Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 44 λεπτά , Makelen είπε:

Κοριτσι η 3ΑΒ ειναι καλυτερη απο την 4ΒΒ!

Σου βαζουν τις πιο καλες πρωτα! Εσυ επιλεγεις μονο αν θα ειναι μια ή δυο. Για παραπανω, αν το επιτεπει ο νομος, με βαση την ηλικια, το συζητας με τον γιατρο.

Στη θεση σου το πρωτο πραγμα που θα εκανα, πριν απο εξετασεις κτλ, θα ηταν να μιλησω με αλλον εξωσωματιστη. Να ξερει και τι λεει.. και πως να σε κατευθυνει. Εχει κανει πολλα φαουλ μεχρι στιγμης. 

Ισχυει αυτο που λες! Αλλα θελει ψαξιμο και καλο γιατρο για να σε κατευθυνει ως προς το τι σου ταιριαζει..

Ετσι κ αλλιως θα πάω να πάρω μια ακόμα γνώμη από κάπου. Είχα πάει και σε άλλους γιατρούς πριν καταλήξω με ποιον θα προσπαθήσω. Απλα ήθελα να δώσω μια ευκαιρία για μια ετ. Εχει πάρα πολύ καλό όνομα ο εν λόγω γιατρός απλά νομίζω πως ίσως δε μπορεί να μου προσφέρει κάτι άλλο πλέον.

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 23 λεπτά , Io_anna είπε:

Κι εμάς ελεύθερη ούρηση μας είπε. Ντάξει κάτσαμε 4 ώρες μέχρι να τα καταφέρουμε. Άπειροι ουροσυλλέκτες και εννοείται μας κατουρησε αρκετές φορές.

Κι εμείς πήγαμε χθες και μας είπε ότι αυτό με την κρυφή ουρολοίμωξη το έλεγαν παλιά και δεν ισχύει πια. Τη ρώτησα γιατί σκέφτηκα μήπως ευθύνεται που το παιδί είναι στην 4η εκατοστιαία θέση, αλλά μας είπε όχι. Βέβαια η φανερή ουρολοίμωξη είπε ότι ευθύνεται για στασιμότητα βάρους.

Ναι κ σε μας ο νέος παιδιατρος αυτα είπε.. Ισως φταίει που η παλιά μας γιατρός ηταν μεγαλύτερη σε ηλικία και ειχε πιο " παλαιές"  απόψεις.. Πως είστε τώρα;;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

4 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Ναι κ σε μας ο νέος παιδιατρος αυτα είπε.. Ισως φταίει που η παλιά μας γιατρός ηταν μεγαλύτερη σε ηλικία και ειχε πιο " παλαιές"  απόψεις.. Πως είστε τώρα;;

Καλά είμαστε. Τελειώσαμε την αντιβίωση και τώρα τρώει ανα 2 ώρες όλη νύχτα, μάλλον αναπληρώνει. Πήγαμε στην παιδίατρο χθες και είναι κάτω κάτω στις καμπύλες και έχει πέσει 2 καμπύλες απ το βάρος γέννησης. 4 μηνών είναι 5700. Αποφάσισα να δοκιμάσω άλλο γάλα μήπως του αρέσει πιο πολύ και πίνει παραπάνω. Η παιδίατρος είπε ότι εφόσον πήρε 400 γραμμάρια τον τελευταίο μήνα με ουρολοίμωξη δεν ανησυχεί. Συμφωνήσαμε ότι δε θα ξεκινήσουμε στέρεες ακόμα γιατί θελω να είναι όσο πιο κοντά στους 6 μήνες. Αυτά..

• Μου αρέσει 1

πρίν από 9 λεπτά , Io_anna είπε:

Καλά είμαστε. Τελειώσαμε την αντιβίωση και τώρα τρώει ανα 2 ώρες όλη νύχτα, μάλλον αναπληρώνει. Πήγαμε στην παιδίατρο χθες και είναι κάτω κάτω στις καμπύλες και έχει πέσει 2 καμπύλες απ το βάρος γέννησης. 4 μηνών είναι 5700. Αποφάσισα να δοκιμάσω άλλο γάλα μήπως του αρέσει πιο πολύ και πίνει παραπάνω. Η παιδίατρος είπε ότι εφόσον πήρε 400 γραμμάρια τον τελευταίο μήνα με ουρολοίμωξη δεν ανησυχεί. Συμφωνήσαμε ότι δε θα ξεκινήσουμε στέρεες ακόμα γιατί θελω να είναι όσο πιο κοντά στους 6 μήνες. Αυτά..

Ολα να πάνε με το καλό.. Αυτο για το γάλα μου το ειχε αναφέρει κ ο δικός μου, οτι Ισως να μην του ταιριάζει ενός μωρού.. 

On 11/12/2023 at 1:17 ΠΜ, Tintin είπε:

Ειναι λίγο ζορι το σακουλακι αλλα θα τα καταφέρει μια χαρά η μαμά .. Ελεύθερη ούρηση σε ουροσυλλεκτη ενηλίκων σας είπε να δοκιμασετε; ειναι πιο αξιόπιστη μέθοδος κ σε μας ο νέος παιδιατρος αυτον τον τρόπο προτεινει, απλά πρέπει ν περιμένεις με το βλεμμα κολλημενο  εκει.. Να πάνε ολα καλά κ να ειναι αρνητική ευχομαι.. 

Όχι αυτό δεν μου το είπε. Δηλαδή τι να κάνω; να περιμένω με το κυπελάκι στο χέρι και μόλις την δω να κάνει τσισα, να το βάλω από κάτω; 

πρίν από 17 λεπτά , Geogi είπε:

Όχι αυτό δεν μου το είπε. Δηλαδή τι να κάνω; να περιμένω με το κυπελάκι στο χέρι και μόλις την δω να κάνει τσισα, να το βάλω από κάτω; 

Θα καθαρισεις καλά το πιπι της κ τα χέρια σας κ θα την εχεις με ανοιχτή πανα, μόλις την δεις να κανει τσισα θα αφησεις ν φύγει λίγο κ μετα την κρατας στον αέρα κ το βαζεις τον ουροσυλλεκτη απο κάτω για να πάνε μέσα τα τσισα.. Λογικά για το σακουλακι θα σας είπε ν πάρετε σαπουνι καινούργιο αποστειρωμενες γαζες κ ορο με σύριγγα για να την πλυνεις;

Διαφημίσεις

9 ώρες πρίν, Tintin είπε:

Θα καθαρισεις καλά το πιπι της κ τα χέρια σας κ θα την εχεις με ανοιχτή πανα, μόλις την δεις να κανει τσισα θα αφησεις ν φύγει λίγο κ μετα την κρατας στον αέρα κ το βαζεις τον ουροσυλλεκτη απο κάτω για να πάνε μέσα τα τσισα.. Λογικά για το σακουλακι θα σας είπε ν πάρετε σαπουνι καινούργιο αποστειρωμενες γαζες κ ορο με σύριγγα για να την πλυνεις;

Μου είπε απλώς να την πλύνω αρκετές φορές και να την στεγνώσω με γάζα από μπρος προς τα πίσω. Τίποτα άλλο. Και στο 20 λεπτό να επαναλάβω 

πρίν από 4 λεπτά , Geogi είπε:

Μου είπε απλώς να την πλύνω αρκετές φορές και να την στεγνώσω με γάζα από μπρος προς τα πίσω. Τίποτα άλλο. Και στο 20 λεπτό να επαναλάβω 

Α οπως σου είπε τοτε .. Ετσι θα την πλυνεις κ στην ελεύθερη ουρηση.. 

• Μου αρέσει 1

• 2 εβδομάδες μετά...

Κορίτσια καλησπέρα έχω πολύ καιρό να μπω χάθηκα λίγο.. Ελπίζω να είστε όλες καλα κ τα μωράκια σας!Περαστικά στα μωράκια που έχουν ουρολοιμωξη,εύχομαι να είναι ήδη καλά!! 

@Geogi ναι με αυτό της Mam της δίνω με τη θηλη απλα πηρα με μεγαλυτερη τρυπα νομιζω 6+ μηνων. Ακομα δεν πίνει πολύ νερό με το ζόρι,πιο πολύ δαγκώνει τη θηλή γιατί ενοχλούν τα ούλα της.

Είδα που ρώτησε κάποια κοπέλα για την φόρμα εξόδου.Που ζείτε ρε κορίτσια κ δεν έχετε κρύο για μπουφανακι ,όλες Αθήνα???Εμείς εννοείται τις φοράμε ένα τέτοιο μπουφανακι ολοσωμο ,ένα απλό δεν είναι κάτι υπερβολικό.Πριν λίγες μέρες από 4 μέχρι κ 7 βαθμούς είχαμε εδώ στον καμπο.Την κουβερτα η δικιά μου δεν την κρατάει καθόλου βέβαια πάνω της είναι πολύ κινητική.

Εμείς τρώμε αν θυμάστε κάποιες από 4 μηνών κ κάτι ημερών περίπου που όντως είχε βοηθήσει το στομάχι της.

Εγώ για τα φαγητά που ρωτάτε καποιες τα βράζω το πολύ 20 λεπτά,αναλογως τι ειναι κ μετά κανονικά στο μουλτι. Αντί για κολοκυθάκι εγώ παίρνω κολοκύθα γιατί εκείνα δεν είναι εποχής κ από γεύση δν είναι κ κάτι ουαου.Γλυκοπατατα επίσης κ καρότα.Αυτα εβαζα εγώ στην αρχή.Τωρα τρώμε όλα τα λαδερα κ κοτόπουλο, ρύζι με το ζόρι κ ξεκινάμε και τα σιτηρά τώρα!Εμενα φτερνίζεται όταν τρώμε και με κάνει μην πω πως!Θέλω κ εγώ αδιαβροχο για μένα!φοράω μια πετσέτα κουζινας μπροστά χαχα!

Επίσης κορίτσια εμένα με βόλεψε κ το μπολακι θερμός, βράζω ότι θέλω κ δυο τρεις ώρες νωρίτερα κ τα κρατάει ζεστά.

Εμένα κόλλησε κορίτσια την γρίπη ο άντρας μου ήταν χάλια με 39,5 πυρετό για μέρες, ακόμα μένει στους γονείς του κ εγώ μόνη με το μωρό τα χω παίξει!

Εύχομαι υγεία στις οικογένειες σας κορίτσια  μου κ καλές γιορτές να έχουμε!!!

• Μου αρέσει 3

@Maria Ad ευχαριστούμε! Πάει η ουρολοίμωξη, ήρθε ίωση με μπούκωμα. Τα χω δει όλα.

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω για το ολόσωμο. Μένουμε βόρεια προάστια Αθήνας και έχει μέρες με 5 βαθμούς ή φυσάει πολύ, όποτε το φοράμε κάθε μέρα τις τελευταίες βδομάδες. 

• Μου αρέσει 1

Γεια σας κορίτσια μου.. Εγώ ημουν με το ολόσωμο.. Μας το φερανε δώρο τελικα αλλα η μικρή το βλέπει κ κλαίει.. Ξεκινησαμε φρούτο αλλα δεν τρώει ουτε 2 γραμμάρια!! Ο γιατρός βέβαια μου είπε πως θέλουμε να μάθει την διαδικασία κ σε δυο τρεις βδομάδες θα τρώει.. Εγώ κορίτσια οποιος ειναι να ερθει σπιτι τον βαζω κ κανει τεστ! Επισης ξεκινησαμε να βγαζουμε δόντια, 3 μερες γκρίνια και κακό! Ευτυχώς τώρα ηρεμησε.. Καλές γιορτές σε ολες!! ( περυσι τα είχαμε στην κοιλιτσα μας, φέτος στην αγκαλιά μας) 

• Μου αρέσει 4

Διαφημίσεις

1 hour ago, Io_anna είπε:

@Maria Ad ευχαριστούμε! Πάει η ουρολοίμωξη, ήρθε ίωση με μπούκωμα. Τα χω δει όλα.

Κι εγώ δεν καταλαβαίνω για το ολόσωμο. Μένουμε βόρεια προάστια Αθήνας και έχει μέρες με 5 βαθμούς ή φυσάει πολύ, όποτε το φοράμε κάθε μέρα τις τελευταίες βδομάδες. 

Ε τότε χρειάζεται κ εσάς το μπουφανακι λογικό! Πάλι καλά πέρασε η ουρολοιμωξη ,εμένα μ είχε αγχώσει πολύ τότε.Ιωση με πυρετό κιολας εχει τώρα το καημενο???Αυτό με το μπούκωμα φαντάζομαι είναι δύσκολο για τα μωρά?Πρέπει να βάζεις κάτι στη μυτούλα??Περαστικά γρήγορα εύχομαι!Γίνεται χαμός ρε γ@μwτο με ιώσεις γρίπη κοβιντ....

πρίν από 49 λεπτά , Tintin είπε:

Γεια σας κορίτσια μου.. Εγώ ημουν με το ολόσωμο.. Μας το φερανε δώρο τελικα αλλα η μικρή το βλέπει κ κλαίει.. Ξεκινησαμε φρούτο αλλα δεν τρώει ουτε 2 γραμμάρια!! Ο γιατρός βέβαια μου είπε πως θέλουμε να μάθει την διαδικασία κ σε δυο τρεις βδομάδες θα τρώει.. Εγώ κορίτσια οποιος ειναι να ερθει σπιτι τον βαζω κ κανει τεστ! Επισης ξεκινησαμε να βγαζουμε δόντια, 3 μερες γκρίνια και κακό! Ευτυχώς τώρα ηρεμησε.. Καλές γιορτές σε ολες!! ( περυσι τα είχαμε στην κοιλιτσα μας, φέτος στην αγκαλιά μας) 

Τι κάνει η μπουμπού??Κ εμένα στην αρχή με το μπουφάν ούτε να το δει ,λες κ δεν μπορεί να κουνηθεί κάνει!Με το που βγαίνουμε όμως στο δρομο τα ξεχνάει ολα.Καλα κάνεις για το τεστ .Εγώ μόνο την μάνα μ βλέπω και θα πρέπει να προσέχω μέχρι κ τέλη Γενάρη.Πηρα θεραπεία ανοσοκατασταλτικη για το θέμα μου κ δεν βλέπω κανέναν.Πιστευω τα ψυχοφαρμακα είναι σιγουρα!

Όταν λες βγάζει δόντια?Εμφανίστηκε καμία μυτούλα πάνω απ τα ούλα??Υπομονή σε όλες γιατί έρχεται αυτή η φάση!Ρωτά τον γιατρό σου αν συμφωνεί να βάλεις καμία κρέμα φυτική.Ειχα πάρει μια της Frez..rm αλλά σε εμάς δεν έκανε τίποτα.

Όντως πέρσι περιμέναμε να κάνουμε την αυχενική να ηρεμήσουμε! Εν τω μεταξύ γεννήθηκε προχθές η μπέμπα φίλων μας και κλαίω κ συγκινούμαι χωρίς σταματημό!Οι ορμόνες μας ακομα δεν είναι λέτε νορμάλ?Ή ως μάνες πια έτσι θα κάνουμε πάντα??🥲

• Χαχα 1

πρίν από 23 λεπτά , Maria Ad είπε:

Ε τότε χρειάζεται κ εσάς το μπουφανακι λογικό! Πάλι καλά πέρασε η ουρολοιμωξη ,εμένα μ είχε αγχώσει πολύ τότε.Ιωση με πυρετό κιολας εχει τώρα το καημενο???Αυτό με το μπούκωμα φαντάζομαι είναι δύσκολο για τα μωρά?Πρέπει να βάζεις κάτι στη μυτούλα??Περαστικά γρήγορα εύχομαι!Γίνεται χαμός ρε γ@μwτο με ιώσεις γρίπη κοβιντ....

Τι κάνει η μπουμπού??Κ εμένα στην αρχή με το μπουφάν ούτε να το δει ,λες κ δεν μπορεί να κουνηθεί κάνει!Με το που βγαίνουμε όμως στο δρομο τα ξεχνάει ολα.Καλα κάνεις για το τεστ .Εγώ μόνο την μάνα μ βλέπω και θα πρέπει να προσέχω μέχρι κ τέλη Γενάρη.Πηρα θεραπεία ανοσοκατασταλτικη για το θέμα μου κ δεν βλέπω κανέναν.Πιστευω τα ψυχοφαρμακα είναι σιγουρα!

Όταν λες βγάζει δόντια?Εμφανίστηκε καμία μυτούλα πάνω απ τα ούλα??Υπομονή σε όλες γιατί έρχεται αυτή η φάση!Ρωτά τον γιατρό σου αν συμφωνεί να βάλεις καμία κρέμα φυτική.Ειχα πάρει μια της Frez..rm αλλά σε εμάς δεν έκανε τίποτα.

Όντως πέρσι περιμέναμε να κάνουμε την αυχενική να ηρεμήσουμε! Εν τω μεταξύ γεννήθηκε προχθές η μπέμπα φίλων μας και κλαίω κ συγκινούμαι χωρίς σταματημό!Οι ορμόνες μας ακομα δεν είναι λέτε νορμάλ?Ή ως μάνες πια έτσι θα κάνουμε πάντα??🥲

Την πήγα στο γιατρό και μου είπε πως εχουν ανέβει τα 2 κάτω αλλα μεχρι να σκάσουν μπορει να πάρει κ μήνες.. Της βαζω την mundisal και κάπως την ηρεμει..  Μάλλον οι ορμόνες δεν εχουν ηρεμήσει γτ κ εγώ με το δάκρυ στο μαγουλο ειμαι συνέχεια.. Εχω κόψει τις ειδήσεις γτ Ολο στεναχωρια εχει κ δεν μπορώ.. Ο ανδρας μου με πειράζει κ με λέει κλαψιαρα.. Χαχαχα 

2 ώρες πρίν, Maria Ad είπε:

Ε τότε χρειάζεται κ εσάς το μπουφανακι λογικό! Πάλι καλά πέρασε η ουρολοιμωξη ,εμένα μ είχε αγχώσει πολύ τότε.Ιωση με πυρετό κιολας εχει τώρα το καημενο???Αυτό με το μπούκωμα φαντάζομαι είναι δύσκολο για τα μωρά?Πρέπει να βάζεις κάτι στη μυτούλα??Περαστικά γρήγορα εύχομαι!Γίνεται χαμός ρε γ@μwτο με ιώσεις γρίπη κοβιντ...

Πυρετό δεν έχει ευτυχώς, μόνο μπούκωμα. Βάζουμε όρο, δεν είναι κάτι τρομερό αυτό. Αλλά δυσκολεύεται στον ύπνο κι έχω κουραστεί πολύ.

Κι εγώ τρομερά ευσυγκίνητη!

• Μου αρέσει 1

On 22/12/2023 at 5:48 ΜΜ, Tintin είπε:

Την πήγα στο γιατρό και μου είπε πως εχουν ανέβει τα 2 κάτω αλλα μεχρι να σκάσουν μπορει να πάρει κ μήνες.. Της βαζω την mundisal και κάπως την ηρεμει..  Μάλλον οι ορμόνες δεν εχουν ηρεμήσει γτ κ εγώ με το δάκρυ στο μαγουλο ειμαι συνέχεια.. Εχω κόψει τις ειδήσεις γτ Ολο στεναχωρια εχει κ δεν μπορώ.. Ο ανδρας μου με πειράζει κ με λέει κλαψιαρα.. Χαχαχα 

Άμα κάνει κάτι αυτή η κρέμα θα την έχω στα υπόψιν μου ,αν ξεκινήσει κ εμένα τα δύσκολα.Αντρες παιδί μου που να ξέρουν!Καλά ναι κ εγώ ειδήσεις για κανένα λόγο!

On 22/12/2023 at 8:17 ΜΜ, Io_anna είπε:

Πυρετό δεν έχει ευτυχώς, μόνο μπούκωμα. Βάζουμε όρο, δεν είναι κάτι τρομερό αυτό. Αλλά δυσκολεύεται στον ύπνο κι έχω κουραστεί πολύ.

Κι εγώ τρομερά ευσυγκίνητη!

Αχ μωρέ η ψυχούλα απ το ένα στο άλλο!Δεν μπορεί να κοιμηθεί δηλαδή?Υπομονή θα περάσει κ αυτό που θα πάει!Θα κάνει τον κύκλο του.Σιγουρα έχεις κουραστεί το φαντάζομαι...Κ εμένα τώρα τελευταία δεν ξέρω τι έπαθε η δικιά μου.Ξυπναει 4,5 ή 6 η ώρα και ξανακοιμαται 8 ,9...Ενώ τόσο καιρό ξυπνουσε 7,8 η ώρα κ κοιμόταν σερί.

Ο μεγάλος σου είναι καλά τουλάχιστον???Μακάρι να είναι για όλους σας φέτος τελευταία ίωση του μικρού.

Κορίτσια μου χρόνια πολλά σε όλες με υγεία κ αγάπη στα σπίτια μας!!!

Περαστικά στα μπεμπακια τα αρρωστουλια κ εμείς χάλια είμαστε με πυρετό τρεις μέρες κ μπούκωμα τρελό κ εμένα κλαίει κ στον ύπνο είναι μαρτύριο γτ κοιμόταν πάντα με πιπίλα κ τώρα αφού δεν παίρνει ανάσα κλαίει κ οδύρεται...εμένα με τον όρο τπτ κ τις ρίχναμε συνέχεια με έσωσε αυτη ξ συσκευή που ρουφάς τη μύτη κ κ τραβάει τις μυξουλες μόνο με αυτό ηρέμησε κ μπορέσαμε να κοιμηθούμε..

• Μου αρέσει 1
  • Δύναμη! 2
  • Λουλούδια 2

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...