Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

3 ώρες πρίν, foza είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ Χρυσα να είσαι καλά!!

Α τόσο καλά φαίνεται στην αυχενική ;;; Ωραία  

Όσες κάνατε αυχενική πείτε και σε μένα πως γίνετε γιατί σαν πρωτάρα δεν έχω ιδέα υπέρηχος είναι; Κολπικά η απο πάνω το βάζουν ;;

@fozaαπό πάνω είναι αλλά το μηχάνημα είναι πιο εξελιγμένο

Φαίνονται πιο καθαρά όλα, επειδή και το δέρμα των μωρών μας είναι διάφανο. Είδα εγκεφαλο, ξεχώρισε ουροδόχος κύστη, νεφρά, δάχτυλα χεριών, μύτη, γενικά πολλά πράγματα. Στην έγχρωμη φωτογραφία που σου βγάζει είναι κανονικός άνθρωπος 

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Πήγα για εγώ υπέρηχο , είναι 8εβδ και 5ημ.. κάναμε υπέρηχο απ τη κοιλιά καθώς τα μωράκια μας μπορούσαμε να τ δούμε κ υπέρηχο στη κοιλιά ! Μεγάλωσαν , το ένα κουνούσε χεράκι κ ποδαράκι … είχα μια αποκόλληση η οποία αρχίζει να επουλώνεται είπε ο γιατρός αλλά τώρα έχω άλλη μια πολύ μικρή😦 Είμαστε καλά κ δεν μας ανησυχεί είπε .. το αιτιολόγησε λόγω το ότι έχω χαμηλή προγεστερονη διότι ο οργανισμός μου δεν την απορροφά όπως θα έπρεπε ! Όποτε η λύση είναι να συνεχίσω ξαπλωμένη χωρίς πολλά πολλά ! Τι να κάνω.. ότι χρειάζεται !

@minnie26

Αχου τα μωρέ ψυχουλες!!! Μπράβο τα μωράκια. Ευτυχώς είσαι καλά, μην

το σκέφτεσαι, θα παραξεις πιο μετά περισσότερη προγεστερόνη

Ό,τι σου πει ο γιατρός

Άσχετο, ο άντρας σου θα έρθει καθόλου;

1 hour ago, LeneL είπε:

Άντε όλα καλά!!!! Σου είπε για αυχενική πότε; Στο μεταξύ εγώ έκανα χτες υπέρηχο και τον έκανε πάλι ενδοκολπικα ενώ ήμουν 10+2.. ελπίζω να ήταν τελευταία φορά έτσι γιατί με ενοχλεί... Κάτι τα ενδοκολπικα υπόθετα, κάτι οι υπέρηχοι, έχει πέσει πολλή κινητικότητα στην περιοχή και δεν μπορώ πια!!!!

Μα πραγματικά επιτέλους κάποια το είπε, παιδιά έχουμε ξηρότητα, έρημο Σαχάρα, πως το λένε, αφήστε μας πια!

Και στην αυχενική έχει λίγο από κάτω, μου εξέτασε η εμβρυολογος τον τράχηλο 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

@minnie26

Αχου τα μωρέ ψυχουλες!!! Μπράβο τα μωράκια. Ευτυχώς είσαι καλά, μην

το σκέφτεσαι, θα παραξεις πιο μετά περισσότερη προγεστερόνη

Ό,τι σου πει ο γιατρός

Άσχετο, ο άντρας σου θα έρθει καθόλου;

στεναχωρεθηκα λίγο γιατί φοβήθηκα … λέω μετά απ τη προσπάθεια , να πάει κάτι λάθος ; Ενώ όλη μέρα πραγματικά τη περνάω ξαπλωμένη! Απ τις 24 ώρες εγώ τις 23 είμαι τέζα , αλήθεια ! 

Ο άντρας μου είναι εδώ μαζί μου εδώ και δυο εβδομάδες ! 🙃 χιχι! Μαζί πήγαμε για υπέρηχο κ έχει τρελαθεί απ τη χαρά ! Όλη την ώρα κάνει σχέδια ! Και στον επόμενο υπέρηχο πάλι μαζί θα πάμε ! 💜

• Μου αρέσει 4

10 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

στεναχωρεθηκα λίγο γιατί φοβήθηκα … λέω μετά απ τη προσπάθεια , να πάει κάτι λάθος ; Ενώ όλη μέρα πραγματικά τη περνάω ξαπλωμένη! Απ τις 24 ώρες εγώ τις 23 είμαι τέζα , αλήθεια ! 

Ο άντρας μου είναι εδώ μαζί μου εδώ και δυο εβδομάδες ! 🙃 χιχι! Μαζί πήγαμε για υπέρηχο κ έχει τρελαθεί απ τη χαρά ! Όλη την ώρα κάνει σχέδια ! Και στον επόμενο υπέρηχο πάλι μαζί θα πάμε ! 💜

@minnie26μη στενοχωριέσαι, πιστεύω μετά από τόσες εβδομάδες ότι τα νινάκια σου έχουν "δέσει" και απλώς σου κάνουν τσαλίμια. Τώρα αυτή η αποκόλληση εύχομαι να είναι η τελευταία! 

Τι ωραία που ήρθε και ο husband! κι εμένα ήρθε για τις γιορτές, κοίτα να τον χορτάσεις γιατί μετά εδώ παρεούλα θα είμαστε

φιλιά πολλά και μην ανησυχεις, λες να έχεις κοριτσάκια (επειδή σου κάνουν ναζάκια) να τα κάνουμε νύφες στους γιούς μας με τη Χρύσα;

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 2

πρίν από 39 λεπτά , mariaalexiou είπε:

@minnie26μη στενοχωριέσαι, πιστεύω μετά από τόσες εβδομάδες ότι τα νινάκια σου έχουν "δέσει" και απλώς σου κάνουν τσαλίμια. Τώρα αυτή η αποκόλληση εύχομαι να είναι η τελευταία! 

Τι ωραία που ήρθε και ο husband! κι εμένα ήρθε για τις γιορτές, κοίτα να τον χορτάσεις γιατί μετά εδώ παρεούλα θα είμαστε

φιλιά πολλά και μην ανησυχεις, λες να έχεις κοριτσάκια (επειδή σου κάνουν ναζάκια) να τα κάνουμε νύφες στους γιούς μας με τη Χρύσα;

Τι να σου πω ρε σύ, μακάρι να έχεις δίκιο! Αύριο μπαίνω στη 10η εβδομάδα ! Περνάει ο καιρός χωρίς να το καταλάβω! Ο δικός σου άντρας που λείπει ; Δουλεύει κ εκείνος στο εξωτερικό; Εμένα είναι το θετικό ότι τώρα επειδή δεν έχει μαθήματα στο πανεπιστήμιο μπορεί να λείπει αρκετό καιρό! 

Δεν ξέρω , πάντως λέω πως αυτό που είδα εχθές να κουνιόταν θα είναι κορίτσι γιατί είναι πιο δραστήριο και το άλλο αγοράκι! Αν έχω πάντως δυο κορίτσια βεβαίως , θα γίνουμε συμπέθεροι! Χαχα! 😙💜

• Χαχα 2

18 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Είμαι ευγνώμων και μόνο που έχω καταφέρει να είμαι έγκυος με τη πρώτη μου προσπαθεί στην εξωσωματική … θα κάνω ότι χρειάζεται ! Μου είπε στον 4ο ξεκινάει κ παράγει ο πλακούντας προγεστερονη , όποτε υποθέτω πως απ τότε θα είμαι πιο χαλαρή ! Τι να κάνουμε ! Ρε σύ, είναι τρέλα ! Έβλεπα να κουνάει ποδι κ χεράκι και είχα τρελαθεί απ τη χαρά ! Το άλλο κοιμόταν ! Ποιος ξέρει ! Χαχα!

Ανυπομονώ κ γώ για την αυχενική να δω πως θα είναι!

Χαχαχα! Εγώ δεν έχω θέμα .. είχα αρχίσει να ενοχλούμε όταν πήγαινε συνέχεια Θεσσαλονίκη για να με βλέπει ο εξωσωματικός κ έλεγα πάλι θα μου το δει ; Άλλη δουλειά δε κάνω εκτός απ τ να μου βλέπει και να το σκαλίζει ! 😂 Τώρα αυτό είναι παιχνίδι αφού βλέπουμε μωρά ! Χαχα! 

Εγω σήμερα περίμενα πως θα κάναμε κολπικά αλλά με ξάφνιασε και μ λέει θα προσπαθήσουμε απ τη κοιλιά κ αν δεν φαίνονται τότε θα κάνουμε κολπικά .. αλλά τσουπ πετάχτηκαν!

Δεν μ είπε για αυχενική πότε.. έχω ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες όποτε τότε πιστεύω θ μ πει να κλείσω κ για αυχενική … μου είπε ότι απ τ επόμενο ραντεβού μετά θα με βλέπει 1 φορά τ μήνα κ όχι 2… εσείς κάθε ποτέ κάνετε υπέρηχο ; 

Καλά, άστα, μετά από τόσο σκάλισμα και με την εξωσωματική και με τον προγεννητικό τώρα εγώ νομίζω ότι και οδοντίατρο να πάω πλέον θα περιμένω να μου κάνει υπέρηχο πρώτα!

Εγώ μέχρι τώρα ήμουν στις 2 εβδομάδες. Έκανα προχτές υπέρηχο και στις 2 εβδομάδες πάλι, περίπου δλδ, (16/01) έχουμε την αυχενική. Έχω την εντύπωση ότι από την αυχενική και μετά πάει κάθε μηνα πια ο υπέρηχος..

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

πρίν από 25 λεπτά , LeneL είπε:

Καλά, άστα, μετά από τόσο σκάλισμα και με την εξωσωματική και με τον προγεννητικό τώρα εγώ νομίζω ότι και οδοντίατρο να πάω πλέον θα περιμένω να μου κάνει υπέρηχο πρώτα!

Εγώ μέχρι τώρα ήμουν στις 2 εβδομάδες. Έκανα προχτές υπέρηχο και στις 2 εβδομάδες πάλι, περίπου δλδ, (16/01) έχουμε την αυχενική. Έχω την εντύπωση ότι από την αυχενική και μετά πάει κάθε μηνα πια ο υπέρηχος..

Χαχα! Πρώτη φορά τόσο σκάλισμα , πραγματικά ! Εγώ θα πάω τώρα πάλι στις 11 του μήνα σε 2 εβδομάδες κ μετά θα κάνω την αυχενική.. όποτε το ίδιο μας είναι ! 

• Μου αρέσει 1

Καλησπερα κοριτσια! Μονο εγω ειμαι τοσο αναποδη με τα συμπτωματα ή υπάρχει κ αλλη??? Ενω ολες τις πρώτες βδομαδες ετρωγα φουλ γιατι ενιωθα οτι χωνευα γρήγορα κ με πονουσε το στομαχι μου αν δεν ετρωγα και ειχα απλα φουλ ορεξη και πεινα..Τωρα  σε 2 μερες κλείνω την 13η βδομαδα και εχω εδω κ καμια βδομαδα φουλ αναγουλες δεν μπορω αλλο... Ολη μερα κ σχεδον ολη νυχτα δεν μπορω να ηρεμησω. Δεν μπορω να κανω στο σπιτι τίποτα μιλάμε, εξω απ το σπιτι εννοειται δεν κανω βήμα, νιωθω οτι θελω να κανω εμετο ολες τις ωρες! Πινω λιγο σοδα με λεμονι κ για πολυ λίγο ανακουφιζομαι. Τα χω δοκιμάσει ολα τα αλλα τζιντζερ, φρυγανιες αλλα τίποτα...Καμια συμβουλη??? Εχει καποια τοσες αναγουλες? Πήρατε τιποτα απο φαρμακειο κανένα σιροπι η χάπι που να επιτρέπεται στην κυηση?? Υποτίθεται μετα το τρίμηνο υποχωρούν αυτά και μένα τωρα αρχίζουν???! 

• Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, minnie26 είπε:

Χαχα! Πρώτη φορά τόσο σκάλισμα , πραγματικά ! Εγώ θα πάω τώρα πάλι στις 11 του μήνα σε 2 εβδομάδες κ μετά θα κάνω την αυχενική.. όποτε το ίδιο μας είναι ! 

Ναι νομίζω σε αυτά το ίδιο πρωτόκολλο ακολουθούν όλοι.. άντε να γίνει και η αυχενική να χαλαρώσουμε μια και καλή!

πρίν από 18 λεπτά , Maria Ad είπε:

Καλησπερα κοριτσια! Μονο εγω ειμαι τοσο αναποδη με τα συμπτωματα ή υπάρχει κ αλλη??? Ενω ολες τις πρώτες βδομαδες ετρωγα φουλ γιατι ενιωθα οτι χωνευα γρήγορα κ με πονουσε το στομαχι μου αν δεν ετρωγα και ειχα απλα φουλ ορεξη και πεινα..Τωρα  σε 2 μερες κλείνω την 13η βδομαδα και εχω εδω κ καμια βδομαδα φουλ αναγουλες δεν μπορω αλλο... Ολη μερα κ σχεδον ολη νυχτα δεν μπορω να ηρεμησω. Δεν μπορω να κανω στο σπιτι τίποτα μιλάμε, εξω απ το σπιτι εννοειται δεν κανω βήμα, νιωθω οτι θελω να κανω εμετο ολες τις ωρες! Πινω λιγο σοδα με λεμονι κ για πολυ λίγο ανακουφιζομαι. Τα χω δοκιμάσει ολα τα αλλα τζιντζερ, φρυγανιες αλλα τίποτα...Καμια συμβουλη??? Εχει καποια τοσες αναγουλες? Πήρατε τιποτα απο φαρμακειο κανένα σιροπι η χάπι που να επιτρέπεται στην κυηση?? Υποτίθεται μετα το τρίμηνο υποχωρούν αυτά και μένα τωρα αρχίζουν???! 

Αχ, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί έχουμε κοινό το πρώτο μέρος μόνο ότι δλδ τις πρώτες εβδομάδες ενοιωθα πολλή πείνα και ότι αν δεν έτρωγα πονούσε το στομάχι. Από την 8 και μετά τρώω κανονικά.. αναγουλες όμως και εμετούς έχω σπάνια, 1 φορά την εβδομάδα άντε 2 βαριά βαριά...κι εμένα όμως , αν και σπάνιες οι αναγουλες έχουν 1-2 εβδομάδες που ξεκινήσαν , γύρω στα μέσα της 9ης.. κάνε υπομονή, μπορεί να σταματήσουν μόλις κλείσεις τρίμηνο και να ηρεμήσεις!

πρίν από 49 λεπτά , LeneL είπε:

Ναι νομίζω σε αυτά το ίδιο πρωτόκολλο ακολουθούν όλοι.. άντε να γίνει και η αυχενική να χαλαρώσουμε μια και καλή!

Αχ, εγώ δεν μπορώ να σε βοηθήσω γιατί έχουμε κοινό το πρώτο μέρος μόνο ότι δλδ τις πρώτες εβδομάδες ενοιωθα πολλή πείνα και ότι αν δεν έτρωγα πονούσε το στομάχι. Από την 8 και μετά τρώω κανονικά.. αναγουλες όμως και εμετούς έχω σπάνια, 1 φορά την εβδομάδα άντε 2 βαριά βαριά...κι εμένα όμως , αν και σπάνιες οι αναγουλες έχουν 1-2 εβδομάδες που ξεκινήσαν , γύρω στα μέσα της 9ης.. κάνε υπομονή, μπορεί να σταματήσουν μόλις κλείσεις τρίμηνο και να ηρεμήσεις!

Το τριμηνο το εκλεισα και θυμηθηκαν τωρα να ερθουνε αυτα, γι αυτό γκρινιαζω τωρα.. 😄 Ευχομαι να συνεχισεις ετσι χαλαρα απο τετοια συμπτωματα κοπελα μου!! 

• Μου αρέσει 1

21 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Δεν μ είπε για αυχενική πότε.. έχω ραντεβού ξανά σε 2 εβδομάδες όποτε τότε πιστεύω θ μ πει να κλείσω κ για αυχενική … μου είπε ότι απ τ επόμενο ραντεβού μετά θα με βλέπει 1 φορά τ μήνα κ όχι 2… εσείς κάθε ποτέ κάνετε υπέρηχο ; 

Εγω εκανα έναν υπέρηχο στις 7+3 και έκλεισα αυχενική για τις 13/1 που θα είμαι 11+5. Στο δεύτερο τρίμηνο μου είπε ανά 3 βδομάδες αλλά προτιμώ να πηγαίνω ανά μήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασε ο καιρός!  

Διαφημίσεις

πρίν από 9 λεπτά , Io_anna είπε:

Εγω εκανα έναν υπέρηχο στις 7+3 και έκλεισα αυχενική για τις 13/1 που θα είμαι 11+5. Στο δεύτερο τρίμηνο μου είπε ανά 3 βδομάδες αλλά προτιμώ να πηγαίνω ανά μήνα. Δεν μπορώ να καταλάβω πως πέρασε ο καιρός!  

Εγώ όταν πάω θα μου πει πιστεύω και για την αυχενική..μάλλον θα τη κάνω 12 εβδομάδων … εγώ πάλι προτιμώ να πηγαίνω κάθε δυο εβδομάδες να βλέπω ότι όλα είναι καλά .. μ φαίνεται πολύ ο μήνας! 😏

8 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Εσύ Μαρία αν δεν κανονισεις συμπεθεριο δεν θα ησυχάσεις, τέλος :razz:

1 ώρα πρίν, Maria Ad είπε:

Εγώ πάντως με το που μπήκα στον 3ο χειροτέρεψα πάρα πολύ. Το προηγούμενο σκ έκανα ένα διάλειμμα από τους εμετούς και χάρηκα, αλλά τζίφος, η αναγούλα επέστρεψε! 

πρίν από 16 λεπτά , Io_anna είπε:

Και θα αντέχεις ένα μήνα;; δεν ξέρω μου φαίνεται πάρα πολύς ο καιρός :roll:

πρίν από 11 λεπτά , minnie26 είπε:

Εγώ όταν πάω θα μου πει πιστεύω και για την αυχενική..μάλλον θα τη κάνω 12 εβδομάδων … εγώ πάλι προτιμώ να πηγαίνω κάθε δυο εβδομάδες να βλέπω ότι όλα είναι καλά .. μ φαίνεται πολύ ο μήνας! 😏

Λογικά στην επόμενη φορά που θα πας  και θα είσαι 10+ θα σου κλείσει για μετά από 2 βδομάδες, όπως μου έκλεισε και μένα. Γιατί μέχρι 13+ νομίζω γίνεται η αυχενική. Κι εμένα αν μου πει μήνα δεν ξέρω, πολύ θα μου είναι 

• Χαχα 1

@Geogi έτσι πιστεύω κ εγώ! Με το πρώτο ραντεβού θα τη κάνω αμέσως να μου φύγει κ αυτό, να ξέρω τ γίνεται ! 

Μου φαίνεται μωρέ πολύ ο μήνας…ειδικά εγώ που εχω κ αποκολλήσεις μ είναι μαρτύριο!

• Μου αρέσει 1

Καλησπέρα κορίτσια κ χρόνια πολλά! Πήγα σήμερα για αυχενική, όλα πήγαν καλά στον υπέρηχο αλλά εγώ λόγω ηλικίας θα κάνω κ νίπτ (κλείνω τα 37 κ μπαίνω στα 38). Αίμα για PappA και χοριακή μου πήραν σήμερα στον εμβρυολόγο και θα στείλουν τα αποτελέσματα στο γυναικολόγο μου που έχω ραντεβού τη Δευτέρα, οπότε θα περιμένω για συνολική αξιολόγηση. Εμείς δεν είδαμε φύλο γιατί ήταν μπροστά του ο ομφάλιος λώρος🙃

• Μου αρέσει 5

1 hour ago, Geogi είπε:

Και θα αντέχεις ένα μήνα;; δεν ξέρω μου φαίνεται πάρα πολύς ο καιρός :roll:

Αχ άνετα. Κορίτσια δεν καταλαβαίνω πως περνάνε οι μέρες με το παιδί και τη δουλειά. Αλλά γενικά δεν τα πάω καλά με τους γιατρούς, νιώθω πιο ήρεμη όταν κάνω μόνο τα απολύτως απαραίτητα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...