Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Σε περιμένω να ρουφήξουμε μαζί!!! :tongue:

Τελικα εφτιαξα τσαι παγωμενο! Για αλλο ξεκινησα και αλλο εφτιαξα! Ορεξεις ειναι αυτες!!

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Το ξαναενοιωσες το μπεμπε σου?

Αν εισαι ξαπλωμενη και ηρεμη, η αν εισαι στον καναπε μισοξαπλωμενη και αν στα κιλα σου εισαι κανονικη (δλδ οχι παχουλη) που υποθετω πως εισαι σιγουρα θα το καταλαβεις!!

Το ξαναενοιωσες το μπεμπε σου?

Αν εισαι ξαπλωμενη και ηρεμη, η αν εισαι στον καναπε μισοξαπλωμενη και αν στα κιλα σου εισαι κανονικη (δλδ οχι παχουλη) που υποθετω πως εισαι σιγουρα θα το καταλαβεις!!

Κατά διαστήματα κάτι σαν να νιώθω να κουνιέται,να "γουργουρίζει"...

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως...

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

LABC σε ευχαριστω για το πμ που μου εστειλες!Ξερεις για μια στιγμη ειχα αγχωθει προχθες που το συζητουσαμε, αλλα θα κανω την ΑΝΤΙ-ΧΑ την τριτη και θα δω.

Απο την αλλη σκεφτομαι οτι εχω και εμπιστοσυνη στο γιατρο μου στην Αθηνα (ειναι καθηγητης στο Αλεξανδρα), και με ξερει 12 χρονια.Ολα με αυτον τα εχω περασει.Συν το γεγονος οτι ο οικογενειακος μας φιλος εδω που ειναι γυναικολογος μου ειπε οτι δεν χρειαζεται η εξεταση.Βεβαια εγω θα την κανω, δεν χανω τιποτα αλλωστε!!

Διαφημίσεις

Κατά διαστήματα κάτι σαν να νιώθω να κουνιέται,να "γουργουρίζει"...

Δεν είμαι απόλυτα σίγουρη όμως...

Δεν εισαι σιγουρη γιατι ειναι το πρωτο σου παιδακι!

Θα δεις που σε λιγο καιρο θα εισαι σιγουρη!Σε περιπου 2-3 εβδομαδες θα χορευει συνεχεια και δε θα σε αφηνει σε ησυχια!!:tongue:

Μετα θα το καταλαβαινεις και ορθια!

Διαφημίσεις

το θυμασαι ε? ναι το περιμενω το καμαρι μου! κοριτσια διαβαζω για τα κιλα κ εχω ανχωθει λιγο επειδη πριν την εγκυμοσυνη ειχα παρει ηδη συνολικα 4 κιλα απο περσυ κ γενικα απο τα κιλα που ημουν παντα. ετσι ξεκινησα 63,4 που ειναι πολλα για μενα. κ σημερα το πρωι ζυγιστηκα κ ημουν 65,8...ελεος! κ δεν τα παω καθολου καλα με διαιτες ρε γμτ... παντως αυτο που λενε οτι αλλαζει το σωμα μετα τα 30 δεν εχουν αδικο...

φανταστειτε μεχρι τα 29 μου ημουν παντα 56-58..

Τωρα μεχρι τα 39 θα εισαι μεταξυ 66-68.Ανεβαινει ο πηχης φιλεναδα!Welcome to the club!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Δεν χρειάζετε να κάνεις δίαιτα απλά θέλει προσοχή στους συνδυασμούς. Δηλαδή πρωτεϊνη με λαχανικά και ο υδατάνθρακας ελεγχομενος Π.χ. 1-2 ψωμί ή λίγες πατάτες ή λίγο ρύζι. Επίσης πολλά μικρά γεύματα. Βεβαια όλα αυτά θα γίνουν αφού μας περάσουν οι αναγούλες!

Πολυ με μπερδευουν αυτοι οι χαρακτηρισμοι στο φαγητο!Πρωτεινη!!!!!!Υδατανθρακες!!!!!!!

Να φαμε ειπαμε οχι να το κανουμε επιστημη!χαχαχαχαχαχα!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Ευχαριστώ ευχαριστώ!!!!μακάρι να πανε καλά όλα για ολες μας!Ο γιατρος μου ειπε σιγουρα οτι ειναι κορες και εχω ήδη ενα γιο!Ωραιος συνδιασμος θα ειναι!:)

Τελεια!!!!!!

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

χαχαχαχα ναι αυτος ηταν και ο λογος που ετρωγα κυριως ψωμι κ φρυγανιες απο την 7η μεχρι κ πριν λιγες μερες..τωρα ειμαι καλυτερα δεν μπορω να πω...απλα χωνευω λιγο δυσκολα κ εχω ρεψιματα. αλλα καλυτερα απο τους εμετους..οχι οτι δεν εχω ναυτια αλλα μου φαινεται οτι ειναι καπως πιο ηπια.

ρε κοριτσια εχω μια ερωτηση. με το που τρωω πρωινο αρχιζει κ τουμπανιαζει το στομαχι μου κ μενει ετσι ολη μερα. κ εχω κ κατι πονακια στην κοιλια σαν περιοδου σαν να θελω τουαλετα δεν καταλαβαινω ακριβως. αυτο το τουμπανιασμα ειναι νορμαλ?

Ειδες κοριτσακι μου που σιγα σιγα υποχωρει η ναυτια και οι εμετοι?αυτο που σου λεγαμε!

Τι τρως για πρωινο?τα γαλακτοκομικα πχ. φερνουν τυμπανισμο σε συνδιασμο με τη δυσκοιλιοτητα σου.

Πονακια σαν περιοδου και θες να πας τουαλετα? να ουρησεις? τι να κανεις?δεν το καταλαβα καλα.............αν θες περιεγραψε το

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Σοφάκι χρονια πολλα!!!!!!!!!!! Του χρονου με το μπεμπιδιον αγκαλια!!!!!!

Εγω απο βδομάδα για αυχενικη...ουφ εχω αγχος! Στον γιατρο μου θα την κανω. Αντε να δουμε.

Labc τελεια τα μωράκια...επιβεβαιωσατε το φυλο? Ρε βαλε τικερακι...μπερδευομαι η γραια!

Μη μιλατε για φαγητο κ κιλά! Πιστευω οτι σας τσακιζω σε διαγωνισμο φαγητου...ειμαι υνεχεια μπουκωμενη κ εννοειται με βλακειες. Το πρωι τρωω την φρουτοκρεμα της μιας, που παντα την αφηνει. Σαλατες αν γυρισω απο την δουλεια, μαγειρεψω για ολους, ταισω τα παιδια, αλλαξω, κοιμισω...κ εχω ορεξη...κανω!χαχαχα!

Εσενα κοπελια σε βρισκω super! Απορω πως προλαβαινεις μωρα,δουλεια,φαγητα και ............μπαινεις και στο forum!Αστην τη σαλατα ποιος νοιαζεται!!!:-P :razz: :-P :razz:

BA6wp2.png

NXc7p2.png

u26tp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...