Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

Σας ευχαριστω για τα μηνύματά σας . Έκανα χτες την αποξεση και τώρα η ζωή μου είναι άδεια , κενή, χωρίς νόημα , Ο πόνος μου τρωπαει τα σωθικά. Ξεσπάω σε λυγμούς κάθε λίγο , όταν συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί. Αρνούμαι να το πιστέψω. Με τρώει το γατί , αν και ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση. Γιατί η φύση ήξερε καλύτερα μου απαντάνε και γω θυμώνω . Θυμώνω γιατί εγώ ήξερα καλύτερα που είμαι η μαμά του , εγώ που το είχα μέσα μου , εγώ που έκανα όνειρα και το περίμενα πως και πως , εγω που το αγαπούσα ήδη όσο τίποτα άλλο.. 

Δεν θέλω να σας μαυρίσω άλλο τη ψυχολογία , περιμένετε τα μωράκια σας και ίσως τα λόγια μου σας αγχωνουν. Εύχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυομοσυνη, και να πάρετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας !

• Λυπημένη/-ος 7

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

16 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Ααα και νόμιζα ήμουν η μικρότερη εδώ! Είμαι 29

Χαχα! Μάλλον παίρνω τα ηνία εγώ ! Κ σύ μικρή είσαι πάντως! 

10 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Εγω ειμαι 29 αλλα απο φαρμακα εγινε χαμουλης. Δεν σκεφτηκε καθολου εμενα ο γιατρος την ηλικία μου. Πηρα ενα πληρες πακετο! Κινητό χημείο εχω γίνει. Παντως για τα σικλακουρ που ρωτουσες εγω αρχισα να τα μειωνω τωρα σταδιακα. Έπαιρνα 5 την μερα. Θα τα κοψω τελειως 13η εβδομάδα, τελη Δεκεμβρη.Συμφωνα με τις οδηγιες του δικου μου γιατρού βεβαια. Οπότε κανε λιγο υπομονή, θα τα κόψουμε ολα σιγα σιγα. 

Χαχα! Καταλαβαίνω ! Εγώ συνολικά την ημέρα έπαιρνα 10 mg, τ μειώσαμε για 2 μέρες στα 5 κ τώρα τα έκοψα τελείως ..είμαι 8εβδ κ 3ων ημερών ! Ποιος ξέρει , ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά.. 

• Μου αρέσει 1

11 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Αχ ρε κοπελα μου λυπάμαι πολυ. Κουράγιο. Μια κουβέντα ειναι θα μου πεις.Ξερω οτι τωρα μπορει να νιωθεις οτι δεν εχεις κουράγιο για να ξαναπροσπαθησεις. Αλλα θα δεις οτι με τον καιρο θα το βρεις σιγα σιγα το κουραγιο. Δώσε λιγο χρονο στον εαυτο σου... Απο την στιγμη που εχεις ωαρια κ δεν εχεις αλλα θεματα κ μπορεις να μεινεις εγκυος και φυσιολογικα, θα ερθει το γερο εμβρυακι θα το δεις! Παρ ολα αυτα ειναι σημαντικό στη συνεχεια να σε κατευθύνει σωστα ενας καλος γιατρος. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!! 

Εγω ειμαι 29 αλλα απο φαρμακα εγινε χαμουλης. Δεν σκεφτηκε καθολου εμενα ο γιατρος την ηλικία μου. Πηρα ενα πληρες πακετο! Κινητό χημείο εχω γίνει. Παντως για τα σικλακουρ που ρωτουσες εγω αρχισα να τα μειωνω τωρα σταδιακα. Έπαιρνα 5 την μερα. Θα τα κοψω τελειως 13η εβδομάδα, τελη Δεκεμβρη.Συμφωνα με τις οδηγιες του δικου μου γιατρού βεβαια. Οπότε κανε λιγο υπομονή, θα τα κόψουμε ολα σιγα σιγα. 

πω πω, ξαφνικά νιώθω τυχερή που παίρνω μόνο φυλλικό και βιταμίνη d! κουράγιο με τοσα χάπια, εσύ πρέπει να είσαι ταπί και ψύχραιμη με τόσες επισκέψεις σε φαρμακεία! Βέβαια είσαι από εξωσωματική οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά γέλασα με τη φράση "κινητό χημείο". 😀

Πιστεύω ότι το παν είναι να εμπιστευόμαστε τον/την γιατρό! 

• Μου αρέσει 1

2 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Χαχα! Μάλλον παίρνω τα ηνία εγώ ! Κ σύ μικρή είσαι πάντως! 

Χαχα! Καταλαβαίνω ! Εγώ συνολικά την ημέρα έπαιρνα 10 mg, τ μειώσαμε για 2 μέρες στα 5 κ τώρα τα έκοψα τελείως ..είμαι 8εβδ κ 3ων ημερών ! Ποιος ξέρει , ο καθένας λειτουργεί διαφορετικά.. 

Α μια χαρα σε βρισκω τελεια!! Αντε ωραια ολα να πανε καλα κοριτσι μου! 

1 hour ago, mariaalexiou είπε:

πω πω, ξαφνικά νιώθω τυχερή που παίρνω μόνο φυλλικό και βιταμίνη d! κουράγιο με τοσα χάπια, εσύ πρέπει να είσαι ταπί και ψύχραιμη με τόσες επισκέψεις σε φαρμακεία! Βέβαια είσαι από εξωσωματική οπότε δεν ξέρω τι γίνεται εκεί, αλλά γέλασα με τη φράση "κινητό χημείο". 😀

Πιστεύω ότι το παν είναι να εμπιστευόμαστε τον/την γιατρό! 

Καλα τα φαρμακεια δεν είναι τίποτα μπροστά στα υπόλοιπα που εχουμε χαλασει μεχρι τωρα. Τωρα τουλαχιστον στην εγκυμοσύνη ειναι σχεδον μηδενικη συμμετοχη στα φαρμακα εφόσον γραφονται.. Ετσι ειναι να εμπιστευομαστε τον γιατρο κ ολα θα γινουν!

• Μου αρέσει 1

5 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Σας ευχαριστω για τα μηνύματά σας . Έκανα χτες την αποξεση και τώρα η ζωή μου είναι άδεια , κενή, χωρίς νόημα , Ο πόνος μου τρωπαει τα σωθικά. Ξεσπάω σε λυγμούς κάθε λίγο , όταν συνειδητοποιώ τι έχει συμβεί. Αρνούμαι να το πιστέψω. Με τρώει το γατί , αν και ξέρω ότι δεν θα πάρω απάντηση. Γιατί η φύση ήξερε καλύτερα μου απαντάνε και γω θυμώνω . Θυμώνω γιατί εγώ ήξερα καλύτερα που είμαι η μαμά του , εγώ που το είχα μέσα μου , εγώ που έκανα όνειρα και το περίμενα πως και πως , εγω που το αγαπούσα ήδη όσο τίποτα άλλο.. 

Δεν θέλω να σας μαυρίσω άλλο τη ψυχολογία , περιμένετε τα μωράκια σας και ίσως τα λόγια μου σας αγχωνουν. Εύχομαι να έχετε μια τέλεια εγκυομοσυνη, και να πάρετε τα μωράκια σας στην αγκαλιά σας !

Κοπελα μου οτι κ να πεις εχεις δίκιο...Με τον καιρο θα μπορεσεις ναα συνεχισεις πιο δυνατή! Ακομα δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις κ εχεις δίκιο, δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου. Παντως εγω θα σου πρότεινα αν δεν αρκεισαι στην απαντηση τυχαιο γεγονός, να πας σε εναν γιατρο καλο που εχει να σου προτεινει κ καποιες εξετασεις, οπως πχ υστεροσκοπηση να δεις το ενδομητριο, αιμοτολογικες...Δεν είμαι γιατρος, ουτε θελω να το παιξω έξυπνη απλώς επειδη ειμαι απο εξωσωματικη κ γνωριζω οτι κανουμε περαιτερω εξετασεις προληπτικα απο πριν, γνωρίζω οτι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορουν να τσεκαριστουν κ να λυθουν. Κατι τελευταίο χωρίς να θελω να σε κουρασω, στο φορουμ εξωσωματικης εδω κ καιρο παρα πολλες κοπελες εχουν πει τα καλυτερα για μια γιατρο Οικονομοπουλου αιματολογο αν δεν κανω λαθος. Ειναι στο Έλενα αν εισαι κοντά Αθήνα και κλείνεις ραντεβου στο τμημα καθ εξιν αποβολων και στα κοιτάει ολα δωρεαν στο νοσοκομειο. Ξέρω μπορει να μην εισαι σε αυτη τη φαση τωρα και συγνώμη... 

• Μου αρέσει 2
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

3 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Κοπελα μου οτι κ να πεις εχεις δίκιο...Με τον καιρο θα μπορεσεις ναα συνεχισεις πιο δυνατή! Ακομα δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις κ εχεις δίκιο, δωσε λιγο χρονο στον εαυτο σου. Παντως εγω θα σου πρότεινα αν δεν αρκεισαι στην απαντηση τυχαιο γεγονός, να πας σε εναν γιατρο καλο που εχει να σου προτεινει κ καποιες εξετασεις, οπως πχ υστεροσκοπηση να δεις το ενδομητριο, αιμοτολογικες...Δεν είμαι γιατρος, ουτε θελω να το παιξω έξυπνη απλώς επειδη ειμαι απο εξωσωματικη κ γνωριζω οτι κανουμε περαιτερω εξετασεις προληπτικα απο πριν, γνωρίζω οτι υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορουν να τσεκαριστουν κ να λυθουν. Κατι τελευταίο χωρίς να θελω να σε κουρασω, στο φορουμ εξωσωματικης εδω κ καιρο παρα πολλες κοπελες εχουν πει τα καλυτερα για μια γιατρο Οικονομοπουλου αιματολογο αν δεν κανω λαθος. Ειναι στο Έλενα αν εισαι κοντά Αθήνα και κλείνεις ραντεβου στο τμημα καθ εξιν αποβολων και στα κοιτάει ολα δωρεαν στο νοσοκομειο. Ξέρω μπορει να μην εισαι σε αυτη τη φαση τωρα και συγνώμη... 

Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Έψαξα στο Έλενα και δεν βρήκα διαθέσιμο ραντεβού μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Εννοείται με τρώει να κάνω όλες τις εξετάσεις, θέλω να προσπαθήσω ξανά , όχι στην άγνοια αυτή τη φορά. Ο γιατρός μου είπε ότι μόλις αδιαθετησω θα κάνουμε εξετάσεις καθ' έξιν αποβολών κ ας μετράω μια βιοχημική και μια παλλινδρομη μόνο. Θα τον ακούσω και θα πάω σύμφωνα με τις συμβουλές του και ελπίζω για το καλύτερο. Βρήκα ραντεβού για το τμήμα αποβολών στο Αλεξάνδρας αλλά φοβάμαι μήπως ακούγοντας πολλές γνώμες καταλήξω να μπερδευτω . . Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καρυότυπο ζεύγους και ο,τι άλλο μας προτείνει ο γιατρός .. Δεν θα αντέξω να το περάσω ξανά αυτό!!!

• Μου αρέσει 2

2 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Σ ευχαριστώ πολύ για τις συμβουλές. Έψαξα στο Έλενα και δεν βρήκα διαθέσιμο ραντεβού μέχρι τέλη Ιανουαρίου. Εννοείται με τρώει να κάνω όλες τις εξετάσεις, θέλω να προσπαθήσω ξανά , όχι στην άγνοια αυτή τη φορά. Ο γιατρός μου είπε ότι μόλις αδιαθετησω θα κάνουμε εξετάσεις καθ' έξιν αποβολών κ ας μετράω μια βιοχημική και μια παλλινδρομη μόνο. Θα τον ακούσω και θα πάω σύμφωνα με τις συμβουλές του και ελπίζω για το καλύτερο. Βρήκα ραντεβού για το τμήμα αποβολών στο Αλεξάνδρας αλλά φοβάμαι μήπως ακούγοντας πολλές γνώμες καταλήξω να μπερδευτω . . Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε καρυότυπο ζεύγους και ο,τι άλλο μας προτείνει ο γιατρός .. Δεν θα αντέξω να το περάσω ξανά αυτό!!!

Κορίτσι μου, δεν πιστεύω ότι πηγαίνοντας σε διάφορους γιατρούς θα μπερδευτείς απαραίτητα. Ίσα ίσα που σίγουρα ο καθένας θα έχει να σου προτείνει και μια εξέταση παραπάνω, κατι θα πάρεις από όλους. Εμένα μετά τις αποβολές με βοηθούσε να ψάχνω. Και δεν ησύχαζα μέχρι που βρήκα το πρόβλημα. 

Μια συμβουλή μόνο θα σου δώσω, όσο ψάχνετε εσένα, να δείτε και το σπερμα. Πάτε σε έναν ουρολόγο εξειδικευμένο και ζητήστε του εξετάσεις, όπως κατακερματισμο, καλλιέργεια κτλ.  Μακάρι να μου το είχε πει κι εμένα καποιος από την αρχή. Θα γλίτωνα πολύ ταλαιπωρία και χρόνο. 

Απλά πάρε τον χρόνο σου και μην πιεζεσαι να τα κάνεις όλα μαζί. Όταν νιώσεις έτοιμη. Σου εύχομαι τα καλύτερα και σύντομα να πάρεις ένα υγιές μωράκι αγκαλιά. 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

On 15/12/2022 at 12:00 ΠΜ, mariaalexiou είπε:

Ααα κορίτσι, χαίρομαι που όλα παίρνουν το δρόμο και καλυτερεύουν!

Από ό,τι διαβάζω, στις περισσότερες είδε ο γιατρός μια μικρή αποκόλληση

Εμένα είχε δει αιματακι γύρω από το μωρό στην πιο... αρχή, στην τρίτη επίσκεψη

Πάντως χαίρομαι που συμπληρώνεται το πινακάκιιι!!!

Χαχα μπορεί και αυτό να μη θέλει να σου πει

Να μη γυρίσει για να το δείτε!

Σωστααααα δεν το είχα σκεφτεί αυτό 

Καλησπέρα κορίτσια μου ! @Ellimn κορίτσι μου … ποσο λυπάμαι να ήξερες για τον πόνο σου. Δεν έχω λόγια να σου πω αλήθεια. 
Θα σου δώσω όμως έστω και νοερά μια τεράστια αγκαλιά μακάρι να ήμουν δίπλα σου αυτή την στιγμή ! 

Αγαπημενες μου! Είναι καλό που δε νιώθω στο ελάχιστο έγκυος ;; 
τι θα κάνω μέχρι τις 27/12; 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

4 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Ωραια εφοσον ο γιατρος σου σου ανέφερε να κανεις καποιες εξετασεις και να ψαξετε καποια πραγματα θα τις κανεις οπου και να ναι οπου και αν μπορεσεις ιδιωτικά η σε νοσοκομείο.Σημασια έχει και μετα απο καθε διάγνωση σωστή άποψη. Αλλα εμενα μου ακούγεται θετικό το οτι ο γιατρός σου ειπε για εξετασεις. Παντως σε αιματολογο κ ενδοκρινολογο να πας δεν νομιζω να μπερδευτεις. Έκαστος στο είδος του. Κ οπως λεει και η @Geogi να δειτε και σπέρμα παραλληλα. Κ εμεις παρόλο που καναμε εξωσωματικη υπηρχε ενα θεμα που με απλη θεραπεία βοηθησε πολυ. Οι γυναικολόγοι οντως δεν ασχολουνται εξ αρχής κ πολυ με το σπερμα... Ολα σιγα σιγα θα γινουν, παρε μια ανάσα... 

• Ευχαριστώ 1

πρίν από 14 λεπτά , Maria Ad είπε:

Ωραια εφοσον ο γιατρος σου σου ανέφερε να κανεις καποιες εξετασεις και να ψαξετε καποια πραγματα θα τις κανεις οπου και να ναι οπου και αν μπορεσεις ιδιωτικά η σε νοσοκομείο.Σημασια έχει και μετα απο καθε διάγνωση σωστή άποψη. Αλλα εμενα μου ακούγεται θετικό το οτι ο γιατρός σου ειπε για εξετασεις. Παντως σε αιματολογο κ ενδοκρινολογο να πας δεν νομιζω να μπερδευτεις. Έκαστος στο είδος του. Κ οπως λεει και η @Geogi να δειτε και σπέρμα παραλληλα. Κ εμεις παρόλο που καναμε εξωσωματικη υπηρχε ενα θεμα που με απλη θεραπεία βοηθησε πολυ. Οι γυναικολόγοι οντως δεν ασχολουνται εξ αρχής κ πολυ με το σπερμα... Ολα σιγα σιγα θα γινουν, παρε μια ανάσα... 

Ενδοκρινολόγος με παρακολουθεί εξ αρχής , μιας και έχω θεμα με τον θυρεοειδή εδώ και χρόνια . Ήταν η πρώτη δουλειά που έκανα μόλις έμαθα ότι είμαι έγκυος. Σε αιματολογο ναι, λέω και εγώ να πάω αφού είναι άλλη ειδικότητα. Για τον κατακερματισμο του dna στο σπέρμα το είχα διαβάσει, και θα το κάνουμε και αυτό, να αποκλείσουμε κάθε πιθανό ενδεχόμενο. Ο γιατρός μου είπε είναι ελάχιστες οι πιθανότητες να φταίει το σπέρμα, αλλά γιατί να το παίξουμε κορώνα γράμματα; Σήμερα πήγα και έκανα μόνη μου εξετάσεις για επίκτητη θρομβοφιλια κύησης. Αν περίμενα την περίοδο δεν θα ανιχνευε τίποτα. Δεν με νοιάζει το κόστος στην προκειμένη περίπτωση, όχι ότι μου περισσεύουν κιόλας, αλλά η ψυχική μου ηρεμία και μια υγιής εγκυμοσύνη είναι πάνω από όλα τα χρήματα του κόσμου. Ο,τι περνάει από το χέρι μου θα το κάνω αρκεί να μην χάσω κ άλλο μωράκι. Ο πόνος είναι αβάσταχτος, αλλά ελπίζω και πιστεύω ότι αν φταίει κάτι θα το βρούμε. Αν ήταν τυχαίο γεγονός, η επόμενη φορά ίσως είναι η τυχερή μου.

Προσεύχομαι για όλες σας να έχετε τελειομηνες εγκυμοσυνες, και καμία άλλη μανούλα στον κόσμο να μην νιώσει την απώλεια. Να σας έχει ο Θεός καλά και να προσέχει εσάς και τα εμβρυακια σας !!!

• Μου αρέσει 6

Διαφημίσεις

15 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Ακριβώς ίδια σκέψη μέχρι χτες το βράδυ, που μου ήρθε μια αντραλα που λέμε εμείς, έτρεμαν τα χέρια μου και έλεγα θα πέσω από την καρέκλα

Τις τελευταίες 2-3 μέρες δεν ένιωθα κι εγώ έγκυος (ούτε αναγουλες ούτε τίποτα). Και έχω αυχενική στις 27. Και αναρωτιομουν αν είναι όλα καλά με το φασολάκι γιατί δεν νιώθω τίποτα. Ε, είπε να παρουσιαστεί χτες βράδυ.

Οπότε όταν νιώθεις καλά, να το απολαμβάνεις. Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο γιατί νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά, αλλά αν θέλει αυτό να σε απασχολήσει, θα βρει τρόπο. 

Μια χαρά είναι, απόλαυσε το

• Μου αρέσει 1

15 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Σωστααααα δεν το είχα σκεφτεί αυτό 

Καλησπέρα κορίτσια μου ! @Ellimn κορίτσι μου … ποσο λυπάμαι να ήξερες για τον πόνο σου. Δεν έχω λόγια να σου πω αλήθεια. 
Θα σου δώσω όμως έστω και νοερά μια τεράστια αγκαλιά μακάρι να ήμουν δίπλα σου αυτή την στιγμή ! 

Καλησπερα.. κι εγω εχω πολυ καλη εγκυμοσυνη ..λιγη κουραση αισθάνομαι ανα διαστηματα μεσα στη μερα .. 27/12 εχεις αυχενικη ή απλο υπερηχο; Εγω αυριο εχω μια επισκεψη - δωρο της γιατρου ..το κανει σε ολες τις εγκυουλες λιγες μερες πριν την αυχενικη (να ακουσουμε καρδουλα ξανα) και 27/12 εχω αυχενικη .. 

• Μου αρέσει 3

Αχ κορίτσια από Παρασκευή βράδυ πέθανα στους πόνους στο στομάχι μου και είχα και δέκατα συνέχεια. Μια έπεφταν μια ανέβαιναν, μάλλον κόλλησα γαστρεντεριτιδα. Μέχρι τώρα πρόσεχα μέσα σε λογικά πλαίσια γιατί εδώ και χρόνια δεν κολλάω με τίποτα. Και τώρα την πάτησα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή και να μην πάρω κάτι και τελικά σήμερα είμαι καλύτερα. 

Τίποτα από δω και πέρα πολύ πολύ προσοχή! 

Επίσης κορίτσια από χθες νιώθω να έχει ξεπρηστει τελείως η κοιλιά μου :-( είχε φουσκώσει λιγάκι και τώρα ξαφνικά έπεσε... Λέτε να έπαθε κάτι το μωράκι με αυτό που έγινε;

• Λυπημένη/-ος 1

πρίν από 41 λεπτά , Geogi είπε:

Αχ κορίτσια από Παρασκευή βράδυ πέθανα στους πόνους στο στομάχι μου και είχα και δέκατα συνέχεια. Μια έπεφταν μια ανέβαιναν, μάλλον κόλλησα γαστρεντεριτιδα. Μέχρι τώρα πρόσεχα μέσα σε λογικά πλαίσια γιατί εδώ και χρόνια δεν κολλάω με τίποτα. Και τώρα την πάτησα. Ο γιατρός μου είπε να κάνω υπομονή και να μην πάρω κάτι και τελικά σήμερα είμαι καλύτερα. 

Επίσης κορίτσια από χθες νιώθω να έχει ξεπρηστει τελείως η κοιλιά μου :-( είχε φουσκώσει λιγάκι και τώρα ξαφνικά έπεσε... Λέτε να έπαθε κάτι το μωράκι με αυτό που έγινε;

Περαστικά σου κορίτσι! Λογικά είναι μια χαρά το σπορακι

Συνήθως είναι προστατευμένα από μας

Αν έπαιρνες φάρμακα θα το πείραζαν, αλλά θα έλεγα να το συζητήσεις με τον γιατρό. Πάντως κοιλιά δεν θα έχουμε ακόμα, τώρα για το στήθος, δεν ξέρω

Θετική σκέψη, όλα καλά 

• Μου αρέσει 2

1 ώρα πρίν, Geogi είπε:

Μη στεναχωριεσαι κοριτσι μου..ολα καλα θα ειναι..αυτο με το πρηξιμο με την κοιλιτσα ,το παθαινω κι εγω ..υπαρχουν μερες που την αισθανομαι πρησμενη και αλλες μερες λες και ξεφουσκωσε .. κι εγω εχω τις ανησυχιες και βαζω που κ που το "κακο" στο μυαλο μου..αλλα το διωχνω κατευθειαν .. πριν λιγες μερες,ειχα παθει πυωδη αμυγδαλιτιδα και μου εδωσε αντιβίωση την οποια σταματησα τη Δευτερα που μας περασε ..μαζι με την αμυγαλιτιδα απεκτησα πολυ εντονο επιμονο βηχα και παιρνω ακομη εισπνεομενα (15 μερες)..και χτες ξυπνησε η μικρη με δυο σπυρακια σαν πληγη (ενα στο πηγουνι κι ενα στη μυτη) και πηγαμε στο νοσοκομειο γιατι η παιδιατρος δεν μου απαντησε (Σαββατο και 8 το πρωι λογικο)και κολλησε σταφυλοκοκκο απο τον βρεφικο.. 10 μερες αντιβιωση η μικρη ..spray,αλοιφες κι εμεις συνεχεια πλυσιμο τα χερια μην κολλησουμε κι εμεις..υποθετικα το προλαβαμε εκτος αν κανει πυρετο απο τη Δευτερα το μεσημερι κ μετα που παει να πει οτι δεν το προλαβαμε και θα κανουμε εισαγωγη στο νοσοκομειο για ενδοφλεβεια αντιβιωση ..ελπιζω να το χουμε προλαβει, γιατι και στο νοσοκομειο με τοσα μικροβια ολο και κατι ειναι πιθανο ν αρπαξει κανεις.. μια ανησυχια μ'εχει πιασει ειναι η αληθεια..😔 οσον αφορα στα φαρμακα .. κι εγω ειχα προβληματιστει που επρεπε να παρω αντιβιωση ..με καθησυχασε η γυναικολογος..μου ειπε οτι υπαρχουν 3πλατφορμες διεθνεις που μπορεις να μπεις και να δεις ποια φαρμακα ειναι συμβατα με την εγκυμοσυνη και τον θηλασμο ..τα φαρμακα που κατατασσονται στις κατηγοριες Α και Β δε δημιουργουν προβλημα..εκεινα που ειναι στις κατηγοριες C και D ειναι απαγορευτικα για εγκυους κ θηλαζουσες.. ελπιζω να πανε ολα καλα για ολες μας ..εσυ ποτε εχεις ραντεβου ,να σου φυγει η ανησυχια ; 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...