Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Φορά ανετα ρούχα, μια φόρμα πχ και ας έχεις και μια σερβιέτα μαζί σου. Σε δημόσιο νοσοκομείο μας είχαν πει να έχουμε νυχτικο μαζί μας, σε ιδιωτικό αλλάζεις και βάζεις αυτό που σου δίνουν αυτοί. Καλή σου επιτυχία! 

Εγώ σήμερα έχω κάτι σουβλιες ψηλά στο στήθος.... το στήθος σαν στήθος ούτε πρήξιμο ούτε πόνος. Κορίτσια πιο τεστ να πάρω να κάνω? Δεν έχω κάνει ποτέ τεστ. 

Clearblue πρώιμης ανίχνευσης,θα δείξει σίγουρα,πάρε αν θες και το διπλό που έχει μέσα και το ψηφιακό και το απλο.Ποτε λες να το κάνεις?

πρίν από 11 λεπτά , Lila86 είπε:

Εγώ πρώτη φορά πήρα το iq τεστ που αργότερα διάβασα στις κριτικές ότι βγάζει αρνητικά ενώ είσαι έγκυος. Εμένα μου έβγαλε θετικό 🤷🏼‍♀️ έχω δοκιμάσει και το clearblue αλλά δεν ήμουν έγκυος οπότε σωστό το αρνητικό του.. έχω διαβάσει όμως αρκετές κοπέλες που παίρνουν τα τεστακια της hοmetest τα πολλαπλά και γενικά είναι έγκυρα! Δεν νομίζω ότι βοηθάω πολυ με αυτά που γράφω 😂 αλλά εγώ σαν άνθρωπος μπορεί και να έπαιρνα και ένα απ'ολα!!!

To clearblue είναι όντως το καλύτερο,ούτε να ψάχνω αποχρώσεις στις γραμμουλες,ούτε τπτ.Μπαμ θετικά μου τα έβγαζε,ενώ την ίδια μέρα το self clear το έβγαζε πιο αχνό θετικο

ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 8,5k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κ γω καπως ετσι με φανταζομαι,κατα χριστουγεννα να τελειωσουμε με την προσαρμογη μας!!!

κι όχι τίποτα άλλο... Τότε κλείνουν για δύο εβδομάδες και άααααντε πάλι από την αρχή η προσαρμογή των παιδιών που πάνε πρώτη φορά σχολείο!!! :tongue::tongue::tongue:

Για το επίδομα των δυο παιδιών ο κύριος ΔΛΟΕΜ ΄δίνει 24,65 ? το μήνα και για τα δυο παιδια.

Η σύγκριση γίνεται σε μηνιαία βάση.Έτσι αν παίρνεις παραπάνω από αυτό το ποσό το μήνα για επίδομα τέκνων , τότε δεν δικαιούσαι.

Χμ... Τότε παίρνω πολλά παραπάνω και να το βουλώσω μήπως ζητήσουν να τους δώσω πίσω... Δεν ξέρω πόσο είναι το καθαρό ποσό, στο μικτό δεν υπολογίζεται?

Και τότε ρε παιδιά πώς δικαιολογείται το παρακάτω:??? Είναι δυνατόν το 10% να είναι λιγότερο από 24,65 ? ???

Έλα μου ντε!!!! Μιλάμε για κάτω από 250,00 μισθμό μηνιαίως?

Nα υποθεσω πως αν δεν ειναι η πρωτη φορα που παει ενα παιδακι σχολειο δε θα κανει τη προσαρμογη ε;;;; χαζη ερωτηση αλλα ξερω γω εδω μαθαινω πραματα και θαματα!!! Ποιος ξερει τι θα μου πουνε!

κι όχι τίποτα άλλο... Τότε κλείνουν για δύο εβδομάδες και άααααντε πάλι από την αρχή η προσαρμογή των παιδιών που πάνε πρώτη φορά σχολείο!!! :tongue::tongue::tongue:

Χμ... Τότε παίρνω πολλά παραπάνω και να το βουλώσω μήπως ζητήσουν να τους δώσω πίσω... Δεν ξέρω πόσο είναι το καθαρό ποσό, στο μικτό δεν υπολογίζεται?

Έλα μου ντε!!!! Μιλάμε για κάτω από 250,00 μισθμό μηνιαίως?

Μάλλον το διακιούται ο σύζυγος τελικά,αλλά κάνε και μια διευκρινιστική ερώτηση στον ΟΑΕΔ.

Τώρα που ξαναδιάβασα την προκύρηξη,δεν μπορούν να πάρουν και οι δυο το επίδομα αυτό από τον ΟΑΕΔ.

Μπορεί όμως να το πάρει ο ένας,έστω κι αν ο άλλος το παίρνει από τον εργοδότη , αρκεί αυτός που θα το πάρει να μην το παίρνει και αυτός από τον εργοδότη ή να το πάρει αυτός που ,όπως γράφαμε πριν, το ποσό από τον εργοδότη είναι μικρότερο από το ποσό που δίνει ο ΔΛΟΕΜ.

Nα υποθεσω πως αν δεν ειναι η πρωτη φορα που παει ενα παιδακι σχολειο δε θα κανει τη προσαρμογη ε;;;; χαζη ερωτηση αλλα ξερω γω εδω μαθαινω πραματα και θαματα!!! Ποιος ξερει τι θα μου πουνε!

ε, αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ένα παιδί μπορεί και να μην προσαρμοστεί ποτέ(υπερβάλλω λίγο)

Το θέμα είναι να μην μας το βαφτίζουν ετσιθελικά απροσάρμοστο

Διαφημίσεις

Μάλλον το διακιούται ο σύζυγος τελικά,αλλά κάνε και μια διευκρινιστική ερώτηση στον ΟΑΕΔ.

Τώρα που ξαναδιάβασα την προκύρηξη,δεν μπορούν να πάρουν και οι δυο το επίδομα αυτό από τον ΟΑΕΔ.

Μπορεί όμως να το πάρει ο ένας,έστω κι αν ο άλλος το παίρνει από τον εργοδότη , αρκεί αυτός που θα το πάρει να μην το παίρνει και αυτός από τον εργοδότη ή να το πάρει αυτός που ,όπως γράφαμε πριν, το ποσό από τον εργοδότη είναι μικρότερο από το ποσό που δίνει ο ΔΛΟΕΜ.

Ωπ!!! Τι νέοι ορίζοντες είναι αυτοί που μου ανοίγονται??? Αν και εμένα δεν με πάει το "παίρνω λεφτά από δημόσιο", μόλις πήραμε την επιδότηση μπήκαμε και νοσοκομείο...

ΟΚ, θα πάρω τηλέφωνο...

Έλα μου ντε, τί τους νοιάζει αυτούς αν εγώ το παίρνω στον μισθό μου???

Ωπ!!! Τι νέοι ορίζοντες είναι αυτοί που μου ανοίγονται??? Αν και εμένα δεν με πάει το "παίρνω λεφτά από δημόσιο", μόλις πήραμε την επιδότηση μπήκαμε και νοσοκομείο...

ΟΚ, θα πάρω τηλέφωνο...

Έλα μου ντε, τί τους νοιάζει αυτούς αν εγώ το παίρνω στον μισθό μου???

να πάρεις.

Μάλλον το διακιούται και να προσέξεις στο βιβλιάριο της Εθνικής να αναγράφεται πρώτο το όνομα του συζύγου που δικαιούται το επίδομα.

Με το πιτσιρίκι όλα εντάξει;

να πάρεις.

Μάλλον το διακιούται και να προσέξεις στο βιβλιάριο της Εθνικής να αναγράφεται πρώτο το όνομα του συζύγου που δικαιούται το επίδομα.

Ε, όχι!!! Κι άλλον λογαριασμό θα ανοίξουμε? Έλεος δλδ!!!

Με το πιτσιρίκι όλα εντάξει;

Ναι, ίωση ήταν βασικά. Οι πυρετικοί σπασμοί είναι ακίνδυνοι αν κι έχει να κάνει με λειτουργία εγκεφάλου... Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα να το ξανακάνει, μέχρι τα 7 του χρόνια, θα κάνει δέκατα και θα είμαστε σε επιφυλακή.

Απλά ρε γμτ... Όταν βλέπεις το παιδί σου να χάνει την επαφή με το περιβάλλον... όσο κι αν ξέρεις ότι είναι ακίνδυνο κι εν μέρει "φυσιολογική" ίσως αντίδραση κάποιων οργανισμών σε συγκεκριμένες συνθήκες (απότομη αυξομείωση θερμοκρασίας)... τρελλαίνεσαι...

Αλλά............... όλα καλά!!! Δεν μπορούμε να είμαστε στην γυάλα, θα πάμε σχολείο και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά...

Ναι, ίωση ήταν βασικά. Οι πυρετικοί σπασμοί είναι ακίνδυνοι αν κι έχει να κάνει με λειτουργία εγκεφάλου... Δυστυχώς, υπάρχει η πιθανότητα να το ξανακάνει, μέχρι τα 7 του χρόνια, θα κάνει δέκατα και θα είμαστε σε επιφυλακή.

Απλά ρε γμτ... Όταν βλέπεις το παιδί σου να χάνει την επαφή με το περιβάλλον... όσο κι αν ξέρεις ότι είναι ακίνδυνο κι εν μέρει "φυσιολογική" ίσως αντίδραση κάποιων οργανισμών σε συγκεκριμένες συνθήκες (απότομη αυξομείωση θερμοκρασίας)... τρελλαίνεσαι...

Αλλά............... όλα καλά!!! Δεν μπορούμε να είμαστε στην γυάλα, θα πάμε σχολείο και ευελπιστούμε να πάνε όλα καλά...

Ασφαλώς και δε θα το βάλεις καραντίνα.Τώρα κιολας που έχεις επιδότηση.

Αν δε βγάλετε κι άλλο βιβλιάριο το επίδομα δεν μπαίνει.

Ανόητο μεν,αλλά και η γραφειοκρατία καλά κρατεί.

ε, αυτό δεν είναι απαραίτητο.

Ένα παιδί μπορεί και να μην προσαρμοστεί ποτέ(υπερβάλλω λίγο)

Το θέμα είναι να μην μας το βαφτίζουν ετσιθελικά απροσάρμοστο

Μα πεσ οτι το παιδι ωραιοτατα προσαρμοζεται οπου κι αν το πας οπως οι δικες μου( τωρα τις παω καπου για δεκα μερες ωσπου να φυγουμε).,,και πες πως αυτοι σου λενε ελα να το παρεισ σε τρεισ ωρεσ...αν δε μπορεις να πας στο τριωρο να το παρεις στο πετανε στο δρομο; Εγω στον ιδιωτικο παντως περσι που μου παν να παω στο τριωρο τους είπα ενταξει και πηγα μετα απο εξι ωρες, τη δευτερη μερα κ μετα την αφηνα οχταωρο, δεμου ποτε τιποτα κανεις.

Διαφημίσεις

Μα πεσ οτι το παιδι ωραιοτατα προσαρμοζεται οπου κι αν το πας οπως οι δικες μου( τωρα τις παω καπου για δεκα μερες ωσπου να φυγουμε).,,και πες πως αυτοι σου λενε ελα να το παρεισ σε τρεισ ωρεσ...αν δε μπορεις να πας στο τριωρο να το παρεις στο πετανε στο δρομο; Εγω στον ιδιωτικο παντως περσι που μου παν να παω στο τριωρο τους είπα ενταξει και πηγα μετα απο εξι ωρες, τη δευτερη μερα κ μετα την αφηνα οχταωρο, δεμου ποτε τιποτα κανεις.

Ε , αυτό λέμε βρε.

Άλλο το παιδί όλη την ώρα κλαίει κι άλλο έχουμε προσαρμογή ένα μήνα την έχει δεν την έχει ανάγκη το παιδί.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως η προσαρμογή του Σεπτεμβρίου δεν ειναι για τα παιδιά ,αλλά για τις υπαλλήλους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους :D:D

Ε , αυτό λέμε βρε.

Άλλο το παιδί όλη την ώρα κλαίει κι άλλο έχουμε προσαρμογή ένα μήνα την έχει δεν την έχει ανάγκη το παιδί.

Εγώ αυτό που κατάλαβα είναι πως η προσαρμογή του Σεπτεμβρίου δεν ειναι για τα παιδιά ,αλλά για τις υπαλλήλους από τις καλοκαιρινές διακοπές τους :D:D

και η προετοιμασία για τις διακοπές των Χριστουγέννων!!!

Την κόρη μου πάντως, που την έπαιρνα σηκωτή από εκεί στις 2 ή στις 3 ώρες και αφού είχαν περάσει οι εβδομάδες... τόλμησα να τους πω ένα πρωί ότι της αρέσει εκεί και δεν θέλει να φεύγει... αφού λοιπόν προσαρμόστηκε νωρίτερα γιατί να μην κάτσει παραπάνω??? Οοοοοχι, επρεπε να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο...

και η προετοιμασία για τις διακοπές των Χριστουγέννων!!!

Την κόρη μου πάντως, που την έπαιρνα σηκωτή από εκεί στις 2 ή στις 3 ώρες και αφού είχαν περάσει οι εβδομάδες... τόλμησα να τους πω ένα πρωί ότι της αρέσει εκεί και δεν θέλει να φεύγει... αφού λοιπόν προσαρμόστηκε νωρίτερα γιατί να μην κάτσει παραπάνω??? Οοοοοχι, επρεπε να ακολουθήσουμε το πρωτόκολλο...

Ναι , μην τους πέσει ο ...πρωτόκολλος

Ευτυχώς δεν αντιμετώπισα τέτοια προβλήματα.

Από την πρώτη μέρα κανονικό 8ωρο.

Είναι βέβαια και το παιδί ανεξάρτητο και ο παιδικός ιδιωτικός.

Kαλημερααααα!!!!

λοιπον εγω πηγα απο το σταθμο και ειναι ερμητικα κλειστος ουτε εχουν αναρτησει τιποτα ουτε καν μπαινεις απο τη κυρια εισοδο.

αχχχ με αυτα που ακουω για τους δημοτικους,εχω αρχισει και αγχωνομαι.ελπιζω πως επειδη ειναι επαρχια δεν ειναι τοσο σκληρα τα πραματα....Αλλα αποφασισα πως φετος δε θα κανω τη παπια.εκανα περσι με το σχολικο που δεν ειχε θεση να την παιρνει το πρωι (και με το ζορι καταφερα να μου τη φερνει το μεσημερι) επειδη με βολευε να τη πηγαινω στις 9...αλλα φετος ετσι κ αλλιως εγω δε μπορω να παιρνω το παιδι οτι ωρα θελουν. και το 4 που κλεινει ο σταθμος για μενα ειναι τσιμα τσιμα. 4 σχολαω ας πουμε!

τελοσπαντων αν μου κανουν καμια στραβη απο το σταθμο δευτερο βημα κατευθειαν στη διευθυνση κεπα, και αν δε τους πιασει με το καλο κατευθειαν εεταα μετα.

Λετε 7.30 με 4:00? ε 4 θα την παιρνω... Υποτιθεται το προγραμμα ειναι εναρμονιση επαγγελματικης κ οικογενειακης ζωης. αμα ειναι να τη παιρνω οτι ωρα θελουν εκεινοι, ε παει η επαγγελματικη μου ζωη μετα, δε θα χω δουλεια, θα με διωξουν!!!!!:P

Καλημέρα σε όλους!

Το σκολείο λεωφόρο είναι ένα άλλο θεμα.

Σε ιδιωτικό σταθμό που παμε (προβλήματα προσαρμογής δεν έχουμε) αρχίζουμε 1.9. κανονικά, ειμαι σίγουρη όταν πάω στης 1 του μηνως, η θέσης για λεωφορεία θα είναι σχεδόν πλήρης …. γιατι ο παιδικός ανοίγει 15 Αύγουστος για παιδιά εκτός προγράμματος δηλαδή οι γονείς πληρώνουν όποτε δεν τίθεται θέμα λεωφορείο ….

Περισσή 9 με 1,30 με εξυπηρετούσε το λεωφορείο …. Φέτος σκέπτομαι 9 με 4 που εχω το δικαίωμα να το αφήνω, να το κανω ,, τωρα αν βρω λεωφορείο αυτές της ωρες που θελω,,,θα είναι θαυμα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...