-
Από την διαχείριση / Admin news
-
Just now, Nima21 είπε:
Αν θες μπορεις να μοιραστείς μαζι μας τι σου είπε η δικη σου εμβρυολογος.. με ενδιαφέρει να ακούσω γιατι εχω αντιστοιχες βλαστοκυστες - παγωτινια.
Ο δικος μου παντως που μιλησα δεν κόλλησε στις βαθμολογίες .. γενικα μου ξεκαθάρισε οτι ειναι κατα των βαθμολογιών οι εμβρυολόγοι, απλως πρέπει να μας πουν κατι οι γιατροι μας.. βλέπουν τη δυναμικη που εχουν και πως προχωρανε μεχρι 3η και 5η μερα και αναλογα βαθμολογουν.. αλλα μου ειπε κ αυτος οπως ηδη ξερουμε οτι συμβαινει μετριας βαθμολογιας να δινουν μωρα και αντιστοιχα άριστης να μην δινουν καν θετικη χοριακη ..
Κορίτσι μου εννοείτε, άλλωστε για αυτό είμαστε εδώ για να μοιραζόμαστε τα πάντα που συμβαίνουν και να δίνουμε κουράγιο η μία την άλλη. Λοιπόν όπως προανέφερα είχα μπερδευτεί μ αυτά που διάβασα γιατί θυμάμαι πριν τρεις μέρες μια κοπέλα έβαλε μια 4 bc αν θυμάμαι καλά, και λέω ρε γαμωτο εμένα γιατί με βάλανε την3αβ ,τεσπα πήρα σήμερα τηλ και μίλησα με την εμβρυολογο αυτό που μ είπε πρώτα από όλα είναι ότι τα μηχανήματα σε κάθε κέντρο διαφέρουν από κει και πέρα η 4ββ είναι χαμηλότερης ποιότητας από ότι η 3αβ και όπως είπες και εσύ πριν δεν πηγαίνει βάση βαθμολογιών είναι κατά σ αυτό γιατί μόνο άγχος προκαλεί, μπορεί π.χ να βάλουμε την 2αβ την επόμενη φορά και να πιάσει και να πάνε όλα καλά, σημασία για αυτήν ήταν ότι όταν έβγαλε την βλαστοκυστη από την "κατάψυξη"(συγνώμη που το λέω έτσι αλλά δεν γνωρίζω τις ορολογίες τους ) συνέχισε να αναπτυσετε .αυτό που μ είπε είναι ότι τα νούμερα δεν έχουν σημασία, το 100%για αυτούς είναι η ψυχολογία της γυναίκας ακούγετε κάπως αλλά όντως από την πρώτη μέρα που πήγα σ αυτό το κέντρο αυτό κοίταξαν μέχρι και από ψυχολόγο με πέρασαν. Δεν τ είπα όλα αναλυτικά η ουσία θεωρώ ειναι νασταματησουμε να κοιτάμε βαθμολογίες και νούμερα
-
Μανούλες Ιουλίου 2023
-
Θέματα
-
- 7.128 απαντήσεις
- 893.177 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 123.354 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.149.449 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 36.071 εμφανίσεις
-
- 447 απαντήσεις
- 209.590 εμφανίσεις
-
-
-
Προς εμβρυομεταφορα 1 2 3 4 63
Από kate82, in Όλες οι κατηγορίες των Καφέ
- 931 απαντήσεις
- 45.656 εμφανίσεις
-
- 518 απαντήσεις
- 22.728 εμφανίσεις
-
- 1.727 απαντήσεις
- 218.237 εμφανίσεις
-
- 7.128 απαντήσεις
- 893.177 εμφανίσεις
-
Εξετασεις
Από Μαριαννα36, in Ιατρικά & Υγεία
- 2 απαντήσεις
- 178 εμφανίσεις
-
- 28.249 απαντήσεις
- 3.503.809 εμφανίσεις
-
- 0 απαντήσεις
- 167 εμφανίσεις
-
- 17 απαντήσεις
- 650 εμφανίσεις
-
- 26 απαντήσεις
- 1.077 εμφανίσεις
-
- 5 απαντήσεις
- 371 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα