Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 2 λεπτά , Angel83 είπε:

Κορίτσια κάναμε το δεύτερο υπέρηχο μεγαλώνει μια χαρά το μωράκι μας ακούσαμε κ καρδούλα!! Πολύ αναγούλα όμως βρε κορίτσια... Όλη μέρα δεν περνάει λεπτό.... Σαν άρρωστη νοιώθω μόνο ξάπλα θέλω να ειμαι... Άρχισα να παίρνω ginger συμπλήρωμα τώρα να δω αν θα βοηθήσει... 

Μπραβο κοριτσι μου! Ολα καλα το μωρακι σου.. μπορεις να ηρεμησεις! Οσο για τις αναγουλες, θα σου δωσω ενα tip δοκιμασμενο. Την ωρα που ξυπνας το πρωι, πριν σηκωθεις απο το κρεβατι, τρως 1-2 φρυγανιες. Κραταει τα υγρα πριν ξεκινησει η πρωινη ναυτια. Βοηθαει για αρκετες ωρες. Αργοτερα ξανατρως. Πριν το μαθω υπεφερα. Οταν μου το ειπαν.. ηρεμησα σε πολυ μεγαλο ποσοστο. Παιζει ρολο να τις τρως, αν ειναι δυνατον, ακριβως μολις ξυπνας. Δοκιμασε το ενα πρωι αν θελεις..

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Θέλοντας και μη θα κάνει υπομονή γιατί τώρα που καταφέραμε να είμαι έγκυος μετά απ εξωσωματική είναι κρίμα να πάει κάτι στραβά ! Όχι τίποτε άλλο, αλλά εγώ θα κλείνω τους 3 μήνες εκείνος θα φύγει ξανά ! Όποτε πάλι δε θα προλάβουμε !😂

Ρε αγάπη πως τα καταφέρνεις μόνη σου; και θα λείπει πάλι τοσο καιρο; έχεις τουλάχιστον κάποιον να σε βοηθάει; επειδή σου έχει συστήσει ο γιατρός να είσαι και ξαπλωμένη το λέω. Αλλιώς αν δεν δουλεύεις, ε λίγο λίγο τα φέρνεις βόλτα. 

1 hour ago, mariaalexiou είπε:

αν δεν ήταν εξωσωματική δεν θα μου έβγαιναν οι μήνες, χαχαχα γιατί είσαι θεωρητικά 2,5 μηνων και ο άντρας σου λείπει τρεις... χαχαχαχα τινος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά!;; Εννοείται ότι με αποκόλληση δε ρισκάρεις, είναι και τα ροζ, καλύτερα χαλαρά!

ελιωσα στο γέλιο :grin:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

2 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

αν δεν ήταν εξωσωματική δεν θα μου έβγαιναν οι μήνες, χαχαχα γιατί είσαι θεωρητικά 2,5 μηνων και ο άντρας σου λείπει τρεις... χαχαχαχα τινος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά!;; Εννοείται ότι με αποκόλληση δε ρισκάρεις, είναι και τα ροζ, καλύτερα χαλαρά!

Είμαι 8 εβδομάδων ! Χαχαχα! Πολύ γέλασα μ το μήνυμα σου, αλήθεια! 😂😂😂 

Δε ρισκάρω κ δν κάνω σεξ..υπομονή!

1 ώρα πρίν, Geogi είπε:

Ρε αγάπη πως τα καταφέρνεις μόνη σου; και θα λείπει πάλι τοσο καιρο; έχεις τουλάχιστον κάποιον να σε βοηθάει; επειδή σου έχει συστήσει ο γιατρός να είσαι και ξαπλωμένη το λέω. Αλλιώς αν δεν δουλεύεις, ε λίγο λίγο τα φέρνεις βόλτα. 

Έμεινα πίσω στην Ελλάδα μόνο κ μόνο για να κάνουμε την εξωσωματική .. μπροστά σε αυτό δεν έβαζα κ βάζω τίποτε άλλο ! Δε δουλεύω , μένω στη πεθερά μου κ κάνει εκείνη τα πάντα…απλά σκέψου ότι ο γιατρός όταν έβλεπα ροζ δεν ήθελε να σηκώνομαι ούτε για φαγητό ! Κ τώρα θέλει συνέχεια ν είμαι ξαπλωμένη! 

1 hour ago, minnie26 είπε:

Έμεινα πίσω στην Ελλάδα μόνο κ μόνο για να κάνουμε την εξωσωματική .. μπροστά σε αυτό δεν έβαζα κ βάζω τίποτε άλλο ! Δε δουλεύω , μένω στη πεθερά μου κ κάνει εκείνη τα πάντα…απλά σκέψου ότι ο γιατρός όταν έβλεπα ροζ δεν ήθελε να σηκώνομαι ούτε για φαγητό ! Κ τώρα θέλει συνέχεια ν είμαι ξαπλωμένη! 

Κ εμεις επαφες δεν εχουμε. Κ εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα. Ειχα κ αιμα συνεχεια εγω τις πρωτες βδομαδες..καταλαβαινεις..αλλα να σου πω την αληθεια σχεδον ένα χρονο τωρα που τρεχω οσον αφορα την υπογονιμοτητα δεν ξερω τι ειναι σεξ πια. Μια εκανα υστεροσκοπηση ειχα αιμα καμποσες μερες κ μετα φοβομουν παλι. Εκανα χειρουργειο αφαιρεσα τις σαλπιγγες, ενιωθα καπως για καιρο κ ουτε σεξ σκεφτόμουν απ τον φοβο μου παλι.Μετα τον Σεπτεμβρη με την διεγερση φοβομουν με τα ωαρια στις ωοθηκες μην σπάσουν τα αυγά χαχαχα και πονουσα λιγο βεβαια. Μετα οκτωβρη πριν την μεταφορά φοβομουν για μικροβια με αυτα που διαβαζα στο αλλο φορουμ... Ασε! Με αφορμη την ερωτηση σου είπα κ εγω τον πονο μου... Αν ειχες και αποκόλληση μην ρισκαρεις κοπελα μου πάντως.. Μετα θα γυρίσεις Αγγλια η θα μεινεις Ελλαδα μεχρι να γεννησεις?? 

• Λυπημένη/-ος 3

9 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Ααα οκ αφού έχεις καποιον, τέλεια! Και από τη στιγμή που δεν είναι κάτι μόνιμο, ακόμα καλύτερα! Γενικά μου φαίνεται βουνό το να λείπει συνέχεια ο συντροφος, εμένα 2 μέρες λείπει για δουλειά ο άντρας μου και πέφτω να πεθάνω χαχαχ. Αλλά φαντάζομαι ότι είναι και θέμα συνήθειας. 

8 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Κ εμεις επαφες δεν εχουμε. Κ εγω ειμαι πολυ φοβιτσιαρα. Ειχα κ αιμα συνεχεια εγω τις πρωτες βδομαδες..καταλαβαινεις..αλλα να σου πω την αληθεια σχεδον ένα χρονο τωρα που τρεχω οσον αφορα την υπογονιμοτητα δεν ξερω τι ειναι σεξ πια. Μια εκανα υστεροσκοπηση ειχα αιμα καμποσες μερες κ μετα φοβομουν παλι. Εκανα χειρουργειο αφαιρεσα τις σαλπιγγες, ενιωθα καπως για καιρο κ ουτε σεξ σκεφτόμουν απ τον φοβο μου παλι.Μετα τον Σεπτεμβρη με την διεγερση φοβομουν με τα ωαρια στις ωοθηκες μην σπάσουν τα αυγά χαχαχα και πονουσα λιγο βεβαια. Μετα οκτωβρη πριν την μεταφορά φοβομουν για μικροβια με αυτα που διαβαζα στο αλλο φορουμ... Ασε! Με αφορμη την ερωτηση σου είπα κ εγω τον πονο μου... Αν ειχες και αποκόλληση μην ρισκαρεις κοπελα μου πάντως.. Μετα θα γυρίσεις Αγγλια η θα μεινεις Ελλαδα μεχρι να γεννησεις?? 

Ψυχούλα, έχεις περάσει παρα πολλά, λογικό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να είναι αυτό. Σημασία έχει ότι πιασαν τόπο οι θυσίες σου και σε λίγους μήνες θα το έχεις αγκαλιά! Εχετε χρόνια μπροστά σας για επαφές. 

• Μου αρέσει 2

10 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Πφφ..πέρασες πολλά κ σύ! Τώρα θα είναι απλά αναμνήσεις γιατί θ χεις μωράκι σε λίγους μήνες!😙 Πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά κ αφού γεννηθούν τα μωράκια θα επιστρέψω αγγλια μ τον άντρα μου οικογενειακώς! 🙂

1 hour ago, Geogi είπε:

Ααα οκ αφού έχεις καποιον, τέλεια! Και από τη στιγμή που δεν είναι κάτι μόνιμο, ακόμα καλύτερα! Γενικά μου φαίνεται βουνό το να λείπει συνέχεια ο συντροφος, εμένα 2 μέρες λείπει για δουλειά ο άντρας μου και πέφτω να πεθάνω χαχαχ. Αλλά φαντάζομαι ότι είναι και θέμα συνήθειας. 

Εντάξει , θέμα συνήθειας δε θα το λεγα…δε χωρίζουμε συχνά ..απλά τώρα ετς όπως ήταν η κατάσταση δεν υπήρχε επιλογή .. πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα ! Εγώ γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος , δε τα παρατάω … όποτε μπορώ ν το χειριστώ! 🙂

Διαφημίσεις

12 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Αχ Μαρακι ..ολα καλα θα πανε κοριτσι μου..ταλαιπωρηθηκες κι εσυ πολυ .. σε λιγο καιρο θα ειναι ολα μια μακρινη αναμνηση 🙂

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες τις νεραιδουλες της ομαδουλας..σημερα καναμε υπερηχο.. το νινι μια χαρα ..κουνουσε χερακια ..πολυ κινητικο γενικοτερα..164 οι παλμοι και η αναπτυξη στη μια φωτο μετρηθηκε 11+4 και στην αλλη 11+6 ..κανονικα σημερα ειμαι 11 ακριβως ..πιθανη ημερομηνια φαινεται απο 4 εως 6 Ιουλιου ,αλλα η γιατρος ειπε οτι την οριστικη πιθανη ημερομηνια τοκετου, τη δινει ο υπερηχογραφιστας που θα κανει την αυχενικη.. και μονο αυτος -λεει - μπορει να την αλλαξει .. οποτε περιμενουμε εως την αλλη Τριτη που εχουμε αυχενικη ..🙂  ευχομαι σε ολες καλες γιορτουλες ,με υγεια ,καλα νεακια να εχετε ολες σε υπερηχους και αυχενικες και να περασετε τεελεια με τους ανθρωπους που αγαπατε 🥰

• Μου αρέσει 5

19 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Περαστικά κορίτσι ! Μια μπόρα είναι κ θα περάσει ! Όλα θα είναι μια χαρά σε λίγες μέρες!🙂

Κορίτσια , άσχετο αλλά να ρωτήσω ! Κάνετε σεξ με τον άντρα σας στο πρώτο τρίμηνο;;;; Ρωτάω κ αυτές που είναι απ εξωσωματική όπως εγώ! Εμένα ο δικός κ θέλει αλλά φοβάμαι …

Εμάς μας είπαν όχι το πρώτο 3μηνο 

18 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Ευχαριστω πολυ κοριτσι μου .. εσυ πως εισαι ; 

Μια χαρά δόξα το θεό!! 
Ας ελπίσω έτσι να συνεχίσω 

εκλεισα 5 Ιανουαρίου αυχενική  περιμένω να περάσουν οι μέρες 

πρίν από 34 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Αχ Μαρακι ..ολα καλα θα πανε κοριτσι μου..ταλαιπωρηθηκες κι εσυ πολυ .. σε λιγο καιρο θα ειναι ολα μια μακρινη αναμνηση 🙂

Καλημερα και καλη βδομαδα σε ολες τις νεραιδουλες της ομαδουλας..σημερα καναμε υπερηχο.. το νινι μια χαρα ..κουνουσε χερακια ..πολυ κινητικο γενικοτερα..164 οι παλμοι και η αναπτυξη στη μια φωτο μετρηθηκε 11+4 και στην αλλη 11+6 ..κανονικα σημερα ειμαι 11 ακριβως ..πιθανη ημερομηνια φαινεται απο 4 εως 6 Ιουλιου ,αλλα η γιατρος ειπε οτι την οριστικη πιθανη ημερομηνια τοκετου, τη δινει ο υπερηχογραφιστας που θα κανει την αυχενικη.. και μονο αυτος -λεει - μπορει να την αλλαξει .. οποτε περιμενουμε εως την αλλη Τριτη που εχουμε αυχενικη ..🙂  ευχομαι σε ολες καλες γιορτουλες ,με υγεια ,καλα νεακια να εχετε ολες σε υπερηχους και αυχενικες και να περασετε τεελεια με τους ανθρωπους που αγαπατε 🥰

Επίσης Χρυσα όμορφα τα νέα σου και τα λόγια σου 

καλες γιορτές να έχουμε και ο καινούργιος χρόνος να μας φερει αυτό που επιθυμούμε 😍

• Μου αρέσει 2

1 hour ago, foza είπε:

Εμάς μας είπαν όχι το πρώτο 3μηνο 

Μια χαρά δόξα το θεό!! 
Ας ελπίσω έτσι να συνεχίσω 

εκλεισα 5 Ιανουαρίου αυχενική  περιμένω να περάσουν οι μέρες 

Επίσης Χρυσα όμορφα τα νέα σου και τα λόγια σου 

καλες γιορτές να έχουμε και ο καινούργιος χρόνος να μας φερει αυτό που επιθυμούμε 😍

Με το καλο κοριτσι μου και η αυχενικη σου ..καλη επιτυχια να εχουμε ολες μας 🥰

• Μου αρέσει 1

6 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Ψυχούλα, έχεις περάσει παρα πολλά, λογικό είναι το τελευταίο πράγμα που σκέφτεσαι να είναι αυτό. Σημασία έχει ότι πιασαν τόπο οι θυσίες σου και σε λίγους μήνες θα το έχεις αγκαλιά! Εχετε χρόνια μπροστά σας για επαφές. 

Ετσι ειναι, ηδη τα εχω ξεχασει ολα! Σε λιγους μηνες ολες θα εχουμε μωρακια στην αγκαλια μας κ θα μας απασχολούν παλι άλλα αγχη 🥰

5 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Πφφ..πέρασες πολλά κ σύ! Τώρα θα είναι απλά αναμνήσεις γιατί θ χεις μωράκι σε λίγους μήνες!😙 Πρώτα ο θεός να πάνε όλα καλά κ αφού γεννηθούν τα μωράκια θα επιστρέψω αγγλια μ τον άντρα μου οικογενειακώς! 🙂

Εντάξει , θέμα συνήθειας δε θα το λεγα…δε χωρίζουμε συχνά ..απλά τώρα ετς όπως ήταν η κατάσταση δεν υπήρχε επιλογή .. πιστεύω είναι θέμα χαρακτήρα ! Εγώ γενικά είμαι δυνατός άνθρωπος , δε τα παρατάω … όποτε μπορώ ν το χειριστώ! 🙂

Ολα καλά θα πάνε κοριτσι μου. Αντε ωραια θα μαζευτείτε οι τεσσερις σας στο σπιτάκι σας μετα! 

2 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Σ ευχαριστώ για τα καλα σου λογια!!! Ψυχραιμία κ όλα γίνονται!

Ολα τελεια στον υπερηχο σας δηλαδη! Μπραβο ωραια νεα! Στην αυχενικη μαθαινουμε και πότε μαλλον γενναμε?! Δεν το ηξερα.. Να ρωτησω κατι αλλο. Μου ειχαν πει απ την εμβρυολογο να κανω μια βδομαδα πριν τις εξετασεις PAPPA κ χοριακη. Εγω ομως πηγα σημερα κ θα βγουν Τετάρτη τα αποτέλεσματα. Αυχενικη εχω Παρασκευή. Λετε να ειναι προβλημα που δεν πηγα όντως μια βδομαδα νωρίτερα ή να μου το ειπαν προληπτικά για να εχουν βγεκ σιγουρα???! Αγχώθηκα λιγο... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 27 λεπτά , Maria Ad είπε:

Ετσι ειναι, ηδη τα εχω ξεχασει ολα! Σε λιγους μηνες ολες θα εχουμε μωρακια στην αγκαλια μας κ θα μας απασχολούν παλι άλλα αγχη 🥰

Ολα καλά θα πάνε κοριτσι μου. Αντε ωραια θα μαζευτείτε οι τεσσερις σας στο σπιτάκι σας μετα! 

Ολα τελεια στον υπερηχο σας δηλαδη! Μπραβο ωραια νεα! Στην αυχενικη μαθαινουμε και πότε μαλλον γενναμε?! Δεν το ηξερα.. Να ρωτησω κατι αλλο. Μου ειχαν πει απ την εμβρυολογο να κανω μια βδομαδα πριν τις εξετασεις PAPPA κ χοριακη. Εγω ομως πηγα σημερα κ θα βγουν Τετάρτη τα αποτέλεσματα. Αυχενικη εχω Παρασκευή. Λετε να ειναι προβλημα που δεν πηγα όντως μια βδομαδα νωρίτερα ή να μου το ειπαν προληπτικά για να εχουν βγεκ σιγουρα???! Αγχώθηκα λιγο... 

Μην ανησυχείς. Εγώ την είχα κάνει την ημέρα που έκανα την αυχενική. Στο είπαν για να πάρεις απευθείας τα ποσοστά μόλις κανείς τον υπέρηχο. Νομίζω είναι σημαντικό να μην κανείς την αιματολογική εξέταση μετά τον υπέρηχο.

Όντως η ΠΗΤ κλειδώνει στην αυχενική. Ο κανόνας είναι ότι αν υπάρχει απόκλιση πάνω από μια βδομάδα της υπέρηχογραφικής ΠΗΤ από την ΠΗΤ όπως υπολογίζεται από την τελευταία περίοδο, τότε κρατάμε την υπερηχογραφικη ΠΗΤ, αλλιώς κρατάμε αυτή της τελευταίας περιόδου. Οπότε κατά κανόνα, η ΠΗΤ δεν αλλάζει κατά 1-2 μέρες, αλλά κατά βδομάδα και πάνω.

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 38 λεπτά , Maria Ad είπε:

Πολυ καλα εκανες κ πηγες σημερα,εφοσον θα βγουν την Τεταρτη ..εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη πηγα στις 7 το πρωι για να δωσω αιμα κ τα ειχαμε ετοιμα το μεσημερι και την ιδια μερα το απογευμα  ειχα ραντεβου για αυχενικη ..νωριτερα λιγες μερες δεν πειραζει μου ειπε σημερα η γυναικολογος μου..αργοτερα αν πας απο την ημερομηνια της αυχενικης πειραζει ,γιατι μου ειπε αλλαζουν μερα με τη μερα υπερηχογραφικα οι μετρησεις του μωρου και δε θα βγουν σωστες οι μετρησεις της αυχενικης.. προφανως η Papp-A ως ορμονη δεν μεταβαλλεται τοσο μεσα σε λιγες μερες,οποτε φανταζομαι γι αυτο το λογο  λενε οτι δεν πειραζει να την κανεις νωριτερα..εγω βεβαια ,εχω το κολληματακι μου κ θελω παλι να την κανω την ιδια μερα..27/12 (24-25-26/12 θα ειναι κλειστο το μικροβιολογικο κ δε θελω πολυ νωριτερα να την κανω ,αν κ δεν υπαρχει θεμα μου ειπε η γιατρος.. μιλησα σημερα με το μικροβιολογικο και τους ρωτησα αν θα μπορουμε να το εχουμε εως τη 1 το μεσημερι το αποτελεσμα ετοιμο (για να παω την ιδια μερα,)και μου ειπαν οτι θα το δωσουν προτεραιοτητα για να το εχουν βγαλει εως τη 1 .. εκτος αν λεει βγει καποια τιμη προβληματικη και θα πρεπει να το ξαναδουλεψουν για να το εξακριβωσουν.

Καλη επιτυχια την Παρασκευη κοριτσι μου .. να εχετε τα καλυτερα νεακια του κοσμου 🥰💞

• Ευχαριστώ 1

2 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

Πολυ καλα εκανες κ πηγες σημερα,εφοσον θα βγουν την Τεταρτη ..εγω στην 1η μου εγκυμοσυνη πηγα στις 7 το πρωι για να δωσω αιμα κ τα ειχαμε ετοιμα το μεσημερι και την ιδια μερα το απογευμα  ειχα ραντεβου για αυχενικη ..νωριτερα λιγες μερες δεν πειραζει μου ειπε σημερα η γυναικολογος μου..αργοτερα αν πας απο την ημερομηνια της αυχενικης πειραζει ,γιατι μου ειπε αλλαζουν μερα με τη μερα υπερηχογραφικα οι μετρησεις του μωρου και δε θα βγουν σωστες οι μετρησεις της αυχενικης.. προφανως η Papp-A ως ορμονη δεν μεταβαλλεται τοσο μεσα σε λιγες μερες,οποτε φανταζομαι γι αυτο το λογο  λενε οτι δεν πειραζει να την κανεις νωριτερα..εγω βεβαια ,εχω το κολληματακι μου κ θελω παλι να την κανω την ιδια μερα..27/12 (24-25-26/12 θα ειναι κλειστο το μικροβιολογικο κ δε θελω πολυ νωριτερα να την κανω ,αν κ δεν υπαρχει θεμα μου ειπε η γιατρος.. μιλησα σημερα με το μικροβιολογικο και τους ρωτησα αν θα μπορουμε να το εχουμε εως τη 1 το μεσημερι το αποτελεσμα ετοιμο (για να παω την ιδια μερα,)και μου ειπαν οτι θα το δωσουν προτεραιοτητα για να το εχουν βγαλει εως τη 1 .. εκτος αν λεει βγει καποια τιμη προβληματικη και θα πρεπει να το ξαναδουλεψουν για να το εξακριβωσουν.

Καλη επιτυχια την Παρασκευη κοριτσι μου .. να εχετε τα καλυτερα νεακια του κοσμου 🥰💞

Σ ευχαριστώ πολυ πολυ!! Καλη επιτυχια κ για την δικη σου Χρυσα!!! Εχω αρκετό αγχος, περιμένω να περασουν οι μερες. Κ το κακο ειναι οτι δεν επιτρεπουν συνοδό μου ειπαν κ θα παω μονη μου με τετοιο άγχος.. Πφφ τέλος πάντων ας ακουσω καλά νέα κ δεν πειραζει... 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , Aria konsta είπε:

Καλησπέρα ομαδούλα ;;; 
Δυσκολα τα πράγματα δεν προλαβαίνω μα σας διαβάσω και νιώθω πάντα εκτός θέματος . 
Πως είστε ;; 

το ίδιο κι εγώ! μπαίνω μόνο το βράδυ και δεν τις προλαβαίνω!

7 ώρες πρίν, xrysaxrysoula είπε:

στο ξαναλέω εκατό φορές, μαζί γεννάμε (αν είναι αντίθετου φύλου, απαιτώ να γίνουμε συμπεθέρες!)😝

κι εγώ είμαι 11+6 σύμφωνα με την τελευταια μέτρηση και 11+4 σύμφωνα με την περίοδο

20 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Μαρία μου, εύχομαι πραγματικά τα βάσανά σου να ήταν μέχρι εδώ και να πάρεις το μωράκι αγκαλιά υγιέστατο και να τα ξεχάσεις όλα!

21 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

δίνεις δικαιώματα μικρή μου! χαχα
την καλύτερη δουλειά κάνεις, κι εγώ στην πεθερά μου θα ήθελα να είμαι, θα με άφηνε να φάω όσους κουραμπιέδες θέλω! η μαμά μου είναι αυστηρή, τι να κανουμε

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 3

10 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Εγώ πάλι το αντίθετο, δεν θα έλεγα ότι είμαι ιδιαίτερα δυνατή. Νομίζω όμως πως για αυτά τα μικρούλια, δεν ξέρω, βρίσκουμε τόση δύναμη που ούτε καν φανταζομασταν ότι  έχουμε. 

Παράδειγμα, με θυμάμαι πριν κάποια χρόνια, να πηγαίνω συνοδεία με κάποιον για να μου πάρουν αίμα για εξετάσεις και να φεύγω σε ημιλυποθυμη κατάσταση. Και τώρα κάνω κάθε μέρα ενέσεις στον εαυτό μου, και μάλιστα χωρίς κανένα ζόρι. Αν μου το έλεγε κάποιος αυτό δεν θα το πίστευα για κανένα λόγο. 

@foza με το καλό η αυχενική σου! Αύριο αν είναι όλα καλά θα κλείσω κι εγώ και κάπου εκεί την υπολογίζω!

@Maria Adσου στέλνουμε πολύ πολύ θετική ενέργεια, για να πάνε όλα τέλεια την Παρασκευή!!!

@xrysaxrysoulaτι ωραία που είδατε το μικρούλι σας!!!  Πω πω έχω κι εγώ αύριο υπέρηχο, ελπίζω να το δούμε κι εμείς να κουνιέται χάχα! Τι κάνει η μεγάλη σου; είναι καλύτερα; 

πρίν από 14 λεπτά , Aria konsta είπε:

Καλησπέρα ομαδούλα ;;; 
Δυσκολα τα πράγματα δεν προλαβαίνω μα σας διαβάσω και νιώθω πάντα εκτός θέματος . 
Πως είστε ;; 

Καλώς την!  Είναι πολλά τα νέα, κάνε μια γρήγορη γύρα στην σελίδα χαχαχ

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 2
  • Χαχα 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...