Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 14 λεπτά , Pagor είπε:

Κορίτσια μου μια ερώτηση σε όσες περνούν τα cyclacur...σας έχεις κάνει καμία παρενέργεια όπως παράδειγμα να σας ανεβάσει την πίεση???

Την πήρα το απόγευμα γιατί είχα πονοκέφαλο κ ήταν ανεβασμένη αρκετά τρόμαξα ...διάβασα στις παρενέργειες κ το έχει μέσα ..τώρα βέβαια είναι μόνιμα ψηλά μιας κ ταράχτηκα πολύ...ποτέ μου δεν είναι πίεση 14 με 9 είμαι πάντα στο 10,5 με 6,8...πριν λίγες μέρες την είχα πάρει ξανα...για αυτό ρωταω...τώρα περνώ ξανά κ ξανά κ έχω εκεί...

Εμένα προσωπικά δεν μου την ανεβάζει, δν είχα κάποιο θέμα! Γενικά δν είχα παρενέργειες απ τ φάρμακα.. ηρέμησε κ θα πέσει!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πρίν από 35 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Εγω εχω ραντεβου στη 13:00 το μεσημερι .. την Papp-A ,ποια μερα σου ειπε ο γιατρος σου να την κανεις ; Με το καλο Μαρια μου ..

Χαχα ..ευχομαι να σου δωσει κι αλλα παιδακια ο Θεος ,αν το θελετε και να κανεις και αγορακι κ κοριτσακι ..ολα εχουν την χαρη τους :)

Χρύσα μου στις 10 το πρωί την έχω, σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση θα είμαι στην 13η ακριβώς αλλά σύμφωνα με την τελευταία περίοδο θα είμαι 12+5. Δεν την ενοχλεί καθόλου η 13η εβδομάδα λέει. εσύ πόσο θα είσαι τότε;

πρίν από 37 λεπτά , Geogi είπε:

Ναι μακάρι, αυτό είναι το σημαντικότερο. Να είναι τα μωράκια μας καλά. Εγώ κι ο άντρας μου, έχουμε ξεπεράσει κατά πολύ το επίπεδο του να έχουμε και προτιμηση στο φύλο. Τον θυμάμαι να θέλει κοριτσάκι σαν τρελός και μετά από όλα αυτά που περάσαμε, τώρα πια δεν τον νοιάζει καθόλου 

Ευχαριστω πολύ,μακαρι να μας βοηθήσει ο θεούλης να τα καταφέρουμε. 

Θα τα καταφέρετε! είμαι σίγουρη

• Μου αρέσει 2

πρίν από 4 λεπτά , mariaalexiou είπε:

Χρύσα μου στις 10 το πρωί την έχω, σύμφωνα με την τελευταία μέτρηση θα είμαι στην 13η ακριβώς αλλά σύμφωνα με την τελευταία περίοδο θα είμαι 12+5. Δεν την ενοχλεί καθόλου η 13η εβδομάδα λέει. εσύ πόσο θα είσαι τότε;

Θα τα καταφέρετε! είμαι σίγουρη

Μαρια μου, θα ειμαι 12+1 συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο,αλλα συμφωνα με την αναπτυξη- βασει της τελευταιας εξετασης- θα ειμαι 12+3 .. την Papp-A μου ειπε μπορω να την κανω το Σαββατο (νωριτερα 3 μερες) αλλα εγω μαλλον θα την κανω την ιδια μερα το πρωι..μου ειπε νωριτερα (της αυχενικης)δε μας πειραζει ,αργοτερα δε θελει ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 4 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Μαρια μου, θα ειμαι 12+1 συμφωνα με την τελευταια μου περιοδο,αλλα συμφωνα με την αναπτυξη- βασει της τελευταιας εξετασης- θα ειμαι 12+3 .. την Papp-A μου ειπε μπορω να την κανω το Σαββατο (νωριτερα 3 μερες) αλλα εγω μαλλον θα την κανω την ιδια μερα το πρωι..μου ειπε νωριτερα (της αυχενικης)δε μας πειραζει ,αργοτερα δε θελει ..

θα την κάνω την άλλη Τετάρτη την papp-a

πρίν από 2 λεπτά , mariaalexiou είπε:

θα την κάνω την άλλη Τετάρτη την papp-a

Αααα..οποτε κι εσυ νωριτερα θα την κανεις .. αχ αντε με το καλο .. να εχουμε καλα αποτελεσματα ,μεγαλες Papp-A  και μικρες χοριακες ,οπως ειναι το ιδανικο δηλαδη .. :)

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 2 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Αααα..οποτε κι εσυ νωριτερα θα την κανεις .. αχ αντε με το καλο .. να εχουμε καλα αποτελεσματα ,μεγαλες Papp-A  και μικρες χοριακες ,οπως ειναι το ιδανικο δηλαδη .. :)

είναι πρώτο παιδάκι, δεν έχω ιδέα για τις ενδείξεις, πόσο πρέπει να είναι! ξέρω μόνο ότι θα μου τα μετρήσουν όλα!

πρίν από 26 λεπτά , minnie26 είπε:

Εμένα προσωπικά δεν μου την ανεβάζει, δν είχα κάποιο θέμα! Γενικά δν είχα παρενέργειες απ τ φάρμακα.. ηρέμησε κ θα πέσει!

Βασικά ανχωθηκα άδικα κορίτσια ..έπεσε κ είναι στα φυσιολογικά..είχα πριν πολύ στρες βασικά κ γενικα παθαίνω κρίσεις πανικού στο λεπτο....εεεέε τώρα που ηρέμησα όλα μια χαρά είναι...άστο καλό...μα δεν είναι άνθρωπος εγώ...τρελενομαι με το παραμικρό...αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...κοίτα μου είπε κ η μάνα μου ότι είχα πολύ μάτι...σκασμενη μου είπε ημουν....χαχαχα...

• Μου αρέσει 3

πρίν από 16 λεπτά , minnie26 είπε:

Κορίτσια έχει κάνει καμία εξέταση για θρομβοφιλια ; 

Εγω εχω κανει ..νομιζω η εξεταση λεγεται μεταλλαξη προθρομβινης ..ειναι εξεταση dna .. σε ανησυχει κατι ; 

1 hour ago, xrysaxrysoula είπε:

Ναι κορίτσι μου ..ετσι ακριβως ειναι .. ολοι αρχικα εχουμε καποια ,εστω μικρη προτιμηση ..αλλα οταν κατι δε σου ερχεται ευκολα ..εμεις 3,5 χρονια προσπαθουσαμε κ ειχα μια αποβολη με αποξεση κ περυσι ειχα 2 βιοχημικες,παυεις να εχεις μετα προτιμησεις..λες γερο να ειναι κι ο,τι πει ο Θεος .. :wub:

Αν αυτό που περάσαμε εμείς μου φαίνεται βουνό, δεν μπορώ να διανοηθώ καν πως ήταν για σας, με τον διπλάσιο χρόνο κλπ. Πφφφ, τέλος πάντων εύχομαι να  μείνουν όλα αυτά μια άσχημη ανάμνηση και τώρα να πάνε όλα καλά για όλες μας. Που θα πάνε, τέλος :x

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

πρίν από 16 λεπτά , Pagor είπε:

Βασικά ανχωθηκα άδικα κορίτσια ..έπεσε κ είναι στα φυσιολογικά..είχα πριν πολύ στρες βασικά κ γενικα παθαίνω κρίσεις πανικού στο λεπτο....εεεέε τώρα που ηρέμησα όλα μια χαρά είναι...άστο καλό...μα δεν είναι άνθρωπος εγώ...τρελενομαι με το παραμικρό...αλλά σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση...κοίτα μου είπε κ η μάνα μου ότι είχα πολύ μάτι...σκασμενη μου είπε ημουν....χαχαχα...

Αντε ,ωραια κοριτσι μου αφου επεσε .. ευχομαι σιγα σιγα με τον καιρο ,να σου φυγει το στρες και να επελθει περισσοτερη ηρεμια ..ολα καλα να σου πανε :)

• Μου αρέσει 1

πρίν από 19 λεπτά , Pagor είπε:

Ωραία ! αφού είσαι καλύτερα αυτό μετράει ! ( εγώ πάντως δε πιστεύω σε αυτά! Χαχαχα! )

πρίν από 5 λεπτά , xrysaxrysoula είπε:

Εγω εχω κανει ..νομιζω η εξεταση λεγεται μεταλλαξη προθρομβινης ..ειναι εξεταση dna .. σε ανησυχει κατι ; 

Όχι, δεν υπάρχει κάποιο ιστορικό στην οικογένεια αλλά ούτε έχει υπάρξει αποβολή ποτέ ! Άλλωστε είναι η πρώτη μου φορά που έμεινα έγκυος .. ποσό την είχες πληρώσεις ; Γιατί άκουσα κάτι για 400-500€ κ ότι δεν είναι μόνο 1 εξέταση ..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 24 λεπτά , minnie26 είπε:

Κορίτσια έχει κάνει καμία εξέταση για θρομβοφιλια ; 

Εγώ έχω κάνει και μάλιστα είμαι θετική στην κληρονομική. (χωρίζεται σε 2 κατηγορίες κληρονομική και επίκτητη ) Είναι μεγάλο πακέτο, δεν είναι μόνο μια εξέταση. Παίρνω ενέσεις κάθε μέρα και θα παίρνω και για λίγο καιρό αφού γεννήσω. 

πρίν από 23 λεπτά , mariaalexiou είπε:

είναι πρώτο παιδάκι, δεν έχω ιδέα για τις ενδείξεις, πόσο πρέπει να είναι! ξέρω μόνο ότι θα μου τα μετρήσουν όλα!

Η γυναικολογος μου ,μου το ειχε πει στην 1η μου εγκυμοσυνη .. αφορμη ηταν οτι ειχα πολυ μικρη χοριακη .. οταν πηρα τ αποτελεσματα και τα ειδα πανιασα .. ειδα τη χοριακη κ πανικοβληθηκα ..ηταν πολυ μικρη ..νομιζα θα αποβαλλω ..παιρνω κατευθειαν τη γυναικολογο μου κ δεν απαντησε .. εμενα με ζωσανε τα φιδια μεχρι να με παρει .. με πηρε κ μου ειπε οτι θελουμε μεγαλη Papp-A  και μικρη χοριακη ..ετσι ειναι το ιδανικο ..επανηλθε η καρδια στη θεση της χαχα..ναι μετρανε διαφορα ..ειναι σαν μια εξισωση νε πολλους συντελεστες ..μετραει αν το ρινικο οστο ειναι ορατο.. μετραει την πτυχη της αυχενικης διαφανειας ,μετραει η ηλικια και κατι ακομα που δε θυμαμαι ..για παραδειγμα εγω που τον Ιουλιου θα ειμαι 39ετων και 11 μηνων ..σχεδον 40 ..ξεκιναω με πιθανοτητες 1 προς 100 για συνδομα ..ενω μια που ειναι 20 ετων ξεκιναει με πιθανοτητες 1/2000 .. αυτο οσον αφορα στην ηλικια ..μετα βεβαια ανεβαινει το ποσοστο γιατι μπαινουν και οι αλλοι συντελεστες (papp-a,χοριακη ,πτυχη αυχεν.διαφ κτλ).. λιγο αγχωνομαι λογω ηλικιας ..ευελπιστω ολα να πανε καλα .. και για ολα τα κοριτσια φυσικα :wub:

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...