Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 9 ώρες πρίν, Blue Velvet είπε:

Πφφφ δύσκολα...ακόμα δεν έχω καταλάβει γιατί σου είπε ο γιατρός να πας τη Δευτέρα και να περιμένεις τόσες μέρες..γιατί δεν πας αύριο να κάνεις μια χοριακη ?

Και να ήθελα, στην επαρχία δε βρίσκεις μικροβιολογικο ούτε Σάββατο ούτε Κυριακή. Οπότε γι αυτό δεν είπα κι εγώ κάτι. 

9 ώρες πρίν, Makelen είπε:

Δε νομιζω πως εχει να κανει με την περιοδο. Τα φαρμακα δε μπορουν να αφησουν την περιοδο να ερθει. Ωστοσο στις αρχες της εγκυμοσυνης συμβαινει. Και μενα μου ειχε συμβει μεταξυ 3ης και 4ης εβδομαδας. Σιδερωνα και οταν πηγα να κατουρησω ειχα ροζ. Μπορει να συμβαινει για πολλους λογους ομως.. και καλους (συνηθεις λογους που αφορουν την αρχη μιας εγκυμοσυνης) οσο και κακους. Το μονο που πρεπει να κανεις εσυ για να βοηθησεις την κατασταση, ειναι ξεκουραση. 

Και υπαρχει κι αλλος ενας πιθανος λογος στην περιπτωση σου. Αν εισαι εγκυος με ενα εμβρυο, ενω ειχαν εμφυτευτει 2 ή 3, μπορει να αποβληθηκε το μη υγιες εμβρυο. 

Όλα αυτά μου φαίνονται τόσο ουτοπικά και δε θέλω να τα σκέφτομαι γιατί ελπίζω και μετα θα είμαι χειρότερα τη Δευτέρα. Βέβαια όπως έχω ξαναπεί μου έχει τύχει να αδιαθετησω τη 12η ημέρα. Μου είχε πει 14η ημέρα χοριακη και εγώ τη 12η αδιαθετησα. Χτες είχα και πονακια χαμηλά. Με το ζόρι πήρα τα φάρμακα κι όχι όλα ... την αντιπηκτικη φανταστείτε δε την έκανα.. Σήμερα το πρωί που ξύπνησα δεν έχω πόνο και στο σκούπισμα είναι σα ροζ καφέ με υγρά. Κόκκινο περιόδου δεν είναι όμως μπορεί να είναι τα προεορτια της περιόδου. Μια μέρα έμεινε... 

• Λυπημένη/-ος 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

τοσο χαλια εισαι κ εσυ καημενο? κ εγω παλι εκανα εμετο χτες το απογευμα, αλλα τα θελα! αφου βλεπω δεν αντεχω πολυ φαι, τσακισα ενα τεραστιο πιατο καρμποναρα κ σαλατα! εσκασα υπεφερα 3 ωρες κ μετα τα εβγαλα κανονικοτατα!!! ασε που μετα ξαναπειναγα! δεν συμφερω κιολας! πεταμενα φαγητα κ μαγειρεματα. σημερα θα φαω συνετα μπας κ δεν εχω τετοια... ειναι κ αυτη η ρημαδοπεινα που ολο μεγαλωνει που θα φτασει???

Καλα χθες ημουνα να με κλαινε οι ρεγγες! σημερα καλυτερα,χτυπησα και μια σοκολατιτσα πριν λιγο ετσι για το καλο!!!

οχι μονο ξουτ........ και φτου και ξανα ουστ και ξανα φτου!!!!!!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μα δεν λες οτι εισαι 18 εβδομαδων! 17 εβδομαδων εισαι κ περπατας την 18 εβδομαδα.

εγω εχω κλεισει τα 35! ειμαι 35 λοιπον κλεισμενα αλλα περπαταω στο 36 εκτο ετος της ζωης μου! μα γιατι δεν το καταλαβαινετε τοσο δυσκολο ειναι???

:confused::confused::confused:

Νομιζω οτι δεν ειναι σωστα διατυπωμενο ή δεν ειναι ο σωστος χαρακτηρισμος αυτος γιαυτο μπερδευονται οι μεν και οι δε.μηπως θα ητανε πιο ορθο να της πεις οτι ειναι 17 εβδομαδων και περπαταει προς την 18η βδομαδα και οχι περπαταει την 18η.μου ακουγεται καλυτερα.λεω μηπως..........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Γυρισα απο το γιατρο......καναμε αυχενικη! Ειναι μια χαρουλα το σπορακι μας! Εδωσα κ αιμα κ σε λιγες μερες οι απαντησεις. Μου πηρε σαν απλο υπερηχο...τπτ παραπανω. Οσο για το φυλο δεν μας το ξεκαθαρισε...αλλα καπου καπου μιλουσε για θηλυκο...κ εγω ετσι το ειδα! Πσει ο αντρας μου θα παθει εγκεφαλικο με 4 γυναικες στο σπιτι! Εγω χαρηκα πολυ!!!Σε 2 βδομαδες θα ξαναπαμε.Αυταααααααα!!!!

Σοφακι σε προσθεσα....εισαι κουκλιτσα!!!!!

Μπραβο κοπελιτσα μου αντε και στην β-επιπεδου τωρα τα ευχαριστα! τι ωραια ολες οι κοπελες με ευχαριστα νεα!μπραβο ρε κοριτσακια,αντε να δουμε και τα δικα μας!τελευταιες και καταιδρωμενες!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εννοειται!!!!!!! κ αποτριχωση κ φωτοαναπλαση κ υαλουρονικο κ συσφιξη κ κυτταριτιδα κ πολλα πολλα ακομα!!!! οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας στειλει πμ!

Συγνωμη ο ιδιος ο γιατρος κανει την αποτριχωση στις κυριες???????:shock:

Θα εχεις εξασφαλιση τα beaute σου για τα υπολοιπα χρονια της ζωης σου τυχερουλα!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια...Πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο μεγαλωνουμε!!!!Και ειδαμε και το φυλο 1αγορακι και 1κοριτσακι!!! :)

Αχ τι τελεια μπραβο!Απο ολα εχει ο μπαξες σας!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ναι κοριτσια μου το ποσο ανακουφιστηκα που πανε ολα καλα,και επισης που ξεπερασαμε τον φοβο αποβολης λογω της μειωσης που ειχα κανει...Εχω δει σε αλλα καφε που κανουν λιστα ποτε και που γενναει η καθε μια δεν κανουμε και εμεις να ξερουμε που βαδιζουμε?

τι μειωση ειχατε κανει???

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

morfia-πητ 6/2/2012 Ιασω Λαρισας αγορακι-κοριτσακι

sophie jolie-πητ 3/2/2012 Ελενα αγορακι

labc81 πητ 12/2 Μητερα κοριτσάκια

margo4-4 πητ περιπου 25/2/12 μαλλον λογω καισαρικης (δεν ξερω ακομα τι ειναι)

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

november rain - πητ: τελη φλεβαρη προγρ.καισαρικη Π.Γ.Ν.Αλεξανδρουπολης, αγνωστων στοιχειων προς το παρον και εμεις!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ κορίτσια μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό!! :D Όλα πηγαίνουν καλά όπως φαίνεται (περιμένουμε βέβαια και τη β' επιπέδου)! Ήταν ζωηρούλης ο μπόμπιρας! Καθόταν σταυροπόδι και το χέρι στο κεφάλι απο πίσω. Χαλαρουίτα! Έκανε κάτι κωλοτούμπες,σβούρες κτλ αλλά μετά πάλι σταυροπόδι!

Ο άντρας μου τρελάθηκε.. Τραβούσε και βίντεο με το κινητό όπως και στην αυχενική και τώρα θα έχουμε να βλέπουμε τον αντάρτη μας! Πολύ αναλυτικά μας τα είπε η γιατρός. 40 λεπτά το ραντεβού μας.

Μεγάλωσε βρε κορίτσια, 192 γρ! Μέχρι να πάμε αγωνιούσα, "χτυπάει η καρδούλα του;" έλεγα..

Δόξα τω Θεώ! Μια χαρά όλα. Έτσι καλά να πάμε όλες μέχρι τέλους!

dolphin73:πητ. 10-02-2012 λογω προγραμμ.καισαρικης Ιασω (αγνωστων λοιπων στοιχειων)χι,χι,χι!!

toulala πητ: 30/1/2012 άγνωστο που αγοράκι

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Νομιζω οτι δεν ειναι σωστα διατυπωμενο ή δεν ειναι ο σωστος χαρακτηρισμος αυτος γιαυτο μπερδευονται οι μεν και οι δε.μηπως θα ητανε πιο ορθο να της πεις οτι ειναι 17 εβδομαδων και περπαταει προς την 18η βδομαδα και οχι περπαταει την 18η.μου ακουγεται καλυτερα.λεω μηπως..........

Εγω πιστευω οτι για την ηλικια ενταξει λες οτι εισαι 35 οταν τα εχεις συμπληρωσει, δε λες οτι ειμαι στο 36ο ετος ( που στην ουσια εισαι), γιατι θα σε περασουν για σμπαρο!!Με την ηλικια λες αυτο που εχεις συμπληρωσει, οk.

Σε μια εγκυμοσυνη ομως ο γιατρος για να ξερει μεσα σε ποια εβδομαδα εισαι την ονομαζει με το νουμερο που ΘΑ συμπληρωσεις.Οπως τωρα τα κοριτσια που κανουν αυχενικη αυτη την εβδομαδα, ειναι 12εβδ.+κατι ημερων, αλλα ο γιατρος θα σου πει οτι εισαι στην 13η.

Τελος παντων το ιδιο λεμε ολες η καθεμια με τη δικη της σκεψη.Η ουσια ειναι οτι τωρα μετραμε και τα δευτερολεπτα που λεει ο λογος, και απο'ταν γεννηθουν περναει τοσο γρηγορα ο καιρος.....

Ποτε εκανα το 1ο και τωρα παω για το 3ο δεν εχω καταλαβει:P:p:p

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

εννοειται!!!!!!! κ αποτριχωση κ φωτοαναπλαση κ υαλουρονικο κ συσφιξη κ κυτταριτιδα κ πολλα πολλα ακομα!!!! οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας στειλει πμ!

Οταν ειναι καποια απο επαρχια μπορει να κανει θεραπεια κυτταριτιδας και χαλαρωσης? Θελω να πω οι επισκεψεις ειναι πολλες και συχνες?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

fouskitsa82 πητ 30-01-2012 σε ιδιωτική κλινική της Κοζάνης (μωρό ???)

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αχ κορίτσια μόλις γυρίσαμε από τη γιατρό!! :D Όλα πηγαίνουν καλά όπως φαίνεται (περιμένουμε βέβαια και τη β' επιπέδου)! Ήταν ζωηρούλης ο μπόμπιρας! Καθόταν σταυροπόδι και το χέρι στο κεφάλι απο πίσω. Χαλαρουίτα! Έκανε κάτι κωλοτούμπες,σβούρες κτλ αλλά μετά πάλι σταυροπόδι!

Ο άντρας μου τρελάθηκε.. Τραβούσε και βίντεο με το κινητό όπως και στην αυχενική και τώρα θα έχουμε να βλέπουμε τον αντάρτη μας! Πολύ αναλυτικά μας τα είπε η γιατρός. 40 λεπτά το ραντεβού μας.

Μεγάλωσε βρε κορίτσια, 192 γρ! Μέχρι να πάμε αγωνιούσα, "χτυπάει η καρδούλα του;" έλεγα..

Δόξα τω Θεώ! Μια χαρά όλα. Έτσι καλά να πάμε όλες μέχρι τέλους!

Αχ βρε κοριτσάκι μου πολύ χάρηκα!!Αγοράκι σας είπε ε?? Μια χαρα!!!! Είμαστε ακριβώς ίδιες μέρες εμείς ε?? Εγώ την Πέμπτη θα μάθω τι είναι και αγωνιώ πολύ!!!!!!!!!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...