Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 5 λεπτά , MK2012 είπε:

Καμμία κληρονομικότητα, η μητέρα μου έκανε τη μικρή μου αδελφή στα 44 και τώρα είναι 54 και έχει ακόμα περίοδο. Οι γιατροί της έχουν πει να προσέχει γιατί ακόμα μπορεί να μείνει έγκυος σκέψου. Η γιαγιά μου από την πλευρά της μαμάς μου είχε περίοδο ως τα 56. Από τη πλευρά του μπαμπά δε ξέρω τι παίζει αλλά τότε έκαναν και παιδιά μικρές οι γυναίκες. Η μητέρα μου λέει κάτι περίεργα πως ευθύνεται το γεγονός πως είχα πάθει ουρολοίμωξη/σηψαιμία στο τέλος του 1991, όταν ήμουν 2 μηνών και κόντεψα να πεθάνω. Πήρα λέει πάρα πολύ υψηλή αντιβίωση για 2 μηνών βρέφος και ίσως κάπου με επηρέασε. Το έχω αναφέρει στο γιατρό και είπε πως δε νομίζει πως επηρέασε αλλά και να επηρέασε δεν έχει νόημα πλέον να το σκέφτομαι.

Εχω κάνει 7 ωοληψιες. 2 με βραχύ πρωτόκολλο πρόκληση με meriofert/arvekap και πήρα 2- 3 ωάρια στη κάθε φορα. Πήραμε 1 βλαστοκύστη 3ΒΒ από αυτά. Μετά συνέχισα 5 φυσικούς με Femara και πήραμε τις άλλες 2 βλαστοκύστες. (2 ΑΒ και 2 ΒC)

Όσο για τα 3η ημέρας το έχω σκεφτεί κ εγώ κ είχα ρωτήσει το γιατρό κ είχε πει πως αν δε προχωράνε έτσι κ αλλιώς μέσα σε βλαστοκύστη δε θα προχωρούσαν ακόμα κ αν βάζαμε 3η ημέρας σε ετ. Δλδ ότι η πορεία τους είναι προδιαγεγραμμένη.

Wow κορίτσι μου γλυκό σου στέλνω μια τεράστια αγκαλιά! Είσαι τόσο δυνατή! Σε θαυμάζω! 

Ποσα ωάρια μάζεψες από τους 5 φυσικούς; Και είδες 2 βλαστοκύστες; 

να σου πω και κάτι; Και με δωρεά να πας τι έγινε; Παιδί σου θα είναι! Δεν ξέρω αν στην Ελλάδα μπορείς να πάρεις ωάρια από δικό σου άτομο. Σε περιπτωση Που σε αγχώνει αυτό. Έχω πολύ καλή φίλη που έκανε με δανεικά. Και; Ξέρω το κόστος είναι υψηλό. Νομίζω 4.000€. Δικό σας θα είναι ούτως ή άλλως. Αν είχε πρόβλημα ο σύζυγος δεν θα σκεφτόσασταν την δωρεά σπέρματος. Θα ήταν λιγότερο παιδί σας; 

στο λέω εγώ που είχα σκεφτεί και αυτό το ενδεχόμενο! 

Μανούλες Ιουλίου 2023

Evi!

Recommended Posts

πρίν από 34 λεπτά , LeneL είπε:

Ξεκινήσατε κι εσείς νωρίς νωρίς με τους κολικούς ε; Ασε, κι εγώ όταν τα βλέπω να βογγάνε καίγεται η ψυχή μου με τα δόλια...

Να σου πω εγώ δεν κάνω κάθε τρίωρο. Κάνω 3-4 αντλήσεις τη μέρα γενικά. Βγάζω 2-3 γεύματα για το καθένα και μετά φόρμουλα... Στο μεταξύ, στον μπέμπη μου που είναι και πιο φαγανος, το μητρικό λειτουργεί λες και του δίνω σόδα, μετά από μισή ώρα πεινάει πάλι, οπότε μου ανεβάζει τα ταισματα! Τους δίνω βέβαια και μητρικό γιατί παίρνουν πολλά από αυτό, αλλά όσο μπορώ...

Μένουν αρκετή ώρα ξύπνια, αλλά λόγω των κολικών, όσο είναι ξύπνια γκρινιάζουμε, οπότε λίγο αναπολώ τις μέρες που ήταν όλο ύπνο!!!!

Και σένα βογγάνε σαν παππουδακια; Εγώ νόμιζα πως κρύωσαν αλλά είναι κολικοι μας είπε η παιδίατρος …ρε σύ δε παλευόταν κ για παραπάνω αντλήσεις τη μέρα .. δε προλαβαίνεις , κουράζεσαι …έχεις αλλά τοσα απ πίσω! Ποσα μλ πονούν τ δικά σου τώρα κ ανά πόση ώρα; Εμένα αυτή τη στιγμή 17 ημερών , τα ζυγισαμε εχθές απ περιέργεια κ ζυγίζουν 2650 και 2310.. ευτυχώς και τα δυο έχουν ξεπεράσει κατά 300γρ τ βάρος γέννησης τους..πλέον δεν τ ξυπνάω , ξυπνάνε μονα τους κ τα ταΐζω .. το μητρικό τ γάλα είναι πιο ελαφρύ όποτε είναι επόμενο να πεινάσουν πιο γρήγορα σε σχέση με τη φόρμουλα .. όποτε δες το σαν κόλπο κ τη νύχτα να δίνεις φόρμουλα για να προλαβαίνεις κ σύ λίγο να κοιμάσαι !

Ποσο είστε εσείς τώρα; 33-34 ημερών; 

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

8 ώρες πρίν, Simodoro είπε:

Καλημέρα κορίτσια, ήθελα να ρωτήσω αν σε δημόσιο νοσοκομείο πληρώνεται για τον καρδιοτοκογραφο.

Εμένα σήμερα μου ζήτησαν 14 ευρώ 

Ξέρετε τι ισχύει; Ποιοι πληρώνουν και ποιοι απαλλάσσονται;

Καλησπερα .. κι εγω στο δημοσιο νοσοκομειο της Ξανθης τον πληρωσα 14€ φετος εβαλαν καρδιοτοκογραφο (μηχανημα καινουργιο) και στο Ικα της Ξανθης και ειναι δωρεαν ..εκανα 3 στο Ικα κ τον τελευταιο στο νοσοκομειο κ μετα  απο 2 μερες γεννησα . 

• Ευχαριστώ 1

On 11/7/2023 at 12:49 ΠΜ, Maria Ad είπε:

Να χαίρεσαι το μωρακι σου!!!!Να σας ζήσει!!!Μην ανησυχείς είναι για καλό του...Όσο παρακολουθειται το παιδί θα είναι μια χαρά,υπομονή σου εύχομαι μέχρι να το πάρεις σπιτάκι σου.Πως είστε τώρα???

Να 'σαι καλά!! Ευχαριστώ και εσύ να χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!

Τώρα είμαστε σπίτι από την Πέμπτη!!

Να σας ρωτήσω..το γάλα που ετοιμάζετε, όσο μείνει το πετάτε ή το κρατάτε για το επόμενο τάΐσμα; Τρώει ανά 3 ώρες. Εννοώ το ξένο γάλα.

• Μου αρέσει 1

πρίν από 16 λεπτά , chara14 είπε:

Να 'σαι καλά!! Ευχαριστώ και εσύ να χαίρεσαι το κορίτσι σου!!!

Να σας ρωτήσω..το γάλα που ετοιμάζετε, όσο μείνει το πετάτε ή το κρατάτε για το επόμενο τάΐσμα; Τρώει ανά 3 ώρες. Εννοώ το ξένο γάλα.

Κανονικά μπορεί να το πιει εντός μιας ώρας, μετά το πετάς. Στο γιο μου το τηρούσαμε ειδικά τους πρώτους μήνες. Όποτε πετάξαμε αρκετό γάλα…

• Μου αρέσει 1

πρίν από 11 λεπτά , Io_anna είπε:

Κανονικά μπορεί να το πιει εντός μιας ώρας, μετά το πετάς. Στο γιο μου το τηρούσαμε ειδικά τους πρώτους μήνες. Όποτε πετάξαμε αρκετό γάλα…

Ωραία ευχαριστώ!!!

Μην κάνω καμιά βλακεία.

• Μου αρέσει 1

Διαφημίσεις

On 17/7/2023 at 7:39 ΜΜ, minnie26 είπε:

Και σένα βογγάνε σαν παππουδακια; Εγώ νόμιζα πως κρύωσαν αλλά είναι κολικοι μας είπε η παιδίατρος …ρε σύ δε παλευόταν κ για παραπάνω αντλήσεις τη μέρα .. δε προλαβαίνεις , κουράζεσαι …έχεις αλλά τοσα απ πίσω! Ποσα μλ πονούν τ δικά σου τώρα κ ανά πόση ώρα; Εμένα αυτή τη στιγμή 17 ημερών , τα ζυγισαμε εχθές απ περιέργεια κ ζυγίζουν 2650 και 2310.. ευτυχώς και τα δυο έχουν ξεπεράσει κατά 300γρ τ βάρος γέννησης τους..πλέον δεν τ ξυπνάω , ξυπνάνε μονα τους κ τα ταΐζω .. το μητρικό τ γάλα είναι πιο ελαφρύ όποτε είναι επόμενο να πεινάσουν πιο γρήγορα σε σχέση με τη φόρμουλα .. όποτε δες το σαν κόλπο κ τη νύχτα να δίνεις φόρμουλα για να προλαβαίνεις κ σύ λίγο να κοιμάσαι !

Ποσο είστε εσείς τώρα; 33-34 ημερών; 

Ναι, όπως τα λες... Σαν τα παππουδακια κάνουν... Οι μικρή το περνάει και λίγο πιο έντονα και πατάει και κάτι στριγγλιες... Άστα! Ευτυχώς όμως γενικά το περνάνε σχετικά ήπια.... 

Κι εγώ δεν τα έχω ξυπνήσει ποτέ για να τα ταισω.. είναι όμως φαγανά και δεν έχει χρειαστεί... Ο μπέμπης τώρα έχει φτάσει να τρώει γύρω στα 120 ml και τον κρατάει ένα τρίωρο περίπου. Η μικρή 90-110 και την κρατάει εκεί 2,30-3,30ωρες ανάλογα... Από κιλά ο μικρός είναι γύρω στα 3500 και η μπέμπα 3,300..

Ναι καλά θυμάσαι!!! Αύριο γινόμαστε ενός μήνα! Απίστευτο!

Ποιο γάλα έδωσαν στα μικράκια σου;

• Μου αρέσει 1

On 15/7/2023 at 6:10 ΜΜ, xrysaxrysoula είπε:

Καλησπερα κοριτσι μου...να σου ζησει η νεραϊδουλα σου ..γερη κ καλοτυχη να ειναι.. στο πρωτο μου παιδακι ,στις αρχες παιδευτηκα πολυ με τον θηλασμο ..οι θηλες μου ετρεχαν αιμα ..εβαζα συνεχεια την κρεμα της frezyderm ,nipple care για μετα τον θηλασμό ..με βοηθησε πολυ ..μακαρι να βοηθησει κι εσενα...ευχομαι τα καλυτερα κ στις 2 σας 🥰

Ευχαριστώ πολύ κορίτσι μου!!!η αλήθεια είναι πως κ εμένα με βοήθησε η κρέμα αλλά εν τέλει πήρα κ ψευδοθηλες κ όπως φαίνεται με αυτές θα συνεχίσω..

• Μου αρέσει 1

On 16/7/2023 at 3:52 ΜΜ, Maria Ad είπε:

Κορίτσι μου να σας ζήσει!!!!Γερή και τυχερή!!! Τι ωραία που είχες ωραία κ εύκολη γεννα μπράβο σου!!!Καλή λοχεια εύχομαι.. Λογικά στο περιναιο εννοείς έχεις ραμματα ε..Θα περάσει ο πόνος υπομονή κοπελα μου..Α εγώ καισαρική από 2η 3η μέρα ήμουν σχεδόν οκκ,τραβανε τα ραμματα αλλα οταν εισαι ορθια δεν πολυ νιωθεις...Αν δεν είχαν ανοίξει τα ραμματα και δεν είχα μόλυνση....

Ξεκούρασου μέχρι να περάσει λίγο ο πόνος, να σε βοηθάνε κ όλα καλά θα πάνε!!!

Κορίτσια σκέφτομαι κ εγώ να παραγγείλω ένα θήλαστρο αν και δεν ξέρω πόσο θα θήλασω η αλήθεια είναι....αλλά με πιάνει λίγο πόνος αυτές τις μέρες στο στήθος κ σκέφτομαι μήπως το δίνω και απ το μπιμπερό έστω μια φορά το βράδυ για να τρώει πιο γρήγορα.. Ή είναι λάθος???Δεν ξέρω....Ούτε 3 ώρες την ημέρα δεν κοιμάμαι...Εσείς πως τα πάτε μ αυτό το θέμα??

Έχετε να μου προτείνεται κάποιο οικονομικο θήλαστρο, για να μην πάρω για αρχή κανένα πανάκριβο...Έχω να κάνω και μαγνητικές καποια στιγμη εγώ για την σκλήρυνση και δεν ξέρω αν ξεκινήσω φάρμακα άμεσα και αναγκαστώ να αποθηλασω δυστυχώς...Οπότε μην πάρω κανένα Medela  και τέτοια τώρα...Είδα κριτικές για ένα Cangaroo gentle touch το ξέρει καμία??

Ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές! Μακαρι όλα τα μωράκια να είναι γερά! Αν δεν έχεις σκοπό να θηλάσεις πολύ, μήπως να μην έδινες τζάμπα λεφτά ; βέβαια ίσως σου χρειαστεί για να αποθηλασεις φυσικά τώρα που το σκέφτομαι. Πάντως αν δίνεις το βράδυ μπιμπερό, φοβάμαι μήπως γεμίζει το στήθος σου πολυ. Εμένα αν κοιμηθεί 3ωρο νιώθω θα σκάσει το στήθος. Κι εγώ αυπνη είμαι συνέχεια, αλλά προς το παρόν την παλεύω. Οι πόνοι είναι και λιγότεροι οπότε εντάξει. 

• Μου αρέσει 2

18 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Ναι, όπως τα λες... Σαν τα παππουδακια κάνουν... Οι μικρή το περνάει και λίγο πιο έντονα και πατάει και κάτι στριγγλιες... Άστα! Ευτυχώς όμως γενικά το περνάνε σχετικά ήπια.... 

Κι εγώ δεν τα έχω ξυπνήσει ποτέ για να τα ταισω.. είναι όμως φαγανά και δεν έχει χρειαστεί... Ο μπέμπης τώρα έχει φτάσει να τρώει γύρω στα 120 ml και τον κρατάει ένα τρίωρο περίπου. Η μικρή 90-110 και την κρατάει εκεί 2,30-3,30ωρες ανάλογα... Από κιλά ο μικρός είναι γύρω στα 3500 και η μπέμπα 3,300..

Ναι καλά θυμάσαι!!! Αύριο γινόμαστε ενός μήνα! Απίστευτο!

Ποιο γάλα έδωσαν στα μικράκια σου;

Είναι τέλεια τα μικρακια σου στα κιλά !!! Εμένα δεν τρώνε πάντα τ ίδιο .. ο ένας που είναι πιο φαγανός πάντα τρώει περισσότερο .. άλλες φορές 75 κ άλλες 100-120..συνήθως το βράδυ τρώει περισσότερο ! Ο άλλος τρώει απ 45 έως 70-75 μλ δεν μπορώ να τον πιάσω ! Ποτέ ξεκινησαν σα σας οι κολικοι; Εμένα ο ένας έχει κ μυξουλες πρέπει να τον κάνω μ φ.ο. .. όχι κάτι τ τρομερό , ελάχιστο έως καθόλου ! Παίρνουμε το φριζολακ γιατί αυτό είχαν δώσει κ στη κλινική .. εσείς ; 

Just now, minnie26 είπε:

Είναι τέλεια τα μικρακια σου στα κιλά !!! Εμένα δεν τρώνε πάντα τ ίδιο .. ο ένας που είναι πιο φαγανός πάντα τρώει περισσότερο .. άλλες φορές 75 κ άλλες 100-120..συνήθως το βράδυ τρώει περισσότερο ! Ο άλλος τρώει απ 45 έως 70-75 μλ δεν μπορώ να τον πιάσω ! Ποτέ ξεκινησαν σα σας οι κολικοι; Εμένα ο ένας έχει κ μυξουλες πρέπει να τον κάνω μ φ.ο. .. όχι κάτι τ τρομερό , ελάχιστο έως καθόλου ! Παίρνουμε το φριζολακ γιατί αυτό είχαν δώσει κ στη κλινική .. εσείς ; 

Επίσης , τα μωράκια σου κάθονται ώρα ξύπνια ; Πως είναι; 

4 ώρες πρίν, Geogi είπε:

Ευχαριστουμε πολύ για τις ευχές! Μακαρι όλα τα μωράκια να είναι γερά! Αν δεν έχεις σκοπό να θηλάσεις πολύ, μήπως να μην έδινες τζάμπα λεφτά ; βέβαια ίσως σου χρειαστεί για να αποθηλασεις φυσικά τώρα που το σκέφτομαι. Πάντως αν δίνεις το βράδυ μπιμπερό, φοβάμαι μήπως γεμίζει το στήθος σου πολυ. Εμένα αν κοιμηθεί 3ωρο νιώθω θα σκάσει το στήθος. Κι εγώ αυπνη είμαι συνέχεια, αλλά προς το παρόν την παλεύω. Οι πόνοι είναι και λιγότεροι οπότε εντάξει. 

Διαφημίσεις

14 ώρες πρίν, Ninarelita είπε:

Και τα δικά μου παίζουν στις ποσότητες, δεν τρώνε πάντα το ίδιο. Είναι φαγανά όμως οπότε αν φάνε λιγότερο σε ένα γεύμα, λόγω ζέστης πχ, το αναπληρώνουν! 

Έχουμε δύο εβδομάδες περίπου που ξεκίνησαν οι κολικοί... Στο κορίτσι είναι πολύ πιο έντονο, τους περνάει λίγο πιο βαριά. 

Εμείς μέχρι να περάσουν τα 3 kg περναμε το frisolac post discharge γιατί είναι για πρόωρα.. είπα μήπως σου είχαν δώσει αυτό. Τα βοηθά να βάλουν κιλά 

3 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Και τα δικά μου παίζουν στις ποσότητες, δεν τρώνε πάντα το ίδιο. Είναι φαγανά όμως οπότε αν φάνε λιγότερο σε ένα γεύμα, λόγω ζέστης πχ, το αναπληρώνουν! 

Έχουμε δύο εβδομάδες περίπου που ξεκίνησαν οι κολικοί... Στο κορίτσι είναι πολύ πιο έντονο, τους περνάει λίγο πιο βαριά. 

Εμείς μέχρι να περάσουν τα 3 kg περναμε το frisolac post discharge γιατί είναι για πρόωρα.. είπα μήπως σου είχαν δώσει αυτό. Τα βοηθά να βάλουν κιλά 

Πάνω κάτω μας ξεκινησαν την ίδια περίοδο απ ότι καταλαβαίνω! Ααα δεν μας είπαν κάτι τέτοιο για τ γάλα , αλλά μέχρι στιγμής πάμε καλά με το βάρος ! Εμείς θελουμε να το αλλάξουμε κ να πάρουμε γάλα χωρίς φοινικέλαιο… πρέπει να ρωτήσω τη παιδίατρο αν μπορούμε να κάνουμε αλλαγή γιατί φοβόμαστε μη κάνουν καμία αλλεργία ..

Ναι ίδια περίοδο μας έπιασε. Μας είπε η παιδίατρος ότι θα πάει μέχρι να σαραντισουν και μετά πάλι στο τρίμηνο... Ποιο γάλα σκέφτεσαι; Εμείς το πάμε τυφλοσουρτη, ο,τι πει ο παιδίατρος, αλλά μου έβαλες ιδέες... Στο μεταξύ , σας δίνει τίποτα για τους κολικούς;

22 ώρες πρίν, LeneL είπε:

Ναι ίδια περίοδο μας έπιασε. Μας είπε η παιδίατρος ότι θα πάει μέχρι να σαραντισουν και μετά πάλι στο τρίμηνο... Ποιο γάλα σκέφτεσαι; Εμείς το πάμε τυφλοσουρτη, ο,τι πει ο παιδίατρος, αλλά μου έβαλες ιδέες... Στο μεταξύ , σας δίνει τίποτα για τους κολικούς;

Κατάλαβα , θα φάμε ζόρια ! Εμείς λέμε για το frezylac η το novalac που είναι βιολογικά και τα δυο κ δε περιέχουν φοινικέλαιο… 

Μας είπε να του κάνουμε μασαζ στη κοιλιτσα μ ποδηλατικές κινήσεις στα πόδια αλλά δεν κάνει ρε σύ δουλειά .. τη πηρα πάλι σήμερα και μ ου είπε για κάτι σταγόνες infacolic.. εσείς ; Παίρνετε τίποτα ;

16 ώρες πρίν, minnie26 είπε:

Εμείς λέμε για το frezylac η το novalac που είναι βιολογικά και τα δυο κ δε περιέχουν φοινικέλαιο… 

Μου ειπαν για Nan Optipro 1.

Να είναι καλό;

Δοκίμασε το μασάζ I oove you

Το έκανα και ηρεμεί.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...