Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημέρα!!!Όλες κοιμάστε????

Χτες πήγαμε μια επίσκεψη σε κάτι φίλους και μου έκαναν μια "τεχνική" για να δούμε τι παιδί έχω... Μου είπαν κορίτσι...Θα δείξει την Πέμπτη λοιπόν!!!

Εσείς τι μου κάνετε?Όλες είστε καλά??

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

:shock::shock::shock:

αχχαχαχαχαχαχαχα καλημερα σε ολες!!!!! μαγειρευω φασολακια κ θα παω στο ικα να ανανεωσω το βιβλιαριο μου κ μετα δουλεια. αντε μπας κ ξεχαστω κ δεν εχω ναυτιες!! αυριο μπαινω 13 εβδομαδα! αντε να φυγουν! ξουτ! ουστ!!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

αχχαχαχαχαχαχαχα καλημερα σε ολες!!!!! μαγειρευω φασολακια κ θα παω στο ικα να ανανεωσω το βιβλιαριο μου κ μετα δουλεια. αντε μπας κ ξεχαστω κ δεν εχω ναυτιες!! αυριο μπαινω 13 εβδομαδα! αντε να φυγουν! ξουτ! ουστ!!!!

Ναι βρε αγάπη ξουτ και ουστ και απο μένα για σένα!!!! χα χα

Δηλ κι εγώ αύριο μπαίνω στην 18η εβδομάδα?Μπερδεύτηκα τώρα,πως το υπολογίζεις έτσι?:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Πωπω χαλια ειμαι.παω να κατσω λιγο στο μπαλκονι γιατι θα πεθανω απτο στομαχι μου.............

τοσο χαλια εισαι κ εσυ καημενο? κ εγω παλι εκανα εμετο χτες το απογευμα, αλλα τα θελα! αφου βλεπω δεν αντεχω πολυ φαι, τσακισα ενα τεραστιο πιατο καρμποναρα κ σαλατα! εσκασα υπεφερα 3 ωρες κ μετα τα εβγαλα κανονικοτατα!!! ασε που μετα ξαναπειναγα! δεν συμφερω κιολας! πεταμενα φαγητα κ μαγειρεματα. σημερα θα φαω συνετα μπας κ δεν εχω τετοια... ειναι κ αυτη η ρημαδοπεινα που ολο μεγαλωνει που θα φτασει???

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Ναι βρε αγάπη ξουτ και ουστ και απο μένα για σένα!!!! χα χα

Δηλ κι εγώ αύριο μπαίνω στην 18η εβδομάδα?Μπερδεύτηκα τώρα,πως το υπολογίζεις έτσι?:rolleyes:

ακριβως! Σημερα εκλεισες τις 17 εβδομαδες. απο αυριο θα διανυεις την 18 εφοσον θα εισαι 17κ1 μεχρι να την κλεισεις!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

ακριβως! Σημερα εκλεισες τις 17 εβδομαδες. απο αυριο θα διανυεις την 18 εφοσον θα εισαι 17κ1 μεχρι να την κλεισεις!

Αν είναι έτσι τότε είμαι και 30 χρονών!!Ε δεν μας τα λες καλά ρε κορίτσι καθόλου καλά!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Αν είναι έτσι τότε είμαι και 30 χρονών!!Ε δεν μας τα λες καλά ρε κορίτσι καθόλου καλά!!!!!!!!!!!!!!! :tongue:

μα δεν λες οτι εισαι 18 εβδομαδων! 17 εβδομαδων εισαι κ περπατας την 18 εβδομαδα.

εγω εχω κλεισει τα 35! ειμαι 35 λοιπον κλεισμενα αλλα περπαταω στο 36 εκτο ετος της ζωης μου! μα γιατι δεν το καταλαβαινετε τοσο δυσκολο ειναι???

:confused::confused::confused:

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

μα δεν λες οτι εισαι 18 εβδομαδων! 17 εβδομαδων εισαι κ περπατας την 18 εβδομαδα.

εγω εχω κλεισει τα 35! ειμαι 35 λοιπον κλεισμενα αλλα περπαταω στο 36 εκτο ετος της ζωης μου! μα γιατι δεν το καταλαβαινετε τοσο δυσκολο ειναι???

:confused::confused::confused:

Συμφωνω κ επαυξανω!!!Εγω εκλεισα πριν λιγες μερες τα 28 αλλα δεν ειμαι 29.Ειμαι 28 κ κατι μερες ...βαδιζω ουσιαστικα προς τα 29 ,δεν ειμαι ακομη..

Ετσι και με τις εβδομαδες.Εχω κλεισει την 16 κ διανυω την 17η αλλα δεν την εχω ολοκληρωσει...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

εδω ειμαι! κατεβηκα κολονακι στη δουλεια κ ειχαν κλεισει τους δρομους! τα νευρα μουυυυ! τωρα ειμαι γραφειο.

Στο Κολωνάκι δουλεύεις κορίτσι??? Τι ακριβώς δουλειά είπαμε??

Εγώ μέχρι τώρα σιδέρωνα και εκανα μια μακαρονάδα για προχειρα γιατι πολύ κρέας φάγαμε αυτές τις μέρες...:)

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Γυρισα απο το γιατρο......καναμε αυχενικη! Ειναι μια χαρουλα το σπορακι μας! Εδωσα κ αιμα κ σε λιγες μερες οι απαντησεις. Μου πηρε σαν απλο υπερηχο...τπτ παραπανω. Οσο για το φυλο δεν μας το ξεκαθαρισε...αλλα καπου καπου μιλουσε για θηλυκο...κ εγω ετσι το ειδα! Πσει ο αντρας μου θα παθει εγκεφαλικο με 4 γυναικες στο σπιτι! Εγω χαρηκα πολυ!!!Σε 2 βδομαδες θα ξαναπαμε.Αυταααααααα!!!!

Σοφακι σε προσθεσα....εισαι κουκλιτσα!!!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Γυρισα απο το γιατρο......καναμε αυχενικη! Ειναι μια χαρουλα το σπορακι μας! Εδωσα κ αιμα κ σε λιγες μερες οι απαντησεις. Μου πηρε σαν απλο υπερηχο...τπτ παραπανω. Οσο για το φυλο δεν μας το ξεκαθαρισε...αλλα καπου καπου μιλουσε για θηλυκο...κ εγω ετσι το ειδα! Πσει ο αντρας μου θα παθει εγκεφαλικο με 4 γυναικες στο σπιτι! Εγω χαρηκα πολυ!!!Σε 2 βδομαδες θα ξαναπαμε.Αυταααααααα!!!!

Πολύ ευχάριστα τα νέα σου καλή μου!!! Όλα καλά τώρα εύχομαι και στις αιματολογικές!!!

Κορίτσι σας ανέφερε ε?? χα χα Σοκ ο σύζυγος... Πες του το αργά αργά!!! :D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...