Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσακια!Πως περασες φουσκιτσα στο γαμο?

Σου ειπε ο γιατρος σου πως θα πας νωριτερα με προγραμματισμενη?Γιατι συνηθως προγραμματιζουν 2 κ' 3η καισαρικη. Η πρωτη ειναι οποτε το μωρο κανει κουκου, εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι.Εγω βεβαια στο πρωτο δεν ηξερα πως θα κανω τελικα καισαρικη, (μου ετυχε στην πορεια), πηγα οταν σπασαν τα νερα απο μονα τους.Στο 2ο ειχαμε προγραμματισει αλλα με προλαβε το μωρο με πονους, και τωρα στο 3ο θα παω προγραμματισμενα 15 μερες νωριτερα λογω 3ης καισαρικης.Δλδ, προγραμμ. πας στις επομενες καισαρικες για να μη σπασουν τα ραμματα της 1ης.

Δεν έχουμε πει κατι για προγραμματισμένα...Ούτε καν για καισαρική!!Μόνη μου έχω βγάλει το συμπέρασμα.... Έχω πολλή μεγάλη μυωπία και πολυ πίεση στα μάτια γι'αυτό και έβγαλα αυτό το συμπέρασμα!Δεν ξέρω...:confused:

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γλυκιά μου είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι την μανούλα σου αλλά αυτό το μωρακι θα καλύψει όλα σου τα συναισθηματικα κενα να είσαι σίγουρη!

Και εγω αυτο ηθελα να σου πω.Οταν φευγει καποιος ερχεται κατι αλλο για να καλυψει το κενο που αφηνει...........

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ποτε ειχες ΤΕΠ βρε κουκλα μου? Το εχεις συζητησει με τον γιατρο σου για την καισσαρικη?

ΠΗΤ έχω τέλη Γενάρη.. Μόνη μου βγάζω συμπεράσματα για την καισαρική λόγω προβλημάτων στα μάτια...Μεγάλη μυωπία και πίεση..

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όμως σαν να με φοβίζει λίγο και η καισαρική!!:rolleyes:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσακι αυτο που ξερω ειναι οτι τα μωρουδιακα ειναι πανακριβα!!!! κοιταζα λιγο κ επαθα σοκ!!! θα δουμε τι μπουμε να παρουμε απο γνωστους η φιλους. ειναι πολυ νωρις ακομα παντως για μενα αν και ριχνω τις ματιες μου κ εγω!!!! μια συρταριερα θα χρειαστω που απο πανω θα ειναι αλλαξιερα. εννοειται καλαθουνα για να το εχω κοντα μου συνεχεια. ρουχαλακια θα παρουμε πολλα κ απο δωρα σιγουρα. καρεκλακι για το αυτοκινητο, μπιμπερο αποστειρωτη κ πολλα πολλα αλλα... νομιζω το παρκο το θελουμε αργοτερα!

Γνωμη μου παντα:συρταριερα θα χρειαστεις,αλλαξιερα ναι.Η καλαθουνα ειναι μονο για 2 το πολυ 3 μηνες,μετα το μωρο δεν χωραει μεσα,εγω δεν αγορασα,τα θεωρησα πεταμενα λεφτα για 2 μηνες.Το μωρο το ειχα συνεχεια διπλα μου οταν ημουνα στη κουζινα-σαλονι,ξαπλωμενο στον καναπε και το κοιταζα.Στη κρεββατοκαμαρα ειχαμε βαλει την κουνια του διπλα μας.Καρεκλακι για το αμαξι εχω αυτο που ειναι απο 0-18 kgr της britax,στην αρχη κοιταζει με την πλατη γυρισμενη και μετα τον 7ο μηνα περιπου το γυρνας μπροστα.Ο βραστηρας για τα μπιμπερο ειναι απαραιτητος για να εχεις παντα ζεστο νερακι.Στην αρχη ειχα 8 μπιμπερο γιατι τα μωρα πινουν καθε 2-3-4 ωρες,δεν τα προλαβαινεις!!και ο μεγαλυτερος αποστειρωτης χωραει μεχρι 8 μπιμπερο.μακαρι να θηλασεις θα ξενοιασεις απο αποστειρωσεις και μπιμπερο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα Φουσκιτσα μου! ξυπνησα σημερα εκανα σιδερο κ διαφορα μαζεματα κ πριν λιγο με επιασε η ναυτια μου. ειναι λες κ εχουμε ραντεβου καθε μερα στις 12. κ μετα συνεχιζει με σκαμπανευασματα. αμαν ρε κοριτσια ποτε θα υποχωρησει πια???

ανυπομονω να αρχισω να αισθανομαι το μωρο μου... εχω πολυ αγωνια γιατι εχω μερες να το δω κ θελω να βεβαιωθω οτι ειναι καλα....

Εφοσον εχουμε ναυτιες μια χαρα ειναι αυτα τα σκατουλικα! και εγω εχω καιρο να το δω αλλα οσο ειμαι χαλια παιρνω δυναμη και προχωραω.Σημερα ειμαι πολυυυυυυυυυ χαλια ομως λεμε! πηγαμε και σε μια ταβερνα το μεσημερι,ντερλικωσα τα παντα και μεχρι τωρα υποφερω.θελω να τα βγαλω,δεν παει αλλο!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Κι εγώ κάτι ένιωσα! Προχτές το βράδυ όταν ξάπλωσα ανάσκελα, ένιωσα κάτι σαν πετάρισμα, όπως όταν "χτυπάει" το μάτι και λες κάποιον θα δω! Σε λίγο καιρό θα το λέμε με σιγουριά αν ήταν ή δεν ήταν το μωράκι!

Αχ κορίτσια έχω πολλή αγωνία για αύριο για τον υπέρυχο.. Έχω καιρό να το δω το μωράκι μου και ανυπομονώ να δω ότι όλα πάνε καλά!

Ολα τελεια θα πανε,να μας πεις αυριο τα νεα σας!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

ΠΗΤ έχω τέλη Γενάρη.. Μόνη μου βγάζω συμπεράσματα για την καισαρική λόγω προβλημάτων στα μάτια...Μεγάλη μυωπία και πίεση..

Τώρα που το σκέφτομαι καλύτερα όμως σαν να με φοβίζει λίγο και η καισαρική!!:rolleyes:

Μωρε εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτεσαι τιποτα,να παρεις το μωρο σου αγκαλια θελεις και τιποτα αλλο.Επειδη εκανα και εγω καισσαρικη(αν και δεν ηθελα)αλλα για λογους ιατρικους,η αληθεια ειναι οτι πας λιγο σαν το αρνι για σφαξιμο.Φουσκιτσα σου εδωσα κουραγιο ε???χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Αχ κοριτσακια μου γλυκα γιατι μου το κανετε αυτο? ολο για τα κιλα μιλαμε! εγω εχω παρει 3 ολοκληρα κιλα και ειμαι η τελευταια σε βδομαδες! σας παρηγορησα τωρα???????

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Μωρε εκεινη τη στιγμη δεν σκεφτεσαι τιποτα,να παρεις το μωρο σου αγκαλια θελεις και τιποτα αλλο.Επειδη εκανα και εγω καισσαρικη(αν και δεν ηθελα)αλλα για λογους ιατρικους,η αληθεια ειναι οτι πας λιγο σαν το αρνι για σφαξιμο.Φουσκιτσα σου εδωσα κουραγιο ε???χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

:shock::shock::shock:

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Mαλλον με βλεπω και εμενα αρνι για σφαξιμο...Εχω κανει μια εγχειριση στη μεση κ ισως μου χρειαστει καισαρικη.Δεν το εχω συζητησει εκτενεστερα με την γιατρο μου αλλα οταν της το ανεφερα μου ειπε: ''Δεν πειραζει κανουμε μια καισαρικη κ τελειωνουμε''

Βεβαια ρωτησα τον γιατρο που μου εκανε την αυχενικη(ετσι ενημερωτικα) κ μου ειπε δεν υπαρχει προβλημα για φυσιολογικο.Θα το δουμε λοιπον μεχρι τοτε...

Παντως νομιζω οτι ο μπεμπης ''ξαναχτυπησε''!Το μεσημερι ημουν ξαπλωμενη κ το καταλαβα σαν να πεταει το ματι , σαν γουργουρητο κ ο αντρας μου εβαλε το αυτι του κ λεει κατι καταλαβε κ εκεινος...

Τελεια αισθηση...Ας ελπισουμε να συνεχιστει κ να επικοινωνουμε με το μπεμπη...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Φουσκιτσα μου θα το συζητησεις με το γιατρο σου το θεμα των ματιων σου.Παντως δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να σε παει πιο νωρις, και καισαρικη να κανεις.Ισα- ισα, που θα βαρεθεις να περιμενεις, γιατι συνηθως οταν ειναι το πρωτο σου τρωει ολο τον 9ο και με το παραπανω.

Οσο για την καισαρικη μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα, εγω που το ακουσα ξαφνικα οτι μπαινω χειρουργειο λογω μη διαστολης, επαθα μια φρικη εκεινη την ωρα.Τωρα ομως που εχω περασει 2 δεν τη σκεφτομαι καθολου.Νομιζω οτι πιο πολυ θα φοβομουν τωρα με φυσιολ.τοκετο.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Margo, το καταλαβαινω οτι αυτο που περασες ηταν πολυ ασχημο, αλλα να σκεφτεσαι οτι ερχεται το μωρο σου τωρα και η μητερα σου σιγουρα δε θα ηθελε να στεναχωριεσαι στην κατασταση σου.Αλλωστε θα σας καμαρωνει και τους 2 απο εκει ψηλα, και θα χαιρεται μαζι σου!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Παντως νομιζω οτι ο μπεμπης ''ξαναχτυπησε''!Το μεσημερι ημουν ξαπλωμενη κ το καταλαβα σαν να πεταει το ματι , σαν γουργουρητο κ ο αντρας μου εβαλε το αυτι του κ λεει κατι καταλαβε κ εκεινος...

Τελεια αισθηση...Ας ελπισουμε να συνεχιστει κ να επικοινωνουμε με το μπεμπη...!

Τι τελεια!Αντε ανυπομονω κιεγωωωωωωωωωωωωω!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Φουσκιτσα μου θα το συζητησεις με το γιατρο σου το θεμα των ματιων σου.Παντως δε νομιζω οτι υπαρχει λογος να σε παει πιο νωρις, και καισαρικη να κανεις.Ισα- ισα, που θα βαρεθεις να περιμενεις, γιατι συνηθως οταν ειναι το πρωτο σου τρωει ολο τον 9ο και με το παραπανω.

Οσο για την καισαρικη μη φοβασαι δεν ειναι τιποτα, εγω που το ακουσα ξαφνικα οτι μπαινω χειρουργειο λογω μη διαστολης, επαθα μια φρικη εκεινη την ωρα.Τωρα ομως που εχω περασει 2 δεν τη σκεφτομαι καθολου.Νομιζω οτι πιο πολυ θα φοβομουν τωρα με φυσιολ.τοκετο.

Συμφωνώ!ίδια ακριβώς είναι κ η δική μου εμπειρία!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...