Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα κορίτσια!Είμαι δεύτερη μέρα χωρίς ύπνο,γιατί έχω τρομερό μπούκωμα και το απλό physiomer δεν με βοηθάει καθόλου.Τα νεύρα μου έχουν σπάσει, είμαι δύο 24ωρα με συνολικά 6 ώρες ύπνου.Πηρα το γιατρό κ μου είπε ότι μπορώ να βάλω οτριβιν τελικά,ενώ θυμάμαι στην προηγούμενη μου εγκυμοσύνη μου είχε πει να το αποφύγω.Το μόνο που σκέφτομαι είναι να έρθει το βράδυ και να κοιμηθώ, είμαι κομμάτια!

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γυρισα απο το γιατρο......καναμε αυχενικη! Ειναι μια χαρουλα το σπορακι μας! Εδωσα κ αιμα κ σε λιγες μερες οι απαντησεις. Μου πηρε σαν απλο υπερηχο...τπτ παραπανω. Οσο για το φυλο δεν μας το ξεκαθαρισε...αλλα καπου καπου μιλουσε για θηλυκο...κ εγω ετσι το ειδα! Πσει ο αντρας μου θα παθει εγκεφαλικο με 4 γυναικες στο σπιτι! Εγω χαρηκα πολυ!!!Σε 2 βδομαδες θα ξαναπαμε.Αυταααααααα!!!!

Σοφακι σε προσθεσα....εισαι κουκλιτσα!!!!!

μπραβο κοριτσακι!!!!!! τελειαααααα!!!!! ευχομαι κ του αιματος να ειναι τελειες!!!! αρε χαρα που θα κανει ο αντρας σου με τοσες γυναικες να τον προσεχουν!!!! αλλα κ αγορι να ειναι δεν θα στεναχωρηθει φανταζομαι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Δηλ αν χρειαστούμε botoxaki να σε πάρουμε τηλ??:tongue:

εννοειται!!!!!!! κ αποτριχωση κ φωτοαναπλαση κ υαλουρονικο κ συσφιξη κ κυτταριτιδα κ πολλα πολλα ακομα!!!! οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας στειλει πμ!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εννοειται!!!!!!! κ αποτριχωση κ φωτοαναπλαση κ υαλουρονικο κ συσφιξη κ κυτταριτιδα κ πολλα πολλα ακομα!!!! οποια θελει περισσοτερες πληροφοριες ας στειλει πμ!

Σου εστειλα πμ.!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!! Δεν μας το ειπε ξεκαθαρα...για να του ερθει του αντρα μου σιγα σιγα....χαχαχα!!! Μωρε γερο να ειναι κ οτι να ειναι!!!

Mε το καλο κοπελα μου!τελεια πηγε η αυχενικη ε? Αντε τωρα να παρεις κ τα αποτελεσματα απο το papp-a να ησυχασεις..

Πηρα το μηνυμα σου...και εσυ κουκλα εισαι κ τα διδυμακια τρελα!!να τα χαιρεσαι!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Ευχαριστω κοριτσακια μου!!! Δεν μας το ειπε ξεκαθαρα...για να του ερθει του αντρα μου σιγα σιγα....χαχαχα!!! Μωρε γερο να ειναι κ οτι να ειναι!!!

Μπράβο για τα αποτελέσματα!!Στη β' επιπέδου θα φανεί ακριβως αλλά γερό παιδί να είναι και ό τι να ειναι!!:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια...Πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο μεγαλωνουμε!!!!Και ειδαμε και το φυλο 1αγορακι και 1κοριτσακι!!! :)

Τελεια Μορφια μου!Ζευγαρακι δηλαδη...Γερα να ειναι κ με το καλο!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Γεια σας και απο μενα κοριτσακια...Πριν λιγο γυρισα απο τον γιατρο μεγαλωνουμε!!!!Και ειδαμε και το φυλο 1αγορακι και 1κοριτσακι!!! :)

αχ τι καλα! μπραβο! αντε μια μια να ηρεμουμε λιγακι!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι κοριτσια μου το ποσο ανακουφιστηκα που πανε ολα καλα,και επισης που ξεπερασαμε τον φοβο αποβολης λογω της μειωσης που ειχα κανει...Εχω δει σε αλλα καφε που κανουν λιστα ποτε και που γενναει η καθε μια δεν κανουμε και εμεις να ξερουμε που βαδιζουμε?

pfAvp2.pngklUdm7.pngeo5Bp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...