-
Από την διαχείριση / Admin news
-
7 ώρες πρίν, ska255 είπε:
Καλησπέρα! Θα σου πω ο,τι λέω και στον εαυτό μου! Μην απελπιζεσαι, προσπάθησε να έχεις θετικές σκέψεις για να μην ζοριζεται ο οργανισμός σου.. ήδη τραβάμε τόσα από όλα τα υπόλοιπα, δεν πρέπει να χαλαει η ψυχολογία μας! Αν σε παρηγορεί εγώ αυτόν τον μήνα και με femara σκέψου είχα μόνο ένα, δεν είναι κάθε κύκλος και κάθε οργανισμός το ίδιο..το σημαντικότερο είναι να σκεφτόμαστε πως έχουμε μπει στον σωστό δρόμο, κάνουμε τα σωστά βήματα και ψάχνουμε μονο ένα και καλό που θα μας δώσει εγκυμοσύνη!
Αν το λες σε μένα, εγω έκανα gonal, meriofert και πήρα femara στην αρχή, ο ορισμός του poor responder ειμαι.. Εμένα με βασανίζει λιγο ότι αν ειχα κανει τη διέγερση πριν το καλοκαιρι με τη διπλάσια amh, ή εστω πριν το χειρουργειο για την υδροσάλπιγγα, θα πηγαινε καλύτερα.. Δεν εχουμε καν καλό σπέρμα για να πω ότι εχουμε ελπιδες. Αλλα και το τέλειο σπέρμα να ειχαμε, αν εγω δε δίνω ωάρια μια τρύπα στο νερό παλι. Γενικά για εμας ειναι πολλά τα ερωτηματικά και τα σημεια που πρέπει να παρουμε αποφαση, μαλλον πιο πολλά απ' ό,τι στα περισσότερα ζευγάρια, οπότε πραγματικά απελπίζομαι ώρες ώρες. Και όταν προσπαθώ να ειμαι αισιόδοξη, παλι κατι θα συμβει και θα με ρίξει. Είμαι σίγουρη οτι δε θα γονιμοποιηθει κανένα από τα δύο ωάρια και θα εχει πάει όλη η προσπάθεια χαμένη. Αχ βρε κορίτσια, δε ξέρω, όσο δυσκολευομαστε, τόσο σκεφτομαι πόσο θέλω ενα μωρό. Από την άλλη λέω αν ειναι να πάθω κατάθλιψη για να το καταφέρω αξίζει; Έχουμε παγώσει η ζωή μας για να προσπαθούμε..
6 ώρες πρίν, Ιουλιέτα είπε:Δηλαδή κορίτσι μου θα συνεχίσεις ενέσεις διέγερσης για να μεγαλώσουν αυτά που έχουν μείνει και είναι μικρά; Αυτό είναι το dual stim?
Αυτά που πήρατε τα βάλατε για γονιμοποίηση;
Nαι, μου είπε σήμερα femara και αυριο λογικα θα ξεκινησω gonal. Τα βάλαμε για γονιμοποίηση και το πρωί θα ξερουμε αν γονιμοποιήθηκε κάποιο, αλλά είμαι πολυυ επιφυλακτική γιατί όλα στραβά μας πάνε.
-
ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ ΜΗΤΕΡΩΝ ΓΙΑ ΔΙΔΑΚΤΡΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ
-
Θέματα
-
- 12.671 απαντήσεις
- 1.270.996 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.797 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.302 εμφανίσεις
-
- 984 απαντήσεις
- 512.406 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 153.896 εμφανίσεις
-
-
-
- 12.671 απαντήσεις
- 1.271.022 εμφανίσεις
-
- 84 απαντήσεις
- 8.401 εμφανίσεις
-
βελονισμός -ομοιοπαθητική- βότανα και άλλα εναλλακτικά 1 2 3
Από karlajo, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 34 απαντήσεις
- 2.139 εμφανίσεις
-
Το Καφέ της Αναμονής (περιμένοντας αποτέλεσμα του τέστ) 1 2 3 4 8
Από CoffeeBean, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 108 απαντήσεις
- 150.802 εμφανίσεις
-
Femara
Από Purplebat87, in Ιατρικά & Υγεία
- 3 απαντήσεις
- 398 εμφανίσεις
-
- 2.482 απαντήσεις
- 144.653 εμφανίσεις
-
- 1.190 απαντήσεις
- 144.859 εμφανίσεις
-
- 7 απαντήσεις
- 834 εμφανίσεις
-
- 11.367 απαντήσεις
- 2.266.315 εμφανίσεις
-
- 2 απαντήσεις
- 308 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα