Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Αφού τα προλαβαίνεις και όλα αυτά μπράβο σου!

Να δούμε εμείς δηλαδή εγώ τι θα κάνω. Η αλήθεια είναι ότι είμαι και λίγο καλομαθημένη. Αλλά πιστεύω ότι όταν έρθει το παιδί θες δε θες είσαι πιο δραστήριος. Τι θα κάνεις θα το αφήσεις ατάιστο;

Νομιζω ολες πριν τα μωρα καλομαθημενες ειμασταν.Μετα τον ερχομο τους ομως αναγκαστηκα χορευεις!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Αχ Κασσάνδρα μου κ εγω καλομαθημενη ημουν, παντα περιποιημενη κλπ κλπ! Κ τωρα πάλι περιποιημενη θα βγω αλλα δεν προλαβαινω να κανω κ την βλεφαριδα τεντα...ειναι σε πιο λαιτ εκδοχη.

:D:D:D:D:D:D:D:D:D

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

3-5 ώρες μετά την ένεση κανεις την εξεταση!Ναι κ γω έτσι νόμιζα και ρωτησα τον γιατρό σημερα αλλά μου ειπε οτι σε 4 μερες μπαινω..:)

Οι γιατροι μετρανε αλλιως τις εβδομαδες εγκυμοσυνης.Αυτο που ειχα πει πριν λιγες μερες για το ποιον μηνα διανυουμε και δεν ειχατε συμφωνησει μαζι μου.Και εμενα ο γιατρος μου στη πρωτη εγκυμοσυνη οταν ημουνα στην 32 βδομαδα μου ειπε οτι δεν εχω μπει ακομα στον 8ο μηνα,ενω εγω αυτο πιστευα.Δεν ξερω πως το υπολογιζουνε.Μηπως βαζουνε 42 της εβδομαδες κυησης?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

καλημερα!!!! σημερα δεν αντεχω αλλο κοριτσακι ειμαι συνεχεια μεσα στο σπιτι κ τα χω παρει.... αυτην την εβδομαδα κ εγω εχω αποφυγει 2 φιλες μου με δικαιολογιες διαφορες αλλα βαρεθηκααα... τι να κανω ρε γμτ να παω για κανενα καφε? κ αν το καταλαβουν? να πω οτι παχυνα επειδη εκοψα το τσιγαρο? κ αν με πιασει τουμπανιασμα κ γινει η κοιλια μου σαν 6 μηνων? δεν αντεχω αλλο να ειμαι χωρις λογο κλεισμενη εδω μεσα!!!!

Βγες μη καθεσαι μεσα γιατι μετα μπορει να εκτιμησεις αυτη τη δυνατοτητα που εχεις τωρα και να μη μπορεις.Βγες μονη σου,πηγαινε μια βολτα και πιες το καφεδακι σου,γιατι πρεπει ναχεις και παρεα?

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχουμε δυστυχώς. Κι εγώ φοβάμαι ότι σιγά σιγά αρχίζει και μου ανοίγει η όρεξη και θα τα βάλω τα κιλάκια μου.. Και έχω ήδη αρκετή περιφέρεια.. Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί τώρα να πήρες κάποια κιλάκια και μετά να σταθεροποιηθείς.

Αυτο το κοβω λιγο χλωμο,γιατι μετα περνει και το μωρο βαρος.Τωρα να φανταστεις ειναι λιγα γραμμαρια,μετα που θα πιασει κιλο και βαλε λες να σταθεροποιηθουμε? δεν το βλεπω! εκει εχει να πεσει το γελιο!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι κορίτσια έχω χάσει 2 κιλά λόγω ανακατωσούρας και γενικότερης απέχθειας στο φαγητό...αλλά τώρα που σταματησαν αυτά ,νιώθω καλύτερα και θα αρχίσω να βάλω κανα κιλάκι,,,αχ κορίτσια εγω που περιμένω δίδυμα τί να πω??? πως θα γίνω άραγε???:)

Εσενα σε ζηλευω!!σε μισωωωωωωωωωωωωω!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ειλικρινά δεν θα κάτσω να σκάσω και πολύ με τα κιλά! Ότι είναι να γίνει και όσα είναι να πάρω θα πάρω...Μετά θα τα χάσω γιατί αν πω εγώ οτι πρέπει να χάσω τα χάνω και με το παραπάνω!!

Εγώ έφαγα αρακα στην μανούλα!!!

Όσο για το facebook συμφωνώ οτι είναι επικίνδυνο!

Και εγω μαζι σου φουσκιτσα,θα το απολαυσω τωρα και μετα μεσα τα κεφαλια!Εδω εχασα 30 κιλα μεσα σε 5 μηνες,λετε να μην τα ξανακαταφερω? Βεβαια λεω να μη παρω παλι 30 κιλα,και 20 να παρω ευτυχισμενη θα ειμαι!

Fb ουτε εγω εχω,το φοβαμαι.Εγω αυτα τα λεω ''πραγματα του διαβολου''χαχαχαχαχαχαχαχα

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Κοριτσια και εγω δεν ειμαι πολυ φιλος του ιντερνετ εχω fb αλλα δεν θυμαμαι εμαιλ και κωδικο:tongue: και ετσι δεν μπαινω!!Μονο εδω και αυτο σπανια γιατι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος!Σε λιγο θα κοιμησω τον μικρο και θα παμε βολτα με τον καλο μου για φαγητο σε καμια ταβερνουλα πω πω ποσο καιρο εχουμε να βγουμε εξω..Κοριτσια εγω ειμαι 1,72και 56κιλα πιστευω σε αυτη την εγκυμοσυνη να φτανω κανα 70αρι:shock:

Διαφημίσεις

Εγώ πάλι κορίτσια έχω χάσει 2 κιλά λόγω ανακατωσούρας και γενικότερης απέχθειας στο φαγητό...αλλά τώρα που σταματησαν αυτά ,νιώθω καλύτερα και θα αρχίσω να βάλω κανα κιλάκι,,,αχ κορίτσια εγω που περιμένω δίδυμα τί να πω??? πως θα γίνω άραγε???:)

Ρε χαζουλι εσυ δεν πρέπει να αγχωνεσαι καθολου με τα κιλα...οσα κ να βαλεις σε 2 μηνες...στο υπογραφψ αυτο...θα εχεις χάσει κ 2 κιλά απο αυτα που ησουν πριν μεινεις έγκυος! Δε θα προλαβαινεις να πας στην τουαλετα...που χρονος για φαι! Φαε καλά κ κυριως κοιμησου...θα με θυμηθεις!!!!

Θα σου στειλω πμ αυριο με τις οδηγιες, τωρα φτιαχνω μαλλι κ παω για ποτάκι! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!!!!

Δελφινάκι πολυ χαρηκα με τις εξετάσεις σου! Παει κ αυτο!!!!!!

Φουσκιτσα κ εγω εχω γάμο το αλλο ΣΚ κ θα βαλω ενα μακρυ φορεμα κ κατι πλατφορμες ανετες που θα τις κρυβει το φορεμα. Ευτυχως δεν ειναι κοντινο μας προσωπο οποτε θα παω πιο χαλαρα!

Σας φιλωωωωωω.....παω να ετοιμαστω....βγαινωωω λεμε!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Ειδες κοριτσακι μου που σιγα σιγα υποχωρει η ναυτια και οι εμετοι?αυτο που σου λεγαμε!

Τι τρως για πρωινο?τα γαλακτοκομικα πχ. φερνουν τυμπανισμο σε συνδιασμο με τη δυσκοιλιοτητα σου.

Πονακια σαν περιοδου και θες να πας τουαλετα? να ουρησεις? τι να κανεις?δεν το καταλαβα καλα.............αν θες περιεγραψε το

Για πρωινο τρωω συνηθως τοστ. η φρυγανιες με βουτυρο κ μαρμελαδα φραουλα. μαλλον τα εντεραμου ειναι λιγο τουμπανο.

τα πονακια ειναι κατι αναμεσα απο τουαλετα(οχι για να ουρησω) κ πονους περιοδου! φανταζομαι φυσιολογικο θα ειναι...εχω κ τα κωλοινομυωματα στη μητρα που μου ειπε ο γιατρος οτι θα μου κανουν πονακια. αλλα δεν θυμαμαι αν μου ειπε για τωρα η για οταν θα προχωρησει η εγκυμοσυνη..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Και εγω μαζι σου φουσκιτσα,θα το απολαυσω τωρα και μετα μεσα τα κεφαλια!Εδω εχασα 30 κιλα μεσα σε 5 μηνες,λετε να μην τα ξανακαταφερω? Βεβαια λεω να μη παρω παλι 30 κιλα,και 20 να παρω ευτυχισμενη θα ειμαι!

Fb ουτε εγω εχω,το φοβαμαι.Εγω αυτα τα λεω ''πραγματα του διαβολου''χαχαχαχαχαχαχαχα

30 κιλα?????? ποοοοοοσαααααα???? κ τα εχασες σε 5 μηνες? τι εκανες δεν ξαναφαγες τιποτα? εγω δεν παιζει να τα χασω ευκολα γι αυτο προσπαθω απο σημερα να κανω λιγο κρατει. εχω που εχω μια προδιαθεση, μην γινω τοφαλος. δεν τα παω καθολου καλα με τις διαιτες..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κοριτσια και εγω δεν ειμαι πολυ φιλος του ιντερνετ εχω fb αλλα δεν θυμαμαι εμαιλ και κωδικο:tongue: και ετσι δεν μπαινω!!Μονο εδω και αυτο σπανια γιατι ο χρονος μου ειναι περιορισμενος!Σε λιγο θα κοιμησω τον μικρο και θα παμε βολτα με τον καλο μου για φαγητο σε καμια ταβερνουλα πω πω ποσο καιρο εχουμε να βγουμε εξω..Κοριτσια εγω ειμαι 1,72και 56κιλα πιστευω σε αυτη την εγκυμοσυνη να φτανω κανα 70αρι:shock:

καλε Ηλιανα εσυ εισαι μοντελο κοριτσαρα μου!!! εγω 70κιλα κοντεβω να φτασω τωρα! χαχααχα και ειμαι 1.70! αχ περασμενα μεγαλεια..

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Κορίτσια εγώ ποτέ δεν κατάφερα να κάνω δίαιτα... Όσες φορές έχασα κιλά (μη φανταστείτε κανα 3-4 εννοώ) ήταν από την πολλή δουλειά και δεν προλάβαινα να φάω. Οπότε δεν μπορώ να πω ότι θα τα χάσω σίγουρα μετά.:? Εκτός αν έχει άλλη γνώμη το μπεμπέ!

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...