Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Βρε που ειστε ολες???? εγω πριν κανενα τριωρο επεστρεψα κ ομολογω περασα πολυ ωραια! πηγα με μια φιλη κ ενα φιλο για καφε τα ειπαμε, ειχαμε να βρεθουμε κ καιρο (φοραγα ριχτο κ δεν το καταλαβαν μαλλον) κ ηταν πολυ ωραια! μετα ηρθαμε απο εδω κ εψησα πιτσα κ αραξαμε στο μπαλκονι πριν λιγο εφυγαν..τι ωραια που ηταν δεν φανταζεστε ποσο μου εχει λειψει να ειμαι με παρεα.. αχ γεμισα μπαταριες σας λεω...

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τωρα μεχρι τα 39 θα εισαι μεταξυ 66-68.Ανεβαινει ο πηχης φιλεναδα!Welcome to the club!

οχι ρε κοπελια!!! δεν το δεχομαι!!! εδω 63 πηγα φετος κ μου φαινομουν χαλια! δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου.. δηλαδη επειδη θα γινουμε μανες δεν θα ειμαστε ωραιες γυναικες πια? θα παθω καταθλιψη!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγω ειμαι σαν και εσενα, οταν λεω οτι θα τα χασω τα χανω τελειωσε!

Παω και στη διατροφολογο και βοηθαει την κατασταση.Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα παρει 19-20 κιλα και παντα τα εχανα ΟΛΑ και χωρις διαιτολογο.

εγω παλι δεν ειμαι της διαιτας καθολου... τωρα βεβαια αν χρειαστει τι να κανω θα κανω κ θα πειθαρχησω. ειναι κ το ρημαδι το καπνισμα που οταν το κοβεις παιρνεις στανταρ κιλα. :mad::-x

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

εγω παλι δεν ειμαι της διαιτας καθολου... τωρα βεβαια αν χρειαστει τι να κανω θα κανω κ θα πειθαρχησω. ειναι κ το ρημαδι το καπνισμα που οταν το κοβεις παιρνεις στανταρ κιλα. :mad::-x

Eγω πειθαρχω ευκολα στον εαυτο μου.Εν'τω μεταξυ ειχα ζητησει απο τη διαιτολογο να μου βγαλει ποσοτητες σε ολα τα φαγητα.Δηλαδη να μη τρωω καθε μερα ψητα αλλα ποσο πρεπει να τρωω απο καθε ειδους φαγητο και πως να γινονται οι συνδυασμοι.Αυτο με βολεψε γιατι δεν ειχα να φτιαχνω καθε μερα ξεχωριστο για μενα, απλα ετρωγα ζυγισμενο το φαι που ειχα για ολους με μπολικη σαλατα.;)

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

οχι ρε κοπελια!!! δεν το δεχομαι!!! εδω 63 πηγα φετος κ μου φαινομουν χαλια! δεν θελω να αφησω τον εαυτο μου.. δηλαδη επειδη θα γινουμε μανες δεν θα ειμαστε ωραιες γυναικες πια? θα παθω καταθλιψη!

Συμφωνω και εγω δεν θελω να αφεθω.Σημασια εχει εκτος απο καλη μανα που ειναι το προτευον, μετα να εισαι και ωραια γυναικα γιατι εκτος του οτι ετσι εχεις ανεβασμενη ψυχολογια (αυτο συμβαινει με εμενα), μπορεις και φορας οτι θες, και φυσικα υπαρχει και ο αντρας σου που επιβαλεται να σε βλεπει περιποιημενη και κοκεττα!

Διαφημίσεις

Βρε που ειστε ολες???? εγω πριν κανενα τριωρο επεστρεψα κ ομολογω περασα πολυ ωραια! πηγα με μια φιλη κ ενα φιλο για καφε τα ειπαμε, ειχαμε να βρεθουμε κ καιρο (φοραγα ριχτο κ δεν το καταλαβαν μαλλον) κ ηταν πολυ ωραια! μετα ηρθαμε απο εδω κ εψησα πιτσα κ αραξαμε στο μπαλκονι πριν λιγο εφυγαν..τι ωραια που ηταν δεν φανταζεστε ποσο μου εχει λειψει να ειμαι με παρεα.. αχ γεμισα μπαταριες σας λεω...

Ξερεις τι θα σου λενε μετα που θα το μαθουν?

<<Το ειχαμε καταλαβει αλλα περιμεναμε να μας το πεις>>!!

Ε, ρε γελια:P:p:p

Ξερεις τι θα σου λενε μετα που θα το μαθουν?

<<Το ειχαμε καταλαβει αλλα περιμεναμε να μας το πεις>>!!

Ε, ρε γελια:P:p:p

στανταρ θα μου το λενε!!!! :P:p:p

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Συμφωνω και εγω δεν θελω να αφεθω.Σημασια εχει εκτος απο καλη μανα που ειναι το προτευον, μετα να εισαι και ωραια γυναικα γιατι εκτος του οτι ετσι εχεις ανεβασμενη ψυχολογια (αυτο συμβαινει με εμενα), μπορεις και φορας οτι θες, και φυσικα υπαρχει και ο αντρας σου που επιβαλεται να σε βλεπει περιποιημενη και κοκεττα!

εγω πραγματικα μετα απο την γεννα κ τα παρελκομενα θελω να επιστρεψω στα κιλα μου τα κανονικα. δηλαδη να ειμαι 58-59-60 εκει ειμαι νορμαλ. δεν λεω 55 γιατι ειναι υπερβολη (μακαρι να παω φυσικα αλλα δεν το βλεπω) απλα επειδη εχω πολυ χαλια μεταβολισμο φοβαμαι οτι θα πρεπει να κανω αυστηρη διαιτα για να χασω μετα τη γεννα. λενε οτι βοηθαει ο θηλασμος. ποιος ξερει θα δουμε. παντως θα συγκρατηθω λιγακι απο τωρα για να μην συνεχισω την ανηφορα με τα κιλα μην βρεθω ξαφνικα +25

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Παντως για μενα το ιδανικο βαρος ειναι τα 53 κιλα γιατι ειμαι 1,60.

Οταν εμεινα εγκυος τωρα ημουν 58,5.Τωρα ειμαι 60,8.Αντε να δουμε που θα φτασουμε!!

Παντως για μενα το ιδανικο βαρος ειναι τα 53 κιλα γιατι ειμαι 1,60.

Οταν εμεινα εγκυος τωρα ημουν 58,5.Τωρα ειμαι 60,8.Αντε να δουμε που θα φτασουμε!!

2 κιλα εχεις παρει δηλαδη? μια χαρα ειναι νομιζω! ο γυναικολογος ειπε ενα κιλα το μηνα αλλα ειναι δυνατον να βαλουμε μονο τοσα? κ μετα απο τον 4ο δεν μπαινουν πολυ πιο ευκολα? κ χωρις να τρως?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

εγω πραγματικα μετα απο την γεννα κ τα παρελκομενα θελω να επιστρεψω στα κιλα μου τα κανονικα. δηλαδη να ειμαι 58-59-60 εκει ειμαι νορμαλ. δεν λεω 55 γιατι ειναι υπερβολη (μακαρι να παω φυσικα αλλα δεν το βλεπω) απλα επειδη εχω πολυ χαλια μεταβολισμο φοβαμαι οτι θα πρεπει να κανω αυστηρη διαιτα για να χασω μετα τη γεννα. λενε οτι βοηθαει ο θηλασμος. ποιος ξερει θα δουμε. παντως θα συγκρατηθω λιγακι απο τωρα για να μην συνεχισω την ανηφορα με τα κιλα μην βρεθω ξαφνικα +25

Πανω σ'αυτο με το θηλασμο, εχω ακουσει και τις 2 αποψεις.Δηλαδη οταν μιλουν στην tv για το θηλασμο σου λενε πως βοηθαει στο χασιμο των κιλων.Αν μιλησεις ομως με μαμαδες οι περισσοτερες θα σου πουν οτι οσο θηλαζουν δεν μπορουν να χασουν.Εκτος αν ο θηλασμος ειναι ενα αλλοθι για να τρωνε ελευθερα!!:tongue:

Δεν ξερω γιατι εγω δεν τα καταφερα στο θηλασμο!

2 κιλα εχεις παρει δηλαδη? μια χαρα ειναι νομιζω! ο γυναικολογος ειπε ενα κιλα το μηνα αλλα ειναι δυνατον να βαλουμε μονο τοσα? κ μετα απο τον 4ο δεν μπαινουν πολυ πιο ευκολα? κ χωρις να τρως?

Φυσικα μετα μπαινουν πολυ πιο ευκολα, δλδ μετα τον 4ο-5ο.Απο τα ημερολογια εγκυμοσυνης που εχω κρατησει των παιδιων μου, οταν ειχα κλεισει το 1ο τριμηνο ημουν ηδη 63-64 κιλα.Για να δουμε τωρα αν θα καταφερω κατι καλυτερο!Και ξεκιναγα την εγκυμοσυνη απο 58-59 περιπου.

Παντως αυτο που μου εχει πει η διαιτολογος μου ειναι οτι στο μεταβολισμο βοηθουν πολυ τα μικρα και τακτικα γευματα, μονο τοτε δουλευει σωστα.

Ρε χαζουλι εσυ δεν πρέπει να αγχωνεσαι καθολου με τα κιλα...οσα κ να βαλεις σε 2 μηνες...στο υπογραφψ αυτο...θα εχεις χάσει κ 2 κιλά απο αυτα που ησουν πριν μεινεις έγκυος! Δε θα προλαβαινεις να πας στην τουαλετα...που χρονος για φαι! Φαε καλά κ κυριως κοιμησου...θα με θυμηθεις!!!!

Σωστά blu blu μου αυτό δεν το ειχα σκεφτεί...το μετά με ενα μωρο 2 χρονων στο σπίτι και δίδυμα νεογέννητα...πω πω!κωμικοτραγικό το φαντάζομαι...χεχε!

αχ τι ωραία που βγαίνεις απόψε!!!!!καλά να περάσεις!!

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...