Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 12 λεπτά , Makelen είπε:

Α τελεια.. ευχαριστω! Ποτε θα την κανεις εσυ,;?

Το φανταζομουν.. αλλα ποτέ δεν ξερεις! Χαχ

Περιμενω να αδιαθετησω. Ή Κυριακη ή Δευτερα πιο πιθανο. Την επομενη μερα της περιδου ξεκιναω cyclacur. Και μετα υπερηχο..

Αν όλα πάνε καλά (μιας και ακυρώσαμε τον προηγούμενο κύκλο μετά την προετοιμασία λόγω υψηλής προγεστερονης όποτε ποτε δε ξέρεις), θα την κάνω τον Δεκέμβρη. Νομίζω πως θα αδιαθετήσω αύριο, έχω όλα τα συμπτώματα. Κομμωτηριο πάντως έκλεισα το άλλο Σάββατο, δεν επηρεάζει πουθενά.

Cafe Mανουλες Ιανουαριου-Φεβρουαριου 2012

sophie jolie

Recommended Posts

Κανε 5-6 μερες υπομονη Margo μου και θα το πεις, αφου το κρατησες τοσο καιρο.Και εγω τωρα το λεω μετα την αυχενικη δλδ.

Το ωραιο της υποθεσης ξερεις ποιο ειναι?Οτι ολοι μου λενε:<Το ειχα καταλαβει!>.Και οκαθε ενας βρισκει και κατι για να δικαιολογησει τη φραση και ας μη με εχει δει για πολυ καιρο!

ναι ετσι λεω κ εγω!!!! να δω εμενα τι θα μου πουνε.. δεν με εχει δει και κανενας εκτος απο αυτους που το ξερουν!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 55,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• fouskitsa82

6607

• dolphin73

5860

• kalliopi poul

5830

• εφακη

4884

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ναι ετσι λεω κ εγω!!!! να δω εμενα τι θα μου πουνε.. δεν με εχει δει και κανενας εκτος απο αυτους που το ξερουν!

Margo, τι ειναι αυτο το fb, που λεγατε με την φουσκιτσα?

3Gz7p3.png?5cHmUUoQΤα αντρακια μου!!! aaDPp3.png?AkLVSpTEoAKkp3.png?779pTsvT

Η πριγκηπισσα μας γεννηθηκε στις 4-2-2012!!

3-5 ώρες μετά την ένεση κανεις την εξεταση!Ναι κ γω έτσι νόμιζα και ρωτησα τον γιατρό σημερα αλλά μου ειπε οτι σε 4 μερες μπαινω..:)

Μαλλον θα τη μετραει απο τις μερες της συλληψης, αλλιως δεν εξηγειται.

Ο δικος μου τη μετραει απο την 1η μερα της τελευταιας περιοδου.Αν δεις σε προηγουμενη κουβεντα που ειχαμε με τα κοριτσια πανω στο θεμα αυτο, καποια εχει αναρτησει ενα πινακακι που λεει ποτε αλλαζεις μηνα.

Τελος παντων το βασικο ειναι να ειναι καλα τα νινια μας, και ας μετραμε εμεις σαν φανταροι!!

Παντως φαινεται πως ειμαστε ολες γουρλουδες γιατι μεχρι στιγμης ολες παμε καλα:P και ετσι θα παμε μεχρι το τελος να ειστε σιγουρες!!

Margo, τι ειναι αυτο το fb, που λεγατε με την φουσκιτσα?

το fb είναι το facebook. Εγώ δεν έχω και ούτε θέλω να βγάλω. Και γενικά να μην αναρτάτε πολλές προσωπικές φωτό και πληροφορίες γιατί ακόμα κι αν αργότερα τις σβήσετε ή αν σβήσετε και όλο το προφίλ σας αυτοί έχουν κρατήσει τα ΠΑΝΤΑ στη βάση τους και θα τα χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν, έστω και αργότερα.. Επίσης δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι στο διαδίκτυο..

Μόλις έφαγα νόστιμο παστίτσιο από τη μαμά! Τέλειο! Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα με τις αναγούλες και τις ανακατωσούρες! Αισίως έφτασα τα 3 κίλα! Είμαι δηλαδή 64 κιλά με 1,70 ύψος.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Διαφημίσεις

το fb είναι το facebook. Εγώ δεν έχω και ούτε θέλω να βγάλω. Και γενικά να μην αναρτάτε πολλές προσωπικές φωτό και πληροφορίες γιατί ακόμα κι αν αργότερα τις σβήσετε ή αν σβήσετε και όλο το προφίλ σας αυτοί έχουν κρατήσει τα ΠΑΝΤΑ στη βάση τους και θα τα χρησιμοποιήσουν όπως θέλουν, έστω και αργότερα.. Επίσης δεν είναι όλοι καλοπροαίρετοι στο διαδίκτυο..

Μόλις έφαγα νόστιμο παστίτσιο από τη μαμά! Τέλειο! Ευτυχώς είμαι πολύ καλύτερα με τις αναγούλες και τις ανακατωσούρες! Αισίως έφτασα τα 3 κίλα! Είμαι δηλαδή 64 κιλά με 1,70 ύψος.

ναι οντως δεν ειναι κ οτι καλυτερο το facebook. κ αν εχεις καλο ειναι να μην εχεις κ πολλες πληροφοριες μεσα.

κ εγω 1.70 ειμαι αλλα ειμαι ηδη 65,8... σημερα θα προσπαθησω να μην φαω μετα τις 8 εκτος απο φρουτο η γιαουρτι. δεν θελω να παρω πολλα κιλα απο τωρα ειναι απιστευτα νωρις. ειμαι κ πισω απο σενα 4 εβδομαδες!

Σ' αγαπω τοσο πολυ...

JGUxp2.png

ναι οντως δεν ειναι κ οτι καλυτερο το facebook. κ αν εχεις καλο ειναι να μην εχεις κ πολλες πληροφοριες μεσα.

κ εγω 1.70 ειμαι αλλα ειμαι ηδη 65,8... σημερα θα προσπαθησω να μην φαω μετα τις 8 εκτος απο φρουτο η γιαουρτι. δεν θελω να παρω πολλα κιλα απο τωρα ειναι απιστευτα νωρις. ειμαι κ πισω απο σενα 4 εβδομαδες!

Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να προσέχουμε δυστυχώς. Κι εγώ φοβάμαι ότι σιγά σιγά αρχίζει και μου ανοίγει η όρεξη και θα τα βάλω τα κιλάκια μου.. Και έχω ήδη αρκετή περιφέρεια.. Πάντως μην αγχώνεσαι γιατί κάθε εγκυμοσύνη είναι διαφορετική και μπορεί τώρα να πήρες κάποια κιλάκια και μετά να σταθεροποιηθείς.

LXEWp2.png

Ένα αγγελούδι στην αγκαλιά μου κι ένα άλλο στον ουρανό!

Εγώ πάλι κορίτσια έχω χάσει 2 κιλά λόγω ανακατωσούρας και γενικότερης απέχθειας στο φαγητό...αλλά τώρα που σταματησαν αυτά ,νιώθω καλύτερα και θα αρχίσω να βάλω κανα κιλάκι,,,αχ κορίτσια εγω που περιμένω δίδυμα τί να πω??? πως θα γίνω άραγε???:)

15Ysp3.png

5autp2.png

YDTvp3.png

το facebook ειναι. δεν το ξερεις?

Α!Καλα, καληνυχτα!!Δεν πηγε το μυαλο μου!

Το ξερω φυσικα, αλλα και εγω δεν ειμαι fan.Ενα e-mail εχω και μεχρι εκει.

Ηδη καθε μερα λαμβανω ενοχλητικα μηνυματα τα οποια δεν ανοιγω και τα διαγραφω κατευθειαν.Γενικα δεν εχω πολυ εμπιστοσυνη σε ολα αυτα.

Και εδω στο forum αν μου ζηταγαν προσωπικα στοιχεια για την εγγραφη σιγουρα δε θα την εκανα, γιατι υπαρχουν πολλοι επιτηδιοι που δεν εχουν με τι να ασχοληθουν και μπορουν να τα χρησιμοποιησουν καποια στιγμη.Φυλαγε τα ρουχα σου να εχεις τα μισα!

Ειλικρινά δεν θα κάτσω να σκάσω και πολύ με τα κιλά! Ότι είναι να γίνει και όσα είναι να πάρω θα πάρω...Μετά θα τα χάσω γιατί αν πω εγώ οτι πρέπει να χάσω τα χάνω και με το παραπάνω!!

Εγώ έφαγα αρακα στην μανούλα!!!

Όσο για το facebook συμφωνώ οτι είναι επικίνδυνο!

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Διαφημίσεις

Καλά και πόσα ακόμα θα ακούσουμε!! Εμένα όλοι λένε το μακρύ τους και το κοντό τους για το σχήμα της κοιλιάς και τι μπορεί να είναι το παιδί!! χα χα Πολύ γέλιο σας λέω!!!

Σας αφήνω τώρα κορίτσια μου για να απλώσω το πλυντήριο που τελείωσε...:P

Φουσκιτσα, τελειωσες με τις δουλειες?Το χειροτερο ενος ταξιδιου ειναι αυτο!Πλυντηρια, μαζεματα, σιδερωμα, αδειασμα βαλιτσων!Οταν εχεις και παιδια.....

Φουσκιτσα, τελειωσες με τις δουλειες?Το χειροτερο ενος ταξιδιου ειναι αυτο!Πλυντηρια, μαζεματα, σιδερωμα, αδειασμα βαλιτσων!Οταν εχεις και παιδια.....

Τελείωσα ναι!!!Ευτυχώς δεν είχα και το μαγείρεμα να σκεφτώ!

Καλα μην νομίζεις οτι σιδέρωσα κιόλας.. Αύριο και αν...:P

Τώρα θα θελα να πιώ ένα καφεδάκι χωρίς καφείνη εννοείτε για να ξυπνήσω λίγο και να σφουγγαρίσω λιγάκι αλλά...βαριέμαι!! Πάρε καφέ μπροστά στην οθόνη κι εσύ να πιούμε παρέα!! χα χα:D

1554962n1w34v73a9.gif Βικτωρία 18-01-2012

9AcEp2.png

nyy2p2.png

Ειλικρινά δεν θα κάτσω να σκάσω και πολύ με τα κιλά! Ότι είναι να γίνει και όσα είναι να πάρω θα πάρω...Μετά θα τα χάσω γιατί αν πω εγώ οτι πρέπει να χάσω τα χάνω και με το παραπάνω!!

Εγώ έφαγα αρακα στην μανούλα!!!

Όσο για το facebook συμφωνώ οτι είναι επικίνδυνο!

Και εγω αυτο λεω φουσκιτσα!Ασε να το απολαυσω τωρα που μπορω (το φαι εννοω) , μιας και δεν απολαμβανουμε κατι αλλο.... και οτι ειναι να γινει θα γινει.

Και εγω ειμαι σαν και εσενα, οταν λεω οτι θα τα χασω τα χανω τελειωσε!

Παω και στη διατροφολογο και βοηθαει την κατασταση.Στις προηγουμενες εγκυμοσυνες ειχα παρει 19-20 κιλα και παντα τα εχανα ΟΛΑ και χωρις διαιτολογο.

Τωρα πριν 2 χρονια ειχα παει σε αυτη για να χασω 7 κιλα που ηθελα και τα εχασα με το παραπανω.Ετσι τωρα σκεφτομαι μετα τη γεννα να ξαναπαω σε αυτη αν και ξερω πανω κατω τι πρεπει να τρωω.Απλα οταν υπαρχει μια παρακολουθηση το παιρνεις πιο σοβαρα το θεμα.

Εκεινο που με φοβιζει μονο ειναι το θεμα της χαλαρωσης στην κοιλια που αυτο σιγουρα θελει γυμναστικη!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...