Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 20 λεπτά , Nima21 είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ!! Χαιρομαι που το ακούω και χαιρομαι που συμφωνούν κατα βαση, γιατι οκ μας τα λενε εκεινοι, αλλα οταν περνας αποτυχιες, αναρωτιέσαι  αν στα λενε για να σου χρυσωσουν το χαπι ή αν οντως τα εννοούν! Και ειναι σημαντικο να το τονιζουμε αυτο για τις βαθμολογιες για να το βλεπουμε και να παιρνουμε ολες καποια ελπίδα.. προσωπικα εμενα μου έδωσαν θαρρος αυτα τα λογια... Και φυσικα ψαχνεις και τα γύρω γυρω  παραλληλα να εισαι καλυμμενη!  

Ναι κορίτσι μου αλήθεια αυτό μ είπαν ,το μόνο που μ είπε είναι ότι προτιμάνε των 5 6 ημερών γιατί βλέπουν καλύτερα κάτι δεν θυμάμαι πως το είπε, επίσης μια φίλη μου πέρσι πέτυχε εγκυμοσύνη με 2ββ βλαστοκυστη και 6.5 ενδομητριο ... όλα είναι ίσως το σωστό timing 

• Λουλούδια 1

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

Κοριτσια χρήσιμες οι πληροφορίες και οι εμπειρίες σας με τα μπεμπέ!! Εγω για λικνο ή μετά για κατι τύπου κούνια θελω να τα δω πρωτα σε ενα φυσικό καταστημα. Κ εννοείται για το καροτσι, αν δεν πάω κάπου να μου εξηγήσουν κ να περιγραψουν κ να τα δω δεν εχω ιδεα, υπάρχουν τόσα πολλά... Εχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην τιμή για ηλεκτρονική αγορά??? 

Επίσης κοριτσια όποτε εχει κάποια την διάθεση κ τον χρόνο να γραψει μια λίστα έτσι με τα πρωτα και πιο βασικά πραγματα, να βοηθηθουμε λιγάκι, μήπως δεν μας περνάει κατι απ το μυαλό εμας που δεν εχουμε ιδεα, θα το εκτιμούσα δεόντως! 😊

Πχ. Με μια συρταριερα για αρχη βολευομαστε για τα πράγματα του μωρου??? Δεν εχω κ χωρο στις ντουλάπες εγω και αναρωτιεμαι μήπως καλυτερα μια ντουλαπα εξ αρχής?? Ή και τα δυο?? Επίσης το κατακαλοκαιρο που θα γεννηθούν τα μωρουλινια τι θα φορανε κυριως λετε??? Φορμακια κοντομανικα κυριως κ λιγα ρουχα για εξω??? Φορανε κ μπιντζαμακια με την ζέστη? Ή για οταν γεννηθουν στο μαιευτήριο τι θα πάρουμε να βαλουν???

Και σταματάω καπου εδω προς το παρον, μεχρι να ξαναγχωθω να σας πρήξω! 🤪

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 19 λεπτά , mariaalexiou είπε:

έχω γίνει τόσο καχύποπτη ακόμα και με σκρουτζ. δε θέλω χριστιανέ μου να μου γυρίσεις τα λεφτά, το προιον θελω

Χαχαχαχαχα συνηθως βρίσκουν αλλο προμηθευτή και στο στέλνουν χωρίς να αλλάξει η τιμή. Για πάνες και γάλα σίγουρα μας βολεψε, αλλά έχουμε και στη γειτονιά μας ένα online φαρμακείο που είχε καλές τιμές όποτε παίρναμε και από το φυσικό κατάστημα. Τώρα καρότσι πήγαμε σε οοοοοολα τα μαγαζιά και είδαμε.

1 hour ago, Io_anna είπε:

Χαχαχαχαχα συνηθως βρίσκουν αλλο προμηθευτή και στο στέλνουν χωρίς να αλλάξει η τιμή. Για πάνες και γάλα σίγουρα μας βολεψε, αλλά έχουμε και στη γειτονιά μας ένα online φαρμακείο που είχε καλές τιμές όποτε παίρναμε και από το φυσικό κατάστημα. Τώρα καρότσι πήγαμε σε οοοοοολα τα μαγαζιά και είδαμε.

καρότσι θέλω να πάω σε δύο πολύ συγκεκριμένα καταστήματα που μας πρότειναν φίλοι με μωρά

τώρα για πάνες και τέτοια, πρώτα θα δοκιμάσουμε τι μας κάνει και έχω ήδη βρει ονλάιν φαρμακειο ❤️ να γεννηθούν με το καλό μωρέ, όλα τα άλλα βρίσκονται

8 ώρες πρίν, Ninarelita είπε:

Κορίτσι μου είναι δικαίωμα σου να αποφασίσεις ότι σου λέει η καρδιά σου κ εμένα ο ένας γιατρός με τρόμαξε πολύ με την αυχενική κ ξεκίνησα να κάνω άσχημα σενάρια στο μυαλό μου μην μπαίνεις σε αυτό το τρυπακι...κ αν το πάμε έστω στη χειρότερη περίπτωση ότι όντως είναι κάτι το ίδιο δεν θα μας κοστίσει να το κάνουμε στην 21 εβδομάδα από την 18?ποια η διαφορά στην ψυχολογία μας?

Εγώ έτσι το σκέφτηκα δεν ξέρω αν θα σε βοηθησει απλά έβαλα μπροστά το 2%πιθανοτητα ξέρεις γτ;

Γιατί κ για την πρόωρη ωοθυκικη ανεπαρκεια που μου συνέβη πριν τα 35 οι πιθανότητες είναι 1/100κ όμως ήμουν αυτή η 1στις 100...έτσι το σκέφτηκα κ αποφασισα ότι θα αφήσω περιθώριο μέχρι τη β επιπέδου κ αν βέβαια κάτι δεν πάει καλά τότε με σιγουριά πλέον θα την κάνω..

Συζήτησε κ με τον άντρα σου κ αποφάσισε ότι θα σε κάνει εσένα να νιώθεις καλυτερα!❤️❤️

Κι εγώ με τις πιθανότητες δεν τα πάω καλά, αν λάβω υπόψιν μου τη δεύτερη αποβολή.. Δεν νομίζω ότι αντέχω όμως να περιμένω μέχρι τη β' επιπέδου γιατί είμαι ακόμα στη 15η εβδομάδα, οπότε είναι αρκετός καιρός.

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Maria Ad είπε:

Κοριτσια χρήσιμες οι πληροφορίες και οι εμπειρίες σας με τα μπεμπέ!! Εγω για λικνο ή μετά για κατι τύπου κούνια θελω να τα δω πρωτα σε ενα φυσικό καταστημα. Κ εννοείται για το καροτσι, αν δεν πάω κάπου να μου εξηγήσουν κ να περιγραψουν κ να τα δω δεν εχω ιδεα, υπάρχουν τόσα πολλά... Εχουν τοσο μεγάλη διαφορά στην τιμή για ηλεκτρονική αγορά??? 

Επίσης κοριτσια όποτε εχει κάποια την διάθεση κ τον χρόνο να γραψει μια λίστα έτσι με τα πρωτα και πιο βασικά πραγματα, να βοηθηθουμε λιγάκι, μήπως δεν μας περνάει κατι απ το μυαλό εμας που δεν εχουμε ιδεα, θα το εκτιμούσα δεόντως! 😊

Πχ. Με μια συρταριερα για αρχη βολευομαστε για τα πράγματα του μωρου??? Δεν εχω κ χωρο στις ντουλάπες εγω και αναρωτιεμαι μήπως καλυτερα μια ντουλαπα εξ αρχής?? Ή και τα δυο?? Επίσης το κατακαλοκαιρο που θα γεννηθούν τα μωρουλινια τι θα φορανε κυριως λετε??? Φορμακια κοντομανικα κυριως κ λιγα ρουχα για εξω??? Φορανε κ μπιντζαμακια με την ζέστη? Ή για οταν γεννηθουν στο μαιευτήριο τι θα πάρουμε να βαλουν???

Και σταματάω καπου εδω προς το παρον, μεχρι να ξαναγχωθω να σας πρήξω! 🤪

Φυσικά πρώτα οοοολα θα τα δω από κοντά και μετά θα προβώ σε αγορά είτε από φυσικό κατάστημα είτε ηλεκτρονικά. Τώρα η διαφορά στις τιμές νομίζω είναι αναλόγως το κατάστημα που θα πάει η καθεμία (καμία έχουν πολύ τσιμπημένες τιμές). Φυσικά και δεν απορρίπτω την αγορά από φυσικό κατάστημα απλά σίγουρα πριν την αγορά θα ελέγξω και στο Ίντερνετ.

Ναι συμφωνώ με τη λίστα κορίτσια οποία εχει κι άλλο παιδάκι όποτε ξέρει στην πράξη τι χρειαζόμαστε να μας πει πλζζ.

Διαφημίσεις

8 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

αν θυμάμαι καλά, είχες πει ότι προέρχεσαι από δύο αποβολές. Με τον σύζυγό μου είχαμε πει πως θα το κρατούσαμε ό,τι και να είχε. Έχουμε και οι δύο εξειδικεύσεις στην ειδική αγωγή (μεταπτυχιακά και σεμινάρια) και ούτως ή άλλως δεν σκοπεύουμε να μείνουμε στο ένα παιδάκι. Κάνε την αμνιοπαρακέντηση να είσαι 100% σίγουρη και αποφασίζεις μετά. Σου λέω τι (θα) κάνουμε εμείς. (δόξα τω θεώ δεν έχουμε καμία ένδειξη για κάτι τέτοιο, μέχρι στιγμής)

Επειδή έχω δουλέψει κι εγώ στην ειδική αγωγή, θα σου πω ότι ήμουν κάθετη στο να γίνεται διακοπή ειδικά σε βαριές περιπτώσεις. Όταν συμβαίνει σ εσένα όμως είναι όλα διαφορετικά και δεν σου κρύβω ότι το σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και να το κρατήσω όπως και να έχει.. ο άντρας μου βέβαια δεν συμφωνεί και πολύ μ αυτό.. Οπότε θα το σκεφτώ γισ την αμνιο και βλέπουμε μετά!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 9 λεπτά , Dimitra94 είπε:

Επειδή έχω δουλέψει κι εγώ στην ειδική αγωγή, θα σου πω ότι ήμουν κάθετη στο να γίνεται διακοπή ειδικά σε βαριές περιπτώσεις. Όταν συμβαίνει σ εσένα όμως είναι όλα διαφορετικά και δεν σου κρύβω ότι το σκέφτομαι να μην κάνω τίποτα και να το κρατήσω όπως και να έχει.. ο άντρας μου βέβαια δεν συμφωνεί και πολύ μ αυτό.. Οπότε θα το σκεφτώ γισ την αμνιο και βλέπουμε μετά!

εμείς οι μανούλες σκεφτόμαστε λίιιιγο διαφορετικά από τους δωρητές σπέρματος που έχουμε για άντρες, τέλος πάντων, εμένα με έχει δώσει κάτι μικρές μπουνίτσες, κλωτσίτσες όπως θες πες το οπότε εγώ το παιδί μου δεν το "σκοτώνω" για κανέναν λόγο

στο δικό σου θέμα, άδειασε το μυαλό σου, κάνε την άμνιο, και τότε ξανασυζήτα το. Δεν είναι εύκολο να περιμένεις, το ξέρω, αλλά αν μπορείς να επιμείνεις στον δεύτερο υπερηχογραφιστή... τι να πω, όλοι οι απαράδεκτοι σε σένα;

(όλοι ξέρουμε ότι παιδιά με down σπουδάζουν). Φιλιά και μια αγκαλίτσα από μας!

• Μου αρέσει 1

Κορίτσια ναι, ο εμβρυολόγος είναι πιστοποιημένος και δεν λέω ότι δεν ξέρει τη δουλειά του ο άνθρωπος.. προφανώς είναι έμπειρος.. απλά δεν μου άρεσε σαν εμπειρία που κράτησε τόσο λίγο η εξέταση και εννοείται δεν μας μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια. Μας είπε μόνο ότι δεν βλέπει το ρινικό οστό και να ξαναπάμε. Δεν είδαμε δηλαδή πατουσάκια κτλ ούτε για δείγμα..

Και επειδή η αμνιοπαρακεντηση έχει ένα ρίσκο, σκέφτομαι όπως λέτε να πάω στον παλιό μου ιατρό που τον ξέρω και πιστεύω ότι θα με στείλει σε καλό ιατρό για την εξέταση αυτή.. από την άλλη μήπως γίνομαι υπερβολική στον πανικό μου; και τι θα πω στον τωρινό ιατρό αν τελικά αποφασίσω να τον αλλάξω;😵💫

πρίν από 9 λεπτά , mariaalexiou είπε:

εμείς οι μανούλες σκεφτόμαστε λίιιιγο διαφορετικά από τους δωρητές σπέρματος που έχουμε για άντρες, τέλος πάντων, εμένα με έχει δώσει κάτι μικρές μπουνίτσες, κλωτσίτσες όπως θες πες το οπότε εγώ το παιδί μου δεν το "σκοτώνω" για κανέναν λόγο

στο δικό σου θέμα, άδειασε το μυαλό σου, κάνε την άμνιο, και τότε ξανασυζήτα το. Δεν είναι εύκολο να περιμένεις, το ξέρω, αλλά αν μπορείς να επιμείνεις στον δεύτερο υπερηχογραφιστή... τι να πω, όλοι οι απαράδεκτοι σε σένα;

(όλοι ξέρουμε ότι παιδιά με down σπουδάζουν). Φιλιά και μια αγκαλίτσα από μας!

Συμφωνώ απόλυτα σ αυτό που Λες! Δεν μπορούν να μας καταλάβουν γιατί καλώς ή κακώς εκείνοι δεν τα νοιώθουν να κινούνται μέσα τους και είναι μεγάλη η διαφορά.. δεν λέω πως είναι αναισθητοι, όμως η μάνα νοιώθει πάντα αλλιώς!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 12 λεπτά , Dimitra94 είπε:

Κορίτσια ναι, ο εμβρυολόγος είναι πιστοποιημένος και δεν λέω ότι δεν ξέρει τη δουλειά του ο άνθρωπος.. προφανώς είναι έμπειρος.. απλά δεν μου άρεσε σαν εμπειρία που κράτησε τόσο λίγο η εξέταση και εννοείται δεν μας μίλησε καθόλου κατά τη διάρκεια. Μας είπε μόνο ότι δεν βλέπει το ρινικό οστό και να ξαναπάμε. Δεν είδαμε δηλαδή πατουσάκια κτλ ούτε για δείγμα..

απαράδεκτο το δεκάλεπτο, πραγματικά βρες άλλον!!! είχαμε 40 λεπτά και, μετά με σήκωσε για να γυρίσει το μωρό, ξαναείδαμε τα πάντα και μετά φύγαμε, σύνολο 1 ώρα και ένα τέταρτο

η εξέταση είναι ακριβή γιατί και ο γιατρός αφιερώνει πάνω σου χρόνο, όχι μόνο αν έχει το μηχάνημα. Αν σου πήρε πάνω από 100€ για αυτά τα 10' είναι γελοίος

• Μου αρέσει 1

@Dimitra94 μπορείς και να μην πεις και τπτ στον τωρινό γιατρό και να πας στον προηγούμενο να δεις τι θα σου πει και μετά να πεις στον άλλο ότι τον ευχαριστείς για τη συνεργασία αλλά αποφάσισες να πας κάπου άλλου.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Κορίτσια, μπορώ να πω κάτι με τελείως φιλική διάθεση και χωρίς πραγματικά να έχω σκοπό να τσακωθω κτλ με καμία;

Μιλάμε δημόσια, μπορεί ο καθένας να δει τα ποστ μας και φράσεις όπως '' εγώ δεν θα σκότωνα ποτέ το παιδί μου '' και προτροπές στο να κρατήσει μια μαμά ένα μωρό με σύνδρομο, νομιζω πως είναι λάθος.

Για σκεφτείτε να μπει μια γυναίκα που το έχει κάνει, η που έχει σκοπό να το κάνει και να διαβασει κάτι τέτοιο.  Τι θα σήμαινε αυτό για την ψυχολογία της; 

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου, τις εξέφρασα τελείως φιλικά και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. 

• Μου αρέσει 8

7 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Κορίτσια, μπορώ να πω κάτι με τελείως φιλική διάθεση και χωρίς πραγματικά να έχω σκοπό να τσακωθω κτλ με καμία;

Μιλάμε δημόσια, μπορεί ο καθένας να δει τα ποστ μας και φράσεις όπως '' εγώ δεν θα σκότωνα ποτέ το παιδί μου '' και προτροπές στο να κρατήσει μια μαμά ένα μωρό με σύνδρομο, νομιζω πως είναι λάθος.

Για σκεφτείτε να μπει μια γυναίκα που το έχει κάνει, η που έχει σκοπό να το κάνει και να διαβασει κάτι τέτοιο.  Τι θα σήμαινε αυτό για την ψυχολογία της; 

Αυτές ήταν οι σκέψεις μου, τις εξέφρασα τελείως φιλικά και ελπίζω να μην παρεξηγηθώ. 

Νομίζω πως είπα ότι πρόκειται για προσωπική μου άποψη. Επιπλέον, υπάρχουν περιπτώσεις όπου οι γιατροί τρομάζουν μια μαμά ότι το μωρό θα είναι άρρωστο και τελικά ήταν μια χαρά

Δεν προέτρεψα, και η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει σωστή και λάθος απάντηση σε αυτό

αν φάνηκε έτσι, ζητώ συγγνώμη. Είμαστε εδώ να εμψυχώνουμε και να βοηθάμε η μία την άλλη!

φυσικά και είναι σεβαστή η γνώμη σου και πραγματικά απολογούμαι αν φάνηκε πως προτρέπω κάποιον να κρατήσει το άρρωστο (αν είναι τελικά) αγέννητο παιδί της

• Μου αρέσει 5

Κορίτσια θέλω ν ρωτησω τι κάνετε με το άγχος.. Εγώ έχασα το πρωτο στην 11 εβδομαδα κ το ανακαλύψαμε στον υπέρηχο.. Απο τοτε φοβάμαι τρομερά με αποτέλεσμα ν κλείνω υπέρηχο κάθε εβδομαδα.. Ο γιατρός με εμψυχώνει κάθε φορά κ μ λέει πως δεν χρειάζεται αλλά εγώ φοβάμαι..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 8 λεπτά , Tintin είπε:

Κορίτσια θέλω ν ρωτησω τι κάνετε με το άγχος.. Εγώ έχασα το πρωτο στην 11 εβδομαδα κ το ανακαλύψαμε στον υπέρηχο.. Απο τοτε φοβάμαι τρομερά με αποτέλεσμα ν κλείνω υπέρηχο κάθε εβδομαδα.. Ο γιατρός με εμψυχώνει κάθε φορά κ μ λέει πως δεν χρειάζεται αλλά εγώ φοβάμαι..

Καλημέρα κορίτσι μου κ λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη! Καμία δεν θέλει να έρθει σε αυτή τη θέση … νομίζω πως μια πολύ καλή σκέψη θα ήταν να βλέπεις ένα ψυχολόγο ώστε να συζητάς μαζί του τις ανησυχίες σου και τα άγχη σου ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ! 🙂

πρίν από 12 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου κ λυπάμαι πολύ για αυτό που σου συνέβη! Καμία δεν θέλει να έρθει σε αυτή τη θέση … νομίζω πως μια πολύ καλή σκέψη θα ήταν να βλέπεις ένα ψυχολόγο ώστε να συζητάς μαζί του τις ανησυχίες σου και τα άγχη σου ώστε να σε βοηθήσει να το ξεπεράσεις και να απολαύσεις την εγκυμοσύνη σου ! 🙂

Το σκέφτηκα.. Απλα  επειδη δεν εχω ηδη ψυχολογο φοβάμαι να δοκιμασω γτ εχω ακούσει για ατομα π αντί να τους βοηθήσει τους δημιούργησε παραπανω φόβο..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...