Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 24 λεπτά , Aria konsta είπε:

Δεν νιώθω έγκυος για τεταρτη συνεχόμενη ημέρα. 
συμπασχει καμία ;;

Εννοείς ότι δεν έχεις κάποιο συμπτωμα; η έτσι απλά η αίσθηση; το παθαίνω κι εγώ πάντως καμία φορά! Πότε έχετε ραντεβού, να το δείτε να ηρεμήσεις λιγάκι; 

7 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Πολυ καλα εκανες κ πηγες σημερα,εφοσον θα βγουν την Τεταρτη ..εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη πηγα στις 7 το πρωι για να δωσω αιμα κ τα ειχαμε ετοιμα το μεσημερι και την ιδια μερα το απογευμα  ειχα ραντεβου για αυχενικη ..νωριτερα λιγες μερες δεν πειραζει μου ειπε σημερα η γυναικολογος μου..αργοτερα αν πας απο την ημερομηνια της αυχενικης πειραζει ,γιατι μου ειπε αλλαζουν μερα με τη μερα υπερηχογραφικα οι μετρησεις του μωρου και δε θα βγουν σωστες οι μετρησεις της αυχενικης.. προφανως η Papp-A ως ορμονη δεν μεταβαλλεται τοσο μεσα σε λιγες μερες,οποτε φανταζομαι γι αυτο το λογο  λενε οτι δεν πειραζει να την κανεις νωριτερα..εγω βεβαια ,εχω το κολληματακι μου κ θελω παλι να την κανω την ιδια μερα..27/12 (24-25-26/12 θα ειναι κλειστο το μικροβιολογικο κ δε θελω πολυ νωριτερα να την κανω ,αν κ δεν υπαρχει θεμα μου ειπε η γιατρος.. μιλησα σημερα με το μικροβιολογικο και τους ρωτησα αν θα μπορουμε να το εχουμε εως τη 1 το μεσημερι το αποτελεσμα ετοιμο (για να παω την ιδια μερα,)και μου ειπαν οτι θα το δωσουν προτεραιοτητα για να το εχουν βγαλει εως τη 1 .. εκτος αν λεει βγει καποια τιμη προβληματικη και θα πρεπει να το ξαναδουλεψουν για να το εξακριβωσουν.

Καλη επιτυχια την Παρασκευη κοριτσι μου .. να εχετε τα καλυτερα νεακια του κοσμου 🥰💞

Γεια σας κορίτσια ! Εμένα πάντως ο γυναικολόγος που πήγα για την αυχενική ο οποίος είναι και διαπιστευμένος να κάνει αυχενικές , μου πήρε η μαία του αίμα 5 λεπτά πριν κάνουμε την αυχενική και θα μου τα στείλει τα αποτελέσματα όλα μαζί 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 55 λεπτά , Geogi είπε:

Εννοείς ότι δεν έχεις κάποιο συμπτωμα; η έτσι απλά η αίσθηση; το παθαίνω κι εγώ πάντως καμία φορά! Πότε έχετε ραντεβού, να το δείτε να ηρεμήσεις λιγάκι; 

Στις 27/12 δεν νιώθω τίποτα ούτε σύμπτωμα ούτε κάτι και με αγχώνει αυτό. 

PpoEp2.png AvlAp2.png 

πρίν από 40 λεπτά , Aria konsta είπε:

Καταρχάς, αν νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε κάνει νιώσεις καλύτερα, πάρε ένα τηλ τον γιατρό σου, να πας από κει να το δείτε το μικρούλι νωρίτερα.  

Δεύτερον, δεν είναι όλες οι μέρες ίδιες, τα συμπτώματα φεύγουν και έρχονται, από δω και πέρα, νομιζω ότι θα αρχίζουν σιγά σιγά να καταλαγιαζουν 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

10 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Καλη επιτυχια κοριτσι μου για τις 27/12 ..αρκετες εχουμε εκεινη τη μερα γιατρο..ολα καλα θα ειναι ..προφανως εχεις μια πολυ καλη εγκυμοσυνη χωρις συμπτωματα ..σε καταλαβαινω ..κι εγω στην πρωτη μου εγκυμοσυνη συνεχεια εβαζα το κακο στο νου μου επειδη δεν ειχα συμπτωματα και πηγαινα σχεδον καθε 2 βδομαδες στη γιατρο για ν ακουσουμε χτυπους και να μου φυγει ..η γιατρος συμμεριζονταν την αγωνια μου και τις μισες φορες δε με χρεωνε ..

Αν δεις οτι σε ριχνει πολυ και ισως ειναι αιτια να κανεις "μαυρες" γιορτες απο το αγχος ,πηγαινε κοριτσι μου να κανεις εναν υπερηχο να σου φυγει.. 

15 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Σ ευχαριστώ πολυ πολυ!! Καλη επιτυχια κ για την δικη σου Χρυσα!!! Εχω αρκετό αγχος, περιμένω να περασουν οι μερες. Κ το κακο ειναι οτι δεν επιτρεπουν συνοδό μου ειπαν κ θα παω μονη μου με τετοιο άγχος.. Πφφ τέλος πάντων ας ακουσω καλά νέα κ δεν πειραζει... 

Σ ευχαριστω πολυ Μαρια μου ..αν σε παρηγορεί καπως ..ολες εχουμε αγχος νομιζω .. αλλες λιγοτερο ..αλλες περισσοτερο .. δε νομιζω οτι ειναι καποια εντελως "cool" ..αν παντως ειναι καμια ..πολλα συγχαρητηρια😁 🤨

πάντως κριμα που δεν επιτρεπουν συνοδο ..εμενα στην 1η μου εγκυμοσυνη που ηταν στις αρχες του κορονοϊου και υποτιθεται ηταν αυστηρα τα πραγματα,επέτρεψαν στον αντρα μου..αφου δεν γινεται αλλιως τι να κανεις.. σημασια εχει να ειναι καλα τα νεακια κι ο αντρας σου θα ειναι νοερα μαζι σου πιο πολυ απ' οσο νομιζεις .. μεγαλο αγχος θα εχει κι αυτος ..καλη επιτυχια κοριτσι μου και καλες γιορτουλες 🥰

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

19 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Εγώ πάλι το αντίθετο, δεν θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα δυνατή. Νομίζω όμως πως για αυτά τα μικρούλια, δεν ξέρω, βρίσκουμε τόση δύναμη που ούτε καν φανταζομασταν ότι  έχουμε. 

Παράδειγμα, με θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, να πηγαίνω συνοδεία με κάποιον για να μου πάρουν αίμα για εξετάσεις και να φεύγω σε ημιλυποθυμη κατάσταση. Και τώρα κάνω κάθε μέρα ενέσεις στον εαυτό μου, και μάλιστα χωρίς κανένα ζόρι. Αν μου το έλεγε κάποιος αυτό δεν θα το πίστευα για κανένα λόγο. 

@foza με το καλό η αυχενική σου! Αύριο αν είναι όλα καλά θα κλείσω κι εγώ και κάπου εκεί την υπολογίζω!

@Maria Adσου στέλνουμε πολύ πολύ θετική ενέργεια, για να πάνε όλα τέλεια την Παρασκευή!!!

@xrysaxrysoulaτι ωραία που είδατε το μικρούλι σας!!!  Πω πω έχω κι εγώ αύριο υπέρηχο, ελπίζω να το δούμε κι εμείς να κουνιέται χάχα! Τι κάνει η μεγάλη σου; είναι καλύτερα; 

Καλώς την!  Είναι πολλά τα νέα, κάνε μια γρήγορη γύρα στην σελίδα χαχαχ

Η μεγαλη μου ευτυχως καλυτερευει .. δεν εχει ορεξη για φαγητο ακομη ..αλλα αρχισε κι εχει ορεξη για παιχνιδι ..οποτε θεωρω ,αφου δεν εβγαλε αλλο σπυρακι και δεν εκανε και πυρετο ,οτι παμε καλα.. τωρα ελπιζω μονο να μην το κολλήσουμε εγω με τον αντρα μου..αντε με το καλο να το δειτε κι εσεις το νινακι την Παρασκευη .. και να περασετε ομορφες γιορτουλες 🥰

πρίν από 2 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Η μεγαλη μου ευτυχως καλυτερευει .. δεν εχει ορεξη για φαγητο ακομη ..αλλα αρχισε κι εχει ορεξη για παιχνιδι ..οποτε θεωρω ,αφου δεν εβγαλε αλλο σπυρακι και δεν εκανε και πυρετο ,οτι παμε καλα.. τωρα ελπιζω μονο να μην το κολλήσουμε εγω με τον αντρα μου..αντε με το καλο να το δειτε κι εσεις το νινακι την Παρασκευη .. και να περασετε ομορφες γιορτουλες 🥰

@mariaalexiou αμεεεεεε...πολυ σε θελω για συμπεθερα 😁.. τωρα αμα δε βολεψει το φυλο.. εχω ολη την καλη διαθεση να περιμενουμε και τις επόμενες εγκυμοσυνες μας μπας και βολεψει χαχα.. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

19 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

το ίδιο κι εγώ! μπαίνω μόνο το βράδυ και δεν τις προλαβαίνω!

στο ξαναλέω εκατό φορές, μαζί γεννάμε (αν είναι αντίθετου φύλου, απαιτώ να γίνουμε συμπεθέρες!)😝

κι εγώ είμαι 11+6 σύμφωνα με την τελευταια μέτρηση και 11+4 σύμφωνα με την περίοδο

Μαρία μου, εύχομαι πραγματικά τα βάσανά σου να ήταν μέχρι εδώ και να πάρεις το μωράκι αγκαλιά υγιέστατο και να τα ξεχάσεις όλα!

δίνεις δικαιώματα μικρή μου! χαχα
την καλύτερη δουλειά κάνεις, κι εγώ στην πεθερά μου θα ήθελα να είμαι, θα με άφηνε να φάω όσους κουραμπιέδες θέλω! η μαμά μου είναι αυστηρή, τι να κανουμε

Μαρια μου σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια!! Παντως κοριτσια κ εγω σημερα 11 και 3 ειμαι αλλα ο γιατρός οταν το μετρούσε το εβγαζε μεγαλυτερο για να δουμε και στην αυχενικη τι θα μου πουνε...Κριμα να μην ειμαστε και στην ιδια πολη και μαιευτήριο να γνωριζομασταν κ απο κοντά! 

Να πω και εναν άσχετο καημό μου??! Θα προτιμούσα το μωρακι να γεννηθει δίδυμος που είμαι κ εγω παρα καρκίνος!!Αλλα δεν ξερω ποτε αλλαζει το ζωδιο...Ετσι για να λεμε και καμια βλακεια να ξεχνιομαστε! 

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Μαρια μου σε ευχαριστώ για τα καλα σου λογια!! Παντως κοριτσια κ εγω σημερα 11 και 3 ειμαι αλλα ο γιατρός οταν το μετρούσε το εβγαζε μεγαλυτερο για να δουμε και στην αυχενικη τι θα μου πουνε...Κριμα να μην ειμαστε και στην ιδια πολη και μαιευτήριο να γνωριζομασταν κ απο κοντά! 

Να πω και εναν άσχετο καημό μου??! Θα προτιμούσα το μωρακι να γεννηθει δίδυμος που είμαι κ εγω παρα καρκίνος!!Αλλα δεν ξερω ποτε αλλαζει το ζωδιο...Ετσι για να λεμε και καμια βλακεια να ξεχνιομαστε! 

21 Ιουνίου αλλάζει δυστυχώς 

Κι εγώ δεν θέλω καρκίνο ζώδιο αλλά τι να κάνουμε 

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

πρίν από 42 λεπτά , mariaalexiou είπε:

21 Ιουνίου αλλάζει δυστυχώς 

Κι εγώ δεν θέλω καρκίνο ζώδιο αλλά τι να κάνουμε 

Μία από τις καλύτερες μου φίλες έχει μια κορούλα που είναι καρκινακι. Μου χτυπάει την πλάτη με συμπόνια χαχαχχα. 

• Χαχα 4

Καλημέρα κορίτσια! Γερά να είναι τα μικρά μας και ας είναι ό,τι ζώδιο θέλουν!!!

Πήγα σήμερα για την papp a, δεν ξέρω, αγχώθηκα ψες πάρα πολύ και πονούσε το στήθος μου, ανάμεσα στους μαστούς και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα! δεν μπορούσα να σηκωθώ όρθια από τον πόνο! Δε μου είχε ξανατύχει αλλά επειδή είμαι αγχώδης τύπος, προσπάθησα να ηρεμήσω και ενστικτωδώς έτριβα το σημείο που με πονούσε για να ζεσταθεί. Υποπτεύομαι κρίση πανικού. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό ότι θα πεθάνω. Εν τέλει κοιμήθηκα κουλουριασμένη και το πρωί που ξύπνησα είχε περάσει. 

Επιπλέον από προχτές κατά το βούρτσισμα βγάζω αίμα και σήμερα πήρα ειδική οδοντόκρεμα

Κορίτσια, όλα εμείς τα τραβάμε, αλλά αν μου τα κάνει αυτά από τον σχεδόν 3ο μήνα, τι άλλο θα δω στη συνέχεια;

πρίν από 2 λεπτά , foza είπε:

Καλημερα κοριτσια μου δεν με βλέπω να ησυχάζω πάλι καφέ κομματάκια στο χαρτί πάλι η ψυχολογία χάλια 

ενεση λεντοτζεστ και βλέπουμε 

Κορίτσι μου, όπως σου είχε πει και ο γιατρός είναι από το άλλο έμβρυο που παλινδρόμησε. Θετική σκέψη! Ελπίζω να είσαι ψύχραιμη.... Αγκαλιά από μένα! ❤️

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

πρίν από 38 λεπτά , mariaalexiou είπε:

Καλημέρα κορίτσια! Γερά να είναι τα μικρά μας και ας είναι ό,τι ζώδιο θέλουν!!!

Πήγα σήμερα για την papp a, δεν ξέρω, αγχώθηκα ψες πάρα πολύ και πονούσε το στήθος μου, ανάμεσα στους μαστούς και δεν μπορούσα να πάρω ανάσα! δεν μπορούσα να σηκωθώ όρθια από τον πόνο! Δε μου είχε ξανατύχει αλλά επειδή είμαι αγχώδης τύπος, προσπάθησα να ηρεμήσω και ενστικτωδώς έτριβα το σημείο που με πονούσε για να ζεσταθεί. Υποπτεύομαι κρίση πανικού. Δεν μου πέρασε ούτε μία στιγμή από το μυαλό ότι θα πεθάνω. Εν τέλει κοιμήθηκα κουλουριασμένη και το πρωί που ξύπνησα είχε περάσει. 

Επιπλέον από προχτές κατά το βούρτσισμα βγάζω αίμα και σήμερα πήρα ειδική οδοντόκρεμα

Κορίτσια, όλα εμείς τα τραβάμε, αλλά αν μου τα κάνει αυτά από τον σχεδόν 3ο μήνα, τι άλλο θα δω στη συνέχεια;

Κορίτσι μου, όπως σου είχε πει και ο γιατρός είναι από το άλλο έμβρυο που παλινδρόμησε. Θετική σκέψη! Ελπίζω να είσαι ψύχραιμη.... Αγκαλιά από μένα! ❤️

Καλα εννοείται καλα να ειναι τα μωρακια κ ας ειναι οποιο ζωδιο να ναι. Κοριτσι μου υπαρχει περιπτωση να ειναι οντως απ το αγχος. Εγω που πάσχω απο αγχος ανα διαστήματα δεν μπορουσα να επιβιωσω χωρις αγωγη... Με χτυπαει πολυ στο στηθος σε ανυποπτο χρονο ενω ειμαι μια χαρα ψυχολογικα.Παρ ολα αυτα αν σε αγχωνει ως περιστατικο επισκεψου εναν καρδιολογο για ενα απλο τσεκ απ. Εγω ειχα και μεγαλύτερο θεμα μετα τον κοβιντ με ταχυπαλμια... Παντως τωρα τελευταια στην εγκυμοσυνη τα βραδια εχω καπως αναστατωση δεν μπορω να κοιμηθω, σαν αγχος.. Δεν ξερω αν παρατήρησε καποια αλλη κατι τετοιο...??? Τα ουλα λογικα είναι οντως απ την εγκυμοσυνη.. Εγω εχω κ ξηροδερμια στο προσωπο, στο ντεκολτε κ λιγο στις θηλες. Δεν ξερω αν μπορω να βαλω κατι.... 

πρίν από 48 λεπτά , foza είπε:

Καλημερα κοριτσια μου δεν με βλέπω να ησυχάζω πάλι καφέ κομματάκια στο χαρτί πάλι η ψυχολογία χάλια 

Αυτα τα λιγα καφε δεν νομιζω να προμηνύει κατι κακο μην αγχωνεσαι. Συμφωνα με οσα μου ελεγε ο γυναικολογος οταν ειχα αιμα... Ποτε ειναι να πας γιατρο?? 

πρίν από 55 λεπτά , foza είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Δεν νομίζω πως θα πρέπει να ανησυχεί , θα είναι από το άλλο εμβρυακό που έχει παλινδρομήσει … το καφέ δεν μας ανησυχεί λέει ο δικός μου γιατρός ! Ξέρω , είναι δύσκολο να χαλαρώσεις αλλά προσπάθησε …μη βάζεις κακίες σκέψεις στο μυαλό σου! Ξεκούραση … ποτέ έχεις ραντεβού ξανά με τ γιατρό σου ; 

Καλημέρα κορίτσια σε όλες ! Σας διαβάζω καθημερινά ! Εγώ προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο θετικά και να ελπίζω πως όλα είναι καλά μέχρι το επόμενο ραντεβού ! 🙃 Χθες δεν είχα εμετό το πρωί και αγχώθηκα κ εγώ..λέω τ έγινε έτσι ξαφνικά ; Ε, σήμερα είμαι ανακατεμένη απ την ώρα που ξύπνησα χωρίς να έχω βάλει μπουκιά στο στόμα … δεν κατεβαίνει τίποτα ! Τελοσπαντων, δεν με πειράζουν αυτά , αρκεί να είναι καλά τ μωράκια! 

Κατι άσχετο τώρα … λαδακι για τη κοιλιά για να μη κάνετε ραγάδες έχετε ξεκινήσει να βάζετε ; 

• Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...