Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

Κορίτσια μου καλησπέρα κ από μένα...!!!ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα dobler μου είπε για 32 εβδομάδα ακόμα είμαι 29.. αλλά κ εμένα σε κάθε υπέρηχο κάνει dobler απλά νομίζω ότι ο έλεγχος αυτός είναι πιο λεπτομερές.

Άσχετο ήθελα να σας ρωτήσω όσον αφορά νυχτικά κ ρόμπες 3 δεν είναι αρκετά???

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Εγώ το έκανα χτες, μόλις είχα μπει στην 30 δλδ!

Καλημέρα! Όχι, γιατί αγχωθηκες; Εγώ είχα ΠΗΤ 24/7 αλλά έχω δίδυμα οπότε ήταν δεδομένο ότι πάμε για μέχρι 37 εβδομάδα ιδανικα. Χτες που έκανα το ντοπλερ είχα μπει στην 30 εβδομάδα πια!

Ναι νομίζω αυτό είναι. Την κυκλοφορία του αίματος και στο μωρό και διάφορες άλλες πληροφορίες. Είναι πιστοποιημένος και για ντοπλερ ο γιατρός σου δλδ;

Δεν έχω ιδέα αν είναι πιστοποιημένος, δεν ήξερα ότι χρειάζεται πιστοποιηση. 

1 hour ago, Ninarelita είπε:

Κορίτσια μου καλησπέρα κ από μένα...!!!ούτε εγώ έχω κάνει ακόμα dobler μου είπε για 32 εβδομάδα ακόμα είμαι 29.. αλλά κ εμένα σε κάθε υπέρηχο κάνει dobler απλά νομίζω ότι ο έλεγχος αυτός είναι πιο λεπτομερές.

Άσχετο ήθελα να σας ρωτήσω όσον αφορά νυχτικά κ ρόμπες 3 δεν είναι αρκετά???

Κι εγω 3 νυχτικά έλεγα να πάρω και μια ρομπα. Θα προτιμούσα πυτζαμακια αλλά μου είπαν πως τα νυχτικά βολεύουν καλύτερα 

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια μου γεια σας... Θα ήθελα να ρωτησω είναι καμια στην 28-29 εβδομαδα; ποσα γραμμάρια βγάζει το μωρακι σας; εμείς χθες στον υπέρηχο την έβγαλε 1210, μας είπε είναι λιγο μικρούλα κ αγχωθηκα είναι η αληθεια.. Ο άνδρας μου με μαλώνει κ μου λέει πως ο γιατρός ήταν χαλαρός κ πως δεν πρεπει ν πιανομαι απο κάθε λεξη αλλά δεν ξέρω... Το σκέφτομαι πολύ..

πρίν από 4 λεπτά , Tintin είπε:

Κορίτσια μου γεια σας... Θα ήθελα να ρωτησω είναι καμια στην 28-29 εβδομαδα; ποσα γραμμάρια βγάζει το μωρακι σας; εμείς χθες στον υπέρηχο την έβγαλε 1210, μας είπε είναι λιγο μικρούλα κ αγχωθηκα είναι η αληθεια.. Ο άνδρας μου με μαλώνει κ μου λέει πως ο γιατρός ήταν χαλαρός κ πως δεν πρεπει ν πιανομαι απο κάθε λεξη αλλά δεν ξέρω... Το σκέφτομαι πολύ..

28η εβδομάδα 1146 γραμμάρια

στο doppler στις 31+1, 1620 γραμμάρια και μας λένε ότι πάμε για μωράκι 3200 γραμμάρια. Μην αγχώνεσαι καθόλου

• Μου αρέσει 1

πρίν από 3 λεπτά , mariaalexiou είπε:

28η εβδομάδα 1146 γραμμάρια

στο doppler στις 31+1, 1620 γραμμάρια και μας λένε ότι πάμε για μωράκι 3200 γραμμάρια. Μην αγχώνεσαι καθόλου

Αχ να εισαι καλά για την απάντηση σου.. Μας είπε πως μάλλον θα είναι μικρούλα στα 2800.. Με το που είπα έφυγε το άγχος τσουπ να το παλι 

Διαφημίσεις

πρίν από 8 λεπτά , Tintin είπε:

Κορίτσι μου εμείς μαζί είμαστε αλλά τρίτη θα πάω γιατρό κ θα σου πω...μην αγχώνεσαι όμως η μία με την άλλη έχουμε διάφορα κ επίσης δεν μπορεί να σου βγάλει απόλυτα σωστά. Για να μην αγχώθηκε ο γιατρός δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι...εγώ όταν πήγα 26 μου την έβγαλαν 998 κ μου είπε ότι είναι μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι..

Πότε σου είπε για doppler?

πρίν από 1 λεπτό , Ninarelita είπε:

Κορίτσι μου εμείς μαζί είμαστε αλλά τρίτη θα πάω γιατρό κ θα σου πω...μην αγχώνεσαι όμως η μία με την άλλη έχουμε διάφορα κ επίσης δεν μπορεί να σου βγάλει απόλυτα σωστά. Για να μην αγχώθηκε ο γιατρός δεν χρειάζεται να το σκέφτεσαι...εγώ όταν πήγα 26 μου την έβγαλαν 998 κ μου είπε ότι είναι μεγάλη αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι..

Πότε σου είπε για doppler?

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του Ιασώ είμαστε καλά σε βαρος αλλά εγώ τα παρασκεφτομαι μάλλον.. ( τρελομαμα τι να πεις ) Doppler έχει ο υπέρηχος που κάνω κάθε φορά κ χθες που κάναμε είπε πως όλα είναι μια χαρά.. Για μονο Doppler  μου είπε απ τον 8ο.. Κάνω ακόμη αντιπηκτική ενεση..

πρίν από 31 λεπτά , Tintin είπε:

Καλησπέρα κορίτσι ! Εγώ σε δίδυμα 27και 5 μπεμπα 1.000 κ μπέμπης 1270γραμμαρια… μια χαρά είναι τ μωράκι σου ! 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 32 λεπτά , Tintin είπε:

Σύμφωνα με το ημερολόγιο του Ιασώ είμαστε καλά σε βαρος αλλά εγώ τα παρασκεφτομαι μάλλον.. ( τρελομαμα τι να πεις ) Doppler έχει ο υπέρηχος που κάνω κάθε φορά κ χθες που κάναμε είπε πως όλα είναι μια χαρά.. Για μονο Doppler  μου είπε απ τον 8ο.. Κάνω ακόμη αντιπηκτική ενεση..

Κ εμένα κάθε φορά το βλέπει κ μου είπε για 32η..για μόνο ντοπλερ..οπότε μην αγχώνεσαι όλα καλά θα είναι με τη μπεμπουλα!

Αχ να περάσει ο καιρός γτ αυτό το άγχος των υπερήχων δεν σταματάει ποτέ..

• Μου αρέσει 2

5 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Μην μπαίνεις στη διαδικασία της σύγκρισης, κάθε μωράκι είναι διαφορετικό!  Σημασία έχει να είναι μέσα στα φυσιολογικα όρια. Αφού ο γιατρός σου είπε ότι είναι εντάξει μην αγχώνεσαι άδικα! 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

On 3/5/2023 at 3:12 ΜΜ, LeneL είπε:

μόλις πας σπίτι μετά το μαιευτήριο, μετά από 2-3 μέρες έρχεται και τα βλέπει ο παιδίατρος στο σπίτι

Καλησπέρα!

Σας διαβάζω και ήθελα να ρωτήσω.

Καθώς τον πρώτο μήνα δεν θα είναι το σπίτι για επισκέψεις, μπορούμε να το πάμε στον παιδίατρο; ή θα είναι μικρούλι για μετακινήσεις;

Αν και ο δικός μου για να επιστρέψουμε από το μαιευτήριο, πρώτα ο Θεός, θα ταξιδέψει 2 ώρες!!

1 ώρα πρίν, chara14 είπε:

Καλησπέρα!

Σας διαβάζω και ήθελα να ρωτήσω.

Καθώς τον πρώτο μήνα δεν θα είναι το σπίτι για επισκέψεις, μπορούμε να το πάμε στον παιδίατρο; ή θα είναι μικρούλι για μετακινήσεις;

Αν και ο δικός μου για να επιστρέψουμε από το μαιευτήριο, πρώτα ο Θεός, θα ταξιδέψει 2 ώρες!!

Καλησπέρα! Ίσως καλύτερα να μας απαντήσει μια πιο έμπειρη, γιατί κι εμένα τα πρώτα είναι, αλλά απ' ότι έχω ακούσει τον πρώτο καιρό έρχεται ο παιδίατρος σπίτι γιατί είναι πολύ μικρά για να μετακινηθούν. Κι επίσης στην πρώτη επίσκεψη υποτίθεται ότι σου δείχνει και κάποια πράγματα για την περιποίηση του μωρού.. ε, τώρα αν το σπίτι δεν είναι και στα καλύτερα του, φαντάζομαι οι παιδίατροι το ξέρουν αυτό!

• Μου αρέσει 2

Απ ότι μου έχουν πει όλες οι φίλες μου, τις πρώτες μέρες που γυρνάνε στο σπίτι ερχεται ο παιδίατρος να τα δει. Και είναι και λογικό, γιατί που να το πας το βρεφακι στον γιατρο όταν μπορεί να έχουν βρεθεί στον ίδιο χώρο κι άλλα πόσα παιδάκια άρρωστα. 

• Μου αρέσει 2

Κορίτσια μου καλησπέρα!!!

Ερώτηση...έχω αρκετές μέρες ένα πονάκι σχεδόν στο στομάχι που όμως είναι επιδερμικό σαν κάψιμο σαν σκισιμο το νιώθω όταν είμαι όρθια είναι έντονο πολύ όταν ξαπλώνω περνάει..έχει κάποια κάτι παρόμοιο???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...