Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, dimi.tra είπε:

Γεια σας κορίτσια, τι κάνετε; Να κάνω μια χαζή ερώτηση; Μην γελάσετε: στην ωοληψια τι φοράγατε; Να προσέξω κάτι; Ντράπηκα να ρωτήσω τον γιατρό μου 😅

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

εγω σκεφτομαι και αντε μεχρι τις 4....χωρις μεσημεριανο υπνο και καλα

εδω μετ απο 2,5 ωρες υπνο και ξυπνησε ο κυριος μες στα νευρα γιτι τον ξυπνησα

παμε βολταααααααααααααααααααα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αν τα παιδια νυσταζουν να σαι σιγουρηπως θα κοιμουνται εκει εκτος κι αν ξεσηκωνονται πια τοσο. εμας ειχαν στρωματακια και οποιο κουτουλουσε το βαζανε για υπνο. τωρα εκει που τις παω τις μικρες για καλοκαιρι γυρνανε αυπνες στις 4μισι και πεφτουν ξερες ως τις 8

Αυτό είναι το κακό με τα δρομολόγια, ότι μπορεί να τύχει να κάνουν και τουρνέ τα καημένα και να 'ναι σαν τα ζαλισμένα κοτόπουλα μετά!!!

Ο δικός μου πέρσι πάντως παιδιά - για να λέμε και τα δίκια - ΔΕΝ είχε δηλώσει μετακίνηση, οπότε δεν ήταν υποχρεωμένοι να 'χουν θέση στο λεωφορείο. Φέτος πήγαινα να χτυπήσω με μετακίνηση, αλλά γιοκ!

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

ο σταθμος που λεει πιο πανω η xrisobalantis περσι δεν ειχε μετακινηση και ειναι εκτος κεντρου κανα τεταρτο με 20 λεπτα απο το κεντρο της πολης με κινηση γιατι ανεβαινει πολυ κεντρικο δρομο με πολυ κινηση. πιστευω πως πολλοι που περασαν εκει περσι δε πηγαν τελικα γιαυτο, ε και φετος τη δηλωσε. γιαυτο κι εγω περσι δεν τον ειχα δηλωσει. φετος τον εβαλα πρωτο αλλα οσοι μπηκαν ειχαν πανω απο 60 μορια και τον δηλωσαν παρα πολλοι γιατι εδινε 70 θεσεις στα ανω των 2μισι και καμια 20αρια στα εως 2μισι. δε καιγομουν να παω εκει γιατι σκεφτομουν παρα πολυ τη μετακινηση που ειναι και μακρια αλλα το αφησα κυριολεκτικα στη τυχη. ευχομαι να μη μετανιωσω που δηλωσα δημοσιους και μπηκα κιολας γιατι τη μετακινηση θα τη κανω εγω με τη ψυχη στο στομα. :)

ο σταθμος που λεει πιο πανω η xrisobalantis περσι δεν ειχε μετακινηση και ειναι εκτος κεντρου κανα τεταρτο με 20 λεπτα απο το κεντρο της πολης με κινηση γιατι ανεβαινει πολυ κεντρικο δρομο με πολυ κινηση. πιστευω πως πολλοι που περασαν εκει περσι δε πηγαν τελικα γιαυτο, ε και φετος τη δηλωσε. γιαυτο κι εγω περσι δεν τον ειχα δηλωσει. φετος τον εβαλα πρωτο αλλα οσοι μπηκαν ειχαν πανω απο 60 μορια και τον δηλωσαν παρα πολλοι γιατι εδινε 70 θεσεις στα ανω των 2μισι και καμια 20αρια στα εως 2μισι. δε καιγομουν να παω εκει γιατι σκεφτομουν παρα πολυ τη μετακινηση που ειναι και μακρια αλλα το αφησα κυριολεκτικα στη τυχη. ευχομαι να μη μετανιωσω που δηλωσα δημοσιους και μπηκα κιολας γιατι τη μετακινηση θα τη κανω εγω με τη ψυχη στο στομα. :)

http://magikosavlos.blogspot.com/

μετακίνηση εχει και πέρυσι και φέτος .... απλα δεν φτάνει για ολες

Διαφημίσεις

μα πρεπει να θυμαμαι καλα, πως δε το γραφε μεσα στις παροχες, και γιαυτο δε τον δηλωσα περσι, δε μπορει να κανω τοσο λαθος αλλο αν τελικα το εβαλε μεσα γιατι ειδε πως ο κοσμος ειχε προβλημα.....;)

μα πρεπει να θυμαμαι καλα, πως δε το γραφε μεσα στις παροχες, και γιαυτο δε τον δηλωσα περσι, δε μπορει να κανω τοσο λαθος αλλο αν τελικα το εβαλε μεσα γιατι ειδε πως ο κοσμος ειχε προβλημα.....;)

Πάντως και πέρισυ τον δήλωσες ως τέταρτη και τελευταία επιλογή ;)

Παιδι μου αυτος πρεπει να ξερει μεχρι και τον αριθμο ταυτοτητας μας!!! Χαχχα , δε θυμαμαι νομιζω ναι τον δηλωσα γιατι ειχα βαλει μονο ιδιωτικους που ηταν περσι πολυ λιγοι. Μαλλον θα τον εβαλα με τη λογικη " ας μας παρουν καπου κι ας πληρωνω μετακινηση" βασικα δε θυμαμαι καν ποιους δηλωσα περσι... Για πες να θυμηθω!

Διαφημίσεις

Παιδι μου αυτος πρεπει να ξερει μεχρι και τον αριθμο ταυτοτητας μας!!! Χαχχα , δε θυμαμαι νομιζω ναι τον δηλωσα γιατι ειχα βαλει μονο ιδιωτικους που ηταν περσι πολυ λιγοι. Μαλλον θα τον εβαλα με τη λογικη " ας μας παρουν καπου κι ας πληρωνω μετακινηση" βασικα δε θυμαμαι καν ποιους δηλωσα περσι... Για πες να θυμηθω!

έλα βρε συ , μια ολιγόλεπτη αναζήτηση στην ΕΕΤΑΑ είναι.

Ειμαι με το κινητο οποτε κωλυομαι!!! Τα περσινα χαρτια ειναι αληθεια πως τα χω χασει πριν ακομα τισ φετινεσ αιτησεισ,ηταν ολα καπου μαΖι σε συγκεκριμενο σημειο κ εξαφανιστηκαν!!!! Καποιο μικρο την εχει κανει και πεταχτηκαν η η πεθερα μου κατα λαθος!

Iδιωτικός σεραφίνο.

Όσο για το άλλο, με τις διαφορετικές ημερομηνίες προσέλευσης, ναι, είναι συνηθισμένο σε δημοτικούς σταθμούς παιδιά, να το ξέρετε. :rolleyes:

Πλάκα με κάνεις????

Ηρθα για μια μερα απο τα μπάνια μου για δουλειες....αλλά μου φαινεται θα πεταχτώ και στον παιδικο να δω μην ανάρτησαν και εμάς κανένα μαγικό χαρτάκι...

Δεν μας ενδιαφέρει η "καλή" ανατροφή.Μόνο το ήθος και όχι η ηθικά.

Ούτε μας πειράζει που με την πρώτη ματιά τον αποκαλούν κούκλα.Αν χρειαστει τους δείχνουμε αποδείξεις.

Και το μαλλί μας δεν είναι θέμα ροκ.Τον εκπαιδεύω αντάρτη πόλεων.

.

Ετσι ετσι ακριβώς! Ευγε Σεραφίνος!

γιαυτο λεω πως πρεπει να τριξεις τα δοντια απο την αρχη για αυτο που δικαιουσαι ετσι κι αλλιως, και οχι να πηγαινουμε εκει σα βρεμενες γατες επειδη δε τα πληρωνουμε απο τη τσεπη μας!

Τζα , εννοειτε αυτο!!!!

έλα βρε συ , μια ολιγόλεπτη αναζήτηση στην ΕΕΤΑΑ είναι.

Βρε σε έχουν φοβηθει ολες έτσι.....χαχαχαχα

Πλάκα με κάνεις????

Ηρθα για μια μερα απο τα μπάνια μου για δουλειες....αλλά μου φαινεται θα πεταχτώ και στον παιδικο να δω μην ανάρτησαν και εμάς κανένα μαγικό χαρτάκι...

Δεν ΣΕ κάνω καθόλου πλάκα. Και στον Άγιο Στυλιανό (που θα πάμε τελικά) ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο μου είπανε "πάρτε τηλέφωνο την πρώτη βδομάδα του Σεπτεμβρίου, να σας πούμε πότε θα ξεκινήσει".

ΕΥΤΥΧΩΣ που δε δουλεύω λέμε!!! :shock:

VM8jp2.png?BQVzmAeT

KIjjp3.png?Uc4YgY5u

και μιας και ο λόγος για την μετακίνηση και για να μην το κάνουμε "τόλμη και γοητεία" , όταν στις παροχές μιας δομής περιλαμβάνεται η περιοχή μας , έχουμε προτεραιότητα και απάιτηση ικανοποίησης από κάθε κύριο...Κώστα (δεν μου αρέσει το όνομα που χρησιμοποίησε η φίλη μας η xrisobalanti γιατί εμπεριέχει μια αχρείαστη ειρωνεία),διότι εμείς ,οι του ΕΣΠΑ, την έχουμε ήδη πληρωμένη τη θέση στο σχολικό με ένα αρκετά καλό ποσό, και αν οι δομές δεν μπορούν να μας καλύψουν να μη δηλώνουν μετακίνηση.

Ειδάλως πράττουν εκ του πονηρού ,με αποτέλεσμα να πληρώνονται για μετακινήσεις που δεν παρέχουν.

Ας αφήσουν τα "σάπια" οι δομές και ας γίνουμε και εμείς πιο διεκδικητικοί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...