Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 25 λεπτά , Maria Ad είπε:

Ε ναι μωρε ειναι που ειναι αγχωτικη περίοδος και τρελαινομαστε ετσι κ αλλιώς ας μην προτρέχει το μυαλο μας άλλο..Εγώ εκανα σχεδόν μεταπτυχιακό στην εξωσωματικη είχα καεί μιλάμε να διαβαζω κ μεχρι να κλεισω το 1ο τρίμηνο τα παιξα. Αλλα τωρα κορίτσια ας χαρούμε λιγο χωρις σεναρια...

Κ εμενα μου φαινεται καπως αργα να ξανακανω στους 2 μιση μηνες. Μου ξεκινησε κ σίδηρο προληπτικα, χωρις να εχω κάνει εξεταση  κ παλι δεν μου έγραψε εξεταση σιδηρου νομιζω...Εκτος αν κοιτάει μονο τον αιματοκριτη μου κ κρίνει απο κει τι να πω δν ξερω..Τουλάχιστον ολα τ αλλα που μου λες κ εγω τα ιδια κανω.. 

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου ολα να πανε καλα κοπελα μου! Πως ηταν τωρα που τα ειδες τα μικρουλια??? 

Όπως τα λες! Κ εγώ απ τότε με την εξωσωματική κάθε μέρα να διαβάζω κ κάτι καινούργιο! Τ μυαλό δυστυχώς πάντα πάει στο κακό κ φέρνουμε τον πανικό! Εγώ δεν ξεκίνησα σίδηρο , ο αιματοκρίτης είναι 38.2 .. τρώω καθημερινά 10 αμύγδαλα λένε κάνει καλό στον αιματοκρίτη! Είναι πολύ οι 2.5 μήνες κ μένα έτσι μ φαίνεται … 

Τα μωράκια μια χαρά ! Πλέον είδαμε χεράκια ,πόδια,γνάθο,ομφάλιο λώρο όλα καλά! Καθόταν σταυροπόδι το ένα και τ άλλο μας έριχνε μια μούτζα! Χαχα! Αναμένω για την αυχενική!!!

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική. Όλα καλά. Είμαι 11+5 και με βρήκε 11+2, όποτε ήταν οριακά για να κάνουμε αυχενική. Περιμένω τώρα και τις αιματολογικές, αλλά από τον υπέρηχο φαίνονται όλα πολύ καλά.

• Μου αρέσει 3

4 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Εμένα δεν μου ειπε τίποτα για το βαρος του.. Εσενα τότε σου ειπαν να ελέγξεις κατι παραπάνω??? Παντως εγω σταματησα να διαβαζω σχετικα με την εγκυμοσυνη στο ιντερνετ , τσάμπα άγχος προκαλούμε στον εαυτό μας. Αν εχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρο μας ολα καλα θα πανε...

Εγω παντως εκανα τις πρωτες εξετάσεις 20 Νοέμβρη και τωρα αυτες που μου εγραψε μου ειπε να τις κανω πριν το ραντεβου μας, αρχές Φλεβαρη δηλαδη. Κ ασε που δεν μου φάνηκαν κ πολλες αυτες που μου γραψε. Πάντως μια φορα ειχα κανει ζαχαρο κ ηταν κομπλέ. Εσυ κανεις πιο συχνα??? Κ γενικα οι υπόλοιπες κοπελες αν θα ηθελαν να μου πουν για τις ξετάσεις τους...

όχι όχι, η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έβαλε την γλυκοζυλιωμένη και έδωσε βάση στην κρεατινίνη. είναι "λίγες" γιατί προσπαθούν να τις χωρέσουν όλες σε ένα παραπεμπτικό

πρίν από 10 λεπτά , minnie26 είπε:

Όπως τα λες! Κ εγώ απ τότε με την εξωσωματική κάθε μέρα να διαβάζω κ κάτι καινούργιο! Τ μυαλό δυστυχώς πάντα πάει στο κακό κ φέρνουμε τον πανικό! Εγώ δεν ξεκίνησα σίδηρο , ο αιματοκρίτης είναι 38.2 .. τρώω καθημερινά 10 αμύγδαλα λένε κάνει καλό στον αιματοκρίτη! Είναι πολύ οι 2.5 μήνες κ μένα έτσι μ φαίνεται … 

Τα μωράκια μια χαρά ! Πλέον είδαμε χεράκια ,πόδια,γνάθο,ομφάλιο λώρο όλα καλά! Καθόταν σταυροπόδι το ένα και τ άλλο μας έριχνε μια μούτζα! Χαχα! Αναμένω για την αυχενική!!!

πάει η νύφη 😝, αγοράκια τα κόβω (σταυροπόδι και μούτζα, εμένα τα έκανε και τα δύο, ταυτόχρονα) 🤤

αααα αμύγδαλα ξεκίνησα κι εγώ αλλά τα αλατισμένα γιατί έχω αδυναμία στο αλάτι (ξέρω δεν κάνει πολύ)

Καλή επιτυχίααααα (στις 27 εγώ θα το ξαναδώ το αγοράκι μου)

πρίν από 11 λεπτά , Io_anna είπε:

Κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ! Μόλις γυρίσαμε από την αυχενική. Όλα καλά. Είμαι 11+5 και με βρήκε 11+2, όποτε ήταν οριακά για να κάνουμε αυχενική. Περιμένω τώρα και τις αιματολογικές, αλλά από τον υπέρηχο φαίνονται όλα πολύ καλά.

μπράβο!!! ωραία τα νέα σου!

εγώ είχα πάρει την papp-a πιο νωρίς οπότε ήξερα τι θα γίνει και στην αυχενική, καλά αποτελέσματα

@mariaalexiou χαχαχα! Μη μου λεεες τέτοια!!! Φαντάζεσαι να έχω δυο αγόρια ;;;;;😦😦😦😦 

Εγω 26 η αυχενική και μετά απ 2 εβδομάδες έχω κ ραντεβού μ τον γυναικολόγο! Αχ , ποσό θέλω να μάθω τι έχω!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 23 λεπτά , minnie26 είπε:

@mariaalexiou χαχαχα! Μη μου λεεες τέτοια!!! Φαντάζεσαι να έχω δυο αγόρια ;;;;;😦😦😦😦 

Εγω 26 η αυχενική και μετά απ 2 εβδομάδες έχω κ ραντεβού μ τον γυναικολόγο! Αχ , ποσό θέλω να μάθω τι έχω!

τώρα που πάνε όλα καλά, φυσικά και δικαιούσαι να μάθεις τι φύλο/α θα είναι τα παιδάκια σου!

μόλις βγήκε και η εξέταση της κυστικής ίνωσης! ολα καλα, είχαμε κάνει και οι δυο για το 50%, όλα καλά

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

πρίν από 20 λεπτά , mariaalexiou είπε:

τώρα που πάνε όλα καλά, φυσικά και δικαιούσαι να μάθεις τι φύλο/α θα είναι τα παιδάκια σου!

μόλις βγήκε και η εξέταση της κυστικής ίνωσης! ολα καλα, είχαμε κάνει και οι δυο για το 50%, όλα καλά

Εντάξει , δεν είναι τέλεια ακόμη τα πράγματα αλλά το παλεύουμε ! Είχα δυο αποκολλήσεις..η μια έκλεισε αλλά η άλλη μεγάλωσε!! Τώρα προσέχω ακόμη περισσότερο απ πριν ωστε μέχρι να κάνω την αυχενική να κλείσει! 

Ευχάριστα τα νέα σου ! Έτσι να συνεχίσουν! 

πρίν από 25 λεπτά , minnie26 είπε:

Εντάξει , δεν είναι τέλεια ακόμη τα πράγματα αλλά το παλεύουμε ! Είχα δυο αποκολλήσεις..η μια έκλεισε αλλά η άλλη μεγάλωσε!! Τώρα προσέχω ακόμη περισσότερο απ πριν ωστε μέχρι να κάνω την αυχενική να κλείσει! 

Ευχάριστα τα νέα σου ! Έτσι να συνεχίσουν! 

πιστεύω πως επειδή προσέχεις πάρα πολύ, θα έχεις τελειώσει από τις αποκολλήσεις σύντομα! Και να μην ξανάρθουν!

1 hour ago, minnie26 είπε:

Εμενα αργησαν να εμφανιστούν τα "κακά" συμπτωματα προς το τελος του τριμηνου κ δυστυχώς σταμάτησα να τρωω τα πάντα που έτρωγα. Μου ειπε η γιατρός ευτυχως για κάτι χάπια Nuperal και με εσωσαν απο την αναγουλα κ εμετό.. Θα ξαναρχισω κ εγω τα αμύγδαλα, τα μπρόκολα κτλπ... 

Αχ τι ωραια που είναι που τα βλεπουμε να κάνουν τα δικά τους πλέον..Αλλα όχι και μουτζα χαχα! Εγω ηλπιζα προχθες να μαθω πιο σίγουρα το φύλο και με το που το ειπα στη γιατρό, το μωρό έβαλε και τα δυο χέρια εκει!!! Ειχε πολυ πλακα αλλα μειναμε παλι με την απορια...

• Μου αρέσει 1

πρίν από 6 λεπτά , mariaalexiou είπε:

πιστεύω πως επειδή προσέχεις πάρα πολύ, θα έχεις τελειώσει από τις αποκολλήσεις σύντομα! Και να μην ξανάρθουν!

Μακάρι να κλείσει κ αυτή και να μη ξανά δω! Τώρα προσέχω και το πως σηκώνομαι η ξαπλώνω στο κρεβάτι γιατί δεν έδινα σημασία…έλεγα είναι κρεβάτι κ δεν είναι κίνηση! Όπως επίσης σταμάτησα να στεγνώνω τ μαλλιά κ να ρίχνω τ κεφάλι προς τ κάτω έστω και χωρίς να ρίχνω τη μέση μ μπροστά … λίγο το ένα , λίγο το άλλο ελπίζω να βοηθήσω τη κατάσταση! Θέλω να πάω να κάνω την αυχενική κ να μην υπάρχει αποκόλληση! 

Η αυχενική γίνεται κολπικά η απ τη κοιλιά ο υπέρηχος ;;  Εμένα απ τις 8.5 εβδομάδες μου κάνει υπέρηχο απ τη κοιλιά κ φαίνονται μια χαρά 

1 hour ago, mariaalexiou είπε:

όχι όχι, η μόνη διαφορά είναι ότι τώρα έβαλε την γλυκοζυλιωμένη και έδωσε βάση στην κρεατινίνη. είναι "λίγες" γιατί προσπαθούν να τις χωρέσουν όλες σε ένα παραπεμπτικό

πάει η νύφη 😝, αγοράκια τα κόβω (σταυροπόδι και μούτζα, εμένα τα έκανε και τα δύο, ταυτόχρονα) 🤤

αααα αμύγδαλα ξεκίνησα κι εγώ αλλά τα αλατισμένα γιατί έχω αδυναμία στο αλάτι (ξέρω δεν κάνει πολύ)

Καλή επιτυχίααααα (στις 27 εγώ θα το ξαναδώ το αγοράκι μου)

μπράβο!!! ωραία τα νέα σου!

εγώ είχα πάρει την papp-a πιο νωρίς οπότε ήξερα τι θα γίνει και στην αυχενική, καλά αποτελέσματα

Μάλιστα καταλαβα.. Οπότε κανεις κ εσυ τις εξετασεις σου κανονικά και παμε παρακάτω. Ολα πανε μια χαρά! Ούτως η άλλως ειναι πολυ νωρις για να εμφανιζαμε κατι τετοιο κ να προκαλουσε κ κατι στα μωρα απο τωρα... Απλα μπορει να εχουμε ψηλά η και μπαμπατσικα μωρά στην πορεια να εχουμε να ζουλαμε και να δαγκώνουμε πιο πολύ, δεν με χαλάει!!😋

• Χαχα 1

Διαφημίσεις

πρίν από 19 λεπτά , minnie26 είπε:

Μακάρι να κλείσει κ αυτή και να μη ξανά δω! Τώρα προσέχω και το πως σηκώνομαι η ξαπλώνω στο κρεβάτι γιατί δεν έδινα σημασία…έλεγα είναι κρεβάτι κ δεν είναι κίνηση! Όπως επίσης σταμάτησα να στεγνώνω τ μαλλιά κ να ρίχνω τ κεφάλι προς τ κάτω έστω και χωρίς να ρίχνω τη μέση μ μπροστά … λίγο το ένα , λίγο το άλλο ελπίζω να βοηθήσω τη κατάσταση! Θέλω να πάω να κάνω την αυχενική κ να μην υπάρχει αποκόλληση! 

Η αυχενική γίνεται κολπικά η απ τη κοιλιά ο υπέρηχος ;;  Εμένα απ τις 8.5 εβδομάδες μου κάνει υπέρηχο απ τη κοιλιά κ φαίνονται μια χαρά 

ναι ναι να σκέφτεσαι θετικά!!! άσε και το μαλλί και τα πάντα!

κοιλιακός υπέρηχος είναι αλλά θα σου μετρήσει και τράχηλο (κοινώς θα στον βάλει λίγο, συγγνώωωωωμη!)

πρίν από 13 λεπτά , Maria Ad είπε:

Μάλιστα καταλαβα.. Οπότε κανεις κ εσυ τις εξετασεις σου κανονικά και παμε παρακάτω. Ολα πανε μια χαρά! Ούτως η άλλως ειναι πολυ νωρις για να εμφανιζαμε κατι τετοιο κ να προκαλουσε κ κατι στα μωρα απο τωρα... Απλα μπορει να εχουμε ψηλά η και μπαμπατσικα μωρά στην πορεια να εχουμε να ζουλαμε και να δαγκώνουμε πιο πολύ, δεν με χαλάει!!😋

ναι ναι να ζουλάααααμεεε!!! θέλω ψηλό μωράκι είναι η αλήθεια!

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, Maria Ad είπε:

Εμενα αργησαν να εμφανιστούν τα "κακά" συμπτωματα προς το τελος του τριμηνου κ δυστυχώς σταμάτησα να τρωω τα πάντα που έτρωγα. Μου ειπε η γιατρός ευτυχως για κάτι χάπια Nuperal και με εσωσαν απο την αναγουλα κ εμετό.. Θα ξαναρχισω κ εγω τα αμύγδαλα, τα μπρόκολα κτλπ... 

Αχ τι ωραια που είναι που τα βλεπουμε να κάνουν τα δικά τους πλέον..Αλλα όχι και μουτζα χαχα! Εγω ηλπιζα προχθες να μαθω πιο σίγουρα το φύλο και με το που το ειπα στη γιατρό, το μωρό έβαλε και τα δυο χέρια εκει!!! Ειχε πολυ πλακα αλλα μειναμε παλι με την απορια...

Εγώ τώρα είμαι στη 12η εβδομάδα κ δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο! Ο γιατρός λέει μοντέλο έγκυο ! Χαχα! 

Οσο μεγαλώνουν είναι κ πιο ωραία! Εγώ ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος!

πρίν από 51 λεπτά , mariaalexiou είπε:

ναι ναι να σκέφτεσαι θετικά!!! άσε και το μαλλί και τα πάντα!

Καλε απ τότε που εκείνα έγκυος οοοολη μέρα κυριολεκτικά τη περνάω με πυτζαμες κ χωρίς σουτιέν! Δεν μ απασχολεί καθόλου αλήθεια ! Χαχα! Εύχομαι μόνο να είναι ολα καλά!!!

• Χαχα 1

πρίν από 26 λεπτά , minnie26 είπε:

Εγώ τώρα είμαι στη 12η εβδομάδα κ δεν έχω βάλει ούτε γραμμάριο! Ο γιατρός λέει μοντέλο έγκυο ! Χαχα! 

Οσο μεγαλώνουν είναι κ πιο ωραία! Εγώ ακόμη δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι έγκυος!

Καλε απ τότε που εκείνα έγκυος οοοολη μέρα κυριολεκτικά τη περνάω με πυτζαμες κ χωρίς σουτιέν! Δεν μ απασχολεί καθόλου αλήθεια ! Χαχα! Εύχομαι μόνο να είναι ολα καλά!!!

Ουτε γραμμαριο???! Μπραβο κανε με να μεινω νυστικη βραδιατικα! Χαχαχα!! Τέλεια εισαι κορίτσι μπράβο εισαι το πρότυπο μου!!!😄 εύχομαι μονο να μην έχεις κ εμετους κ τετοια στομαχικά..

Κ εγω δεν μπορω να πιστέψω οτι υπάρχει ενα πλασμα εκει μεσα.. Περιμενω τη στιγμή που θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε!

• Μου αρέσει 2

Ελάτε στην 15η εβδομάδα και αν σας μπαίνει το βρακί εμένα να με φτυσετε χαχαχα

Ξεκίνησα από τα πιο πρόσφατα αγορασμενα ρούχα (8η-10η εβδομάδα) μετά στα παντελόνια της μαμάς και ψηλόμεσες φούστες δικές μου (11η-13η εβδομάδα) 14η στα κολάν μου (προ εγκυμοσύνης) και τώρα μόνο στο κολάν και στο τζιν εγκυμοσύνης, ένα νούμερο πάνω. Μέχρι την 13η εβδομάδα κι εγώ ούτε γραμμάριο, μόνο άνοιγα (δεν έκανα εμετό). Μεσολάβησαν και οι γιορτές ίσως γι αυτό.

Και το σουτιέν παιδιά, άμα το καταργήσω, θα λένε στο σχολείο ότι μας κάνει μάθημα μια αγελάδα. Ξεκίνησα από τα μπουστακια μου, μετά πήγα σε ένα παλιό σουτιέν της μαμάς και τώρα έχω πάρει τρία, στο ένα δε χωράω πια (το έβαλα ένα μήνα) στα άλλα δύο, ελπίζω να χωράω για ακόμα 3-4 εβδομάδες πριν καταλήξω στα της μαμάς μου τα κανονικά. Φορούσα 70 με 75 b, κάποια στιγμή η μαμά μου χρειάστηκε κάτι σφιχτό οπότε ήταν 75 e το παλιό της, τα δικά μου τα αγορασμενα α)75 d εκείνο που δε με χωράει πια και β) τα άλλα είναι 80d. Αν καταλήξω στο 85 e της μαμάς μου, θα μοιάζω με αγελάδα!!!! Σε ό,τι μαγαζί έχω πάει, είναι σαν να έχουν καταργήσει το cup e. Ε, έλεος!

• Χαχα 2

11 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Ουτε γραμμαριο???! Μπραβο κανε με να μεινω νυστικη βραδιατικα! Χαχαχα!! Τέλεια εισαι κορίτσι μπράβο εισαι το πρότυπο μου!!!😄 εύχομαι μονο να μην έχεις κ εμετους κ τετοια στομαχικά..

Κ εγω δεν μπορω να πιστέψω οτι υπάρχει ενα πλασμα εκει μεσα.. Περιμενω τη στιγμή που θα αρχίσουμε να τα νιώθουμε!

Χαχαχαχα!! Εγώ είχα ρε σύ απ τη πρώτη χοριακη εμετούς όμως..για αυτό κ δεν έβαλα ! 😂 τώρα που σταματάνε σιγά σιγά θα ξεκινήσει να ανεβαίνει η ζυγαριά , μη σκας ! Θα σε φτάσω ! Χαχαχα! 

Αυτο είναι το πιο ωραίο!!! Να αρχίσεις να νιώθεις τ μωράκια μέσα στη κοιλιτσα !!! Κ εγώ αυτό σκεφτόμουν χθες !

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...