Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 9 λεπτά , minnie26 είπε:

Ωραία ! αφού είσαι καλύτερα αυτό μετράει ! ( εγώ πάντως δε πιστεύω σε αυτά! Χαχαχα! )

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια αλλά ούτε έχει υπάρξει αποβολή ποτέ ! Άλλωστε είναι η πρώτη μου φορά που έμεινα έγκυος .. ποσό την είχες πληρώσεις ; Γιατί άκουσα κάτι για 400-500€ κ ότι δεν είναι μόνο 1 εξέταση ..

Είχα πληρώσει γύρω στα 300 θυμάμαι. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο που θα πας. Γιατί, θα κάνεις τώρα ;ενώ είσαι ήδη έγκυος; 

πρίν από 8 λεπτά , mariaalexiou είπε:

ναι... με σώζει που είμαι μικρή.. 29 ετών μακάρι να ξεκινήσω από καλές πιθανότητες!

ελπίζω για όλες μας να πάει καλα!!!

έχουμε κάποιο νέο από τη foza;

Όχι ακόμα :roll: εύχομαι να είναι όλα καλά 

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 11 λεπτά , Geogi είπε:

Είχα πληρώσει γύρω στα 300 θυμάμαι. Αλλά σίγουρα παίζει ρόλο που θα πας. Γιατί, θα κάνεις τώρα ;ενώ είσαι ήδη έγκυος; 

Όχι ακόμα :roll: εύχομαι να είναι όλα καλά 

κι εγώ το εύχομαι, είπε θα πήγαινε σήμερα στον γιατρό!

• Μου αρέσει 1

πρίν από 26 λεπτά , mariaalexiou είπε:

ναι... με σώζει που είμαι μικρή.. 29 ετών μακάρι να ξεκινήσω από καλές πιθανότητες!

ελπίζω για όλες μας να πάει καλα!!!

έχουμε κάποιο νέο από τη foza;

Ναι κοριτσι μου ..εσυ εισαι πολυ πιο μικρη ..ολα θα ειναι τελεια .. οχι ,νομιζω πως δε διαβασα κατι απο τη foza σημερα .. ελπιζω να της πηγαν  ολα καλα !

πρίν από 38 λεπτά , Geogi είπε:

Αν αυτό που περάσαμε εμείς μου φαίνεται βουνό, δεν μπορώ να διανοηθώ καν πως ήταν για σας, με τον διπλάσιο χρόνο κλπ. Πφφφ, τέλος πάντων εύχομαι να  μείνουν όλα αυτά μια άσχημη ανάμνηση και τώρα να πάνε όλα καλά για όλες μας. Που θα πάνε, τέλος :x

Τι ωραια θετικη σκεψη .. ετσι ..ολα καλα θα πανε για ολες μας ..κ στο τελος θα εχουμε αγκαλιτσα τα γλυκα μας τα νινακια :wub:

πρίν από 37 λεπτά , minnie26 είπε:

Ωραία ! αφού είσαι καλύτερα αυτό μετράει ! ( εγώ πάντως δε πιστεύω σε αυτά! Χαχαχα! )

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια αλλά ούτε έχει υπάρξει αποβολή ποτέ ! Άλλωστε είναι η πρώτη μου φορά που έμεινα έγκυος .. ποσό την είχες πληρώσεις ; Γιατί άκουσα κάτι για 400-500€ κ ότι δεν είναι μόνο 1 εξέταση ..

Εγω ειχα παει στο δημοσιο νοσοκομειο της Ξανθης,μετα την αποβολη μου το 2019 ..εκλεισα ραντεβου στο αιματολογικο .. τοτε ειχε εναν εξαιρετικο αιματολογο το νοσοκομειο..πολυ ψειρας ..σου βαζε τα χιλια δυο απο εξετασεις ..νομιζω τα εκανα ολα δωρεαν ,αν θυμαμαι καλα ..παντως τετοια ποσα δεν εχω πληρωσει για καμια εξεταση γενικοτερα ..βεβαια ,χρειαστηκε ενα διμηνο στην ουσια ..ενα μηνα πριν να κλεισω το ραντεβου και περιπου 3 εβδομαδες για να βγουν τ αποτελεσματα ..μου ειχε βαλει και ηλεκτροφορηση και κατι αλλα .. δε θυμαμαι ομως με βεβαιοτητα να σου πω αν τη συγκεκριμενη την εκανα στο νοσοκομειο ή πηρα απο το νοσοκομειο το παρεπεμπτικο κ την εκανα εξω ..μπορω αυριο να δω λιγο τα χαρτια μου κ να σου πω ..παντως σιγουρα δεν εχω πληρωσει πανω απο 50 € για καμια εξεταση 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

1 hour ago, minnie26 είπε:

Κορίτσια έχει κάνει καμία εξέταση για θρομβοφιλια ; 

Κοριτσια μου καλησπέρα αργήσαμε λίγο αλλά όλα καλά όπως πριν μια μικρή αποκόλληση που επουλώνετε  διάβαζα τα νέα σας χάρηκα πολύ για όλες !! Τα καφέ αυτά μπορεί  να είναι από το άλλο που παλινδρομεί η από τη βασκλορ 

foza ΠΗΤ: 17-24 /07/2023 μου είπε μάλλον κορίτσι από τους παλμουσ 178  και μάλλον πάμε για ΡΕΑ( δεν είναι σίγουρο ) 

εκανα πολλές εξετάσεις dna και κάτι άλλες μου στοίχησαν 210 ευρώ έχω κάτι σε μια μετάλλαξη αλλά θα μου σταματήσουν για λίγο τις αντιπηκτικές να ηρεμήσω λίγο και μετά προς το τέλος θα τις ξανά ξεκινήσω 

• Μου αρέσει 4

πρίν από 6 λεπτά , foza είπε:

Κοριτσια μου καλησπέρα αργήσαμε λίγο αλλά όλα καλά όπως πριν μια μικρή αποκόλληση που επουλώνετε  διάβαζα τα νέα σας χάρηκα πολύ για όλες !! Τα καφέ αυτά μπορεί  να είναι από το άλλο που παλινδρομεί η από τη βασκλορ 

foza ΠΗΤ: 17-24 /07/2023 μου είπε μάλλον κορίτσι από τους παλμουσ 178  και μάλλον πάμε για ΡΕΑ( δεν είναι σίγουρο ) 

εκανα πολλές εξετάσεις dna και κάτι άλλες μου στοίχησαν 210 ευρώ έχω κάτι σε μια μετάλλαξη αλλά θα μου σταματήσουν για λίγο τις αντιπηκτικές να ηρεμήσω λίγο και μετά προς το τέλος θα τις ξανά ξεκινήσω 

Μπράβο βρε κορίτσι μου, πολύ χαίρομαι που είναι όλα καλά! 

• Μου αρέσει 1
  • Ευχαριστώ 1

Διαφημίσεις

πρίν από 7 λεπτά , foza είπε:

Χαιρομαι κοριτσι μου για τα καλα νεακια σου ..  ολα να συνεχισουν να πηγαινουν καλα και με το καλο να κρατησεις αγκαλιτσα το μωρακι σου :wub:

• Ευχαριστώ 1

Τι υπέροχα νέα από όλες πολύ χαίρομαι !!! Έτσι να συνεχίσουμε !!! 
Εμείς έχουμε ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 19 μηνών αυτή τη φορά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το τι θα είναι. Μη σας πω ότι σκέφτομαι πολύ έντονα να μη το μάθω και μέχρι τη γεννα πρώτα ο θεός. 

• Μου αρέσει 1
  • Χαχα 4

PpoEp2.png AvlAp2.png 

πρίν από 7 λεπτά , Aria konsta είπε:

Εμείς έχουμε ένα κορίτσι 9 ετών και ένα αγόρι 19 μηνών αυτή τη φορά πραγματικά δεν με απασχολεί καθόλου το τι θα είναι. Μη σας πω ότι σκέφτομαι πολύ έντονα να μη το μάθω και μέχρι τη γεννα πρώτα ο θεός. 

Να σου ζησουν τα παιδακια σου ..γερα ,καλοτυχα κι ευλογημενα να ειναι και με το καλο να υποδεχτειτε κ το νεο νινακι :wub:

• Μου αρέσει 1

πρίν από 39 λεπτά , foza είπε:

Ααα κορίτσι, χαίρομαι που όλα παίρνουν το δρόμο και καλυτερεύουν!

Από ό,τι διαβάζω, στις περισσότερες είδε ο γιατρός μια μικρή αποκόλληση

Εμένα είχε δει αιματακι γύρω από το μωρό στην πιο... αρχή, στην τρίτη επίσκεψη

Πάντως χαίρομαι που συμπληρώνεται το πινακάκιιι!!!

πρίν από 30 λεπτά , Aria konsta είπε:

Χαχα μπορεί και αυτό να μη θέλει να σου πει

Να μη γυρίσει για να το δείτε!

• Ευχαριστώ 1
  • Μπερδεμένη/-ος 1

πρίν από 24 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Να σου ζησουν τα παιδακια σου ..γερα ,καλοτυχα κι ευλογημενα να ειναι και με το καλο να υποδεχτειτε κ το νεο νινακι :wub:

Σε ευχαριστώ πολύ γλυκό μου κορίτσι !!! Με το καλό και εσας το μωρουλακι σας ! 

• Μου αρέσει 1

PpoEp2.png AvlAp2.png 

Διαφημίσεις

Μπράβο βρε κορίτσια πολύ ωραια νέα!!  

Πωπω @Aria konsta το σκεφτόμουν κ εγω  να μάθω το φύλλο στη γεννα αλλά δεν θα άντεχα.. αν ειναι κ αυτό κοριτσι καλώς τα έχω όλα!  Αλλά αν είναι αγόρι δεν έχω τπτ κ θα πρεπε να ψωνίσω!!

8 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Εγώ έχω κάνει και μάλιστα είμαι θετική στην κληρονομική. (χωρίζεται σε 2 κατηγορίες κληρονομική και επίκτητη ) Είναι μεγάλο πακέτο, δεν είναι μόνο μια εξέταση. Παίρνω ενέσεις κάθε μέρα και θα παίρνω και για λίγο καιρό αφού γεννήσω. 

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπορώ να μάθω ποσό σου βγήκε τ πακέτο ;

7 ώρες πρίν, Aria konsta είπε:

Κ μένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα το φύλλο! Να είναι γερά κ ας είναι ότι θέλουν !! 

1 hour ago, minnie26 είπε:

Καλημέρα κορίτσι μου! Μπορώ να μάθω ποσό σου βγήκε τ πακέτο ;

Κ μένα δε με απασχολεί ιδιαίτερα το φύλλο! Να είναι γερά κ ας είναι ότι θέλουν !! 

Καλημέρα κορίτσια. Αν θυμάμαι καλά μου βγήκε γύρω στα 300,  μου πρότεινε το πακέτο αυτό η πρώην γυναικολόγος μου, μετά από τις 2 πρώτες αποβολές, που συνεργαζόταν με κάποιο κέντρο στην Λάρισα νομίζω. Αλλά έχω ακούσει και για μεγαλύτερα πόσα όπως και για μικρότερα της Χρύσας. 

Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει και με τι περιλαμβάνει. Εμένα είχε μέσα και για αυτόανοσα, είχε ΑΝΑ και διάφορα άλλα. 

Ίσως καλύτερα αν στο προτείνει ο γυναικολόγος σου, να επισκεφθείς έναν αιματολογο μήπως κάποια από αυτά γράφονται. 

Απλά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις στην εγκυμοσύνη, γιατί οι τιμές αλλάζουν κατά τη διάρκεια. Εκτός από τα γονίδια. 

πρίν από 23 λεπτά , Geogi είπε:

Καλημέρα κορίτσια. Αν θυμάμαι καλά μου βγήκε γύρω στα 300,  μου πρότεινε το πακέτο αυτό η πρώην γυναικολόγος μου, μετά από τις 2 πρώτες αποβολές, που συνεργαζόταν με κάποιο κέντρο στην Λάρισα νομίζω. Αλλά έχω ακούσει και για μεγαλύτερα πόσα όπως και για μικρότερα της Χρύσας. 

Φαντάζομαι ότι θα έχει να κάνει και με τι περιλαμβάνει. Εμένα είχε μέσα και για αυτόανοσα, είχε ΑΝΑ και διάφορα άλλα. 

Ίσως καλύτερα αν στο προτείνει ο γυναικολόγος σου, να επισκεφθείς έναν αιματολογο μήπως κάποια από αυτά γράφονται. 

Απλά δεν είμαι σίγουρη ότι μπορείς να το κάνεις στην εγκυμοσύνη, γιατί οι τιμές αλλάζουν κατά τη διάρκεια. Εκτός από τα γονίδια. 

Κατάλαβα ! Βρε έχω ακούσει κ για 600€ οι εξετάσεις .. άστο! Ήθελα απλά να το ελέγξω αλλά ναι , είμαι ήδη έγκυος όποτε δεν παίζει τώρα… ας ελπίζω να μην υπάρξει αποβολή! 

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...