Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 16 ώρες πρίν, Σποράκι είπε:

Βρε κορίτσια ΒΒ δεν σημαίνει μη υγιές έμβρυο ούτε ΑΑ σημαίνει υγιές. Αν το ψάξετε λίγο θα δείτε ότι πολλές κοπέλες μένουν έγκυες με ΒΒ. Οι εμβρυολογοι δεν κρατάνε έμβρυα τα οποία δεν έχουν πιθανότητες να δώσουν εγκυμοσύνη. Αν δεν αντέχετε όμως τη ψυχολογική πίεση της Ετ γιατί δεν σκέφτεστε τον προεμφυτευτικο; Κοστίζει αρκετά αλλά θα δείξει αν υπάρχει καλό έμβρυο.

Ακριβως κ εγω αυτο σκεφτηκα! Προσωπικα εγω εψαξα κ διαβασα εδω μεσα  για μωρα που γεννήθηκαν απο ΒΒ και 3ΒΒ βλαστοκυστες για τον ιδιο ακριβως λογο, αν αξιζει να κρατησω τετοιες βλατοκυστες.. και επισης θεωρω οπως λετε κ εσεις οτι για να δίνουν ευκαιρια οι εμβρυολογοι κατι σημαινει αυτο.. 

Σας ευχαριστουμε που το επισημαινετε κ εσεις, καλο ειναι να διαβαζουμε τετοια σχολια για να μην απογοητευομαστε αδικα!!!

16 ώρες πρίν, Eternity είπε:

Σε ποια ηλικία όμως? Όλα αυτά που σας είπα, τα έκανα για απόκτηση 2ου παιδιού. Για να αποκτήσω το 1ο, προσπαθουσαμε αρχικά 1 χρόνο χωρίς αποτέλεσμα, 33,5 εγώ τότε ηλικία. Στο σύζυγο είχε βρεθεί χρόνια προστάτιδα η όποια και αντιμετωπιστηκε. Εκανα 4 σπερματεγχυσεις, οι 3 με αρνητικη χοριακη και η 4η με χοριακη 25,δηλαδή βιοχημική κύηση. Περνάω από επιτροπή για εξωσωματική και πριν ξεκινήσουμε μένω μόνη μου έγκυος. Εξελίχθηκε σε ανεμβρυική κύηση. Μετά από λίγους μήνες μένω ξανά έγκυος, χοριακη που δε διπλασιαστηκε, αποβολή. Μετά από λίγους μήνες ξανά έγκυος, χοριακη που έφτασε μέχρι το 6000 και μετά άρχισε να πέφτει. Μου λέει ο γιατρός σταματά να δούμε τι φταίει. Επισκέφτηκα πολλούς γιατρούς διαφορων ειδικοτήτων. Ήδη από την ανεμβρυική κύηση είχα κάνει πολλές εξετάσεις. Για την αντίσταση στην ινσουλίνη πήρα Glucophage και κάποια στιγμή πήραμε αντιβίωση και οι δύο για μικρόβια. Λίγους μήνες μετά έμεινα έγκυος στο γιο μου. Προληπτικά έκανα σε όλη την εγκυμοσύνη ενεσεις αντιπηκτικες. Είχα μια πολύ ήρεμη εγκυμοσύνη και γέννησα με τεχνητούς πόνους φυσιολογικα την 40η εβδομάδα. Μετά από ένα χρόνο έγιναν προσπάθειες για 2ο παιδί, στα 38 μου πλέον και μάλιστα κάποιοι μήνες συντονισμένα με υπέρηχο. Πίστεψα ότι δε θα ταλαιπωρηθώ τόσο ξανά. Άρα κουβαλάω μια ταλαιπωρία πολλών χρόνων... 

το σπέρμα έχει ελέγχει από πολλούς και πολλές φορές. Μάλιστα πήγαμε και πριν τις εξωσωματικες και στο Λυμπερ.... Είναι πολύ καλό και έχει φανεί και στις γονιμοποιησεις. Ο άντρας μου είναι νεότερος ηλικιακά από εμένα, ίσως παίζει κάποιο ρόλο. 

Επειδή είμαι κι εγώ ορθολογιστρια και επειδή έχουμε γονατίσει οικονομικά δε βλέπω το λόγο να φορτωθώ και τόσα φάρμακα και στην καλύτερη να πάρω αρνητικη χοριακη, στη χειρότερη να βιώσω κι άλλη αποβολή... Θα μιλήσω με την εμβρυολογο που τη γνωρίζω για να δω τι εγκυμοσύνες εννοεί. ότι έχουν δώσει, 1 στις 100 και με τι ηλικία γυναίκας? Γιατί τελικά και η βαθμολογία της βλαστοκυστης συνδέεται και με την ηλικία. 

Και τα δύο... και εμένα είναι και 2ΒΒ....διαφορετικά αν ήταν 5ης ημέρας και έστω 3ΒΒ.

Προφανως και εχετε ταλαιπωρηθει παρα πολυ.. δηλαδη ανεξαρτητως ποιοτητας ειναι λογικο να φοβαστε... Ποσο μαλλον..  εννοείται οτι πρεπει να μιλησετε και με τους εμβρυολογους..  γιατι δεν κανατε ποτέ προεμφυτευτικο; 

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κορίτσια σε λίγο θα έρθει ο άντρας μου να με πάρει να βγούμε καμιά βολτίτσα.Είναι στο γραφείο κι αυτός και μάλλον βαρέθηκε!! χα χα

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!! Πάω να φτιάξω μαλλί!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ κορίτσια μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό!! :D Όλα πηγαίνουν καλά όπως φαίνεται (περιμένουμε βέβαια και τη β' επιπέδου)! Ήταν ζωηρούλης ο μπόμπιρας! Καθόταν σταυροπόδι και το χέρι στο κεφάλι απο πίσω. Χαλαρουίτα! Έκανε κάτι κωλοτούμπες,σβούρες κτλ αλλά μετά πάλι σταυροπόδι!

Ο άντρας μου τρελάθηκε.. Τραβούσε και βίντεο με το κινητό όπως και στην αυχενική και τώρα θα έχουμε να βλέπουμε τον αντάρτη μας! Πολύ αναλυτικά μας τα είπε η γιατρός. 40 λεπτά το ραντεβού μας.

Μεγάλωσε βρε κορίτσια, 192 γρ! Μέχρι να πάμε αγωνιούσα, "χτυπάει η καρδούλα του;" έλεγα..

Δόξα τω Θεώ! Μια χαρά όλα. Έτσι καλά να πάμε όλες μέχρι τέλους!

Νασαι καλα κοπελα μου,συγκινηθηκα τωρα γιατι μου θυμισες αυτο που λεω και εγω σε καθε επισκεψη:αν χτυπαει η καρδουλα του!!! τι αγχος,τι αγωνια!!! γερο να ειναι το μωρακι σας και συντομα στην αγκαλια σου!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κορίτσια σε λίγο θα έρθει ο άντρας μου να με πάρει να βγούμε καμιά βολτίτσα.Είναι στο γραφείο κι αυτός και μάλλον βαρέθηκε!! χα χα

Φιλάκια πολλά σε όλες!!!!!!!!!!!!!! Πάω να φτιάξω μαλλί!!!!

Μπραβο κοπελα μου καλα κανεις,μακαρι να μπορουσα και εγω.Εγω σερνομαι,ζαλιζομαι,θελω να ξερασω, ολα τα κακα πανω μου,μονο ορεξη για βολτα δεν εχω! αντε 2 βδομαδουλες ακομα και ευχομαι να μου περασουν τα χαζα........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

morfia-πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

sophie jolie-πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

labc81 πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

margo4-4 πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

toulala πητ: 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

fouskitsa82 πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

Blublu- πητ τελη Φλεβαρη,προγρ. Κ.Τ. -Θεσ.νικη- φυλο...?!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημερα κοριτσακια!!!Γυρισα απο διακοπες και σημερα πρωτη μερα στη δουλεια!!!!!Αντε και καλο χειμωνα να εχουμε..εεε που σιγουρα θα ειναι ο καλυτερος!!!!!

Παλι καλα που βαλατε πινακακι γτ θα ειχα πολλαααα να διαβασω!!!!

Ελπιζω να τα λεμε πιο συχνα τωρα!!!

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσια καλημερα σας ειμαι και εγω μανουλα γεναρη 2010,και καθε φορα που ανοιγει καφε Ιανουαριου με πιανει μια συγκινηση γιατι θυμαμαι τα δικα μου..Ευχομαι σε ολες με το καλο να γεννησετε τα παιδακια σας και να ειναι υγιη και καλοτυχα!

:-D

καλημερα κοριτσακια!ειμαι κι εγω μανουλα φεβρουαριου 2012!

πητ 14-2-12!

στην αυχενικη μας ειπε οτι κατα 80% εχουμε αγορακι!

με τον γιατρο δεν εχουμε συζητησει ακομα για φ.τ η καισαρικη αλλα δε σας κρυβω οτι θελω να γεννησω φυσιολογικα!

αυριο εχω ξανα ραντεβου με το γιατρο για να δουμε τον μπεμπη μας!

Γιατί εγώ ό,τι ονειρευόμουν στη ζωή μου

το 'χω βρει σ' εσένανε ψυχή μου κι έχω τα πάντα πια,

κι όταν σε κοιτώ, πάντα ανακαλύπτω κάτι ακόμα,

κάτι από τη μαγική σου εικόνα

που μ' αναγκάζει να σ' ερωτευτώ ξανά....

[url="http://lilypie.com"][img=http://lpmf.lilypie.com/aG4vp3.png][/url] 

Συγνωμη ο ιδιος ο γιατρος κανει την αποτριχωση στις κυριες???????:shock:

Θα εχεις εξασφαλιση τα beaute σου για τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου τυχερουλα!!!!!!

καλημερα!!!! οχι καλε κοπελες την κανουν σε γυναικες.

ναι τυχερη ειμαι αν και εμεις (που δουλευουμε εκει) δεν κανουμε κ πολλα γιατι δεν προλαβαινουμε!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Οταν ειναι καποια απο επαρχια μπορει να κανει θεραπεια κυτταριτιδας και χαλαρωσης? Θελω να πω οι επισκεψεις ειναι πολλες και συχνες?

ναι δυστηχως ειναι, εκτος απο μια αλλα ειναι αρκετα ακριβη, την κανουν πολυ εξωτερικο αυτη. αν θες οτιδηποτε στειλε πμ μην θεωρηθει οτι κανω διαφημιση!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γεια σας κοριτσια!!! χαιρομαι που πετυχαινω καποιες μεσα!!! εχω καιρο να μπω γιατι ειμασταν διακοπες και καποια στιγμη εχασα την επαφη... γυρισα;με το σαββατο, και τωρα....τα κεφαλια μεσα, επιστροφη στην πραγματικοτητα!!! δεν προλαβα να διαβασω τα προηγουμενα γιατι εχω δεκα μερες να μπω...νομιζω θα πρεπει καμια ωρα να διαβαζω!!!! ευχομαι να ειστε ολες καλα! και τα μωρακια σας το ιδιο! εγω καλα! μαλλον σημερα θα παω γιατρο να δω το μπεμπεκι γιατι εχω τρεισ βδομαδεσ να παω και μετα τισ διακοπες, νομιζω επιβαλλεται να το δω! εσεις τι κανετε?

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Διαφημίσεις

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

tsourekimou - πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

5aAIp3.pngzOSbp3.png148cp3.png

Καλημερα κοριτσια μου πριν λιγο ξυπνησα μιλαμε ισιωσα επιτελους!Ειχα να κοιμηθω ετσι πολλες μερες,με ενοχλουσε η ζεστη δεν μπορουσα να βολευτω αλλα χτες ημουν πτωμα και ξεραθηκα απο της 11μεχρι πριν λιγο:shock::rolleyes::rolleyes:Παω να φτιαξω λιγο την λιστα μας!

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Μπραβο κοπελα μου καλα κανεις,μακαρι να μπορουσα και εγω.Εγω σερνομαι,ζαλιζομαι,θελω να ξερασω, ολα τα κακα πανω μου,μονο ορεξη για βολτα δεν εχω! αντε 2 βδομαδουλες ακομα και ευχομαι να μου περασουν τα χαζα........

τελικα τα 2 ταλαιπωρημενα της παρεας ειμαστε εμεις εε? :(:(

και εγω ελπιζω να περασουν ολα αυτα γρηγορααααααααααααααααααααα..... ακομα και εγω χαλια με ναυτιες. εγω εχω κ φοβερη δυσπεψια. τελος παντων καλα να ειναι τα μωρακια μας κ δεν θα θυμομαστε τιποτα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Γεια σας και παλι κοριτσακια!!!

Τσουρεκακι μου...Σε ζηλευω...θελω και εγω να παω να το δω!!!Αλλα εχω ακομα κανα 2 εβδ...Πως θα αντεξω?Πφφφ...Καλη επιτυχια!!!

Αν θελετε βαλτε και εμενα στο πινακακι..

taspaa-16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

R96J9O8.jpgR96Jp3.png

Λιώνω με κάθε σας χαμόγελο..

8wYFp2.png

tsourekimou - πητ 11/2, προγρ. Κ.Τ. - Θεσ/νικη - φυλλο δεν ξερουμε!

taspaa-16/2, Iπποκρατειο Θεσ/νικης-Ελπιζω Φ.Τ.,κοριτσι..(κατα 80%)

Καλο θα ηταν να μπουμε βαση σειρας με την πητ για να μην μπερδευομαστε

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...