Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

1 hour ago, foza είπε:

Καλημερα κοριτσια μου δεν με βλέπω να ησυχάζω πάλι καφέ κομματάκια στο χαρτί πάλι η ψυχολογία χάλια 

ενεση λεντοτζεστ και βλέπουμε 

Καλημερα κοριτσι μου..ειναι πολυ ψυχοθφορο ολο αυτο  .. ομως το θετικο ειναι οτι το αιματακι ειναι καφε  κι οχι κοκκινο.. πιστευω πως αν ανησυχουσε ο γιατρος σου,θα σου ελεγε να πας να σε δει..οποτε κι αυτο θετικο ειναι .. μεχρι τις 5/1 που εχεις ραντεβου ( αν θυμαμαι καλα) ..κουραγιο και θετικη σκεψη ..οσο μπορεις..μια μεγαλη αγκαλιτσα σου στελνω 🥰

@mariaalexiou πιθανη μελλοντικη μου συμπεθερα 🤪.. ο,τι και να ητανε αυτο που σε πιασε ..ευχομαι να μη σε ξαναπιασει .. ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη βεβαια.. και λογικο να υπαρχει αγχος..και σ'εμενα ,τα επιπεδα αγχους στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχαν χτυπησει κοκκινο .. ευτυχως τωρα καμια σχεση .. οσο για τα ουλα ..ειναι ουλιτιδα εγκυμοσυνης .. μ'επιασε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τον 2ο κιολας μηνα .. τις πρωτες μερες τρομαξα ..πηγα κι εκανα εναν καθαρισμο και βελτιωθηκε πολυ ,με την εννοια οτι εβγαζαν λιγοτερο αιμα τα ουλα μου.. σ αυτην δε μ' επιασε ..ομως υποψιαζομαι πως εχω παθει ρινιτιδα εγκυμοσυνης ..εχω μονιμο συναχι απο τις 18/11 που ειχα παει Θεσσαλονικη στους δικους μου.. βαζω σταγονες ..μετα απο μια εβδομαδα γινομαι καλα ..δυο μερες ειμαι καλα και μετα παλι συναχι ..δε μου χει συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο.. θα κλεισω ραντεβου και σε ωτορινολαρυγγολογο και σε πνευμονολογο ..τι να πω βρε κοριτσια .. στην εγκυμοσυνη πολλα μπορουν να  συμβουν.. μονο να πανε στο τελος ολα καλα.

@Maria Adκαλησπερα κοριτσι μου.. κι εγω ειχα μεγαλη αναστατωση και αυπνιες πολλα βραδια ,κυριως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ..και καποιες φορες και ταχυπαλμιες..σ αυτη την εγκυμοσυνη κανα 2-3 φορες μ'επιασε αυτη η "απροσδιοριστη" αναστατωση .. ο θυροειδης σου πως ηταν τελευταια φορα που μετρηθηκες ; Γιατι κι αυτος φερνει αναστατωση οταν ανεβαινει ..μπορει βεβαια να μην εχει και καμια σχεση και να ειναι γενικα απο τον πανζουρλισμο που επικρατει στο σωμα μας με τις ορμονες μας..οσο για τις θηλες..πολυ καλες κρεμες ειναι της frezyderm η σειρα Nipple Care .. εχει μια με μωβ και ασπρο χρωμα στο κουτι, ειναι για ενυδατωση ..και καλα πριν γεννησεις και μια σε καφε με ασπρο χρωμα κουτι που λεγται restructuring και ειναι για μετα το θηλασμο.. αυτη ειναι φανταστικη..στην αρχη το μωρο εμενα μου ειχε ματωσει τις θηλες .. ειαν πισει κρουστα απο το αιμα ..αυτη η κρεμα μ εσωσε και σκεψου οτι θηλαζε στις αρχες η μικρη καθε διωρο και δεν υπηρχε χρονος για να συνελθουν ..την εβαζα συνεχεια ,ωσπου εγινε πληρης αποκατασταση ..ειναι φοβερη.. σου προτεινω να δοκιμασεις αυτην ..ειναι σούπερ ενυδατικη 🙂

πρίν από 24 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Καλημερα κοριτσι μου..ειναι πολυ ψυχοθφορο ολο αυτο  .. ομως το θετικο ειναι οτι το αιματακι ειναι καφε  κι οχι κοκκινο.. πιστευω πως αν ανησυχουσε ο γιατρος σου,θα σου ελεγε να πας να σε δει..οποτε κι αυτο θετικο ειναι .. μεχρι τις 5/1 που εχεις ραντεβου ( αν θυμαμαι καλα) ..κουραγιο και θετικη σκεψη ..οσο μπορεις..μια μεγαλη αγκαλιτσα σου στελνω 🥰

@mariaalexiou πιθανη μελλοντικη μου συμπεθερα 🤪.. ο,τι και να ητανε αυτο που σε πιασε ..ευχομαι να μη σε ξαναπιασει .. ειναι και πρωτη εγκυμοσυνη βεβαια.. και λογικο να υπαρχει αγχος..και σ'εμενα ,τα επιπεδα αγχους στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ειχαν χτυπησει κοκκινο .. ευτυχως τωρα καμια σχεση .. οσο για τα ουλα ..ειναι ουλιτιδα εγκυμοσυνης .. μ'επιασε στην πρωτη μου εγκυμοσυνη απο τον 2ο κιολας μηνα .. τις πρωτες μερες τρομαξα ..πηγα κι εκανα εναν καθαρισμο και βελτιωθηκε πολυ ,με την εννοια οτι εβγαζαν λιγοτερο αιμα τα ουλα μου.. σ αυτην δε μ' επιασε ..ομως υποψιαζομαι πως εχω παθει ρινιτιδα εγκυμοσυνης ..εχω μονιμο συναχι απο τις 18/11 που ειχα παει Θεσσαλονικη στους δικους μου.. βαζω σταγονες ..μετα απο μια εβδομαδα γινομαι καλα ..δυο μερες ειμαι καλα και μετα παλι συναχι ..δε μου χει συμβει ποτε ξανα κατι τετοιο.. θα κλεισω ραντεβου και σε ωτορινολαρυγγολογο και σε πνευμονολογο ..τι να πω βρε κοριτσια .. στην εγκυμοσυνη πολλα μπορουν να  συμβουν.. μονο να πανε στο τελος ολα καλα.

@Maria Adκαλησπερα κοριτσι μου.. κι εγω ειχα μεγαλη αναστατωση και αυπνιες πολλα βραδια ,κυριως στην πρωτη μου εγκυμοσυνη ..και καποιες φορες και ταχυπαλμιες..σ αυτη την εγκυμοσυνη κανα 2-3 φορες μ'επιασε αυτη η "απροσδιοριστη" αναστατωση .. ο θυροειδης σου πως ηταν τελευταια φορα που μετρηθηκες ; Γιατι κι αυτος φερνει αναστατωση οταν ανεβαινει ..μπορει βεβαια να μην εχει και καμια σχεση και να ειναι γενικα απο τον πανζουρλισμο που επικρατει στο σωμα μας με τις ορμονες μας..οσο για τις θηλες..πολυ καλες κρεμες ειναι της frezyderm η σειρα Nipple Care .. εχει μια με μωβ και ασπρο χρωμα στο κουτι, ειναι για ενυδατωση ..και καλα πριν γεννησεις και μια σε καφε με ασπρο χρωμα κουτι που λεγται restructuring και ειναι για μετα το θηλασμο.. αυτη ειναι φανταστικη..στην αρχη το μωρο εμενα μου ειχε ματωσει τις θηλες .. ειαν πισει κρουστα απο το αιμα ..αυτη η κρεμα μ εσωσε και σκεψου οτι θηλαζε στις αρχες η μικρη καθε διωρο και δεν υπηρχε χρονος για να συνελθουν ..την εβαζα συνεχεια ,ωσπου εγινε πληρης αποκατασταση ..ειναι φοβερη.. σου προτεινω να δοκιμασεις αυτην ..ειναι σούπερ ενυδατικη 🙂

@minnie26  καλησπερα κοριτσι μου..εγω στην κοιλιτσα εβαζα ενα gel της lierac ..phytolastil(gel prevention vergetures) ετσι γραφει επανω .. καλη ηταν .. δεν ξερω ομως αν ηταν αυτη που εκανε δουλεια και δεν εκανα ραγαδες ..γιατι δεν την εβαζα τακτικα απο ενα σημειο κ μετα .. οποτε θυμομουν ..καλα ειναι να υπαρχει μια ενυδατωση στην κοιλιτσα ειδικα απο το σημειο που αρχιζει και φουσκωνει η κοιλιτσα και τεντωνει το δερμα ..αλλα νομιζω πως ειναι και στο δερμα του καθενος ..🙂

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

3 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Χρύσα μου σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση, πραγματικά, άρχισα να στέλνω μήνυμα με οδηγίες στον σύζυγο τι να κάνει σε δύσκολες περιπτώσεις. Άσε που από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος νιώθω ότι χτυπάει ένα ρολόι που ....τελειώνει. Είναι πρώτη εγκυμοσύνη ναι, υπαρχει ο φόβος του αγνώστου. Καθαρισμό δε με αφήνει η γιατρός μου ακόμα, λέω να μην πάω από μόνη μου να κάνω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ρινίτιδα εγκυμοσύνης, έλεος, όλα τώρα θα τα πάθουμε; Εσύ είχες και το πρώτο παιδάκι άρρωστο, ελπίζω να είστε καλά τώρα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, νομίζω όμως επειδή είμαι πρωτάρα τα νιώθω όλα αυτά

On 19/12/2022 at 9:21 ΜΜ, Aria konsta είπε:

Δεν νιώθω έγκυος για τεταρτη συνεχόμενη ημέρα. 
συμπασχει καμία ;;; 

είδα ότι έχεις κλείσει ραντεβού για 27/12. Θα έλεγα να το πήγαινες για πιο άμεσα αν αγχώνεσαι για το μωράκι. Ελπίζω όλες να έχουμε καλά νέα εκείνη τη μερα!

@minnie26δε νομίζω να βάλω, γενικά ό,τι μπορώ να αποφύγω σε κρέμες, φάρμακα κλπ θα το αποφύγω, μονο ενυδατική μετά το μπάνιο

4 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Καλα εννοείται καλα να ειναι τα μωρακια κ ας ειναι οποιο ζωδιο να ναι. Κοριτσι μου υπαρχει περιπτωση να ειναι οντως απ το αγχος. Εγω που πάσχω απο αγχος ανα διαστήματα δεν μπορουσα να επιβιωσω χωρις αγωγη... Με χτυπαει πολυ στο στηθος σε ανυποπτο χρονο ενω ειμαι μια χαρα ψυχολογικα.Παρ ολα αυτα αν σε αγχωνει ως περιστατικο επισκεψου εναν καρδιολογο για ενα απλο τσεκ απ. Εγω ειχα και μεγαλύτερο θεμα μετα τον κοβιντ με ταχυπαλμια... Παντως τωρα τελευταια στην εγκυμοσυνη τα βραδια εχω καπως αναστατωση δεν μπορω να κοιμηθω, σαν αγχος.. Δεν ξερω αν παρατήρησε καποια αλλη κατι τετοιο...??? Τα ουλα λογικα είναι οντως απ την εγκυμοσυνη.. Εγω εχω κ ξηροδερμια στο προσωπο, στο ντεκολτε κ λιγο στις θηλες. Δεν ξερω αν μπορω να βαλω κατι.... 

Μαρία μου ελπίζω μόνο να ήταν για μία βραδιά. Έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου, πτυχιο, μεταπτυχιακό, σχολείο, οπότε και από μόνα τους ειναι αγχωτικά. Δεν είχα ταχυπαλμία αλλά πόνο. Γι' αυτό λέω άγχος ή κρίση. Για την ξηροδερμία (με είχε πιάσει στις θηλές) ενυδατική

• Μου αρέσει 1

@mariaalexiou Μαρακι μου τι εννοεις οτι νιωθεις οτι χτυπαει ενα ρολοι που τελειωνει ; Σιγουρα ,η ζωη που εχουμε πριν τον ερχομο ενος παιδιου ,κατα καποιον τροπο "τελειωνει ".. μεταλασσεται βασικα .. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις για το υπολοιπο της ζωης σου μια γλυκια εγνοια καθε ωρα της μερας.. αλλα θα γεμισει το σπιτι σας χαρα .. οσον αφορα στη μικρουλα μου .. παιρνει αντιβιωση.. υποχωρησαν και τα 2 σπυρακια σταφυλοκοκκου ..ομως το παιδι απο το Σαββατο δεν τρωει σχεδον τιποτα και δεν εχει ενεργεια .. σημερα για παραδειγμα εχει πιει 4ποτηρακια των 150γρ γαλα..εχει φαει ενα γιαουρτι και μιση φετα ψωμακι ..σα να νυσταζει συνεχεια ..εχει γκρινια και θελει να θηλαζει συνεχεια ..που πλεον σ αυτη τη φαση ειναι πολυ κουραστικο και για μενα..μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε να την παω στο νοσοκομειο να της κανουν εξετασεις αιματολογικες..οποτε αυριο θα παμε .. ευελπιστω να πανε ολα καλα !

πρίν από 17 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

@mariaalexiou Μαρακι μου τι εννοεις οτι νιωθεις οτι χτυπαει ενα ρολοι που τελειωνει ; Σιγουρα ,η ζωη που εχουμε πριν τον ερχομο ενος παιδιου ,κατα καποιον τροπο "τελειωνει ".. μεταλασσεται βασικα .. το μονο σιγουρο ειναι οτι θα εχεις για το υπολοιπο της ζωης σου μια γλυκια εγνοια καθε ωρα της μερας.. αλλα θα γεμισει το σπιτι σας χαρα .. οσον αφορα στη μικρουλα μου .. παιρνει αντιβιωση.. υποχωρησαν και τα 2 σπυρακια σταφυλοκοκκου ..ομως το παιδι απο το Σαββατο δεν τρωει σχεδον τιποτα και δεν εχει ενεργεια .. σημερα για παραδειγμα εχει πιει 4ποτηρακια των 150γρ γαλα..εχει φαει ενα γιαουρτι και μιση φετα ψωμακι ..σα να νυσταζει συνεχεια ..εχει γκρινια και θελει να θηλαζει συνεχεια ..που πλεον σ αυτη τη φαση ειναι πολυ κουραστικο και για μενα..μιλησα με την παιδιατρο και μου ειπε να την παω στο νοσοκομειο να της κανουν εξετασεις αιματολογικες..οποτε αυριο θα παμε .. ευελπιστω να πανε ολα καλα !

πίστευα στις πολύ αρχές ότι κάτι θα συμβεί και θα πεθάνω πριν γίνω μανούλα

πρίν από 18 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

πολλά περαστικά στο παιδάκι σου! έχω την εντύπωση ότι είναι μία τέτοια ίωση που κυκλοφορεί στα παιδάκια

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

7 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Αυτα τα λιγα καφε δεν νομιζω να προμηνύει κατι κακο μην αγχωνεσαι. Συμφωνα με οσα μου ελεγε ο γυναικολογος οταν ειχα αιμα... Ποτε ειναι να πας γιατρο?? 

Είχαμε πει να πάω αν όλα πάνε καλά μετά τις γιορτές γιατί έκλεισα και αυχενική 5/1 

μου είπε αν συνεχίσει μέχρι την Παρασκευή να πάω να με δει 

@mariaalexiou σ ευχαριστω πολυ ..περαστικα να ειναι μονο ευχομαι κι ας κανω κ Χριστουγεννα στο νοσοκομειο.. 

Αρνητικες σκεψεις ολοι κανουμε θεωρω ανα διαστηματα .. κι εγω ειχα φοβο..οχι μονιμο ..ερχοταν που κ που σα σκεψη ..ιδιως οταν πλησιαζε ο καιρος του τοκετου.. οτι θα παθω κατι επανω στη γεννα και δε θα γνωρισει ποτε τη μαμα του.. κι εγω το παιδακι μου.. αλλα ανθρωποι ειμαστε .. μας πιανουν οι ευαισθησιες μας και οι ανησυχιες μας ..  επειδη ομως σε λιγες μερουλες εχουμε αυχενικη .. μονο θετικες σκεψεις να κανουμε και ολα θα μας πανε τελεια 🥰

πρίν από 9 λεπτά , foza είπε:

Είχαμε πει να πάω αν όλα πάνε καλά μετά τις γιορτές γιατί έκλεισα και αυχενική 5/1 

Ευχομαι να μη συνεχισει κοριτσι μου και να μη χρειαστει να πας καθολου  

πρίν από 5 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Ευχομαι να μη συνεχισει κοριτσι μου και να μη χρειαστει να πας καθολου  

σε ευχαριστώ Χρυσα μου να σαι καλα !

8 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν νομίζω πως θα πρέπει να ανησυχεί , θα είναι από το άλλο εμβρυακό που έχει παλινδρομήσει … το καφέ δεν μας ανησυχεί λέει ο δικός μου γιατρός ! Ξέρω , είναι δύσκολο να χαλαρώσεις αλλά προσπάθησε …μη βάζεις κακίες σκέψεις στο μυαλό σου! Ξεκούραση … ποτέ έχεις ραντεβού ξανά με τ γιατρό σου ;

Κατι άσχετο τώρα … λαδακι για τη κοιλιά για να μη κάνετε ραγάδες έχετε ξεκινήσει να βάζετε ; 

Έχω αυχενική 5/1 

αν συνεχίσει το καφέ θα πάω πιο νωρίς να με δει 

Οσο για τις ραγάδες εγω έχω ήδη τις ειχα βγάλει από 16 χρόνων λόγο αυξομειώση βάρους 

Ασε που πιστεύω αν είναι το δέρμα να βγάλει θα βγάλει 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 25 λεπτά , foza είπε:

σε ευχαριστώ Χρυσα μου να σαι καλα !

Έχω αυχενική 5/1 

αν συνεχίσει το καφέ θα πάω πιο νωρίς να με δει 

Οσο για τις ραγάδες εγω έχω ήδη τις ειχα βγάλει από 16 χρόνων λόγο αυξομειώση βάρους 

Ασε που πιστεύω αν είναι το δέρμα να βγάλει θα βγάλει 

Όλα να σου πάνε καλά κορίτσι μου! Συνεχίζεις να βλέπεις καφέ η σταμάτησε ;

• Μου αρέσει 1

8 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

@minnie26  καλησπερα κοριτσι μου..εγω στην κοιλιτσα εβαζα ενα gel της lierac ..phytolastil(gel prevention vergetures) ετσι γραφει επανω .. καλη ηταν .. δεν ξερω ομως αν ηταν αυτη που εκανε δουλεια και δεν εκανα ραγαδες ..γιατι δεν την εβαζα τακτικα απο ενα σημειο κ μετα .. οποτε θυμομουν ..καλα ειναι να υπαρχει μια ενυδατωση στην κοιλιτσα ειδικα απο το σημειο που αρχιζει και φουσκωνει η κοιλιτσα και τεντωνει το δερμα ..αλλα νομιζω πως ειναι και στο δερμα του καθενος ..🙂

Τον ειχα ξανατσεκαρει τον θυρεοειδή τελη Νοεμβρη περιπου, ηταν 0,8κατι... Παίρνω και χαπι βεβαια και δεν εχει απορρυθμιστει μεχρι τωρα ελπιζω μην εγινε κατι ξαφνικό... Αρχες Ιανουαρίου θα ξανακανω τωρα εξετασεις.Οπως το πες απροσδιοριστη αναστατωση καθε βραδυ...Τι να κανουμε υπομονη, τουλαχιστον δεν ειμαι η μονη, σ ευχαριστώ που μου απαντησες.Ευχαριστω πολυ επισης για τις πληροφοριες για τις κρεμουλες, δεν εχω ιδεα απο αυτα.Εχω παθει σοκ με το οτι οι ρωγες ματωνουν κ πρεπει να θηλασεις, που ζω εγω οεο???Σαν πολυ χαλαρη και αδιαβαστη με βρισκω! 😛 

Αυτη τη ρινίτιδα στην εγκυμοσυνη που λες την εχω ξανακουσει απο γνωστη μου. Ελπιζω να υποχωρήσει γιατι ειναι κουραστικο να μην μπορεις να ανασανεις.

Ευχομαι πραγματικα να μην ταλαιπωρηθει αλλο το παιδακι σου, να πατε να κανετε εξετασεις γιατι οντως σε ενα νοσοκομείο γινεται ολοκληρωμενος ελεγχος, να εισαι κ εσυ ήσυχη.

4 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Χρύσα μου σε ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράσταση, πραγματικά, άρχισα να στέλνω μήνυμα με οδηγίες στον σύζυγο τι να κάνει σε δύσκολες περιπτώσεις. Άσε που από όταν έμαθα ότι είμαι έγκυος νιώθω ότι χτυπάει ένα ρολόι που ....τελειώνει. Είναι πρώτη εγκυμοσύνη ναι, υπαρχει ο φόβος του αγνώστου. Καθαρισμό δε με αφήνει η γιατρός μου ακόμα, λέω να μην πάω από μόνη μου να κάνω. Δεν ήξερα ότι υπάρχει ρινίτιδα εγκυμοσύνης, έλεος, όλα τώρα θα τα πάθουμε; Εσύ είχες και το πρώτο παιδάκι άρρωστο, ελπίζω να είστε καλά τώρα. Προσπαθώ να σκέφτομαι θετικά, νομίζω όμως επειδή είμαι πρωτάρα τα νιώθω όλα αυτά

είδα ότι έχεις κλείσει ραντεβού για 27/12. Θα έλεγα να το πήγαινες για πιο άμεσα αν αγχώνεσαι για το μωράκι. Ελπίζω όλες να έχουμε καλά νέα εκείνη τη μερα!

@minnie26δε νομίζω να βάλω, γενικά ό,τι μπορώ να αποφύγω σε κρέμες, φάρμακα κλπ θα το αποφύγω, μονο ενυδατική μετά το μπάνιο

Μαρία μου ελπίζω μόνο να ήταν για μία βραδιά. Έχω αρκετά πράγματα στο κεφάλι μου, πτυχιο, μεταπτυχιακό, σχολείο, οπότε και από μόνα τους ειναι αγχωτικά. Δεν είχα ταχυπαλμία αλλά πόνο. Γι' αυτό λέω άγχος ή κρίση. Για την ξηροδερμία (με είχε πιάσει στις θηλές) ενυδατική

Κοπελα μου έχεις να κανεις πολλα ειναι η αληθεια. Παρακολουθεις και μαθηματα σε σχολη για δευτερο πτυχιο?? Παντως καταλαβαινω το οτι θα θελεις να βγαλεις οσα περισσοτερα μπορεις τωρα γιατι ισως σκέφτεσαι το μετα την γεννα, αλλα πραγματικα μην σκας τοσο. Σημασια εχει να εισαι καλα εσυ κ το μωρακι σου. Τα εξαμηνα εκει θα ειναι και θα περιμένουν. Φανταζομαι δηλαδη.. Δεν ξερω κ τι μεταπτυχιακό κανεις.. Αλλα ειναι μια περιοδος ηδη απαιτητικη μην φτασεις σε σημειο να περασεις τα ορια σου,που μόνο εσυ τα ξερεις βεβαια..Σου ευχομαι να συνεχισεις δυνατη και να καταφερεις να κανεις οσα εχεις στο πρόγραμμα αλλα με λιγοτερο αγχος! 

1 hour ago, foza είπε:

Μακαρι να σταματήσει κοπελα μου να ησυχάσεις κ εσυ. Παρ ολα αυτα αν εχεις ταραχτει κ αγχωνεσαι πολυ μπορεις να ζητήσεις κ μονη σου εναν υπερηχο αν είναι να ηρεμησεις κ να περάσεις πιο χαλαρα κ στις γιορτες. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Χθες είχα ραντεβού στον γιατρο.

Όλα καλά με το μικρούλι μας, κλείσαμε αυχενική για 4/1 βέβαια δεν μου είπε να κάνω την Papp-A νωρίτερα και ξέχασα κι εγώ να τον ρωτήσω. 

Τρελάθηκα με το μικρούλι μου, που κουνιόταν και κουνούσε πέρα δώθε τα χεράκια του και τα ποδαράκια του! Πρώτη φορά συνειδητοποίησα πραγματικά ότι είμαι έγκυος, το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται. Ούτε όταν ακούσαμε καρδούλα δεν ένιωσα έτσι. Κι εγώ κι ο άντρας μου, συγκινήθηκαμε πάρα πολύ! 

Ο γιατρός μου μίλησε και για το νιπτ, δεν ξέρω δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Εσείς θα κάνετε αυτή την εξέταση; 

@fozaπως είσαι κορίτσι μου; όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!! Όπως είπαν τα κορίτσια, ειδικά το καφέ δεν είναι τίποτα.

@xrysaxrysoulaΠεραστικά για την μικρούλα σου, ίσως είναι και που ταλαιπωρηθηκε το ψυχακι κι έχει πέσει, αλλά εννοείται εξετάσεις για να είστε σίγουροι.

@mariaalexiou παθαίνω κι εγώ ώρες ώρες κάτι τέτοια από οταν έμεινα έγκυος. Επειδή πιέζομαι πολύ κι από την δουλειά μου συνέχεια, γενικά τα τελευταία χρόνια είμαι λίγο στα κόκκινα.πολλές φορές ο οργανισμός μας δίνει σημάδια ότι πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμούς. Προφανώς έχεις πιεστεί κι εσύ πολύ, δεν είναι κακό να συμβουλευτείς γιατρό αν ξανά συμβεί. 

@Maria AdKι εγώ κορίτσια δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα και μετά δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα. Οι αναγούλες μου έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, όλη μέρα έχω αυτό το αίσθημα αηδίας και δυσκολεύομαι πολύ να φάω. 

Αλλάαααααα όλα είναι σούπερ! Το μικρούλι μου κουνιέται χαχαχ 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

@Maria Adσ ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τη μικρη και για μενα..ειναι οντως κουραστικο αυτο με την αναπνοη .. σχετικα με τις θηλες στο θηλασμο ..δε νομιζω πως ματωνουν σε ολες τις γυναικες ..εξαρταται κι απο το μωρο ..ποσο καλα πιανει το στηθος ..με την εννοια αν το πιανει σωστα .. ειχα κανει μαθηματα θηλασμου ..αυτα που γινονται δωρεαν απο το ικα καθε περιοχης .. απλα λογω του οτι ηταν στις αρχες της πανδημιας ..τα καναμε μεσω βιντεοκλησης.. αλλιως ειναι να σου δειχνουν απο κοντα ..κι αλλιως μεσω οθονης ..αλλα και παλι οταν ηρθε η ωρα ,αισθανομουν οτι αυτα που ειχα κατα νου απο τα σεμιναρια,δε μπορουσα να τα εφαρμοσω .. προφανως η μικρη μου δεν επιανε σωστα τη θηλη ..συμβαινει ομως σε πολλες μανουλες στην αρχη του θηλασμου ..ουτε τις εισπνοες-εκπνοες μπορεσα να εφαρμοσω σωστα την ωρα του τοκετου .. καπου το βρισκα ..καπου το χανα ..αλλα οπως και να χει το μπεμπε ερχεται παντα 🙂

@Geogi συγχαρητηρια κοριτσι μου.. τι υπεροχα νεακια ..  δραστηριο το νινακι ε; ..τελειααα 🥰.. ναι συμφωνω ..ειναι πιο συγκινητικο απο τον χτυπο της καρδιας .. καλη επιτυχια στην αυχενικη σου Γεωργια μου ..κι ολο ευχαριστα νεακια να εχει η ομαδα μας απο δω και στο εξης .. και για τα κοριτσια που τα πραγματα δεν πηγαν καλα ..ευχομαι συντομα να εχουν νεες εγκυμοσυνες και  καλα νεακια !

• Μου αρέσει 3

πρίν από 48 λεπτά , Geogi είπε:

Όλα καλά με το μικρούλι μας, κλείσαμε αυχενική για 4/1 βέβαια δεν μου είπε να κάνω την Papp-A νωρίτερα και ξέχασα κι εγώ να τον ρωτήσω. 

Τρελάθηκα με το μικρούλι μου, που κουνιόταν και κουνούσε πέρα δώθε τα χεράκια του και τα ποδαράκια του! Πρώτη φορά συνειδητοποίησα πραγματικά ότι είμαι έγκυος, το συναίσθημα αυτό δεν περιγράφεται. Ούτε όταν ακούσαμε καρδούλα δεν ένιωσα έτσι. Κι εγώ κι ο άντρας μου, συγκινήθηκαμε πάρα πολύ! 

Ο γιατρός μου μίλησε και για το νιπτ, δεν ξέρω δεν έχουμε αποφασίσει ακόμα. Εσείς θα κάνετε αυτή την εξέταση; 

@fozaπως είσαι κορίτσι μου; όλα καλά θα πάνε είμαι σίγουρη!! Όπως είπαν τα κορίτσια, ειδικά το καφέ δεν είναι τίποτα.

@xrysaxrysoulaΠεραστικά για την μικρούλα σου, ίσως είναι και που ταλαιπωρηθηκε το ψυχακι κι έχει πέσει, αλλά εννοείται εξετάσεις για να είστε σίγουροι.

@mariaalexiou παθαίνω κι εγώ ώρες ώρες κάτι τέτοια από οταν έμεινα έγκυος. Επειδή πιέζομαι πολύ κι από την δουλειά μου συνέχεια, γενικά τα τελευταία χρόνια είμαι λίγο στα κόκκινα.πολλές φορές ο οργανισμός μας δίνει σημάδια ότι πρέπει να κατεβάσουμε ρυθμούς. Προφανώς έχεις πιεστεί κι εσύ πολύ, δεν είναι κακό να συμβουλευτείς γιατρό αν ξανά συμβεί. 

@Maria AdKι εγώ κορίτσια δυσκολεύομαι πολύ στον ύπνο. Ξυπνάω μέσα στη νύχτα και μετά δεν με παίρνει ο ύπνος με τίποτα. Οι αναγούλες μου έχουν πάει σε άλλο επίπεδο, όλη μέρα έχω αυτό το αίσθημα αηδίας και δυσκολεύομαι πολύ να φάω. 

Αχ χαιρομαι κ εγω μαζι σου με τα νεα σου!! Κ εμεις ετσι ημασταν την προηγουμενη βδομαδα που το ειδαμε με τετοια μορφη να κουνιεται! Κ εγω τοτε το συνειδητοποιησα, συγκινηθηκα πιο πολύ απ ολες τις φορες, οπως το λες κ εσυ!Χαρουμενες γιορτες τωρα κ ολα να πανε τελεια στην αυχενικη.

Για το νιπτ ρωτησα μονη μου τον γιατρο και πηρα πληροφοριες για μια εταιρία Safeembryo που στελνει το δειγμα Αμερική. Αλλα μου ειπε να ακουσω πρωτα τι θα μου πουν στην αυχενικη και αν το προτεινει η εμβρυομητρικος να το κανω. Αν και απο Ιανουαριο θα δω πρωτη φορα γιατρο για να αναλαβει την κυηση δεν ξερω τι προτεινει..Κ παλι αν ειναι ολα πολυ καλα, εγω σκεφτομαι να το κανω απο μονη μου, γιατι ειμαι πολυ αγχωτικη, αν και ειναι ακριβη εξεταση..Εσενα σου προτεινε να την κανεις ουτως ή άλλως??? 

Μονο εγω εχω αναγουλες αμα δεν φαω???εχω συνέχεια υγρα στο στομαχι που μου ανεβαινουν, χωνευω γρήγορα και οταν αφηνω το στομαχι αδειο για λιγη ωρα εχω αναγουλα κ κανω εμετο. Ολες κανουν εμετο κ δεν μπορουν να φανε κ εγω εχω αναγουλα αν δεν φαω...Ποτε πεφτουν τα επιπεδα προγεστερονης στο αιμα μπας κ ηρεμησουμε λιγο? Ή δεν συμβαίνει ετσι? 

πρίν από 35 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

@Maria Adσ ευχαριστω πολυ για τις ευχες για τη μικρη και για μενα..ειναι οντως κουραστικο αυτο με την αναπνοη .. σχετικα με τις θηλες στο θηλασμο ..δε νομιζω πως ματωνουν σε ολες τις γυναικες ..εξαρταται κι απο το μωρο ..ποσο καλα πιανει το στηθος ..με την εννοια αν το πιανει σωστα .. ειχα κανει μαθηματα θηλασμου ..αυτα που γινονται δωρεαν απο το ικα καθε περιοχης .. απλα λογω του οτι ηταν στις αρχες της πανδημιας ..τα καναμε μεσω βιντεοκλησης.. αλλιως ειναι να σου δειχνουν απο κοντα ..κι αλλιως μεσω οθονης ..αλλα και παλι οταν ηρθε η ωρα ,αισθανομουν οτι αυτα που ειχα κατα νου απο τα σεμιναρια,δε μπορουσα να τα εφαρμοσω .. προφανως η μικρη μου δεν επιανε σωστα τη θηλη ..συμβαινει ομως σε πολλες μανουλες στην αρχη του θηλασμου ..ουτε τις εισπνοες-εκπνοες μπορεσα να εφαρμοσω σωστα την ωρα του τοκετου .. καπου το βρισκα ..καπου το χανα ..αλλα οπως και να χει το μπεμπε ερχεται παντα 🙂

@Geogi συγχαρητηρια κοριτσι μου.. τι υπεροχα νεακια ..  δραστηριο το νινακι ε; ..τελειααα 🥰.. ναι συμφωνω ..ειναι πιο συγκινητικο απο τον χτυπο της καρδιας .. καλη επιτυχια στην αυχενικη σου Γεωργια μου ..κι ολο ευχαριστα νεακια να εχει η ομαδα μας απο δω και στο εξης .. και για τα κοριτσια που τα πραγματα δεν πηγαν καλα ..ευχομαι συντομα να εχουν νεες εγκυμοσυνες και  καλα νεακια !

Σκεφτομαι κ εγω αργότερα βεβαια να παρακολουθήσω καποιο τετοιο σεμιναριο γιατί πραγματικά νιωθω οτι δεν εχω ιδεα για τιποτα κ με τρώει το αγχος. Αλλα από κει κ περα στην πραξη ειναι καπως διαφορετικά απο τη θεωρια σε ολα τα πράγματα. Το καταλαβαινω έτσι πως το θέτεις. Κ μ αρεσει να μαθαινω εμπειριες απο ηδη μανουλες!! Μακαρι σε αυτο το μωρακι που περιμενεις να βγει κ μ ενα πονο και να πιανει και τη θηλη με λεπτους χειρισμους 😜 γιατι εμενα μου ακούγεται αθλος κ αυτο! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Τι ωραία! Είναι τρομερό όταν βλέπεις σχηματισμένο μωράκι! Φοβερό συναίσθημα! Ανυπομονώ κι εγώ! 

Κι εμείς συζητήσαμε για νιπτ με το γιατρό. Στην πρώτη εγκυμοσύνη δεν είχα κάνει και τώρα είμαι ντεμι. Αποφάσισα καθαρά για οικονομικούς λόγους να δω την αυχενική και να αποφασίσουμε τότε. Ο γιατρός μου είπε να το κάνω πριν την αυχενικη ώστε να πάρω τα αποτελέσματα πιο πριν και να είμαι πιο ήσυχη αν θέλω, αλλά σίγουρα δε θελω πριν. Οπότε θα περιμένω σίγουρα και βλέπουμε..

Από αναγούλες έκανα σήμερα εμετό το βραδινό. Αυτό δεν μου είχε συμβεί ως τώρα, ούτε στην πρώτη εγκυμοσύνη μου είχε συμβεί και μου κακοφάνηκε πολύ τώρα. Μετά κοιμήθηκα και τώρα είμαι με το μάτι γαρίδα 1 τη νύχτα.. Αναγούλες πολλές γενικά..

• Μου αρέσει 1

@Maria Ad σευχαριστώ πολυ!

Όσο αφορά το νιπτ, δεν ξέρω κι εγώ είμαι μπερδεμένη, γιατί κι αυτό ποσοστά δίνει. Στην ουσία πιο έγκυρο για το down είναι. Ο γιατρός μας είπε ότι μας ενημερώνει από τώρα για να μη μας τα πει στην αυχενική και νομίζουμε ότι κάτι έχει δει κτλ, και ότι δεν είναι απαραίτητο να το κάνουμε. Αν δούμε ότι μας ανησυχεί κάτι στην αυχενική, μπορούμε και τότε να το κάνουμε. 

Ο θηλασμός επειδή έχω πολλές φίλες που θήλασαν αρκετά, δεν με φοβίζει τοσο, βέβαια εξαρτάται κι από πολλούς παράγοντες. Ο άντρας μου λέει, βήμα βήμα να το πηγαίνουμε γιατί παθαίνω ώρες ώρες κάτι κρίσεις του τύπου Παναγία μου θα γεννήσω! Πως θα είναι άραγε χαχαχ. 

@xrysaxrysoula και @Io_anna σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!!

Καλές γιορτές να έχουμε όλες και πολύ πολύ καλές αυχενικες! Μακάρι τα μωράκια μας να είναι υγιέστατα. 

Ααα και κάτι ακόμα. Πολύς κόσμος μου είπε για το αμυγδαλελαιο, ότι βοηθάει πάρα πολύ στις ραγάδες κτλ. Παρήγγειλα ένα βιολογικό και ελπίζω να βοηθήσει γιατί έχω τάση για ραγάδες. 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...