Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

2 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Αχ κορίτσια από Παρασκευή βράδυ πέθανα στους πόνους στο στομάχι μου και είχα και δέκατα συνέχεια. Μια έπεφταν μια ανέβαιναν, μάλλον κόλλησα γαστρεντεριτιδα. Μέχρι τώρα πρόσεχα μέσα σε λογικά πλαίσια γιατί εδώ και χρόνια δεν κολλάω με τίποτα. Και τώρα την πάτησα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή και να μην πάρω κάτι και τελικά σήμερα είμαι καλύτερα. 

Τίποτα από δω και πέρα πολύ πολύ προσοχή! 

Επίσης κορίτσια από χθες νιώθω να έχει ξεπρηστει τελείως η κοιλιά μου :-( είχε φουσκώσει λιγάκι και τώρα ξαφνικά έπεσε... Λέτε να έπαθε κάτι το μωράκι με αυτό που έγινε;

Αχ κοπελα μου περαστικα να ναι. Αφου εισαι καλύτερα πιστευω την γλιτωσες. Παντως ρε κοριτσια μεχρι τώρα τρεις φιλες μου ετσι. Μια μερα μονο αρρωστες κ πυρετο κ μετα τιποτα. Μην ανησυχείς για το εμβρυακι τιποτα δεν θα έπαθε απο αυτο..

Επισης για την κοιλια που λες σε αυτη τη φαση το πιο συνηθες αυτο ειναι. Πρηξιμο ξεπρηξιμο. Καλυτερα στα φυσιολογικα πλαισια για τις εβδομαδες μας.. Εγω εχω ηδη κοιλια απο νωρις δεν μπορώ να φορεσω παντελονια, ειμαι λες κ ειμαι ηδη στον 4ο 5ο μηνα κ δεν μου φαινεται νορμαλ αυτο ρε κοριτσια δεν ξερω... 

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τι να πω βρε κορίτσια, δεν ξέρω. Είναι και πρώτη εγκυμοσύνη που φτάνω ως εδώ και δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικο και τι όχι. 

Την Τρίτη έχω ραντεβού στον γιατρο οπότε εντάξει, θα το δούμε πως θα είναι. Εύχομαι να είναι όλα καλά με το μικρούλι μας. 

Καλά, εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια, τι να πω, είναι δέκα φορές πιο δύσκολο και πιο πιθανό να κολλήσετε.

Εύχομαι @xrysaxrysoulaνα το προλάβατε και να μην χρειαστεί νοσηλεία κτλ,και για σένα και για το μεγαλύτερο το παιδάκι σου. 

• Μου αρέσει 1

1 hour ago, xrysaxrysoula είπε:

Μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου..ολα καλα θα ειναι..αυτο με το πρηξιμο με την κοιλιτσα ,το παθαινω κι εγω ..υπαρχουν μερες που την αισθανομαι πρησμενη και αλλες μερες λες και ξεφουσκωσε .. κι εγω εχω τις ανησυχιες και βαζω που κ που το "κακο" στο μυαλο μου..αλλα το διωχνω κατευθειαν .. πριν λιγες μερες,ειχα παθει πυωδη αμυγδαλιτιδα και μου εδωσε αντιβίωση την οποια σταματησα τη Δευτερα που μας περασε ..μαζι με την αμυγαλιτιδα απεκτησα πολυ εντονο επιμονο βηχα και παιρνω ακομη εισπνεομενα (15 μερες)..και χτες ξυπνησε η μικρη με δυο σπυρακια σαν πληγη (ενα στο πηγουνι κι ενα στη μυτη) και πηγαμε στο νοσοκομειο γιατι η παιδιατρος δεν μου απαντησε (Σαββατο και 8 το πρωι λογικο)και κολλησε σταφυλοκοκκο απο τον βρεφικο.. 10 μερες αντιβιωση η μικρη ..spray,αλοιφες κι εμεις συνεχεια πλυσιμο τα χερια μην κολλησουμε κι εμεις..υποθετικα το προλαβαμε εκτος αν κανει πυρετο απο τη Δευτερα το μεσημερι κ μετα που παει να πει οτι δεν το προλαβαμε και θα κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για ενδοφλεβεια αντιβιωση ..ελπιζω να το χουμε προλαβει, γιατι και στο νοσοκομειο με τοσα μικροβια ολο και κατι ειναι πιθανο ν αρπαξει κανεις.. μια ανησυχια μ'εχει πιασει ειναι η αληθεια..😔 οσον αφορα στα φαρμακα .. κι εγω ειχα προβληματιστει που επρεπε να παρω αντιβιωση ..με καθησυχασε η γυναικολογος..μου ειπε οτι υπαρχουν 3πλατφορμες διεθνεις που μπορεις να μπεις και να δεις ποια φαρμακα ειναι συμβατα με την εγκυμοσυνη και τον θηλασμο ..τα φαρμακα που κατατασσονται στις κατηγοριες Α και Β δε δημιουργουν προβλημα..εκεινα που ειναι στις κατηγοριες C και D ειναι απαγορευτικα για εγκυους κ θηλαζουσες.. ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας ..εσυ ποτε εχεις ραντεβου ,να σου φυγει η ανησυχια ; 

Περαστικά βρε Χρυσα κ σε σενα και στη μικρη σου.. Ευχομαι να γινει καλυτερα και να μην πάτε καθολου νοσοκομείο εννοείται και Να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο.. 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 45 λεπτά , Geogi είπε:

Τι να πω βρε κορίτσια, δεν ξέρω. Είναι και πρώτη εγκυμοσύνη που φτάνω ως εδώ και δεν ξέρω τι είναι φυσιολογικο και τι όχι. 

Την Τρίτη έχω ραντεβού στον γιατρο οπότε εντάξει, θα το δούμε πως θα είναι. Εύχομαι να είναι όλα καλά με το μικρούλι μας. 

Καλά, εσείς που έχετε και μεγαλύτερα παιδάκια, τι να πω, είναι δέκα φορές πιο δύσκολο και πιο πιθανό να κολλήσετε.

Εύχομαι @xrysaxrysoulaνα το προλάβατε και να μην χρειαστεί νοσηλεία κτλ,και για σένα και για το μεγαλύτερο το παιδάκι σου. 

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.. ολα καλα θα μας πανε ..θα δεις 🙂 .. σχετικα με τα μεγαλυτερα παιδακια ειναι δυσκολα οντως ..φετος ξεκινησαμε βρεφικο και οπως καταλαβαινεις ό,τι ιωση κυκλοφορει ,τα περναει σχεδον ολα..κόλλησε 2φορες επιπεφυκίτιδα κ μια φορα γαστρεντεριτιδα κι ευτυχως κολλησε μονο ο αντρας μου κι εγω τη γλυτωσα ..γιατι κι ολα αυτα στο 1ο τριμηνο εγκυμοσυνης θα παραγινονταν το "κακο" νομιζω ..  απο τη μια λεω καλα που αρχισε φετος βρεφικο γιατι του χρονου αν αρχιζε,το μωρο (πρωτα ο Θεος να βαλει το χερι του να ερθει με το καλο) το νεο το μωρο θα ηταν 2 μηνων χωρις καθολου αμυνα κ το μεγαλυτερο θ αρρωσταινε συνεχεια οπως κ τωρα ..οποτε λεω καλυτερα φετος ,παροτι ειμαι εγκυος,παρα του χρονου..

πρίν από 6 λεπτά , Maria Ad είπε:

Περαστικά βρε Χρυσα κ σε σενα και στη μικρη σου.. Ευχομαι να γινει καλυτερα και να μην πάτε καθολου νοσοκομείο εννοείται και Να μην ταλαιπωρηθειτε αλλο.. 

Σ ευχαριστουμε πολυ Μαρια μου.. μακαρι να φυγει ο φετινος χειμωνας "αναιμακτα" που λενε για ολες μας ,γιατι δεν ειναι ο,τι καλυτερο να χαπακωνομαστε στην εγκυμοσυνη .. ολα να πανε καλα για ολες μας και να ρθει εκεινη η ωρα που θα κρατησουμε αγκαλιτσα τα νινακια μας και οι ανησυχιες μας αυτες ,θα γινουν μακρινες αναμνησεις🙂

• Μου αρέσει 2

Διαφημίσεις

πρίν από 44 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.. ολα καλα θα μας πανε ..θα δεις 🙂 .. σχετικα με τα μεγαλυτερα παιδακια ειναι δυσκολα οντως ..φετος ξεκινησαμε βρεφικο και οπως καταλαβαινεις ό,τι ιωση κυκλοφορει ,τα περναει σχεδον ολα..κόλλησε 2φορες επιπεφυκίτιδα κ μια φορα γαστρεντεριτιδα κι ευτυχως κολλησε μονο ο αντρας μου κι εγω τη γλυτωσα ..γιατι κι ολα αυτα στο 1ο τριμηνο εγκυμοσυνης θα παραγινονταν το "κακο" νομιζω ..  απο τη μια λεω καλα που αρχισε φετος βρεφικο γιατι του χρονου αν αρχιζε,το μωρο (πρωτα ο Θεος να βαλει το χερι του να ερθει με το καλο) το νεο το μωρο θα ηταν 2 μηνων χωρις καθολου αμυνα κ το μεγαλυτερο θ αρρωσταινε συνεχεια οπως κ τωρα ..οποτε λεω καλυτερα φετος ,παροτι ειμαι εγκυος,παρα του χρονου..

Σ ευχαριστουμε πολυ Μαρια μου.. μακαρι να φυγει ο φετινος χειμωνας "αναιμακτα" που λενε για ολες μας ,γιατι δεν ειναι ο,τι καλυτερο να χαπακωνομαστε στην εγκυμοσυνη .. ολα να πανε καλα για ολες μας και να ρθει εκεινη η ωρα που θα κρατησουμε αγκαλιτσα τα νινακια μας και οι ανησυχιες μας αυτες ,θα γινουν μακρινες αναμνησεις🙂

Περαστικά κορίτσι ! Μια μπόρα είναι κ θα περάσει ! Όλα θα είναι μια χαρά σε λίγες μέρες!🙂

Κορίτσια , άσχετο αλλά να ρωτήσω ! Κάνετε σεξ με τον άντρα σας στο πρώτο τρίμηνο;;;; Ρωτάω κ αυτές που είναι απ εξωσωματική όπως εγώ! Εμένα ο δικός κ θέλει αλλά φοβάμαι …

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , minnie26 είπε:

Περαστικά κορίτσι ! Μια μπόρα είναι κ θα περάσει ! Όλα θα είναι μια χαρά σε λίγες μέρες!🙂

Κορίτσια , άσχετο αλλά να ρωτήσω ! Κάνετε σεξ με τον άντρα σας στο πρώτο τρίμηνο;;;; Ρωτάω κ αυτές που είναι απ εξωσωματική όπως εγώ! Εμένα ο δικός κ θέλει αλλά φοβάμαι …

Α) είναι κάπου 5,5 ώρες μακριά

Β) ξηρότητα φουλ

Γ) καμία διάθεση

Δ) φοβόμαστε 

@xrysaxrysoula περαστικά σας!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 22 λεπτά , minnie26 είπε:

Εμεις αν κι ο γιατρός μας έχει δώσει το οκ από την αρχή, φοβόμασταν πάρα πολύ και οι 2. Πριν λίγες μέρες όμως δεν αντέξαμε και κάναμε 1 φορά. Χαλαρά όμως και ήρεμα. 

Ήμουν στην 10η όμως,  και φαινομενικά είναι όλα οκ με την εγκυμοσύνη μου. Τώρα εσείς και ειδικά με δίδυμα, συν τα ροζ που έχεις δει, δεν ξέρω, ίσως είναι καλύτερα να περιμένετε κι άλλο. 

Ότι πει ο γιατρός σας και όπως νιώθετε εννοείται. 

• Μου αρέσει 1

@mariaalexiou , @Geogi είναι ότι ο αντρας μου έλειπε αγγλια 3 μήνες , ήρθε πριν 3 μέρες κ εκτός απ αγκαλίτσες κ φιλάκια δεν μπορούμε κάτι άλλο! Ο γιατρός μ είπε ναι αν θέλω, αλλά προτιμάει καλύτερα να μη γίνει .. έχω κ μια μικρή αποκόλληση δεν το ρισκάρω .. αλλά θα ήθελα ! Άντε εγώ αντέχω , τον άντρα μου σκέφτομαι !!!!

• Μου αρέσει 2

πρίν από 5 λεπτά , minnie26 είπε:

@mariaalexiou , @Geogi είναι ότι ο αντρας μου έλειπε αγγλια 3 μήνες , ήρθε πριν 3 μέρες κ εκτός απ αγκαλίτσες κ φιλάκια δεν μπορούμε κάτι άλλο! Ο γιατρός μ είπε ναι αν θέλω, αλλά προτιμάει καλύτερα να μη γίνει .. έχω κ μια μικρή αποκόλληση δεν το ρισκάρω .. αλλά θα ήθελα ! Άντε εγώ αντέχω , τον άντρα μου σκέφτομαι !!!!

Ωχ ο άντρας σου έλειπε ήδη και πόσο καιρό, καταλαβα. 

Ε θα κάνει λίγο υπομονή ακόμα τι να κάνουμε! Αφού σου είπε κι ο γιατρός ότι προτιμά να περιμένεις, εγώ θα έλεγα να μην το ρισκάρεις. 

Ξέρω ότι εκείνη την στιγμή είναι δύσκολο να κρατηθείς κτλ, αλλά μην πάρεις το ρίσκο, λίγο υπομονή ακόμα. 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 10 λεπτά , Geogi είπε:

Ωχ ο άντρας σου έλειπε ήδη και πόσο καιρό, καταλαβα. 

Ε θα κάνει λίγο υπομονή ακόμα τι να κάνουμε! Αφού σου είπε κι ο γιατρός ότι προτιμά να περιμένεις, εγώ θα έλεγα να μην το ρισκάρεις. 

Ξέρω ότι εκείνη την στιγμή είναι δύσκολο να κρατηθείς κτλ, αλλά μην πάρεις το ρίσκο, λίγο υπομονή ακόμα. 

Θέλοντας και μη θα κάνει υπομονή γιατί τώρα που καταφέραμε να είμαι έγκυος μετά απ εξωσωματική είναι κρίμα να πάει κάτι στραβά ! Όχι τίποτε άλλο, αλλά εγώ θα κλείνω τους 3 μήνες εκείνος θα φύγει ξανά ! Όποτε πάλι δε θα προλάβουμε !😂

• Χαχα 1
  • Λυπημένη/-ος 1

1 ώρα πρίν, minnie26 είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.. σχετικα με τις επαφες ,εμεις με τον αντρα μου ειμαστε και οι 2 φοβιτσιαρηδες κι αποφασισαμε ν απεχουμε προς το παρον .. 

1 ώρα πρίν, mariaalexiou είπε:

Α) είναι κάπου 5,5 ώρες μακριά

Β) ξηρότητα φουλ

Γ) καμία διάθεση

Δ) φοβόμαστε 

@xrysaxrysoula περαστικά σας!

Ευχαριστω πολυυυυ🥰

πρίν από 13 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Σ ευχαριστω πολυ κοριτσι μου.. σχετικα με τις επαφες ,εμεις με τον αντρα μου ειμαστε και οι 2 φοβιτσιαρηδες κι αποφασισαμε ν απεχουμε προς το παρον .. 

Ευχαριστω πολυυυυ🥰

Οι περισσότερες μιλάμε για αποχή , όποτε είμαστε καλά ! Χαχα! 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 1

1 ώρα πρίν, minnie26 είπε:

αν δεν ήταν εξωσωματική δεν θα μου έβγαιναν οι μήνες, χαχαχα γιατί είσαι θεωρητικά 2,5 μηνων και ο άντρας σου λείπει τρεις... χαχαχαχα τινος είναι βρε γυναίκα τα παιδιά!;; Εννοείται ότι με αποκόλληση δε ρισκάρεις, είναι και τα ροζ, καλύτερα χαλαρά!

• Χαχα 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...