Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα κορίτσια. Ήθελα να σας ρωτήσω, αντιμετώπισε κάποια άλλη θέμα με την ωρίμανση των ωαρίων της; Στην πρώτη μου προσπάθεια με βραχύ πρωτόκολλο κ ανταγωνιστές βλέπαμε 7-8 ωοθηλακια με οιστραδιολη πριν την ovitrelle 1400 και πήραμε μόνο 1 ωάριο. Ο γιατρός θεώρησε ότι δε με έπιασε η ovitrelle. Στη δεύτερη προσπάθεια δοκιμάσαμε serpafar και gonal ευελπιστώντας σε μαξ 4-5 ωάρια, βλέπαμε 3 στον υπέρηχο και πήραμε όντως 3 τα 2 όμως ανώριμα. Αυτή τη φορά μαζί με την ovitrelle κάναμε και arvekap (double trigger).

Σκέφτομαι πως ίσως την δεύτερη φορά τα πήραμε λίγο νωρίτερα (13η μέρα του κύκλου μου αντί για 14η κ το μεγαλύτερο είχε μέγεθος 17,5mm) 

Την πρώτη φορά πιστεύετε πως όντως έφταιξε ότι δε με έπιασε η ovitrelle? Τώρα ο γιατρός προτείνει βραχύ πρωτόκολλο με ανταγωνιστές όπως την πρώτη φορά με double trigger (ovitrelle και arvekap) για τελική ωρίμανση. Ποια είναι η γνώμη σας;

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

Εγω πάντα είχα κάτι με τα ιδιωτικά.. εδώ μου καθετε να πληρώνω ξενοδοχείο.. για 3 μέρες τοσα χιλιάρικα!  

Όσον αφορά το θέμα φύλλου τώρα κοιτουσα  ένα παλιότερο ποστ σχετικά με το φεγγάρι γέμιση η χάση. Όχι ότι τα πιστεύω  αλλά έτσι να γίνει τζερτζελες 

Ισως όσες έχουν ήδη μωράκι να το τσεκάρουν εμένα πάντως 3/3  έπεσε μέσα. Δυστυχώς αυτή τη φορά δεν έχω ιδεα ποτε ήταν η επαφή..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Καλησπέρα κορίτσια δεν σας προλαβαινω με τις σελιδες χαχαχα. Τα διαβασα τα νεα σας κ ολες πατε καλα κ οσες ειχατε υπερηχο. Πολυ χαιρομαι! Πηγα κ εγω χθες στο γιατρο και ξετρελάθηκα! Επειδη το παρακολουθώ καθε βδομαδα απο την αρχη ε χθες συγκινήθηκα πιο πολυ κ απ τον ηχο της καρδιας. Κουνιοταν και εχει πλεον την όψη μωρού. οταν μου πάτησε ο γιατρος την κοιλια λιγο παραπάνω αρχισε να χτυπαει τα ποδαρακια σαν τρελο!! 

Εγω δεν εχω καταλαβει που ειναι αυτο το πινακακι που λετε:D Παντως ΠΗΤ 8/7 μου βγαινει αλλά στις αρχες μου είχε πει ο γιατρός οτι ήταν λιγο μεγαλύτερο.Επισης αλλαζω γιατρό τωρα, ο εξωσωματικος με παρακολουθησε για το πρωτο 3μηνο.Αρχές Ιανουαρίου θα παω σε μια γιατρό που δεν εχω ξαναπαει και δεν ξερω αν συνεχισω και μαζι της,στο Πανεπιστημιακο Νοσοκ Λαρισας. Κ ειναι το πρώτο μου μωρακι! Κ μονο που το γραφω αυτο δεν το πιστεύω δηλαδή... Απλως οι δικες μου πληροφορίες για τον πινακα που λετε ειναι ντεμι ολα ακομα! Θα σιγουρευτουν στην πορεια...

Αχ πόσο τέλειο συναίσθημα, χαίρομαι που είναι όλα καλά και είδες το μικρούλι σου! Να σε ρωτήσω, κάνατε υπέρηχο διακολπικο και το είδατε τόσο καλά; πριν μια βδομάδα περίπου που έκανα από την κοιλιά δεν είδαμε και πολλά. βέβαια έχουμε και μια βδομάδα διαφορά. Ελπίζω την Τρίτη που θα πάμε να δούμε κι εμείς μωρουλι! 

• Μου αρέσει 1

3 ώρες πρίν, mariaalexiou είπε:

Ναι σίγουρα μετράει το να είσαι άνετη και ήρεμη! Τα ιδιωτικά είναι κλινικές, όχι νοσοκομεία, όμως έχουν άλλες ανέσεις και άλλα θέματα. Εγώ εμπιστεύομαι καλύτερα γυναίκες γυναικολόγους -προσωπική άποψη, με εχουν εξετάσει και άντρες (όταν κλείνεις στο πρωινό ωράριο μεγάλου νοσοκομείου πετυχαίνεις τα πάντα), άρα κάνε ό,τι σε ευχαριστεί και θεωρείς σωστό για σένα και το μωρό

Ετσι ειναι κοπελα μου, σημασια εχει να νοιώθουμε ασφάλεια. Εγω πρωτη φορα θα παω σε γυναικα ελπίζω να ειναι τοσο καλή οσο ακουω κ να συνεχισω εκει..Εδω θα ειμαστε να τα λεμε! 😉

πρίν από 18 λεπτά , Geogi είπε:

Αχ πόσο τέλειο συναίσθημα, χαίρομαι που είναι όλα καλά και είδες το μικρούλι σου! Να σε ρωτήσω, κάνατε υπέρηχο διακολπικο και το είδατε τόσο καλά; πριν μια βδομάδα περίπου που έκανα από την κοιλιά δεν είδαμε και πολλά. βέβαια έχουμε και μια βδομάδα διαφορά. Ελπίζω την Τρίτη που θα πάμε να δούμε κι εμείς μωρουλι! 

Εγω χθες ημουν 10 και 4 ημερες. Στην αρχη μου εκανε παλι διακολπικο αλλα δεν φαινοταν καλα χερια ποδια ουτε αν κουνιοταν. Το παλεψε λιγο κ επειδη ηθελε να βγαλουμε καλες λήψεις για να εχω μου εκανε μετα απ την κοιλιά. Με πατησε λιγο κ με το χερι του κ μαλλον το αναστάτωσε κ φαινοταν πολυ πιο καθαρα ολα. Νωριτερα να σου πω την αληθεια δεν ξαναδοκίμασε απο κοιλιά για να σου πω αν φαινοταν καλα, μονο κολπικα καναμε μεχρι τωρα.Με το καλο την Τριτη να το δειτε καλυτερα να το χαρείτε κοπελα μου ειναι τρέλα! 

9 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Ξέρεις , για να προλάβω το κακό! Επειδή διαβάζω τοσα κ τοσα εδώ μέσα .. αχ ! Μακάρι να συνεχίσουν όλα καλά ! 

Και εμενα η ανησυχία μου ειναι παρομοια @minnie26 Ο γιατρός μου κοβει τις αντιπηκτικες τέλη Δεκεμβρη περιπου. Θα περασουν καποιες μερες μεχρι να παω στη μαιευτήρα που εκλεισα ραντεβου. Και εγω πριν την εξωσωματικη δεν εξεταστηκα για θρομβοφιλια οπως πολλες κοπελες. Κ αναρωτιέμαι μετα απο τοσο καιρο που τις εκανα προληπτικα ειναι οκ να τις κοψω??? Φοβαμαι μην γινει τίποτα. Πως το βλεπουμε αν χρειαζεται να κάνουμε αντιπηκτικες γενικα??? Εσυ κανεις αντιπηκτικες ή δεν ηταν στο πρωτόκολλο σου? 

• Μου αρέσει 1

πρίν από 30 λεπτά , Maria Ad είπε:

Ετσι ειναι κοπελα μου, σημασια εχει να νοιώθουμε ασφάλεια. Εγω πρωτη φορα θα παω σε γυναικα ελπίζω να ειναι τοσο καλή οσο ακουω κ να συνεχισω εκει..Εδω θα ειμαστε να τα λεμε! 😉

Εγω χθες ημουν 10 και 4 ημερες. Στην αρχη μου εκανε παλι διακολπικο αλλα δεν φαινοταν καλα χερια ποδια ουτε αν κουνιοταν. Το παλεψε λιγο κ επειδη ηθελε να βγαλουμε καλες λήψεις για να εχω μου εκανε μετα απ την κοιλιά. Με πατησε λιγο κ με το χερι του κ μαλλον το αναστάτωσε κ φαινοταν πολυ πιο καθαρα ολα. Νωριτερα να σου πω την αληθεια δεν ξαναδοκίμασε απο κοιλιά για να σου πω αν φαινοταν καλα, μονο κολπικα καναμε μεχρι τωρα.Με το καλο την Τριτη να το δειτε καλυτερα να το χαρείτε κοπελα μου ειναι τρέλα! 

Και εμενα η ανησυχία μου ειναι παρομοια @minnie26 Ο γιατρός μου κοβει τις αντιπηκτικες τέλη Δεκεμβρη περιπου. Θα περασουν καποιες μερες μεχρι να παω στη μαιευτήρα που εκλεισα ραντεβου. Και εγω πριν την εξωσωματικη δεν εξεταστηκα για θρομβοφιλια οπως πολλες κοπελες. Κ αναρωτιέμαι μετα απο τοσο καιρο που τις εκανα προληπτικα ειναι οκ να τις κοψω??? Φοβαμαι μην γινει τίποτα. Πως το βλεπουμε αν χρειαζεται να κάνουμε αντιπηκτικες γενικα??? Εσυ κανεις αντιπηκτικες ή δεν ηταν στο πρωτόκολλο σου? 

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα είμαι 10+1 αν και υπερηχογραφικα είναι λίγο μεγαλύτερο αρα έχουμε ελπίδες να το δούμε :x

Κορίτσια όσο αφορά τη θρομβοφιλια, θα σας πω ότι υπάρχουν και 1000000 ακόμα πράγματα, τα οποία συμβαίνουν σε άλλες κοπέλες δεν σημαίνει ότι θα συμβούν και σε μας. 

Αν το θεωρούσαν οι γιατροί απαραίτητο, θα έκαναν όλες οι γυναίκες ενέσεις. Η θρομβοφιλια υπάρχει λογος που δεν είναι στις βασικές εξετάσεις. 

Και να σας πω και κάτι; όπως λέει  κι ο άντρας μου, όλα σε μας θα συμβούν; νομίζω με τη διαδικασία της εξωσωματικής, που για κάποιο λόγο θα μπήκατε σε όλο αυτό, σας συνέβησαν αρκετά! 

Τώρα μπορείτε να το χαρείτε, είστε επιτέλους έγκυος! 

• Μου αρέσει 2

πρίν από 58 λεπτά , Maria Ad είπε:

Μπορείς να συμβουλευτείς έναν αιματολόγο και να σε καθοδηγήσει/καθησυχάσει. Είχα ρωτήσει κι εγώ το γυναικολόγο για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και μου είπε ότι ο ίδιος δεν προτείνει γενικά τον έλεγχο, αλλά αν εγώ ήθελα, τότε θα μου συστεινε κάποιο αιματολόγο. Τελικά δεν έκανα τπτ, αλλά έχω φίλες που επέλεξαν να τις παρακολουθεί και αιματολόγος.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

1 ώρα πρίν, Geogi είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Θα είμαι 10+1 αν και υπερηχογραφικα είναι λίγο μεγαλύτερο αρα έχουμε ελπίδες να το δούμε :x

Κορίτσια όσο αφορά τη θρομβοφιλια, θα σας πω ότι υπάρχουν και 1000000 ακόμα πράγματα, τα οποία συμβαίνουν σε άλλες κοπέλες δεν σημαίνει ότι θα συμβούν και σε μας. 

Αν το θεωρούσαν οι γιατροί απαραίτητο, θα έκαναν όλες οι γυναίκες ενέσεις. Η θρομβοφιλια υπάρχει λογος που δεν είναι στις βασικές εξετάσεις. 

Και να σας πω και κάτι; όπως λέει  κι ο άντρας μου, όλα σε μας θα συμβούν; νομίζω με τη διαδικασία της εξωσωματικής, που για κάποιο λόγο θα μπήκατε σε όλο αυτό, σας συνέβησαν αρκετά! 

Τώρα μπορείτε να το χαρείτε, είστε επιτέλους έγκυος! 

Οτι συνεβησαν αρκετα ειναι αληθεια. Εκανα μεγαλο αγωνα μηνες τωρα. Εμεις οι γυναικες ομως για να γίνουμε μανες πεφτουμε ποναμε αλλά ξανασηκωνομαστε. Κ ο άντρας μου το ίδιο λεει παντως, όλα σε εμας θα τυχουν?! Ας προσπαθήσουμε ολες λοιπον να χαρουμε λιγο με λιγότερο αγχος...

1 ώρα πρίν, Io_anna είπε:

Μπορείς να συμβουλευτείς έναν αιματολόγο και να σε καθοδηγήσει/καθησυχάσει. Είχα ρωτήσει κι εγώ το γυναικολόγο για τις εξετάσεις θρομβοφιλίας και μου είπε ότι ο ίδιος δεν προτείνει γενικά τον έλεγχο, αλλά αν εγώ ήθελα, τότε θα μου συστεινε κάποιο αιματολόγο. Τελικά δεν έκανα τπτ, αλλά έχω φίλες που επέλεξαν να τις παρακολουθεί και αιματολόγος.

Άρα απ όσο καταλαβαίνω μονο με καποιες εξετάσεις αίματος πιο ειδικές φαίνεται αν υπάρχει κάποιος κίνδυνος. Οκ προς το παρόν θα εμπιστευθώ τον γιατρό κ θα δω τι θα πρότεινει η μαιευτήρας αργότερα. Σ ευχαριστώ για την απάντηση! 

Πέμπτη απόγευμα η καρδιά του μωρού μου δεν χτυπούσε πια . Αύριο πρωί μπαίνω για αποξεση . Ο πόνος που νιώθω είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο , δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω ξανά να σταθώ στα πόδια μου . Θυμάμαι ξανά και ξανά το μικρο του σωματακι, το κεφαλάκι του και τον γιατρό μάταια να ψάχνει καρδιακό παλμό. Γκρεμίστηκαν όλα σε 1 λεπτό . Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν το χωράει το μυαλό μου, πρώτα η βιοχημική και καπάκι η παλλινδρομη . Μαζί με την καρδούλα του μωρού μου σταματησε και η δικιά μου..

• Λυπημένη/-ος 14

1 hour ago, Ellimn είπε:

Πέμπτη απόγευμα η καρδιά του μωρού μου δεν χτυπούσε πια . Αύριο πρωί μπαίνω για αποξεση . Ο πόνος που νιώθω είναι πάνω από οτιδήποτε άλλο , δεν έχω το κουράγιο να προσπαθήσω ξανά να σταθώ στα πόδια μου . Θυμάμαι ξανά και ξανά το μικρο του σωματακι, το κεφαλάκι του και τον γιατρό μάταια να ψάχνει καρδιακό παλμό. Γκρεμίστηκαν όλα σε 1 λεπτό . Δεν μπορώ να το δεχτώ, δεν το χωράει το μυαλό μου, πρώτα η βιοχημική και καπάκι η παλλινδρομη . Μαζί με την καρδούλα του μωρού μου σταματησε και η δικιά μου..

Δε  το πιστεύω... σε είχα στο νου μου σήμερα.. λυπάμαι πραγματικά.. 

Δεν έχω να σου πω πολλά.. μόνο να θυμάσαι πως μετά από κάθε μπορα έρχεται το ουράνιο τοξο..

Θα κάνετε περαιτέρω εξετάσεις ;

• Μου αρέσει 1

4 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Καλό κουράγιο σήμερα, εύχομαι να αναρρώσεις σύντομα, πολύ λυπάμαι. 

Δεν ξέρω τι να πω, μακάρι να μπορούσα να σε βοηθήσω κάπως, αλλά ξέρω πως δεν γίνεται . Εύχομαι να μην το ξαναπεράσεις ποτέ αυτό, και την επόμενη φορά να πάνε όλα καλά. 

• Μου αρέσει 1

7 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Αχ, δεν ξέρω τι να πω πραγματικά!

Λυπάμαι πολύ κορίτσι μου! Όμως ξέρεις ένα πράγμα σίγουρα! Μπορείς να μείνεις έγκυος. Από κει και πέρα όλα θα βρουν το δρόμο τους

Εύχομαι από καρδιάς ό,τι καλύτερο 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Αχ κοριτσακι μου γλυκο ,κουραγιο σου ευχομαι .. ωστε να βρεις ξανα τη δυναμη να σταθεις στα ποδια σου ..το χω περασει και ξερω πως ο πονος ειναι δυσβασταχτος .. και παρολο που μετα την αποβολη εκανα ενα παιδακι,που εννοειται οτι ειναι το πιο ωραιο δωρο της ζωης μου και γεμισε το σπιτι ευτυχια απ'ακρη σ ακρη .. οταν ερχεται 24 Μαιου ,παντα εχω μεγαλη στεναχωρια κ ποτε δεν το ξεχναω κι ουτε προκειται ποτε να το ξεχάσω ..και τωρα που σου γραφω ..κλαιω ..θυμαμαι εκεινες τις ωρες ..και μαλλον δεν ειμαι ο καταλληλος ανθρωπος για να δωσει κουραγιο για κατι τετοιο ..ομως σου ευχομαι να βρεις τη δυναμη και με τον καιρο να σταθεις στα ποδια σου ψυχολογικα και να ξανακανεις προσπαθειες για ενα νινακι ..να μην τα παρατησεις ..δυστυχως για καποιες γυναικες η μητροτητα δεν ειναι ενα ανεμελο ταξιδι ..αλλα ενα ταξιδι γεματο εγνοιες ,φοβους κι ενιοτε κ δακρυα..σου ευχομαι συντομα να ερθει μια νεα εγκυμοσυνη κοριτσι μου !

πρίν από 3 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

• Μου αρέσει 3

15 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Εγώ κορίτσι δεν έχω κάνει καμία αντιπηκτική… είχα μιλήσει με τον γιατρό της εξωσωματικής αλλά μ είπε ότι είμαι πολύ μικρή .. γεννημένη το 96.. το ίδιο κ ο γυναικολόγος μου .. τώρα τι να σου πω! Δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα ! Ελπίζω όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά!

• Μου αρέσει 2

3 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Εγώ κορίτσι δεν έχω κάνει καμία αντιπηκτική… είχα μιλήσει με τον γιατρό της εξωσωματικής αλλά μ είπε ότι είμαι πολύ μικρή .. γεννημένη το 96.. το ίδιο κ ο γυναικολόγος μου .. τώρα τι να σου πω! Δεν έχω ιδέα πάνω στο θέμα ! Ελπίζω όλα να συνεχίσουν να πηγαίνουν καλά!

Ααα και νόμιζα ήμουν η μικρότερη εδώ! Είμαι 29

• Χαχα 1

19 hours ago, Ellimn said:

😢 Κουράγιο… Σε καταλαβαίνουμε πολλές κοπέλες σίγουρα γιατί το έχουμε περάσει…  Σου εύχομαι να βρεις γρήγορα που οφείλεται και έτσι σίγουρα θα καταφέρεις να κρατήσεις ένα μωράκι στην αγκαλιά σου σύντομα 🥰

• Μου αρέσει 1

20 ώρες πρίν, Ellimn είπε:

Αχ ρε κοπελα μου λυπάμαι πολυ. Κουράγιο. Μια κουβέντα ειναι θα μου πεις.Ξερω οτι τωρα μπορει να νιωθεις οτι δεν εχεις κουράγιο για να ξαναπροσπαθησεις. Αλλα θα δεις οτι με τον καιρο θα το βρεις σιγα σιγα το κουραγιο. Δώσε λιγο χρονο στον εαυτο σου... Απο την στιγμη που εχεις ωαρια κ δεν εχεις αλλα θεματα κ μπορεις να μεινεις εγκυος και φυσιολογικα, θα ερθει το γερο εμβρυακι θα το δεις! Παρ ολα αυτα ειναι σημαντικό στη συνεχεια να σε κατευθύνει σωστα ενας καλος γιατρος. Σου στελνω μια μεγαλη αγκαλια!!! 

10 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Εγω ειμαι 29 αλλα απο φαρμακα εγινε χαμουλης. Δεν σκεφτηκε καθολου εμενα ο γιατρος την ηλικία μου. Πηρα ενα πληρες πακετο! Κινητό χημείο εχω γίνει. Παντως για τα σικλακουρ που ρωτουσες εγω αρχισα να τα μειωνω τωρα σταδιακα. Έπαιρνα 5 την μερα. Θα τα κοψω τελειως 13η εβδομάδα, τελη Δεκεμβρη.Συμφωνα με τις οδηγιες του δικου μου γιατρού βεβαια. Οπότε κανε λιγο υπομονή, θα τα κόψουμε ολα σιγα σιγα. 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...