Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Καλημερα κοριτσια!!!Καλα ξυπνητουρια...Ωραια τα ψωνια σας Μαργκο μου..εχουμε και εμεις καναπε-κρεβατι στο γραφειο(που προοριζεται για παιδικο) και προσπαθουμε να δουμε πως θα τα βολεψουμε ολα...Αληθεια να σας ρωτησω εχετε σκεφτει τιποτα για παιδικο δωματιο? Εγω εχω κοιταξει διαφορα μεσω ιντερνετ κ μου αρεσουν πολυ τα σχεδια!!!Ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα μ'αρεσει να τα κοιταω κ να ξερω τι θα παρω αργοτερα.

Το δωματιο ποτε το φτιαχνουμε ? 1-2 μηνες πριν? Ας μου δωσουν τις γνωμες τους τα κοριτσια που ειναι ηδη μανουλες να μαθαινουμε κ εμεις οι νεες μανουλες!!!

Ξεχασα να σας πω ..ειχαμε βγει για φαγητο χθες βραδυ κ εκει οπως καθομουν στην καρεκλα καταλαβα ενα γουργουρητο δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα νομιζω ηταν ο μπεμπης μας.Ειμαι σιγουρη πως δεν ηταν το εντερο ή το στομαχι αλλα κατι αλλο ..διαφορετικο!!Ελπιζω να αρχισω σιγα-σιγα να τον αντιλαμβανομαι..πρεπει να ειναι τελεια αισθηση..!

Φευγουμε τωρα παμε στους γονεις μου να φτιαξουμε μια πιτα κ να φαμε επειτα...

Ααα ξεχασα να σας πω ζυγιστηκα και η ζυγαρια εχει κολλησει στο 59!δεν λεω χαιρομαι γαιτι αμα αρχισω να παιρνω..ποιος με πιανει!Απο πριν ημουν τοσο (και ουτως η αλλως παραπανισια ηταν τα κιλα μου) αρα ειμαι ευτυχης!!

Αγορασα κ την κρεμα για τις ραγαδες (φισσαν μαμα) καλη μου φαινεται!!!

Σας φιλω τα λεμε αργοτερα...καλα να περνατε!!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Fouskitsa εσυ μπαινεις στον 5ο μηνα σε λιγο.Καταπληκτικα!Τι ΠΗΤ εχεις?

Ναι σε λίγο μπαίνω στον 5ο!! Καλά και εύκολα για μένα πέρασε ο καιρός αυτός,να δούμε και το υπόλοιπο... Πητ δεν μου είπε αλλά από ότι είδα στα υπερηχογραφηματα είναι 30/1 με 2/2. Αλλά θα παω 90% με καισαρική οπότε θα γέννησω νωρίτερα!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

γιουχου!! τωρα καταφερα να μπω. πηγαμε ικεα σκασαμε 350 ευρω (ε δεν γινεται) κ γυρισα με ενα φριχτο πονοκεφαλο. τον αντρα μου τον επιασε οιστρος εργασιας κ εχει τρελλαθει στις δουλειες, σκουπισε σφουγγαρισε μαζεψε ολο το 2ο δωματιο (που θα γινει παιδικο) κ τωρα συναρμολογει τον καναπε κρεβατι! εγω σημερα με το ζορι μαγειρεψα ημουν χαλια απο πονοκεφαλο κ ακομα δεν ειμαι κ τελειως καλα. Παλι καλα που εχω το μαναρι μου γιατι μανουλα δεν εχω πια κ η αδερφη μου ειναι μακρια. η πεθερα μου βοηθαει πολυ αλλα λειπουν εξωτερικο τωρα. με πιανει ωρες ωρες τρελα που σκεφτομαι την μαμα μου. την εχασα προσφατα κ δεν μπορω να σταματησω να στεναχωριεμαι. ειδικα τωρα που οι ορμονες ειναι τουρμπο μαλλον!

οπως λεει η αδερφουλα μου "η ζωη θα σου δωσει κατι να αγαπησεις με μεγαλη δυναμη οπου να ναι.."

Γλυκιά μου είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι την μανούλα σου αλλά αυτό το μωρακι θα καλύψει όλα σου τα συναισθηματικα κενα να είσαι σίγουρη!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα κοριτσια!!!Καλα ξυπνητουρια...Ωραια τα ψωνια σας Μαργκο μου..εχουμε και εμεις καναπε-κρεβατι στο γραφειο(που προοριζεται για παιδικο) και προσπαθουμε να δουμε πως θα τα βολεψουμε ολα...Αληθεια να σας ρωτησω εχετε σκεφτει τιποτα για παιδικο δωματιο? Εγω εχω κοιταξει διαφορα μεσω ιντερνετ κ μου αρεσουν πολυ τα σχεδια!!!Ξερω ειναι πολυ νωρις αλλα μ'αρεσει να τα κοιταω κ να ξερω τι θα παρω αργοτερα.

Το δωματιο ποτε το φτιαχνουμε ? 1-2 μηνες πριν? Ας μου δωσουν τις γνωμες τους τα κοριτσια που ειναι ηδη μανουλες να μαθαινουμε κ εμεις οι νεες μανουλες!!!

Ξεχασα να σας πω ..ειχαμε βγει για φαγητο χθες βραδυ κ εκει οπως καθομουν στην καρεκλα καταλαβα ενα γουργουρητο δεν ξερω πως να το περιγραψω αλλα νομιζω ηταν ο μπεμπης μας.Ειμαι σιγουρη πως δεν ηταν το εντερο ή το στομαχι αλλα κατι αλλο ..διαφορετικο!!Ελπιζω να αρχισω σιγα-σιγα να τον αντιλαμβανομαι..πρεπει να ειναι τελεια αισθηση..!

Ααα ξεχασα να σας πω ζυγιστηκα και η ζυγαρια εχει κολλησει στο 59!δεν λεω χαιρομαι γαιτι αμα αρχισω να παιρνω..ποιος με πιανει!Απο πριν ημουν τοσο (και ουτως η αλλως παραπανισια ηταν τα κιλα μου) αρα ειμαι ευτυχης!!

Ναι το μωρό σου ήταν! Κάπως έτσι το νιώθω κι εγώ! Άντε εύχομαι να φάμε πολλά κλοτσιδια!!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

κοριτσακι αυτο που ξερω ειναι οτι τα μωρουδιακα ειναι πανακριβα!!!! κοιταζα λιγο κ επαθα σοκ!!! θα δουμε τι μπουμε να παρουμε απο γνωστους η φιλους. ειναι πολυ νωρις ακομα παντως για μενα αν και ριχνω τις ματιες μου κ εγω!!!! μια συρταριερα θα χρειαστω που απο πανω θα ειναι αλλαξιερα. εννοειται καλαθουνα για να το εχω κοντα μου συνεχεια. ρουχαλακια θα παρουμε πολλα κ απο δωρα σιγουρα. καρεκλακι για το αυτοκινητο, μπιμπερο αποστειρωτη κ πολλα πολλα αλλα... νομιζω το παρκο το θελουμε αργοτερα!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Γλυκιά μου είναι πολύ λογικό να σκέφτεσαι την μανούλα σου αλλά αυτό το μωρακι θα καλύψει όλα σου τα συναισθηματικα κενα να είσαι σίγουρη!

καλημερα Φουσκιτσα μου! ξυπνησα σημερα εκανα σιδερο κ διαφορα μαζεματα κ πριν λιγο με επιασε η ναυτια μου. ειναι λες κ εχουμε ραντεβου καθε μερα στις 12. κ μετα συνεχιζει με σκαμπανευασματα. αμαν ρε κοριτσια ποτε θα υποχωρησει πια???

ανυπομονω να αρχισω να αισθανομαι το μωρο μου... εχω πολυ αγωνια γιατι εχω μερες να το δω κ θελω να βεβαιωθω οτι ειναι καλα....

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

γιουχου!! τωρα καταφερα να μπω. πηγαμε ικεα σκασαμε 350 ευρω (ε δεν γινεται) κ γυρισα με ενα φριχτο πονοκεφαλο. τον αντρα μου τον επιασε οιστρος εργασιας κ εχει τρελλαθει στις δουλειες, σκουπισε σφουγγαρισε μαζεψε ολο το 2ο δωματιο (που θα γινει παιδικο) κ τωρα συναρμολογει τον καναπε κρεβατι! εγω σημερα με το ζορι μαγειρεψα ημουν χαλια απο πονοκεφαλο κ ακομα δεν ειμαι κ τελειως καλα. Παλι καλα που εχω το μαναρι μου γιατι μανουλα δεν εχω πια κ η αδερφη μου ειναι μακρια. η πεθερα μου βοηθαει πολυ αλλα λειπουν εξωτερικο τωρα. με πιανει ωρες ωρες τρελα που σκεφτομαι την μαμα μου. την εχασα προσφατα κ δεν μπορω να σταματησω να στεναχωριεμαι. ειδικα τωρα που οι ορμονες ειναι τουρμπο μαλλον!

οπως λεει η αδερφουλα μου "η ζωη θα σου δωσει κατι να αγαπησεις με μεγαλη δυναμη οπου να ναι.."

Δύσκολο πράγμα να χάνεις γονιό. Κι εγώ έχω χάσει τον μπαμπάκα μου, αλλά έχουν περάσει 12 χρόνια...:-( Όλα μέσα στη ζωή είναι. Ίσως να στο έστειλε το αγγελούδι η μανούλα σου!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Κι εγώ κάτι ένιωσα! Προχτές το βράδυ όταν ξάπλωσα ανάσκελα, ένιωσα κάτι σαν πετάρισμα, όπως όταν "χτυπάει" το μάτι και λες κάποιον θα δω! Σε λίγο καιρό θα το λέμε με σιγουριά αν ήταν ή δεν ήταν το μωράκι!

Αχ κορίτσια έχω πολλή αγωνία για αύριο για τον υπέρυχο.. Έχω καιρό να το δω το μωράκι μου και ανυπομονώ να δω ότι όλα πάνε καλά!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Ναι σε λίγο μπαίνω στον 5ο!! Καλά και εύκολα για μένα πέρασε ο καιρός αυτός,να δούμε και το υπόλοιπο... Πητ δεν μου είπε αλλά από ότι είδα στα υπερηχογραφηματα είναι 30/1 με 2/2. Αλλά θα παω 90% με καισαρική οπότε θα γέννησω νωρίτερα!

Καλημερα κοριτσακια!Πως περασες φουσκιτσα στο γαμο?

Σου ειπε ο γιατρος σου πως θα πας νωριτερα με προγραμματισμενη?Γιατι συνηθως προγραμματιζουν 2 κ' 3η καισαρικη. Η πρωτη ειναι οποτε το μωρο κανει κουκου, εκτος αν συντρεχουν αλλοι λογοι.Εγω βεβαια στο πρωτο δεν ηξερα πως θα κανω τελικα καισαρικη, (μου ετυχε στην πορεια), πηγα οταν σπασαν τα νερα απο μονα τους.Στο 2ο ειχαμε προγραμματισει αλλα με προλαβε το μωρο με πονους, και τωρα στο 3ο θα παω προγραμματισμενα 15 μερες νωριτερα λογω 3ης καισαρικης.Δλδ, προγραμμ. πας στις επομενες καισαρικες για να μη σπασουν τα ραμματα της 1ης.

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Κι εγώ κάτι ένιωσα! Προχτές το βράδυ όταν ξάπλωσα ανάσκελα, ένιωσα κάτι σαν πετάρισμα, όπως όταν "χτυπάει" το μάτι και λες κάποιον θα δω! Σε λίγο καιρό θα το λέμε με σιγουριά αν ήταν ή δεν ήταν το μωράκι!

Αχ κορίτσια έχω πολλή αγωνία για αύριο για τον υπέρυχο.. Έχω καιρό να το δω το μωράκι μου και ανυπομονώ να δω ότι όλα πάνε καλά!

Ετσι ακουγεται τις πρωτες φορες, οταν μια γυναικα δεν ειναι παχια.Και εγω εκεινη την περιοδο τα ακουγα.

Αχ!Αντε να περνουμε σειρα και οι επομενες!Ειναι καμμια αλλη σε αυτη την εβδομαδα σαν και εσενα και τη φουσκιτσα?

Αν δε κανω λαθος μετα ακολουθω εγω!

Διαφημίσεις

κοριτσακι αυτο που ξερω ειναι οτι τα μωρουδιακα ειναι πανακριβα!!!! κοιταζα λιγο κ επαθα σοκ!!! θα δουμε τι μπουμε να παρουμε απο γνωστους η φιλους. ειναι πολυ νωρις ακομα παντως για μενα αν και ριχνω τις ματιες μου κ εγω!!!! μια συρταριερα θα χρειαστω που απο πανω θα ειναι αλλαξιερα. εννοειται καλαθουνα για να το εχω κοντα μου συνεχεια. ρουχαλακια θα παρουμε πολλα κ απο δωρα σιγουρα. καρεκλακι για το αυτοκινητο, μπιμπερο αποστειρωτη κ πολλα πολλα αλλα... νομιζω το παρκο το θελουμε αργοτερα!

Παντως κοριτσακια μου εχω να σας πω το εξης:Στο 1ο μου παιδι που ημουν Αθηνα και περιμενα να γεννησω, ηταν και περιοδος Χριστουγεννων,(και αλλες εποχες οικονομικα!), πηγαινα καθε μερα και ψωνιζα για να περναει και η ωρα, και εγω δεν ξερω τι! Ειχα ξεμυαλιστει ολα μου αρεσαν!

Οταν γεννησα λοιπον, εκει να δειτε τι μου εφερναν!Ηταν και το πρωτο! Πηγαινα και αλλαζα οτι μπορουσα, αλλα ποσο να πας και στα μαγαζια Χειμωνας καιρος με νεογεννητο?

Κατεληξα λοιπον με ενα σωρο ρουχαλακια, ζηπουνακια, φορμακια κ.λ.π, και ο μπεμπης μεγαλωνε τοσο γρηγορα, που παρα πολλα δεν προλαβε να τα φορεσει!Ειδικα οταν ειναι αγορι στον 1μιση μηνα θελει το επομενο νουμερο.

Να γιατι πρεπει ναπαρει κανεις μονο τα απαραιτητα για αρχη, και υστερα με τα δωρα και τις αλλαγες κανονιζεις τι παιρνεις.Στις αλλαγες πιο πολυ συμφερει να παιρνεις μεγαλυτερα νουμερα για να τα βρισκεις μπροστα σου.:P:p

Πηγαμε και εμεις για φαγητο εχθες το βραδυ, και μετα εφαγα και παγωτο!

Σημερα εχω τυψεις γιατι η ζυγαρια μου με δειχει +1!! δηλαδη 61,7 ειμαι!!

Margo μου τωρα θα εχεις στην αγκαλιτσα σου το νινακι σου! Δυσκολα χωρις την μανουλα...υπομονη καλη μου!

Εγω εχω σκασει απο την ζεστη...δεν αντεχω αλλο! Αντε να ερθει ο χειμωνας!

Κ μην λετε για κιλα.....ειμαι συν 5|!!!!!!58 ολοκληρα κιλα! Τρωω ρε παιδι μου αλλα τοοσο πολυ? τι να πω!Κ το στηθος μου εγινε τεραστιο...που ηταν κανονικο πριν....αλλα στην προηγουμενη εγκυμ. ετσι ηταν στον 9ο!

Οσες εχετε φεις στειλτε πμ!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Κουκλιτσα μου το δωματιο το φτιαχνεις οποτε θελεις και νιωθεις ετοιμη εσυ!Επειδη ρωτας εγω ξεκινησα να το οργανωνω 1-2 μηνες περιπου πριν τη γεννα μονο και μονο επειδη ειμαι προκατειλλημενη και φοβομουνα πιο νωρις.Βεβαια επαιρνα ιδεες απο την αρχη της εγκυμοσυνης μεσα απτο internet και μιας και εχεις απειρο χρονο τωρα μπορεις να βρεις αυτο που σου αρεσει πιο πολυ!Κι εμεις επειδη εχουμε αγορακι σαν θεμα στο δωματιο του εχουμε το winnie the pooh!γυρω γυρω μπορντουρα σε ολο τον τοιχο με σκηνες απο την ιστορια του!και ιδια κουρτινα σε σιελ αποχρωσεις!για φωτιστικο εχω ενα αεροστατο!(ασχετο)αλλα πολυ πρωτοτυπο! ολο εκει πανω κοιταζει ο Χρηστακης μας! Αντε με το καλο να φας την πρωτη σου κλωτσια!οντως ειναι μια μοναδικη στιγμη,ενα μοναδικο συναισθημα!!

Εγω αγορασα την simulcium g3.καλη φαινεται,σαν την prevenstria ομως δεν ειναι.............

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ποτε ειχες ΤΕΠ βρε κουκλα μου? Το εχεις συζητησει με τον γιατρο σου για την καισσαρικη?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...