Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

8 ώρες πρίν, Στελλα33 είπε:

Εγω ειμαι34! Την εκανα και μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα εχασα 10 χρονια απ τη ζωη μου!πολυ στεναχωρια, κλαμα, αγχος αλλα δοξα το θεο εχουμε ενα υγιεστατο κοριτσακι!

Πω πω, φαντάζομαι πως ένιωσες. Αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά! Συγχαρητήρια, εύχομαι από δω και πέρα να μην σας ξανά ανησυχήσει τίποτα σχετικά με την μικρούλα σας :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Πω πω, φαντάζομαι πως ένιωσες. Αλλά στο τέλος πήγαν όλα καλά! Συγχαρητήρια, εύχομαι από δω και πέρα να μην σας ξανά ανησυχήσει τίποτα σχετικά με την μικρούλα σας :x

Σ ευχαριστω παρα παρα πολυ! Η πιο δυσκολη περιοδος της ζωης μου! Αλλα περασε… και τωρα σκεφτομαστε μονο θετικα! Και επιτελους χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου! Γιατι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορουσα να χαρω τιποτα!εσυ σε τι φαση εισαι;

• Μου αρέσει 2

πρίν από 53 λεπτά , Στελλα33 είπε:

Σ ευχαριστω παρα παρα πολυ! Η πιο δυσκολη περιοδος της ζωης μου! Αλλα περασε… και τωρα σκεφτομαστε μονο θετικα! Και επιτελους χαιρομαι την εγκυμοσυνη μου! Γιατι μεχρι να βγουν τα αποτελεσματα δεν μπορουσα να χαρω τιποτα!εσυ σε τι φαση εισαι;

Εμεις περιμένουμε να κάνουμε την αυχενική στις 4/1 και προσευχομαστε να πάνε όλα καλά, γιατί κι εμείς ταλαιπωρηθηκαμε για να μείνω έγκυος. Την Δευτέρα μπαίνω στην δωδέκατη,μέχρι στιγμής όλα καλά με το μικρούλι 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 28 λεπτά , Geogi είπε:

Εμεις περιμένουμε να κάνουμε την αυχενική στις 4/1 και προσευχομαστε να πάνε όλα καλά, γιατί κι εμείς ταλαιπωρηθηκαμε για να μείνω έγκυος. Την Δευτέρα μπαίνω στην δωδέκατη,μέχρι στιγμής όλα καλά με το μικρούλι 

Εγω ειμαι απο εξωσωματικη οποτε γνωριζω απο ταλαιπωρια!!να σκεφτεσαι μονο θετικα!!και ολα θα πανε τελεια! 

• Μου αρέσει 3

Διαφημίσεις

Καλησπέρα στην γλυκιά ομαδούλα !!! 
πως είστε κορίτσια μου ; 

Εγω σήμερα έκανα προγραμματισμένες εξετάσουλες και επιτέλους ηρέμησα κάπως ο θυρεοειδής από 130 πήγε 1,17 μου φαίνεται απίστευτο. 
Και επειδή είχα άγχος όπως σας είχα ξανά πει λόγο του ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα έκανα και μια χοριακη κρυφά και η μονάδες με άφησαν άφωνη 75833.00 

• Μου αρέσει 5

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Εγω ειμαι σημερα 11 και 6 ημερων και εκανα αυχενική. Στις γιορτες θα ειναι κλειστά η εμβρυολογος και ηθελε καλυτερα τωρα παρά μετά τις γιορτές. Μου εβγαλε:

Τρισωμια 21: 1 σε 6.114

Τρισωμια 18: 1 σε 14.677

Τρισωμια 13: 1 σε 20.000 

Μου ειπε τα υπολοιπα οργανα αυχενικη κτλπ ειναι πολυ καλα. Επισης την ρωτησα αν θα έχει νοημα να κανω νιπτ γιατί κ αυτο ποσοστα δινει και μου ειπε για συμπληρωματικη εξεταση καλη ειναι αν θελω να την κανω.. Για πειτε ρε κοριτσια οποιες εχουν καποια ιδεα για τα παραπάνω, μιας κ δεν μπορω να μιλησω με το γιατρό άμεσα... 

• Μου αρέσει 3

πρίν από 23 λεπτά , Maria Ad είπε:

Εγω ειμαι σημερα 11 και 6 ημερων και εκανα αυχενική. Στις γιορτες θα ειναι κλειστά η εμβρυολογος και ηθελε καλυτερα τωρα παρά μετά τις γιορτές. Μου εβγαλε:

Μου ειπε τα υπολοιπα οργανα αυχενικη κτλπ ειναι πολυ καλα. Επισης την ρωτησα αν θα έχει νοημα να κανω νιπτ γιατί κ αυτο ποσοστα δινει και μου ειπε για συμπληρωματικη εξεταση καλη ειναι αν θελω να την κανω.. Για πειτε ρε κοριτσια οποιες εχουν καποια ιδεα για τα παραπάνω, μιας κ δεν μπορω να μιλησω με το γιατρό άμεσα... 

Τέλεια μου φαίνονται τα ποσοστά σου! Πολύ χαμηλά! Νομίζω μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα!

• Μου αρέσει 2

6 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Κορίτσια καλησπέρα ! Ελπίζω να είστε όλες καλά ! Σε ποια εβδομάδα κάνατε την αυχενική ;;; 

Στο ραντεβού μου θα είμαι 12+2! Λίγο υπομονή ακόμα και θα φτάσουν και οι δικές σου οι μέρες! 

3 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Καλησπέρα στην γλυκιά ομαδούλα !!! 
πως είστε κορίτσια μου ; 

Εγω σήμερα έκανα προγραμματισμένες εξετάσουλες και επιτέλους ηρέμησα κάπως ο θυρεοειδής από 130 πήγε 1,17 μου φαίνεται απίστευτο. 
Και επειδή είχα άγχος όπως σας είχα ξανά πει λόγο του ότι δεν έχω καθόλου συμπτώματα έκανα και μια χοριακη κρυφά και η μονάδες με άφησαν άφωνη 75833.00 

Αχ μπράβο βρε Άρια, τέλεια! 

πρίν από 35 λεπτά , Maria Ad είπε:

Με μια πρόχειρη αναζήτηση (τελικά δεν κρατήθηκα να μην ψάξω χάχα) νομίζω ότι είναι σούπερ! Συγχαρητήρια, πολύ ωραία νέα! Είδατε και φύλο ; τώρα για το νιπτ δεν ξέρω. Κι εγώ ακόμη το σκέφτομαι. Αν βγει καλή η αυχενική ίσως δεν το κάνω. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη. 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Maria Ad είπε:

Μαρακι μου μπραβο κοριτσι μου..υπεροχα τα νεα ..τα ποσοστα σου  ειναι φανταστικα .. στη θεση σου δε θα σκεφτομουν καν για nipt .. ο καθενας ομως ό,τι τον κανει να αισθανεται ασφαλεια .. εγω στο 1ο μου παιδακι ειχα 1:3847 1:9378 1:20000 και ουτε ο υπερηχογραφιστας ουτε η γυναικολογος μου προτειναν να το κανω κι ας ημουν 37 ετων .. καλες γιορουλες να εχεις 🥰

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Io_anna είπε:

Τέλεια μου φαίνονται τα ποσοστά σου! Πολύ χαμηλά! Νομίζω μπορείς να χαλαρώσεις και να περάσεις όμορφα Χριστούγεννα!

Αχ ευχαριστώ για την απαντηση. Δεν εχω ιδεα απ αυτά.. Μακάρι να περασουμε ολες χαλαρα τα Χριστούγεννα! 

2 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Στο ραντεβού μου θα είμαι 12+2! Λίγο υπομονή ακόμα και θα φτάσουν και οι δικές σου οι μέρες! 

Αχ μπράβο βρε Άρια, τέλεια! 

Με μια πρόχειρη αναζήτηση (τελικά δεν κρατήθηκα να μην ψάξω χάχα) νομίζω ότι είναι σούπερ! Συγχαρητήρια, πολύ ωραία νέα! Είδατε και φύλο ; τώρα για το νιπτ δεν ξέρω. Κι εγώ ακόμη το σκέφτομαι. Αν βγει καλή η αυχενική ίσως δεν το κάνω. Αλλά και πάλι δεν είμαι σίγουρη. 

Εψαξες στο ιντερνετ ε??! Εγω ειπα να ρωτησω κατευθειαν εδω χαχα. Για το φύλο εκανε μια προβλεψη για κοριτσακι αλλα δεν φαινοταν καθολου καθαρα οποτε ειπε μπορει να πεφτει εξω... Για το νιπτ κ εγω δεν αποφάσισα ακομα, μετα τις γιορτες.. Αναποφασιστη κ εσυ σαν εμενα, τα σκεφτομαστε ολα ξανά κ ξανά σε νιωθω! Μακαρι να βγει τέλεια η αυχενικη σου κ όντως να μην κανεις καθόλου δεύτερες σκεψεις. 

1 hour ago, xrysaxrysoula είπε:

Μαρακι μου μπραβο κοριτσι μου..υπεροχα τα νεα ..τα ποσοστα σου  ειναι φανταστικα .. στη θεση σου δε θα σκεφτομουν καν για nipt .. ο καθενας ομως ό,τι τον κανει να αισθανεται ασφαλεια .. εγω στο 1ο μου παιδακι ειχα 1:3847 1:9378 1:20000 και ουτε ο υπερηχογραφιστας ουτε η γυναικολογος μου προτειναν να το κανω κι ας ημουν 37 ετων .. καλες γιορουλες να εχεις 🥰

Χρύσα μου με καθησυχάζεις παρα πολυ!!!Ισως να εχεις δίκιο κ να μην εχει νοημα να το κανω... Καλες γιορτές κοριτσι μου. 

Πως ειναι το παιδι??? 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...