Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Να σας πω εγώ τι έπαθα όταν έκανα την εξωσωματική το 22 λοιπόν επί Κορωναίου 2020-21 είχα τον πατέρα μου συνέχεια στα νοσοκομεία ήταν βαριά αρρωστος μέχρι και ένα μην είχα κάτσει σε νοσοκομείο δεν κόλλησα τπτ ούτε γρίπη 

Κάνω εξωσωματική την (δεύτερη )παίρνω θετικό τεστ εγκυμοσύνης και την επόμενη μέρα πονόλαιμος και ρίγη 

Λέω αμάν κάνω τεστ Κορωναίου

Τσουπ θετικοοοο μούδιασμα παίρνω γιατρό να κλαίω 

Γιατρεεεε Κορωναίο και θετικό τεστ εγκυμοσύνης 

Απάντηση δεν επηρεάζει το ένα το άλλο περαστικά

Με λίγα λόγια ανέβασα μια μέρα 38 ( πιο πολύ από το φόβο μου μάλλον ) παίρνω ντεπον αυτό ήταν όλα καλά 

Παιδιά όλα μες στο πρόγραμμα είναι 

• Μου αρέσει 1

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Εγώ δεν έχω ρωτήσει ακόμα αν μπορώ να μπω στη θάλασσα,έτσι κι αλλιώς δεν έχω εδώ κοντά μια πρόχειρη...!!

Τώρα που είπες για πένες μου άνοιξες την όρεξη για μακαρόνια... Όσο για τον σολομό δεν τον τρώω οπότε εντάξει...!!Όλο goodys λιγουρεύομαι και μακαρόνια αλλά ποτέ δεν τυχαίνει να τρώω κάτι απο αυτά!!Σήμερα κάτι θα φάω όμως τέτοιο...

Μα που είναι και αυτός ο άντρας μου να έρθει??? Πεινάωωωωωω.....

Margo απορώ δεν σε ανακάτεψε η θάλασσα???

Eγω ειχα ρωτησει για την θαλασσα μου ειχε πει οκ αλλα να μην μενω με βραγμενο μαγιω κ να μην στεκομαι στον ηλιο τις απαγορευμενες ωρες(12-4).

Εκανα 3-4 μπανακια συντηρητικα παντα αλλα μετα την αποκολληση ειπε...

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!τι αλλο βαρεθηκα την ξεκουραση...

Οσο για τα ψαρικα κ τους σολωμους δεν τα κανω και πολυ κεφι αρα δεν τρωω...Αλλα η συνταγη με την κρεμα γαλακτος κ τις πενες φανηκε σουπερ...

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Ο μικρος μας Δημητρης ηρθε στον κοσμο 20-01-2012

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Eγω ειχα ρωτησει για την θαλασσα μου ειχε πει οκ αλλα να μην μενω με βραγμενο μαγιω κ να μην στεκομαι στον ηλιο τις απαγορευμενες ωρες(12-4).

Εκανα 3-4 μπανακια συντηρητικα παντα αλλα μετα την αποκολληση ειπε...

ΞΕΚΟΥΡΑΣΗ!τι αλλο βαρεθηκα την ξεκουραση...

Οσο για τα ψαρικα κ τους σολωμους δεν τα κανω και πολυ κεφι αρα δεν τρωω...Αλλα η συνταγη με την κρεμα γαλακτος κ τις πενες φανηκε σουπερ...

η συνταγη ειναι απαιχτη οποτε θελετε σας τη λεω κανονικα!!!

λοιπον κοριτσια βγαινω!!!! ναι ναι βγαινωωωωωωω 2η φορα για σημερα! ειμαι πολυ ατακτη!! χεχεχε!!! τα λεμε αυριο η αργα σημερα κουκλιτσες!!!!

φιλακια καλο βραδι!!!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

η συνταγη ειναι απαιχτη οποτε θελετε σας τη λεω κανονικα!!!

λοιπον κοριτσια βγαινω!!!! ναι ναι βγαινωωωωωωω 2η φορα για σημερα! ειμαι πολυ ατακτη!! χεχεχε!!! τα λεμε αυριο η αργα σημερα κουκλιτσες!!!!

φιλακια καλο βραδι!!!

Κορίτσια σας φιλώ γλυκά!!Κι εγώ βγαίνω!!!!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Τι κανετε κοριτσια?

Εγω καλα! Εκανα καποιες δουλειες σπιτι κ σε λιγο εχουμε ταισμα φρουτοκρεμα!

Αντε να περασει το καλοκαιρι, με κουρασε η ζεστη. Θελω το Φθινοπωρο να έρθει! Αν κ αγχωνομαι πως θα τα καταφερω οταν γεννηθει το μικράκι μας, θελω τοσο πολυ να το παρω αγκαλιτσα. Αντε να ερθει η ωρα για τον υπερηχο, να το ξαναδω!!!

8GTIp3.png

as1cHh_uM2B0000MjkyZHw0MDE2NzVkfFRhIG9uZWlyYWtpYSBtb3UhISE.gifline_feet_beg_xbliz34_time_1266814800_text_d4e120efede5e9f1dceae9e120eceff520e5dfede1e920ece1e6df20ece1f220.gif

Καλημερα ! με το καλο ολες τα μωρακια σας! εγω εχω πητ 24/2/12, ειμαι 8εβδ+5 ημ σημερα! πρωτη εγκυμοσυνη και χωρις -ευτυχως -κανενα προβλημα ως τωρα. χθες πηγα για υπερηχο και το μωρο ηταν μονο 1,5 εκ! η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον η συλληψη εγινε 16η-17η μερα γιατι ειναι μικρο ακομα! εμεις ομως καναμε ελευθερα 14η μερα και μετα την 23η ξανα! μηπως δεν μεγαλωνει σωστα?ο γιατρος λεει να μην αγχωνομαι αλλα στενοχωρηθηκα! και για ηπερηχο θα ξαναπαω σε 1 μηνα που θα κανω και την αυχενικη!! εσας ποσο ειναι στην 8η εβδομαδα??

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Τι κανετε κοριτσια?

Αντε να περασει το καλοκαιρι, με κουρασε η ζεστη. Θελω το Φθινοπωρο να έρθει! Αν κ αγχωνομαι πως θα τα καταφερω οταν γεννηθει το μικράκι μας, θελω τοσο πολυ να το παρω αγκαλιτσα. Αντε να ερθει η ωρα για τον υπερηχο, να το ξαναδω!!!

Θα περάσει ο καιρός γλυκιά μου και δεν θα το καταλάβουμε!! Έτσι δεν γίνεται πάντα? Θα τα καταφέρεις μην ανησυχείς! Έχεις κάποια βοήθεια από μαμά-πεθερά?

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα ! με το καλο ολες τα μωρακια σας! εγω εχω πητ 24/2/11, ειμαι 8εβδ+5 ημ σημερα! πρωτη εγκυμοσυνη και χωρις -ευτυχως -κανενα προβλημα ως τωρα. χθες πηγα για υπερηχο και το μωρο ηταν μονο 1,5 εκ! η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον η συλληψη εγινε 16η-17η μερα γιατι ειναι μικρο ακομα! εμεις ομως καναμε ελευθερα 14η μερα και μετα την 23η ξανα! μηπως δεν μεγαλωνει σωστα?ο γιατρος λεει να μην αγχωνομαι αλλα στενοχωρηθηκα! και για ηπερηχο θα ξαναπαω σε 1 μηνα που θα κανω και την αυχενικη!! εσας ποσο ειναι στην 8η εβδομαδα??

Καλή σου μέρα και καλώς ήρθες στην παρέα!! Εύχομαι όλα καλά να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Εσείς μπορεί να ήρθατε σε επαφή την 14η μέρα όπως λες και όχι άλλη φορά και η σύλληψη να έγινε 16-17 όπως σου είπε κ ο γιατρός! Σύλληψη δεν σημαίνει ότι γίνεται την ημέρα της επαφής!Το σπερματοζωάριο ζει μέσα μας έως και 72 ώρες!!! Δηλαδή 3 μέρες. Εσένα φαίνεται έμεινε μέσα και μετά από 2-3 μέρες έγινε η σύλληψη!! Μην αγχώνεσαι!!!! Όλα είναι φυσιολογικότατα!!

Για να σου φύγει το άγχος εμένα στην 6 εβδομάδα ήταν 0,8 εκ.!! Οπότε εσένα στην 8 εβδομάδα μια χαρά είναι 1,5 εκ!!:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλή σου μέρα και καλώς ήρθες στην παρέα!! Εύχομαι όλα καλά να συνεχίσουν χωρίς προβλήματα και με το καλό να έρθει το μωράκι σου!

Εσείς μπορεί να ήρθατε σε επαφή την 14η μέρα όπως λες και όχι άλλη φορά και η σύλληψη να έγινε 16-17 όπως σου είπε κ ο γιατρός! Σύλληψη δεν σημαίνει ότι γίνεται την ημέρα της επαφής!Το σπερματοζωάριο ζει μέσα μας έως και 72 ώρες!!! Δηλαδή 3 μέρες. Εσένα φαίνεται έμεινε μέσα και μετά από 2-3 μέρες έγινε η σύλληψη!! Μην αγχώνεσαι!!!! Όλα είναι φυσιολογικότατα!!

Για να σου φύγει το άγχος εμένα στην 6 εβδομάδα ήταν 0,8 εκ.!! Οπότε εσένα στην 8 εβδομάδα μια χαρά είναι 1,5 εκ!!:D:D

ευχαριστω για την αμεση απαντηση:D

βασικα εχω μια τρομερη αισιοδοξια οσον αφορα την εγκυμοσυνη οποτε πιστευω οτι θα το ξεχασω σε 1-2 μερες!

BJVqp3.png

Τι κανετε κοριτσια?

Kαλημερα!Σωστα τα λες η ζεστη ειναι κουραστικη κ εγω ειναι η πρωτη φορα που λεω αντε να δροσισει λιγο.Υπολογιζω οτι θα ειμαστε πολυ καλυτερα το φθινοπωρο κ το χειμωνα με τις κοιλιες τουρλα!!!

Για διακοπες δεν σας ρωτησα?Τι θα κανετε?Θα πατε?

Εμεις παντως ειχαμε κανονισει αλλα μας βλεπω να ξεκανονιζουμε λογω αποκολλησης.Μου ειχα πει η γιατρος οτι αν ειμαι καλα μπορω να παω Κρητη αλλα οταν ειδε την αποκολληση ειπε..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!Τωρα περιμενουμε την αυχενικη να δουμε μηπως κ παρουμε κουραγιο...

Εσεις?

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Διαφημίσεις

βασικα εχω μια τρομερη αισιοδοξια οσον αφορα την εγκυμοσυνη οποτε πιστευω οτι θα το ξεχασω σε 1-2 μερες!

Είναι η πρώτη σου φορά που μένεις έγκυος?? Ρωτάω γιατί όλες μας σχεδόν εδώ και σε ένα προηγούμενο Foroum που είμασταν,είχαμε και απο μια αποτυχία... Αν είναι η πρώτη σου φορά κοίτα να μην αγχώνεσαι γιατί όλα πάνε μια χαρά!! Εφόσον έφτασες στην 8 εβδομάδα είσαι σούπερ!!! Απλά θέλει λίγο προσοχή τωρα στην αρχή να μην κουράζεσαι πολύ και τα σχετικά... Εμείς εδώ είμαστε μια πολύ ωραία παρέα!!! Οτι χρειάζεσαι εδώ μαζί μας θα το μοιράζεσαι!!! :D:D:D

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Συμφωνω με την φουσκιτσα ..ετσι ειναι!Φυσιολογικοτατο μου φαινεται.Να φανταστεις το δικο μας 10 εβδομαδων ηταν 3 εκ.Υπολογιζω τωρα να εχει παει περιπου 5!Ετσι λεω εγω βεβαια δεν ειμαι κ γιατρος.

Παντως την αισιοδοξια να την κρατησεις ειναι πολυ σημαντικη γιατι εμενα ολο απο κατω με παιρνει κ ασε...!

ClTwp3.png

zjQ4p3.png

Kαλημερα!Σωστα τα λες η ζεστη ειναι κουραστικη κ εγω ειναι η πρωτη φορα που λεω αντε να δροσισει λιγο.Υπολογιζω οτι θα ειμαστε πολυ καλυτερα το φθινοπωρο κ το χειμωνα με τις κοιλιες τουρλα!!!

Για διακοπες δεν σας ρωτησα?Τι θα κανετε?Θα πατε?

Εμεις παντως ειχαμε κανονισει αλλα μας βλεπω να ξεκανονιζουμε λογω αποκολλησης.Μου ειχα πει η γιατρος οτι αν ειμαι καλα μπορω να παω Κρητη αλλα οταν ειδε την αποκολληση ειπε..ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ!Τωρα περιμενουμε την αυχενικη να δουμε μηπως κ παρουμε κουραγιο...

Εσεις?

Καλημέρα κοπέλα μου!!! Πως είσαι σήμερα? Εγώ χτές βγήκα λίγο!! Ήθελα να φάω πέννες με 4 τυριά..Τι γκαντεμιά όμως ρε,εντάξει τις πέννες τις έφαγα,αλλά είχε ένα κρύο!!! Φυσούσε και ελπίζω να μην κρύωσα... Κοζάνη βλέπετε...

Έχω μια αγωνία αύριο για την αυχενική.... Η πρώτη απο την παρέα είμαι που θα κάνει?????? Μα μέχρι και στον ύπνο μου είδα τον γιατρό μου να φανταστείτε!! Για διακοπές αύριο,αν θυμηθώ απο το άγχος,θα τον ρωτήσω να μου επιβεβαιώσει το οκ!!

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Καλημερα ! με το καλο ολες τα μωρακια σας! εγω εχω πητ 24/2/12, ειμαι 8εβδ+5 ημ σημερα! πρωτη εγκυμοσυνη και χωρις -ευτυχως -κανενα προβλημα ως τωρα. χθες πηγα για υπερηχο και το μωρο ηταν μονο 1,5 εκ! η γιατρος μου ειπε οτι μαλλον η συλληψη εγινε 16η-17η μερα γιατι ειναι μικρο ακομα! εμεις ομως καναμε ελευθερα 14η μερα και μετα την 23η ξανα! μηπως δεν μεγαλωνει σωστα?ο γιατρος λεει να μην αγχωνομαι αλλα στενοχωρηθηκα! και για ηπερηχο θα ξαναπαω σε 1 μηνα που θα κανω και την αυχενικη!! εσας ποσο ειναι στην 8η εβδομαδα??

Κοριτσακι καλως ηλθες! εγω δεν ειμαι ακομα στην 8η εβδομαδα, οταν ειδα το μικρουλι μου τελευταια φορα ημουν 7 εβδομαδων κ 3 ημερων αλλα δεν ειμαι κατατοπιστικο παραδειγμα γιατι εμενα ειχε γινει νωριτερα η συλληψη φαντασου ακουσα καρδια στις 6 εβδομαδες μου απο οτι ξερω ειναι αρκετα νωρις. τοτε ηταν 13χιλιοστα

Ο γιατρος σου τι ειπε? Γενικα το να ανχωνεσαι δεν βοηθαει ουτε εσενα ουτε το μωρο σου. Το θεμα ειναι να μεγαλωνει κανονικα το να ειναι μικρουλι δεν μας πειραζει γιατι μπορει να εγινε καθυστερημενη συλληψη! η πορεια του ειναι το σημαντικο! καρδουλα ακουσατε φανταζομαι ε? υπομονη!! ποτε θα ξαναπας?

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι πρωτη φορα εγκυος! εχω διαβασει πολλες ιστοριες για μωρακια που χαθηκαν και ειναι πολυ κριμα : ((

εγω απο την πρωτη στιγμη που εκανα το τεστ, πιστεψα οτι ολα θα πανε καλα! αισιοδοξια πανω απ'ολα!! δεν προσεχω πολυ βεβαια, βλακειες κανω, αλλα πολλες φορες ξεχναω οτι ειμαι εγκυος!παω σουπερ μαρκετ ,γεμιζω τσαντες και μετα το θυμαμαι και λεω ποιος τα παει τωρα σπιτι??

μακαρι να πανε ολα καλα για ολες μας, θα σας επισκεπτομαι συχνα!!

ευχαριστω

BJVqp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...