Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 45 λεπτά , Maria Ad είπε:

Η αληθεια ειναι οτι δεν ρωτησα τίποτα εγω. Μονο απαντουσα γιατι ηταν κ πολλα για να μου ανοίξει φακελο...100 ερωτησεις καταλαβαινεις..Για καποιο λογο δεν εχω και απορίες..😕Το μονο που θα ρωτησω την επομενη φορα ειναι τα του τοκετου γιατι εχω σκλήρυνση κατα πλάκας και δεν ανεφερε τιποτα σχετικό. Αναισθησιες, καισαρικη ή οχι η οτιδηποτε.... Βεβαια θα τα πω με τον νευρολογο μου που ειναι τοπ και θα ηρεμησω..Αυτο που μου φανηκε περιεργο ειναι που με ρωτησε φυσιολογικα ή καισαρική??? Δεν απαντησα ποτέ γιατί δεν εχω κ άποψη ακόμα..Οσο για την αμοιβη της ξερω απο αλλες γυναικες τα σχετικα, εξάλλου πηγα σε νοσοκομείο. Θα μου πεις κ αυτοι παιρνουν κ κανενα χιλιαρικο φακελακι στο τελος αλλα θα το μαθω στην πορεια εχεις δικιο! Αυτο που μου αρεσε ειναι οτι ηταν σαν να μιλαω με μια φιλη μου σχεδον. Δεν ειχε καθόλου αυστηρό ύφος και ηταν πολυ ομιλητικη και κουλ και αυτο το θέλω για να καταφερω να γεννησω με καποιον ανετα,γιατί γενικα ντρεπομαι κ λιγο....

Σορρυ για το κατεβατο αλλα μ εχει πιάσει ανασφάλεια... Καλη επιτυχία στην αυχενική σου κοπέλα μου!!! Θα περιμενουμε νεα σου! Με το που πας και αρχισει να σου τα δειχνει ολα κομπλε θα σου φυγει το πολυ αγχος!!

Σ ευχαριστω πολύ! Μ έχει πιάσει τώρα και σκέφτομαι τι πιθανότητα θα έχω για προεκλαμψία και πως θα είναι οι αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες. Μια παράνοια! 😅

Είναι λογικό να σε απασχολεί η επιλογή γυναικολόγου. Μιλά πρώτα με το νευρολόγο σου που τον εμπιστεύεσαι και είσαι σίγουρη και μετά ανάλογα με το τι θα σου πει, σκέψου πως θα ήθελες να είναι ο τοκετός σου και αν έχεις κάποια συγκεκριμένη επιθυμία. Όποτε μετά μπορείς να συζητήσεις μαζί της συγκεκριμένα. Ισχύει ότι ο τοκετός θέλει κάποια οικειότητα και είναι ωραίο να νιώθεις άνετα με το γιατρό σου. 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, Io_anna είπε:

Μεγάλο θέμα άνοιξες. Εγώ δεν εμπιστεύομαι εύκολα, άλλαξα 2-3 γιατρούς μέχρι να κατασταλάξω. Μπορείς να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα και από τις απαντήσεις του να δεις αν σου ταιριάζει. Μη διστάσεις να τον ρωτήσεις και για τον τοκετό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ενδιαφέρει. Εμείς πχ ρωτήσαμε στο πρώτο ραντεβού την αμοιβή του για τον τοκετό. Είχα όμως και μια εικόνα για την φιλοσοφία του ως προς τον τοκετό από άλλες κοπέλες που γέννησαν μαζί του, που για εμένα ήταν σημαντικό. Αν για οποιοδήποτε λόγο νιώθεις ότι δε σου ταιριάζει αλλάζεις και στην πορεία.

Σε αλλά νέα, έχω αύριο αυχενική και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Τρομερό άγχος.

Καλη επιτυχια για αυριο .. ολα να πανε τελεια 🥰

• Μου αρέσει 1

1 ώρα πρίν, Io_anna είπε:

Σ ευχαριστω πολύ! Μ έχει πιάσει τώρα και σκέφτομαι τι πιθανότητα θα έχω για προεκλαμψία και πως θα είναι οι αντιστάσεις στις μητριαιες αρτηρίες. Μια παράνοια! 😅

Είναι λογικό να σε απασχολεί η επιλογή γυναικολόγου. Μιλά πρώτα με το νευρολόγο σου που τον εμπιστεύεσαι και είσαι σίγουρη και μετά ανάλογα με το τι θα σου πει, σκέψου πως θα ήθελες να είναι ο τοκετός σου και αν έχεις κάποια συγκεκριμένη επιθυμία. Όποτε μετά μπορείς να συζητήσεις μαζί της συγκεκριμένα. Ισχύει ότι ο τοκετός θέλει κάποια οικειότητα και είναι ωραίο να νιώθεις άνετα με το γιατρό σου. 

Καπως ετσι λεω να πράξω, με αυτη τη λογική που λες κ εσυ.. Μην αρχιζω κ κλεινω ραντεβού παντου τωρα συνέχεια, κουραστηκα κιολας 10 μηνες αυτο εκανα μέχρι να μπω σε σειρά με χειρουργεία, εξωσωματικη κτλπ...Σ ευχαριστώ για την απαντηση αληθεια..Ειναι αλλιως να τα λεω στις φίλες μου και αλλιως σε εσας που καταλαβαινομαστε! το μονο που καταφέρνω με φιλες ειναι να  εκνευρίζομαι γιατι μετα αποκτούν ολοι παραπάνω άποψη για ολα και συμβουλές για πράγματα που δεν εχουν ζήσει και καπως με τρελαίνουν.... 

Ενα βραδυ εμεινε!! Υπομονή!!Σε νιωθω βέβαια οτι κ να λεμε το αγχος το άτιμο δεν φεύγει ετσι απλά...Πολυ καλη επιτυχια!!! 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Καλημερα κοριτσια!! Χθες πηγα και εγω πρωτη επίσκεψη σε μία γιατρό που μαλλον θα με παρακολουθήσει απο δω κ πέρα. Ακομα ομως δεν εχω κ ολοκληρωμενη άποψη. Εσεις με μία φορα που γνωρίζετε εναν γιατρο θα μπορουσατε να πειτε οκ θα γεννησω μ αυτόν δεν αλλαζω???! Ρωταω γιατι οπως καταλαβαίνετε δεν ξέρω αν πρέπει να επισκεφθώ και αλλον στα καπακια η να περιμένω να αποκτησω καλύτερη εικονα...?

Επισης @mariaalexiou εχθες ημουν 14 και 4 ημερες κ μου είπε οτι το μπεμπέ ειναι 100 γραμμαρια.Εσενα σκέφτηκα που ειχες αγχωθει, δεν μου ειπε οτι ειναι μεγαλο πάντως... Μηκος δεν καταφεραμε να μετρήσουμε δεν κουνιοταν το παιδί με τίποτα κ καπως αγχωθηκα βεβαια,αλλα μου ειπε οτι φταιει κ που δεν ειχα φαει ουτε μεσημεριανο...

Μαρία μου σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Διάβαζα πολλά στο ίντερνετ ίσως και αγχώθηκα! Άρα μάλλον είναι μια χαρά το βάρος του και αγχώθηκα τσάμπα. Να ξέρεις ότι να τρως και να πίνεις κανονικά, ανεξάρτητα από το αν έχεις επίσκεψη ή όχι. Αυτό τρώει όποτε θέλει και όταν θέλει

Ήμουν τυχερή και άλλαξα γιατρούς πριν μείνω έγκυος. Όταν γνώρισα αυτή που έχω, είχα πει ότι σε αυτήν θέλω να γεννήσω. Αν δε σου κάνει κλικ ή έχεις δεύτερες σκέψεις, δοκίμασε και κάτι άλλο. Άλλες αλλάζουν λίγο πριν τη γέννα γιατί τότε οι γιατροί γίνονται πιο πιεστικοι με την καισαρική (διαβάζω πολλά στο Facebook)

10 ώρες πρίν, Io_anna είπε:

Μεγάλο θέμα άνοιξες. Εγώ δεν εμπιστεύομαι εύκολα, άλλαξα 2-3 γιατρούς μέχρι να κατασταλάξω. Μπορείς να τον ρωτήσεις κάποια πράγματα και από τις απαντήσεις του να δεις αν σου ταιριάζει. Μη διστάσεις να τον ρωτήσεις και για τον τοκετό ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να σε ενδιαφέρει. Εμείς πχ ρωτήσαμε στο πρώτο ραντεβού την αμοιβή του για τον τοκετό. Είχα όμως και μια εικόνα για την φιλοσοφία του ως προς τον τοκετό από άλλες κοπέλες που γέννησαν μαζί του, που για εμένα ήταν σημαντικό. Αν για οποιοδήποτε λόγο νιώθεις ότι δε σου ταιριάζει αλλάζεις και στην πορεία.

Σε αλλά νέα, έχω αύριο αυχενική και κάθομαι σε αναμμένα κάρβουνα. Τρομερό άγχος.

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου! Όλα να πάνε κατ ευχήν!

Καλημέρα!!! Πως ειστε  κοριτσια! Πως πανε τα μικρακια! Νιώθω πως έχω να μπω αιώνες! 

Έκανα κ εγω αυχενικη πρώτη φορά σε δημόσιο-απογοήτευση σε σύγκριση με τα ιδιωτικά.. τα αποτελέσματα θα τα έχω από βδομάδα και .. μάλλον πάω για αγορι!

Ο αντρας μου απ τη χαρά του έφερε τουρτα στο σπίτι, τα δε κοριτσια  απογοητευτηκαν - η δε μεγάλη με ρώτησε κ σήμερα μήπως δεν είναι σίγουρο!

Δε σας κρύβω πως  ήθελα πάλι κοριτσι! Να ταν μια παρέα και οι 4 να μοιραζοντουσαν πιο εύκολα κ τα δωμάτια.. τελοςπαντων χαζομάρες .. υγιή να ναι !

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, ΜomOf4 είπε:

Κάνω τη καμπυλη εντομεταξυ . Νυστααζωω και πεινάωω..

Σκέφτομαι τι να πάρω απ το φούρνο μετά..  δε περνά η ωρααα

Καλημέρα ! Καλά αποτελέσματα εύχομαι κ στην αυχενική κ στην καμπύλη! Σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς κ κανείς καμπύλη;;;

Κορίτσια καλημέρα σε όλες ! Έκλεισα κ εγώ για αυχενική στις 26/01 θα είμαι 13εβδ ακριβώς τότε … έχει κάνει κάποια αυχενική στον Σωτηριαδη Θεσσαλονίκη;;; 

πρίν από 34 λεπτά , minnie26 είπε:

Καλημέρα ! Καλά αποτελέσματα εύχομαι κ στην αυχενική κ στην καμπύλη! Σε ποια εβδομάδα είσαι ακριβώς κ κανείς καμπύλη;;;

Κορίτσια καλημέρα σε όλες ! Έκλεισα κ εγώ για αυχενική στις 26/01 θα είμαι 13εβδ ακριβώς τότε … έχει κάνει κάποια αυχενική στον Σωτηριαδη Θεσσαλονίκη;;; 

13+6 υπέρηχογραφικα(αυτό κρατάω μου είπαν απ την αυχενικη)    αλλά επειδή είχα Δ.κ στη προηγούμενη εγκυμοσύνη με βάλε να κάνω νωρίτερα!

Με το καλό! Κοίτα εγώ την πάτησα αυτή τη φορά σα πρωτάρα. Δεν έχω ιδεα από Θεσσαλονίκη απλά  να ειναι απλά πιστοποιημενος για την αυχενική! 

2 ώρες πρίν, ΜomOf4 είπε:

Κάνω τη καμπυλη εντομεταξυ . Νυστααζωω και πεινάωω..

Σκέφτομαι τι να πάρω απ το φούρνο μετά..  δε περνά η ωρααα

Ωχ μπορεις να μου πεις πως γινεται η καμπυλη; Εγω αργω ακομη να την κανω αλλα το σκεφτομαι απο τωρα! Εχω χαλια στοναχι με εμετους και ειμαι περιεργη σε θεματα καταποσης! 

1 hour ago, ΜomOf4 είπε:

13+6 υπέρηχογραφικα(αυτό κρατάω μου είπαν απ την αυχενικη)    αλλά επειδή είχα Δ.κ στη προηγούμενη εγκυμοσύνη με βάλε να κάνω νωρίτερα!

Με το καλό! Κοίτα εγώ την πάτησα αυτή τη φορά σα πρωτάρα. Δεν έχω ιδεα από Θεσσαλονίκη απλά  να ειναι απλά πιστοποιημενος για την αυχενική! 

Ρε σύ πάνω σε αυτό που είπες .. ήμουν στο γιατρό πριν λίγες μέρες κ ήμουν 10εβδ 5ημ.. στον υπέρηχο όμως επειδή τ μωρό είναι μεγαλύτερο έδειχνε 11εβδ 2ημ .. όποτε τι κρατάμε;;; Ποσό είμαι δλδ ; 😂

Ο συγκεκριμένος είναι πιστοποιημένος , είναι κ καθηγητής στο Αριστοτέλειο.. απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία απ τον συγκεκριμένο γιατρό ! 

Διαφημίσεις

16 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Μαρία μου σε ευχαριστώ που με σκέφτηκες. Διάβαζα πολλά στο ίντερνετ ίσως και αγχώθηκα! Άρα μάλλον είναι μια χαρά το βάρος του και αγχώθηκα τσάμπα. Να ξέρεις ότι να τρως και να πίνεις κανονικά, ανεξάρτητα από το αν έχεις επίσκεψη ή όχι. Αυτό τρώει όποτε θέλει και όταν θέλει

Ήμουν τυχερή και άλλαξα γιατρούς πριν μείνω έγκυος. Όταν γνώρισα αυτή που έχω, είχα πει ότι σε αυτήν θέλω να γεννήσω. Αν δε σου κάνει κλικ ή έχεις δεύτερες σκέψεις, δοκίμασε και κάτι άλλο. Άλλες αλλάζουν λίγο πριν τη γέννα γιατί τότε οι γιατροί γίνονται πιο πιεστικοι με την καισαρική (διαβάζω πολλά στο Facebook)

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου! Όλα να πάνε κατ ευχήν!

Εμένα δεν μου ειπε τίποτα για το βαρος του.. Εσενα τότε σου ειπαν να ελέγξεις κατι παραπάνω??? Παντως εγω σταματησα να διαβαζω σχετικα με την εγκυμοσυνη στο ιντερνετ , τσάμπα άγχος προκαλούμε στον εαυτό μας. Αν εχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρο μας ολα καλα θα πανε...

Εγω παντως εκανα τις πρωτες εξετάσεις 20 Νοέμβρη και τωρα αυτες που μου εγραψε μου ειπε να τις κανω πριν το ραντεβου μας, αρχές Φλεβαρη δηλαδη. Κ ασε που δεν μου φάνηκαν κ πολλες αυτες που μου γραψε. Πάντως μια φορα ειχα κανει ζαχαρο κ ηταν κομπλέ. Εσυ κανεις πιο συχνα??? Κ γενικα οι υπόλοιπες κοπελες αν θα ηθελαν να μου πουν για τις ξετάσεις τους...

πρίν από 8 λεπτά , Maria Ad είπε:

Εμένα δεν μου ειπε τίποτα για το βαρος του.. Εσενα τότε σου ειπαν να ελέγξεις κατι παραπάνω??? Παντως εγω σταματησα να διαβαζω άλλα πράγματα στο ιντερνετ γενικά, τσάμπα άγχος προκαλούμε στον εαυτό μας. Αν εχουμε εμπιστοσύνη στο γιατρο μας ολα καλα θα πανε...

Εγω παντως εκανα τις πρωτες εξετάσεις 20 Νοέμβρη και τωρα αυτες που μου εγραψε μου ειπε να τις κανω πριν το ραντεβου μας, αρχές Φλεβαρη δηλαδη. Κ ασε που δεν μου φάνηκαν κ πολλες αυτες που μου γραψε. Πάντως μια φορα ειχα κανει ζαχαρο κ ηταν κομπλέ. Εσυ κανεις πιο συχνα??? Κ γενικα οι υπόλοιπες κοπελες αν θα ηθελαν να μου πουν για τις ξετάσεις τους...

Αυτό που λες ισχύει ! Διαβάζουμε κάθε μέρα τοσα κ τοσα κ κάνουμε ένα σωρό σκέψεις … για αυτό ας τ κόψουμε τ πολλά πολλά ! Χαχα! 

Εγω μια φορά τ μήνα κάνω καλλιέργεια ούρων , ζάχαρο,σίδηρο,αιματοκρίτη, τοξόπλασμα,κυταρρομεγαλοιο,βιταμίνη d, tsh,ουρία,κρεατινινη, λευκό κύτταρα και ερυθροκυτταρικη σειρά! Αυτά 1 φορά τ μήνα! 

4 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Ρε σύ πάνω σε αυτό που είπες .. ήμουν στο γιατρό πριν λίγες μέρες κ ήμουν 10εβδ 5ημ.. στον υπέρηχο όμως επειδή τ μωρό είναι μεγαλύτερο έδειχνε 11εβδ 2ημ .. όποτε τι κρατάμε;;; Ποσό είμαι δλδ ; 😂

Ο συγκεκριμένος είναι πιστοποιημένος , είναι κ καθηγητής στο Αριστοτέλειο.. απλά ήθελα να ρωτήσω αν έχει κάποια κοπέλα εμπειρία απ τον συγκεκριμένο γιατρό ! 

Στο δείχνε δηλαδή  4 μέρες μεγαλύτερο.. αυτό ο γιατρός σου θα σου πει! Εμένα ήταν 7 μέρες  κ άλλαξε η πητ ! 

• Ευχαριστώ 1

5 ώρες πρίν, Στελλα33 είπε:

Ωχ μπορεις να μου πεις πως γινεται η καμπυλη; Εγω αργω ακομη να την κανω αλλα το σκεφτομαι απο τωρα! Εχω χαλια στοναχι με εμετους και ειμαι περιεργη σε θεματα καταποσης! 

Είναι μια Αηδια. Αηδια.  Σου δίνουν να πιεις αυτή την αηδια.. καλό είναι να Ρωτήσεις αν την έχουν σε γεύση λεμονι η πορτοκαλί αλλιώς στιψε 2 λεμόνια να τα βάλεις στην γλυκόζη. Πρέπει να το  πιεις  σε 5 λεπτά. Έχει προηγηθεί μετρήση ζαχάρου. Περιμένεις 1 ώρα σε κάποιον καναπε και ξαναπάς για μέτρηση. Στην ουσία θα σε μετρήσουν 3φορές. 1 νηστικά στα 60 λεπτά και στα 120

3 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Αυτό που λες ισχύει ! Διαβάζουμε κάθε μέρα τοσα κ τοσα κ κάνουμε ένα σωρό σκέψεις … για αυτό ας τ κόψουμε τ πολλά πολλά ! Χαχα! 

Εγω μια φορά τ μήνα κάνω καλλιέργεια ούρων , ζάχαρο,σίδηρο,αιματοκρίτη, τοξόπλασμα,κυταρρομεγαλοιο,βιταμίνη d, tsh,ουρία,κρεατινινη, λευκό κύτταρα και ερυθροκυτταρικη σειρά! Αυτά 1 φορά τ μήνα! 

Ε ναι μωρε ειναι που ειναι αγχωτικη περίοδος και τρελαινομαστε ετσι κ αλλιώς ας μην προτρέχει το μυαλο μας άλλο..Εγώ εκανα σχεδόν μεταπτυχιακό στην εξωσωματικη είχα καεί μιλάμε να διαβαζω κ μεχρι να κλεισω το 1ο τρίμηνο τα παιξα. Αλλα τωρα κορίτσια ας χαρούμε λιγο χωρις σεναρια...

Κ εμενα μου φαινεται καπως αργα να ξανακανω στους 2 μιση μηνες. Μου ξεκινησε κ σίδηρο προληπτικα, χωρις να εχω κάνει εξεταση  κ παλι δεν μου έγραψε εξεταση σιδηρου νομιζω...Εκτος αν κοιτάει μονο τον αιματοκριτη μου κ κρίνει απο κει τι να πω δν ξερω..Τουλάχιστον ολα τ αλλα που μου λες κ εγω τα ιδια κανω.. 

Καλή επιτυχία στην αυχενική σου ολα να πανε καλα κοπελα μου! Πως ηταν τωρα που τα ειδες τα μικρουλια??? 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...