Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Φυσικα μετα μπαινουν πολυ πιο ευκολα, δλδ μετα τον 4ο-5ο.Απο τα ημερολογια εγκυμοσυνης που εχω κρατησει των παιδιων μου, οταν ειχα κλεισει το 1ο τριμηνο ημουν ηδη 63-64 κιλα.Για να δουμε τωρα αν θα καταφερω κατι καλυτερο!Και ξεκιναγα την εγκυμοσυνη απο 58-59 περιπου.

Kαλημερα κοριτσια! σε λιγο παμε ικεα να παρουμε ενα καναπε κρεβατι κ κατι κουτια αποθηκευης κλπ. ελπιζω να μην το σηκωσουμε ολο παλι!!! χαχχα

κοριτσακι μπερδευτηκα. δηλαδη το πρωτο τριμηνο απο 58-59 πηγες 64? πολλα δεν ειναι? και μετα ποσα επαιρνες σε καθε τριμηνο?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερα κοριτσια! σε λιγο παμε ικεα να παρουμε ενα καναπε κρεβατι κ κατι κουτια αποθηκευης κλπ. ελπιζω να μην το σηκωσουμε ολο παλι!!! χαχχα

κοριτσακι μπερδευτηκα. δηλαδη το πρωτο τριμηνο απο 58-59 πηγες 64? πολλα δεν ειναι? και μετα ποσα επαιρνες σε καθε τριμηνο?

Ναι, πολλα ειναι!Στο τελος συνολικα ειχα παρει 19-20 κιλα!!

Τωρα ελπιζω να τα παω καλυτερα ,ηδη εχω παρει μονο 2.Βεβαια τους 2 πρωτους μηνες ειχα ναυτια ετουτη τη φορα και δεν πολυειχα ορεξη γενικα.Στις αλλες εγκυμοσυνες ουτε ναυτια ουτε τιποτα!Ετρωγα κανινικοτατα!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Καλημέρα κορίτσια μου!!!! Τι κάνετε??

Εγώ έχω βάλει τον alpha έχει τον Πάριο και μιλάμε μεράκλωσα πρωί πρωί!!!!

Καλημερα φουσκιτσα!Και εγω αυτο εχω, ασε μας εχουν ταραξει στην κονσερβα!

Μονο ο σκαι εχει κατι ωραιες εκπομπες.Καθε Κυριακη πρωι εχει και μια καινουρια στις 12.00, <γονεις απο κουνια>, που συζητουν για διαφορα θεματα που ενδιαφερουν εμας τις μαμαδες.

Καλημερα φουσκιτσα!Και εγω αυτο εχω, ασε μας εχουν ταραξει στην κονσερβα!

Μονο ο σκαι εχει κατι ωραιες εκπομπες.Καθε Κυριακη πρωι εχει και μια καινουρια στις 12.00, <γονεις απο κουνια>, που συζητουν για διαφορα θεματα που ενδιαφερουν εμας τις μαμαδες.

Ναι είναι ωραία εκπομπή αυτή που λες στο σκαι. Δεν έχει τίποτα γενικώς η τηλεόραση..Ευτυχώς σε λίγο θα μαγειρέψω κάτι οπότε θα περάσει λίγο η ώρα!!Μετά θα πάω κομμωτήριο για ένα απλό χτενισματάκι γιατί μετά έχω γαμο οπότε η μέρα θα κυλήσει...:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσάκια?

Εμεις βγηκαμε χθες, ηταν πολυ ωραια! Με φυσηξε το θαλασσινο αεράκι, ηπια κ μια μπυριτσα χωρις αλκοολ (αυτες δινουν κ στα μαιευτηρια για να εχεις γάλα κ ειναι η μονη μπυρα που πινω)! Γυρισαμε κατα τις 2 τα ξημερωματα κ ειχα κατι πονάκια! Τρομαξα λιγο αλλα λογικο ειναι...ολη μερα στο ποδι κ το βραδυ για ποτο ποσο να αντεξω!

Σημερα μαγειρεψα σουτζουκακια κ ρυζακι!

Φουσκιτσα καλά να περασεις στο γάμο!

Μαργκο λογικο ειναι να εχεις πονάκια, μεγαλωνει κ το μπεμπάκι σου!

Φιλουθκια!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Τι κανετε κοριτσάκια?

Σημερα μαγειρεψα σουτζουκακια κ ρυζακι!

ΑΧ!!Τι το ηθελες τωρα αυτο!!!!!!!

Θα τα σκεφτομαι τις επομενες μερες, αν δε τα φτιαξω δε θα ησυχασω!!:tongue:

Για πρωινο τρωω συνηθως τοστ. η φρυγανιες με βουτυρο κ μαρμελαδα φραουλα. μαλλον τα εντεραμου ειναι λιγο τουμπανο.

τα πονακια ειναι κατι αναμεσα απο τουαλετα(οχι για να ουρησω) κ πονους περιοδου! φανταζομαι φυσιολογικο θα ειναι...εχω κ τα κωλοινομυωματα στη μητρα που μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου κανουν πονακια. αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειπε για τωρα η για οταν θα προχωρησει η εγκυμοσυνη..

Πιο πολυ για το εντερο σου μου κανει ετσι οπως το περιγραφεις.Δεν το ηξερα οτι τα ινομυωματα κανουν πονακια!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

εγω πραγματικα μετα απο την γεννα κ τα παρελκομενα θελω να επιστρεψω στα κιλα μου τα κανονικα. δηλαδη να ειμαι 58-59-60 εκει ειμαι νορμαλ. δεν λεω 55 γιατι ειναι υπερβολη (μακαρι να παω φυσικα αλλα δεν το βλεπω) απλα επειδη εχω πολυ χαλια μεταβολισμο φοβαμαι οτι θα πρεπει να κανω αυστηρη διαιτα για να χασω μετα τη γεννα. λενε οτι βοηθαει ο θηλασμος. ποιος ξερει θα δουμε. παντως θα συγκρατηθω λιγακι απο τωρα για να μην συνεχισω την ανηφορα με τα κιλα μην βρεθω ξαφνικα +25

Απο προσωπικη εμπειρια στον θηλασμο δεν εχανα κιλα.Και οι υπολοιπες φιλες μου οσο θηλαζαν το ιδιο.Λιγες ηταν οι κοπελες που εχασαν,αργα αλλα σταθερα,μετρημενες στα δαχτυλα ομως!

Και εγω σε διαιτολογο ειχα παει,με τον θηλασμο δεν μπορουσα να χασω ουτε γραμμαριο!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Οι γιατροι μετρανε αλλιως τις εβδομαδες εγκυμοσυνης.Αυτο που ειχα πει πριν λιγες μερες για το ποιον μηνα διανυουμε και δεν ειχατε συμφωνησει μαζι μου.Και εμενα ο γιατρος μου στη πρωτη εγκυμοσυνη οταν ημουνα στην 32 βδομαδα μου ειπε οτι δεν εχω μπει ακομα στον 8ο μηνα,ενω εγω αυτο πιστευα.Δεν ξερω πως το υπολογιζουνε.Μηπως βαζουνε 42 της εβδομαδες κυησης?

Βρηκα ενα site που λεγεται 123baby.me και εχει εναν πινακα με το χρονοδιαγραμμα εγκυμοσυνης ο οποιος εχει 3 τροπους μετρησης.

Αρα ολοι οι τροποι που λεμε ειναι σωστοι, αλλα κυριως οι γιατροι μετρουν τις εβδομαδες απο την τελευταια περιοδο για να γινονται και οι προγεννητικοι ελεγχοι, οπως το ελεγα εγω προχτες.Αν τους ρωτησεις ομως <ποτε αλλαζω μηνα> θα σου προσθεσουν +8 μερες στην ημερομηνια περιοδου σου.

Με τον τελευταιο τροπο που δειχνει ο πινακας θα δεις οτι βγαζει τον 9ο μηνα πολυ μεγαλυτερο απο τους αλλους.

Margo, ψωνισες? Βρισκεις αρκετα χρησιμα πραγματακια εκει, ειδικα για αποθηκευση:P.

γιουχου!! τωρα καταφερα να μπω. πηγαμε ικεα σκασαμε 350 ευρω (ε δεν γινεται) κ γυρισα με ενα φριχτο πονοκεφαλο. τον αντρα μου τον επιασε οιστρος εργασιας κ εχει τρελλαθει στις δουλειες, σκουπισε σφουγγαρισε μαζεψε ολο το 2ο δωματιο (που θα γινει παιδικο) κ τωρα συναρμολογει τον καναπε κρεβατι! εγω σημερα με το ζορι μαγειρεψα ημουν χαλια απο πονοκεφαλο κ ακομα δεν ειμαι κ τελειως καλα. Παλι καλα που εχω το μαναρι μου γιατι μανουλα δεν εχω πια κ η αδερφη μου ειναι μακρια. η πεθερα μου βοηθαει πολυ αλλα λειπουν εξωτερικο τωρα. με πιανει ωρες ωρες τρελα που σκεφτομαι την μαμα μου. την εχασα προσφατα κ δεν μπορω να σταματησω να στεναχωριεμαι. ειδικα τωρα που οι ορμονες ειναι τουρμπο μαλλον!

οπως λεει η αδερφουλα μου "η ζωη θα σου δωσει κατι να αγαπησεις με μεγαλη δυναμη οπου να ναι.."

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...