Από την άλλη τί να πω,ίσως δυο χρόνια τώρα να έτυχα και σε καλό σταθμό,αλλά τους ειχα δείξει από την αρχή πως ήξερα τί διακιούμαι και τί ζητάω.

Να φανταστείς πως ο σταθμός είχε δηλώσει ωράριο ως τις 17:00 και τον έπαιρνα μετά τις 18:00 και δεν μου είπαν ποτέ τίποτα.

Έχω πειθώ :D:D

Πλάκα με κάνεις????

Ηρθα για μια μερα απο τα μπάνια μου για δουλειες....αλλά μου φαινεται θα πεταχτώ και στον παιδικο να δω μην ανάρτησαν και εμάς κανένα μαγικό χαρτάκι...

Δε σε φοβάμαι εσένα,έχεις τσαγανό :D

Ετσι ετσι ακριβώς! Ευγε Σεραφίνος!

εεεευχαριστώ :D

Τζα , εννοειτε αυτο!!!!

Βρε σε έχουν φοβηθει ολες έτσι.....χαχαχαχα

:D

.........................

Από την άλλη τί να πω,ίσως δυο χρόνια τώρα να έτυχα και σε καλό σταθμό,αλλά τους ειχα δείξει από την αρχή πως ήξερα τί διακιούμαι και τί ζητάω.

Κι εγώ πέρσι δεν είχα καθόλου πρόβλημα, είναι πολύ καλοί στον σταθμό που πηγαίναμε.

Έχω ένα φόβο ότι φέτος, που ΔΕΝ είμαι επιδοτούμενη αλλά σε "σχεδόν" δημοτικό, θα 'χω περισσότερα θέματα! :rolleyes:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

η περυσινή σου δήλωση

1. .........

2. θεια Κλαίρη

3. Ντόναλντ

4. Μαγικός Αυλός

μόνο 4 είχες δηλώσει

Α μπραβο ναι περσι δηλωσα μονο ιδιωτικους κι αν θυμαμαι καλα μονο αυτοι ηταν με τις περισσοτερες θεσεις... αν μπορεις σε παρακαλω κανε ενα εντιτ τον πρωτο να μη φαινεται για λογους που μαλλον καταλαβαινεις ;)

Κι εγώ πέρσι δεν είχα καθόλου πρόβλημα, είναι πολύ καλοί στον σταθμό που πηγαίναμε.

Έχω ένα φόβο ότι φέτος, που ΔΕΝ είμαι επιδοτούμενη αλλά σε "σχεδόν" δημοτικό, θα 'χω περισσότερα θέματα! :rolleyes:

Τί είναι ο "σχεδόν δημοτικός" ;

όπως λέμε "ολίγον έγκυος" ;

Σεραφινο κανε μου τη χαρη που σου ζητησα με το εντιτ αλλιως βλεπω τη κυρια αυτη να μεψαχνει συντομα με ολα αυτα που χω πει φετος!!!!( την εχω δωσει στεγνα κατα καιρους εδω που τα λεμε)

Α μπραβο ναι περσι δηλωσα μονο ιδιωτικους κι αν θυμαμαι καλα μονο αυτοι ηταν με τις περισσοτερες θεσεις... αν μπορεις σε παρακαλω κανε ενα εντιτ τον πρωτο να μη φαινεται για λογους που μαλλον καταλαβαινεις ;)

διαταγή εξετελέσθη :D:D

Τί είναι ο "σχεδόν δημοτικός" ;

όπως λέμε "ολίγον έγκυος" ;

Βρεφοκομείο, ανεξάρτητο ίδρυμα υπό τη "σκέπη" του Δήμου. Ειδικό καθεστώς έχει απ' όσο έχω καταλάβει.

Όσο για το έγγυος, ΠΟΛΥ! :tongue:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

Διαφημίσεις

Βρεφοκομείο, ανεξάρτητο ίδρυμα υπό τη "σκέπη" του Δήμου. Ειδικό καθεστώς έχει απ' όσο έχω καταλάβει.

Όσο για το έγγυος, ΠΟΛΥ! :tongue:

μάλιστα.

Πολύ , λίγο , έγκυος

Με το καλό.

Thanxxxxx φυλαγε τα ρουχα σου δε λενε;;;)

αλλά για λύσε μου μια απορία.

Αφού δεν ήσουν ευχαριστημένη πέρυσι ,πώς και τον δήλωσες και φέτος και μάλιστα ως δεύτερη επιλογή;

Περίμενες να βελτιωθεί;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...